Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
DamoN

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από DamoN »

Mitsospaoki4 έγραψε:Ο Κόλκας για παραμονές είπε:

Μειτε μένει με 1εκ
Όττο αν πέσει η Αλαβές
Τάισον 50-50
Μπράντον 10% αν δεν βρούμε κάτι και δεν κλείσει βαζελο.

Οι υπόλοιποι φεύγουν.

Ταυτόχρονα πάνε για πώληση Κοταρσκι, Ντεσποτοφ, Οζντοεφ (αν βρει μεγάλο συμβόλαιο) και Καμαρά! (Αν σκάσει μεγάλη πρόταση)

Θυμιανης και Γκόμεζ πάνε για δανεισμό.

Έστω ότι ισχύει . Σε ένα καλοκαίρι η ομάδα θα πρέπει να πάρει
Τερματοφύλακα
Αριστερό μπακ
Στόπερ
3 κεντρικούς μέσους ή έστω 2 ( πενια )
Δεξί εξτρέμ
2 αριστερά εξτρέμ
1-2 σεντερ φορ
Νομίζω ο λουτσεσκου θα είναι χαρούμενος με αυτό
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Damon αμα εφαγε ο Λουτσε πικρα φετος μπορει να ειναι οκ με ολα αυτα. Αφου αρρωσταινει οταν δεν παιρνει τιτλο. Οποτε ισως τα δεχτει ολα αυτα ειδικα αν παιζουμε 7 Αυγουστου πρωτο ματς και οχι 15 Ιουλιου.

Παντως βγαινει μ οτι η πωληση Κοταρσκι ειναι δεδομενη και θελει Παβλενκα ο Λουτσε, αυτο μου φανηκε το πιο περιεργο
embuji

Δημοσίευση από embuji »

aivas19 έγραψε:Damon αμα εφαγε ο Λουτσε πικρα φετος μπορει να ειναι οκ με ολα αυτα. Αφου αρρωσταινει οταν δεν παιρνει τιτλο. Οποτε ισως τα δεχτει ολα αυτα ειδικα αν παιζουμε 7 Αυγουστου πρωτο ματς και οχι 15 Ιουλιου.

Παντως βγαινει μ οτι η πωληση Κοταρσκι ειναι δεδομενη και θελει Παβλενκα ο Λουτσε, αυτο μου φανηκε το πιο περιεργο

Γιατι σου φαινεται περιεργο; Η μαλλον τι; Το οτι το μυαλο του κοταρσκι ειναι γενικα αλλου φαινεται λιγο νομιζω, θελει το επομενο βημα. Και ο Παβλενκα οσο επαιξε εδειξε εξαιρετικος. Προσωπικα εχω ψηθει να παμε με παβλενκα βασικο. Δειχνει αξιος εμπιστοσυνης στα γκολποστ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος embuji την Τετ 14 Μάιος 2025, 16:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Καλά δεν μπορούμε να μπαίνουμε πάντα στο μυαλό του . Μου φαίνεται κάπως
ενάντια στις αρχές του αλλά μέχρι εκεί δεν λέω κάτι άλλο .
Αντε για το τφ εγώ να το δεχτώ .
Οτι από τα χαφ θα μείνει μόνο ο Μειτε και ο πενια ας πούμε δεν μου κολλάει καθόλου .
embuji

Δημοσίευση από embuji »

DamoN έγραψε:Καλά δεν μπορούμε να μπαίνουμε πάντα στο μυαλό του . Μου φαίνεται κάπως
ενάντια στις αρχές του αλλά μέχρι εκεί δεν λέω κάτι άλλο .
Αντε για το τφ εγώ να το δεχτώ .
Οτι από τα χαφ θα μείνει μόνο ο Μειτε και ο πενια ας πούμε δεν μου κολλάει καθόλου .

Προς αποφυγη παρεξηγησης δεν τον κακιζω. Εννοω οτι θελει ο παικτης να παει να δοκιμαστει καπου καλυτερα. Σε ενα μεγαλυτερο επιπεδο.

Για τα χαφ, αν εξαιρεσεις τον Καμαρα που ειναι βασικος, τον μεϊτε που αν δε τον παρουμε θα γκρμισει την τουμπα μονος του (ε φερτον του να τελειωνουμε) και τις φαινομενικα πολυ τιμιες ρεσερβες οζντοεφ πενια, ε στα χαφ εχουμε πολυ σοβαρο θεμα. Το τρανζισιον στα χαφ μας ειναι απελπιστηκο. Απο τον χειμωνα το λεμε. Φερτε ΧΑ-ΦΑ-ΡΕΣ.

