Miles έγραψε:marsantos έγραψε:Miles δεν ξέρω τι λένε αλλοι και σε ποιους αναφέρεσαι και προφανώς δεν ξέρω τι ορισμό δίνουν. Άνοιγμα ψαλίδας θεωρώ την κατάσταση που θα προκύψει από μια παγιωμενη πολιτική των 3 αντιπάλων συνεχους αναβάθμισης του ροστερ με μεταγραφές παικτών σε παραγωγική ηλικία που κοστίζουν εκατομμύρια η κάθε μία ενώ εμείς αντίστοιχα θα κινούμαστε για παίκτες ελεύθερους ή με χαμηλό αντίτιμο ποιοτικούς μεν μεγαλύτερης ηλικίας δε.
Αυτό ουσιαστικά που βιώνουμε δλδ εδώ και 2 με 3 χρόνια και που καθιερώνεται σιγα σιγά και από τους 3 ανταγωνιστές μας.
Στο δικό μου μυαλό το μόνο αντίβαρο είναι ο προπονητής. Αν εκλείψει αυτός θα γίνει πιο φανερό το άνοιγμα.
Ακριβώς αυτό που λες λένε και οι άλλοι, υπερεκτιμάς και εξιδανικεύεις καταστάσεις των κάτω. Δεν έγινε ποτέ, για να γίνει τώρα, δεν έχουν την τεχνογνωσία και τα λεφτά - ούτε εμείς. Προσοχή σε αυτά που έγραψες και σου τόνισα.
Τρόμος έγραψε:Ettien26 έγραψε:Και με 2,5 και με 3 μύρια μια χαρά έρχονται παίκτες έτοιμοι και σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία. Εντάξει δεν θα ψάξεις στο Καμπιονάτο ή στην Πρέμιερ αλλά σε πιο υποτιμημένες αγορές.
Θα πρέπει να αλλάξει ο προπονητής που θέλει 30+ και με βιογραφικό. Εάν πάμε σε πρωταθλήματα Ρουμανίας, Πολωνίας, Αυστρίας για να βρούμε Βαρέλα,Πριγιο και Σβαμπ. Ας παίρνουμε και κομμένους από μεγάλες ομάδες:Βιερίνια, Ζιβκόβιτς,Ακπομ & Σορετίρε. Παλιά είχαμε έναν κανόνα στις μεταγραφές: μεγάλα συμβόλαια σε βετεράνους αλλά ελεύθερους πχ Βερνουμπλ και αγορά μικρών πχ Αουγκούστο. Τώρα πάμε και παίρνουμε τον Τισουντάλι στα 31 με 2,5 εκ και τριετές με 1,4....
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 17 επισκέπτες