bane1980 έγραψε:Ο Κασας είναι λογικά πρόταση Τσικνα.
Και επειδή ο Τσικνας είναι κίνηση 500% προς τη σωστή κατεύθυνση για εμένα, εάν είναι πρόταση του, θα τον εμπιστευθώ.
+1
bane1980 έγραψε:Ο Κασας είναι λογικά πρόταση Τσικνα.
Και επειδή ο Τσικνας είναι κίνηση 500% προς τη σωστή κατεύθυνση για εμένα, εάν είναι πρόταση του, θα τον εμπιστευθώ.
Demir έγραψε:black_star_ninja έγραψε:Μετά την τελευταία πώληση τζιμα κ Κωστούλα στη Μπράιτον εγώ δε θα έμπαινα καν σε κουβέντα για ποσο λιγότερο των 30.
νταξει ο μπατουρινα που ειναι ιδια γενια και με στοιχεια καλυτερα λογο ταχυδυναμης και επαιξε και τσαμπιον λιγκ , εφυγε με 18 συν μπονους
Σιγα την ταχυδυναμη του μπατουρινα. Πιο αργος απο ντελια είναι.Demir έγραψε:black_star_ninja έγραψε:Μετά την τελευταία πώληση τζιμα κ Κωστούλα στη Μπράιτον εγώ δε θα έμπαινα καν σε κουβέντα για ποσο λιγότερο των 30.
νταξει ο μπατουρινα που ειναι ιδια γενια και με στοιχεια καλυτερα λογο ταχυδυναμης και επαιξε και τσαμπιον λιγκ , εφυγε με 18 συν μπονους
Σουριναμέζος έγραψε:Μια χαρά είναι ο μισθός του. Είναι ο υψηλότερου επιπέδου αριστερός μπακ στην χώρα και παίρνει 700 χιλιάρικα λιγότερα από όσα θα παίρνει φέτος ο Κυριακόπουλος.
Η απόδοση είναι σαν τον καιρό, είναι ευμετάβλητη και εφήμερη. Η κλάση, το επίπεδο του ποδοσφαιριστή είναι σαν το κλίμα, αυτό πρέπει να κοιτάμε. Είναι σαν να θες να μετακομίσεις από την Κρήτη στην Δανία, γιατί έκανε κακό χειμώνα με χαλάζι φέτος ενώ στην Κοπεγχάγη είδες στο google weather ότι έχει ζέστη.
giliopoulos έγραψε:Δε νομιζω οτι ο κυριακοπουλος θα παιρνει 1.5 το χρονο.
Επισης δε νομιζω οτι ο μπαμπα θα επαιζε βασικος σε οποιαδηποτε ομαδα της σερια, με την εικονα παλαιμαχου που ειχε φετος
black death έγραψε:Αποκλείεται ο τελευταίος της σεριε α να δίνει μεγαλύτερα συμβόλαια απ την τσαμπιονσιπ.
Αλλά έτσι κι αλλιως δεν παίζει να παιρνει 1,5-1,7 ο κυριακοπουλος, 100% ραδιο αρβύλα.
Mīngus έγραψε:To ότι είναι 25 χρονών και το ανώτερο επίπεδο που έχει παίξει είναι η Β Ισπανίας και μάλιστα μία σεζόν, δεν τον καθιστά απλά λαχείο. Σαν να πιάνεις τα mega millions των ΗΠΑ είναι που κληρώνουν κάτι εκατοντάδες εκατομμύρια.
ReignMan έγραψε:Mīngus έγραψε:To ότι είναι 25 χρονών και το ανώτερο επίπεδο που έχει παίξει είναι η Β Ισπανίας και μάλιστα μία σεζόν, δεν τον καθιστά απλά λαχείο. Σαν να πιάνεις τα mega millions των ΗΠΑ είναι που κληρώνουν κάτι εκατοντάδες εκατομμύρια.
Ο Κωνσταντελιας ειναι 24 και το ανωτατο επιπεδο που εχει παιξει ειναι Σουπερλιγκ και ζηταμε 100 εκατομμυρια.