Τωρα αν ο καμαρα θελει να φυγει απο την Ελλαδα με το ζορι δε θα μεινει, αν φερει μια καλη προταση οκ, δωστον.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από aivas19 »

embuji έγραψε:
aivas19 έγραψε:Damon αμα εφαγε ο Λουτσε πικρα φετος μπορει να ειναι οκ με ολα αυτα. Αφου αρρωσταινει οταν δεν παιρνει τιτλο. Οποτε ισως τα δεχτει ολα αυτα ειδικα αν παιζουμε 7 Αυγουστου πρωτο ματς και οχι 15 Ιουλιου.

Γιατι σου φαινεται περιεργο; Η μαλλον τι; Το οτι το μυαλο του κοταρσκι ειναι γενικα αλλου φαινεται λιγο νομιζω, θελει το επομενο βημα. Και ο Παβλενκα οσο επαιξε εδειξε εξαιρετικος. Προσωπικα εχω ψηθει να παμε με παβλενκα βασικο. Δειχνει αξιος εμπιστοσυνης στα γκολποστ.

Εχεις δικιο δε μου φανηκε αυτο περιεργο αλλα το οτι βγαινει πως ο Λουτσε ηδη εχει συμφωνησει σε ολο αυτο ενω δν υπαρχει καν προταση για Κοταρσκι.
Xlapatsas4

Δημοσίευση από Xlapatsas4 »

renegade έγραψε:
Xlapatsas4 έγραψε:. Επισης προσωπικά δεν καταλαβαίνω αυτό το "το σύστημα του λουτσεσκου δεν ευνοεί τα φορ" απο τη στιγμή που το μονιμο παράπονο μας για τα φορ είναι οτι δεν σκοράρουν σε ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ. Δηλαδη με δεδομένο τον τρόπο παιχνιδιού του λουτσι οι ευκαιρίες που έχουν τα φορ μας αντιστοιχούν σε πολλά περισσότερα γκολ απο αυτά που έχουν. .

Που ακριβώς το βασίζεις το παραπάνω?
Με βάση το μοναδικό μετρικό που μπορείς να δεις πόσο σκοράρει ένας παίκτης ανάλογα της ευκαιρίας που έχει,το οποίο είναι x goals/goals ,οι επιθετικοί μας σκοράρουν πάνω κάτω ότι τους αναλογεί.
Το τεράστιο πρόβλημα είναι ότι δεν βγαίνουν στο γκολ. Το αποτέλεσμα είναι τα x goals/90λεπτο να έχουν ταβάνι το 0.30 του Μπράντον πέρυσι και του Τσαλοφ φέτος.
Χαρακτηριστικο παράδειγμα ο τισουνταλι που ήρθε με σχεδόν 0.60 x goals και σε εμάς είχε 0.25.

Ο τισουντάλι (όπως και ο σαματα) ήρθε απο το βέλγικο πρωτάθλημα που οπως και το ολλανδικό,το πορτογαλικό,τα σκανδιναβικά και λιγό το γερμανικό, ακολουθούν ενα στυλ "όσα βαλουμε και οσα φαμε" και σε καθε περιπτωση υπάρχουν πολύ περισσότεροι ανοιχτοί χώροι και τελείως διαφορετικός τρόπος παιχνιδιού. Χαρακτηριστικα, ο σαματα στην τουρκία, ενα πρωτάθλημα που μοιάζει με το δικό μας ως προς τον τρόπο παιχνιδιού, έγινε ανέκδοτο. Τώρα για τις χαμένες ευκαιρίες που ένας φορ για να θεωρείται έστω καλός στο σκοράρισμα σημαίνει πως σίγουρα ο αριθμός γκολ του είναι μεγαλύτερος από αυτόν των xG του. Αρκεί να θυμηθείς τι ευκαιρίες είδαν τα ματακια σου να χάνονται φέτος + το γεγονός ότι πολλές φορές τα φόρ μας επειδή ακριβώς δεν είναι κίλλερ δεν παίρνουν την προσπάθεια μόνοι τους ενώ μπορούν (βλεπε τσαλοφ με βαζελο)
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Χωρίς τα γκολ του Μαντύ φέτος θα είμασταν εκτός Ευρώπης. Τραγικό να πουληθεί ο πιο παραγωγικός παίκτης της ομάδας από τον οποίον θα μπορούσαμε να περιμένουμε ακόμα καλύτερα πράγματα την επόμενη σεζόν.

Τραγικό που ο Λουτσέσκου δεν κατάφερε να βρει σημαντικό ρόλο για τον Ντεσπόντοβ και οδηγεί τον παίκτη σε αποχώρηση. Δεν ξέρω που θα πάει, αλλά είμαι σίγουρος ότι σε κανένα χρόνο θα τον δούμε να ξεκωλιάζει με φανέλα του ΠΟΚ και θα κλαίμε.

