Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Δημοσίευσηαπό Patron » Δευτ 03 Φεβ 2025, 23:53

Δεν προλαβαίνει
Patron

Δημοσίευσηαπό marsantos » Τρί 04 Φεβ 2025, 00:28

Miles έγραψε:
marsantos έγραψε:Miles δεν ξέρω τι λένε αλλοι και σε ποιους αναφέρεσαι και προφανώς δεν ξέρω τι ορισμό δίνουν. Άνοιγμα ψαλίδας θεωρώ την κατάσταση που θα προκύψει από μια παγιωμενη πολιτική των 3 αντιπάλων συνεχους αναβάθμισης του ροστερ με μεταγραφές παικτών σε παραγωγική ηλικία που κοστίζουν εκατομμύρια η κάθε μία ενώ εμείς αντίστοιχα θα κινούμαστε για παίκτες ελεύθερους ή με χαμηλό αντίτιμο ποιοτικούς μεν μεγαλύτερης ηλικίας δε.
Αυτό ουσιαστικά που βιώνουμε δλδ εδώ και 2 με 3 χρόνια και που καθιερώνεται σιγα σιγά και από τους 3 ανταγωνιστές μας.
Στο δικό μου μυαλό το μόνο αντίβαρο είναι ο προπονητής. Αν εκλείψει αυτός θα γίνει πιο φανερό το άνοιγμα.

Ακριβώς αυτό που λες λένε και οι άλλοι, υπερεκτιμάς και εξιδανικεύεις καταστάσεις των κάτω. Δεν έγινε ποτέ, για να γίνει τώρα, δεν έχουν την τεχνογνωσία και τα λεφτά - ούτε εμείς. Προσοχή σε αυτά που έγραψες και σου τόνισα.

Ξαναδιαβάζω αυτό που μου τονισες και ίσως έχεις δίκιο. Μπορεί να. μου μένουν οι θετικές κινήσεις στο μυαλό ενώ υπάρχουν άλλες τόσες κινήσεις που έχουν κάνει και τους βγήκαν μάπα. Έχεις δίκιο. Πάντως έχουν μεγαλύτερη ευχέρεια στο να πετάνε λεφτά. Και ναι η λέξη παγιωμενη ίσως είναι άστοχη καθώς έχουμε ένα μικρό χρονικό δείγμα. Δεν ξέρουμε πως και για πόσο μπορο να το κάνουν. Ευχαριστώ για τις επισημάνσεις γιατί όταν μπαίνεις στη διαδικασία να ξανασκεφτεις κάτι μπορείς να συνειδητοποιήσεις πως πολλές φορές οι εντυπώσεις μας κρύβουν την ουσία πόσο μάλλον όταν εκφέρω άποψη οικονομικού περιεχομένου στο τόπικ μεταγραφών κάτι στο οποίο μάλλον είμαι σκράπας. Ευχαριστώ και καλό βράδυ.
marsantos

Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Δημοσίευσηαπό aivas19 » Τρί 04 Φεβ 2025, 01:29

Τρόμος έγραψε:
Ettien26 έγραψε:Και με 2,5 και με 3 μύρια μια χαρά έρχονται παίκτες έτοιμοι και σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία. Εντάξει δεν θα ψάξεις στο Καμπιονάτο ή στην Πρέμιερ αλλά σε πιο υποτιμημένες αγορές.

Θα πρέπει να αλλάξει ο προπονητής που θέλει 30+ και με βιογραφικό. Εάν πάμε σε πρωταθλήματα Ρουμανίας, Πολωνίας, Αυστρίας για να βρούμε Βαρέλα,Πριγιο και Σβαμπ. Ας παίρνουμε και κομμένους από μεγάλες ομάδες:Βιερίνια, Ζιβκόβιτς,Ακπομ & Σορετίρε. Παλιά είχαμε έναν κανόνα στις μεταγραφές: μεγάλα συμβόλαια σε βετεράνους αλλά ελεύθερους πχ Βερνουμπλ και αγορά μικρών πχ Αουγκούστο. Τώρα πάμε και παίρνουμε τον Τισουντάλι στα 31 με 2,5 εκ και τριετές με 1,4....

Ο Βιετεσκα ο Γκομεζ ο Σορετιρε ο Πενια ο Τσαλοφ ο Ντεσποτοφ ο Ακπομ ο Σβιντερσκι δεν ηταν 30+
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευσηαπό van rooy » Τρί 04 Φεβ 2025, 09:32

Η ομάδα μας πρωτίστως χρειάζετε εσωτερικές μεταγραφές.

Ο Ιβαν έχει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία? μεταβάλλεται διαρκώς αναλόγως των συνθηκών. Το μόνο που μένει αμετάβλητο είναι η τεράστια αγάπη για τον ΠΑΟΚ!!!

Ο Λουτσέσκου έχει συγκεκριμένη φιλοσοφία.

Ο Γιώργης επίσης.

Η Διοίκηση και παρατρεχάμενοι την δική τους φιλοσοφία.

οπότε καταλήγουμε σε αμπελοσοφία.

ΥΓ. ΦΕΡΤΕ ΕΝΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ που να ενώνει τις διαφορετικές τάσεις εντός της ομάδας. Να έχει το κύρος και τη δύναμη να βρίσκεται ανάμεσα στις δυο πλευρές και να πείθει την καθεμιά για το καλό της ομάδας.

Δεν θέλω ούτε τεχνικό δντη ούτε τίποτα....όσοι πέρασαν πήγαν άκλαφτοι...

ΈΝΑΣ ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Τα εσωτερικά παιχνίδια δύναμης μας κατέστρεψαν ολοκληρωτικά. Ο καθένας τους προσπαθεί να καρπωθεί την δόξα αλλά στο τέλος όλοι μας καρπωθήκαμε την αποτυχία και την στεναχώρια.

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευσηαπό Equalizer » Τρί 04 Φεβ 2025, 09:59

Εν μέσω κρίσης, η σχετικά θετική μεταγραφική περίοδος έκλεισε, και μένει να δούμε αν όσοι ήρθαν θα βοηθήσουν ουσιαστικά.

Η Μεϊτιαδα ολοκληρώθηκε θετικά

Ο Πέλκας γύρισε

Τα μυαλά μας πονάνε

Κλειδώνει, και τα λέμε το καλοκαίρι
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Μεταγραφολογία

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 17 επισκέπτες