από makispaspartou » Παρ 09 Μάιος 2025, 19:14
Ως ελεύθεροι:
Jordan Torunarigha αριστεροπόδαρος στόπερ
Milan Gajic δεξί μπακ
Dejan Ljubicic χαφ που τα κάνει όλα
Roman Zobnin χαφ με ταχύτητα και aggresiveness τον έχω χάσει πλέον λόγω Ρωσίας, μεγάλη προσωπικότητα
Mathias Normann χάφαρος αλλά χαμένος και αυτός μεταξύ Ρωσίας και Σαουδικής Αραβίας
Ως μεταγραφές:
David Strelec επιθετικός της Slovan
Matheus Saldanha επιθετικός της Ferencvaros (αυτός που είχε το δοκάρι για όσους θυμούνται)
Jorge Carrascal μεσοεπιθετικός που παίζει δεκάρι και αριστερά, δεξιοπόδαρος, διάολος
Luca Ivanusec αριστερός μεσοεπιθετικός δεξιοπόδαρος, κάποτε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Κροατίας
Tiago Gouveia εξτρέμ με δεξί πόδι που παίζει το ίδιο καλά αριστερά και δεξιά, κάτι σαν τον Vieirinha προ Βόλσμπουργκ
Hany Mukhtar δεκάρι παίζει MLS και κάνει για πλάκα γκολ και ασιστ
Evander δεκάρι που παίζει MLS, πραγματική παικτάρα, ακούστηκε πέρσι για βάζελο, έχει ξεφύγει η τιμή του πλέον
David Zima ο δεξιοπόδαρος κεντρικός αμυντικός της Σλάβια που έβγαλε μάτια στην Τούμπα
Vitao βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός που όταν ξέσπασε ο πόλεμος Ρωσία έπρεπε να τον είχαμε πάρει
Hugo Vetlesen ο μέσος της Brugge, βραχύσωμος αλλά με πολύ νεύρο, ένταση και τεχνική, οκτάρι από τα λίγα
Pablo Rosario, μέσος με ταχυδύναμη πραγματικός πάνθηρας στο κέντρο
Mirko Topic , υψηλόσωμος χαφ, εξάρι, που κάνει τα πάντα και δίνει balance
Ivo Grbic πανύψηλος τερματοφύλακας Κροάτης που έχει περάσει και από Αγγλία, Ισπανία
Aro Muric Κοσοβάρος δίμετρος τερματάς που ξεκίνησε με τρομερή προοπτική, χάθηκε κάπου στις μικρές κατηγορίες την Αγγλίας
Έλληνες εξωτερικού:
Δουβίκας, Γιαννούλης, Κουλούρης, Κούτσιας, Αλεξανδρόπουλος, Κατσέρης
Έλληνες από Ελλάδα:
Λιάβας, Τσάπρας, Καλοσκάμης, Φούντας
Ξένοι από Ελλάδα:
Νους, Μόντσου (δε στο δίνει ποτέ ο ρούλης)
ΠΑΟΚ εγώ γεννήθηκα
Το φως του ονείρου ντύθηκα
Κι αν με αστραπές χτυπήθηκα
Στο πέταγμα του αετού κρατήθηκα
ΠΑΟΚ είμαι γι'αυτό αναπνέω............