Επίσης ο Λουτσέσκου φάνηκε ικανοποιημένος μετά το τέλος των πλειοφς και αυτό δεν είναι καλό. Δεν πιστεύω με τίποτα ότι θα δεχθεί τόσες μαζεμένες αλλαγές. Πιστεύω θα ζητήσει να παραμείνουν Οζντόεβ, Σβαμπ, Τάισον και Τόμας - σε κάποιο επίπεδο, αν δεν πας σε ολικό rebuild βγάζει και νόημα να μείνουν. Το θέμα είναι με τι ρόλους, εγώ πιστεύω ότι θα κρατήσουν τους φετινούς τους ρόλους.

Προσωπικά είμαι απαισιόδοξος. Ακόμα δεν έχουμε τεχνικό διευθυντή οπότε ειλικρινά δεν περιμένω τρελές επιτυχίες. Η διοίκηση θα φέρει όποιον μπορεί, και ο Λουτσέσκου θα κάνει ότι μπορεί. Κι ότι βγει.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Τα τελευταια χρονια ο Κολκας δεν πεφτει ποτε μεσα,περιμενει καμια ειδηση απο Βρυζα για να το παρουσιασει σαν ρεπορταζ,μην ψαρωνεται,εχει πολυ ψωμι η περιοδος ακομη.

Δεδομενο θεωρω πως θα μεινει ο Μειτε,εκτος κ αν το Μαρακι,τελευταια στιγμη σηκωσει μπαιρακι για το 1εκ της μεταγραφης.

Με Παβλενκα (αν μεινει τελικα) κ με Τσιφτση/Γεωργιανο ειμαστε παρα πολυ καλα ακομα κ αν πουληθει ο Κοταρσκι.

Στην αμυνα,εχουμε τους σιγουρους Κεντζιορα,Μιχαηλιδη κ την προωθηση του Μπαταουλα,αρα αναμενουμε 2 κινησεις εκει,η μια ας ειναι γηγενης (Μιχαι η Λιαβα) κ η αλλη κινηση,αποκτηση μπαλατου σεντερ μπακ.

Πλαγια μπακ,εχουμε Μπαμπα,απο πισω του τον κανενα,στα δεξια περιμενουμε απαντηση Οττο,εχουμε κ Σαστρε,πρεπει να αποκτηθει γηγενης (Τσαπρας,Κατσερης)

Στα χαφ,συμβολαιο εχουν οι Καμαρα,Πενια,ας πουμε κ ο Μειτε,θελουμε 1 βαρβατη κινηση εκει κ αλλη μια μικρης ηλικιας,αν γινεται κ γηγενης,ακομα καλυτερα.

Μεσοεπιθετικα ειμαστε πολυ καλα,εχουμε τους σιγουρους Ντελια (εδω θα μεινει),Πελκα,Αντριγια,Ντεσπο (ισως φυγει),Σορετιρε,αναμενουμε Ταισον,για εβδομο,μπορουμε να προωθησουμε εναν απο τις ακαδημιες,εχουμε καλο υλικο.Αν φυγει καποιος εκ των Ταισον η Ντεσπο,τους αντικαθιστουμε αναλογως,βαρβατο αρ εξτρεμ στην πρωτη περιπτωση,αναπληρωματικο νεαρο στην δευτερη.

Και επιθεση......κλαφτα Χαραλαμπε,λογικα θα κρατησουμε Τσαλοφ,προωθηση Μυθου και ελπιζω να παμε για κατι πραγματικα καλο για καραβασικουρα.

Να πω την αληθεια,δεν ειμαι αισιοδοξος,ο Ιβαν τα τελευταια χρονια εχει κλεισει την κανουλα,κοροιδευαμε καποτε τον Μιαου,αλλα κ ο Ιβαν λειτουργει με καβουρια,δινουμε χρηματα που ναι μεν ειναι πολλα,αλλα για το σημερα κ σε συγκριση με τον ανταγωνισμο,ειναι λιγα.Πρεπει να ανεβουμε σε ποσα μεταγραφων κ συμβολαιων.
Xlapatsas4

Δημοσίευση από Xlapatsas4 »

paokspren έγραψε:Χωρίς τα γκολ του Μαντύ φέτος θα είμασταν εκτός Ευρώπης. Τραγικό να πουληθεί ο πιο παραγωγικός παίκτης της ομάδας από τον οποίον θα μπορούσαμε να περιμένουμε ακόμα καλύτερα πράγματα την επόμενη σεζόν.

Τραγικό που ο Λουτσέσκου δεν κατάφερε να βρει σημαντικό ρόλο για τον Ντεσπόντοβ και οδηγεί τον παίκτη σε αποχώρηση. Δεν ξέρω που θα πάει, αλλά είμαι σίγουρος ότι σε κανένα χρόνο θα τον δούμε να ξεκωλιάζει με φανέλα του ΠΟΚ και θα κλαίμε.

Επίσης ο Λουτσέσκου φάνηκε ικανοποιημένος μετά το τέλος των πλειοφς και αυτό δεν είναι καλό. Δεν πιστεύω με τίποτα ότι θα δεχθεί τόσες μαζεμένες αλλαγές. Πιστεύω θα ζητήσει να παραμείνουν Οζντόεβ, Σβαμπ, Τάισον και Τόμας - σε κάποιο επίπεδο, αν δεν πας σε ολικό rebuild βγάζει και νόημα να μείνουν. Το θέμα είναι με τι ρόλους, εγώ πιστεύω ότι θα κρατήσουν τους φετινούς τους ρόλους.

Προσωπικά είμαι απαισιόδοξος. Ακόμα δεν έχουμε τεχνικό διευθυντή οπότε ειλικρινά δεν περιμένω τρελές επιτυχίες. Η διοίκηση θα φέρει όποιον μπορεί, και ο Λουτσέσκου θα κάνει ότι μπορεί. Κι ότι βγει.

Αν σκεφτείς 1)ότι μπήκαμε στα πλεί οφφ στο -7 απο την κουλα και τερματίσαμε στο +5 κατα πάσα πιθανότητα γλιτώνοντας έναν γύρο σε μία υψηλότερη διοργάνωση απο το κονφερενς 2)οτι φευγουνε σχεδόν όλα τα μεταγραφικά εγκλήματα της περσίνης σεζον ( κολει μπακαγιοκο κτλ) και 3)οτι αυτός που ήταν υπεύθυνος για αυτά (γιώργης σαββίδης) θα μείνει στο μαιαμι ολο το καλοκαίρι και -ας ελπίσουμε- οτί δεν θα αναμειχθεί στις μεταγραφές και εγώ χαρούμενος θα ήμουν
Άβαταρ μέλους
ReignMan

Δημοσίευση από ReignMan »

Κακα τα ψεματα, για να ειμαστε ετοιμοι για την επομενη σεζον και με βαση το ιστορικο πωλησεων-αγορων, πρεπει να μεινει ο Καμαρα-Μειτε σαν σταθερη βαση στα χαφ και να ενισχυθουμε. Ουτε ο Ντελιας να πωληθει.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Σίγουρο αυτό για τον Γιώργη στον Μιαμι;
Afanas

Δημοσίευση από Afanas »

Εμένα αυτό που μου φαίνεται απαραίτητο είναι η αύξηση των Ελλήνων του ροστερ.

Για τη λίστα της Ευρώπης χρειάζονται 8 οπότε ιδανικά πρέπει να έχουμε 8 γηγενείς με κάποιον ρόλο στην ομάδα. Αυτή τη στιγμή έχουμε 3 (Ντέλιας, Πέλκας, Μιχαηλίδης) και αν βάλεις και τον 3ο τερματοφύλακα γίνονται 4.

Δύσκολο να βρούμε 4 Έλληνες που να έχουν ρόλο στην ομάδα αλλά σίγουρα δε μπορούμε να μείνουμε μόνο με αυτούς καθώς τότε στην Ευρώπη θα έχουμε πρακτικά ρόστερ 21 παικτών που δεν βγαίνει. Πιστεύετε παίζει κάποια καλή κι εφικτή περίπτωση Έλληνα να πάρουμε; Ή κάποιος εντός ομάδας ή ακαδημίας που θα μπορούσε να βρει μεγαλύτερο ρόλο του χρόνου;
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Είναι αδιανόητο
1) μετά από τα περσινά εγκλήματα και αυτά του 2022 και του 2021 και του 2020 (εξαίρεση το καλοκαίρι 2023)
2) ενοψει των 100 χρόνων
να μην έχουν κατανοήσει ΟΛΟΙ ότι φέτος δεν συγχωρούνται επαναλήψεις των εγκλημάτων...
Συνεπώς, θεωρώ ότι θα γίνουν κινήσεις που θα βελτιώσουν την ομάδα.
Απογοήτευση από τώρα δεν στηρίζεται πουθενά. Δεν δικαιολογείται.
Η φετινή πορεία είναι το πάτωμα. Δεν είπαμε να πάμε για το ταβάνι αλλά όχι και απαισιοδοξία από 14 Μαίου.
Τώρα ξεκινάμε.
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Patron έγραψε:Σίγουρο αυτό για τον Γιώργη στον Μιαμι;

???
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”