Jose Boto

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Re: Jose Boto

Δημοσίευση από Taseos »

Ο κόσμος δε μπόρεσε να βγει πρώτος στα εισιτήρια ούτε σε αήττητο πρωτάθλημα. Στις απαιτήσεις είμαστε πρώτοι με διαφορά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

figurehead4 έγραψε:[quote="Special 4"
figurehead4 έγραψε:
Special 4 έγραψε: Κατσε κατσε
Πηρες φορα
Σου ξαναλεω οτι γραφεις χοντραδες χωρις ν δικαιολογεις ή ν αποδεικνυεις κατι
Δηλαδη πηγη: trustme.bro

Μου αρεσει π κανενας
κανενας ομως δε σου ζητησε ν αιτιολογησεις τις πηγες σου γι αυτα π γραφεις
ενω όταν καποιοι εγραψαν για τα δυο τμηματα σκαουτινγκ στον ΠΑΟΚ π δεν συνεργαζονται κ δεν μιλανε κ για τον Παντελη Θ
μας ρωτουσαν ποιος που ποτε το ειπε κ γιατι

Εγραψες οτι ο Κοταρσκι εχει μανατζερ τον Μποτο π ηταν μια ανακριβεια ενω εχει τον Βιτσεντζο Καβαλιερε

Λες ν παρει μαζι του το Ναρεϊ κ τον Κοταρσκι
Που θ τους παρει δηλαδη μαζι του?
Π θ παει ο Μποτο?
Στην Αστον Βιλα, στην Γουεστ Χαμ ή στην Μπαγιερν?

Οι αναντικαταστατοι στα γραφεια τοσα χρονια εναν καλο τερματοφύλακα δεν ηταν ικανοι ν σου φερουν
Κατι Ολσεν και κατι Ρει κ κατι πουλια

Ποιον τον Πασχαλακη?
Τον Σουπερμαν απο τα λιντλ εφεραν? Ποιον?
Π μας στοιχισε ποσες ευρωπαϊκες προκρισεις
Ν σου πω εγω ποιον εφεραν?
Κανεναν
Γιατι τοσο μπορουν
Ο Μποτο σ εφερε τον καλυτερο τερματοφυλακα π ειδες εδω κ τριαντα χρόνια κ σουταρε τον αχρηστο Πασχαλακη π ειχε αρχισει συζητησεις ηδη μ το γαυρο

Κολλησες στον Κοταρσκι ενω δεν ηταν καν πρωτος στοχος του Μποτο οταν τον εφερε
Θ σ εφερνε τον Μιλε Σβιλαρ αλλα προτιμησε ν παει στη Ρομα απο τη Μπενφικα
Τωρα αμα πουλιοταν ο Κοταρσκι μ 10 εκατομμυρια
αυτον θ σ εφερνε
Τους χαλαγε?

Ας παει ο Γιωργος μ τον Παντελη ν φερουν τον Σβιλαρ τον τερματοφυλακα τωρα απο τη Ρομα
Εδω τον Οζντοεφ π ειναι κ στη Ρωσια ενα μηνα τον παλευουν κ ακομα περιμένουμε

Τον Μπραντον αφου λες οτι μας εφερε τη Σαρα κ τη Μαρα γιατι τον κρατησαν?
Εγω τον κρατησα?
Ποιος τον κρατησε?

Ειναι η Σαρα κ η Μαρα ο Σαστρε μ 400 χιλιαρικα ή ο Ραφα Σοαρες
Ας φερει καλυτερους ο Γιωργος μ τον Παντελη σ αυτα τ λεφτα
Ηταν ο Νταντας η Σαρα κ η Μαρα? Ο Ναρεϊ?

Τον Καργα κ τον Κεντζιορα ποιος τους εφερε?
Κι αυτους ο Μποτο?
Απο την πλεμπα π κρυβει απο πισω π λες? Ή οι αλλοι?
Π ουτε τον μιλουσαν ουτε τον ενημερωσαν ποτε για τιποτα
Οι αναντικαταστατοι

Ο Μποτο κοιτουσε στη Σαλερνιτανα τον Εκονγκ κ τον Μπρον
Τον Εκονγκ τον κοιτουσαν κ οι αλλοι
Αλλα μεταξυ τους δεν μιλουσαν
Σοβαρη λειτουργια ομαδας
Τελικα ο Μπρον που ο Μποτο του εδωσε 1,1 εκατομμυριο απο τα 700 π παιρνει εκει, δεν ηθελε ν ερθει στην Ελλαδα
Κ αφου κατεληξε στον Εκονγκ κ αυτος κ οι αλλοι
εκανε αυτος την τελικη διαπραγματευση γιατι ηξερε τον Μοος τον μανατζερ του παικτη
Οι αλλοι ακομα θ τον εφερναν

Ο Γκαμπιαντινι σαπακι ηταν π προτεινε ο Μποτο?
Πηγαν κ πηραν τον Σαματα γιατι τον Τσαλοφ πηγαν ν τον παρουν μ ψιχουλα
Θ δουμε ποιος θ ειναι καλυτερος επιθετικός

Ηθελε ο Μποτο ν σ φερει τον Νταλμπερτ
Ηθελαν οι αλλοι τον Μπαμπα
Οκ, θ περιμενουμε δουμε σ πόσο καλη κατασταση θ εμφανιστει ο Μπαμπα οταν ξεκινησει ν παιζει

Στα χαφ τον θελουν τον Μειτε
Ας πανε ν τον φερουν απο την Μπενφικα
Δηλαδη ας φερουν τον Οζντοεφ πρωτα κ εχει ο Θεος

Λες ότι ο Μποτο τρελανε τ παιδια μ τους φιλους του τους μανατζερ
Κ για την κλιματικη αλλαγη φιλε ο Μποτο φταιει
Πρωτη φορα ξανασυμβαινει Μ τεχνικο διευθυντη στον ΠΑΟΚ
Ν φταιει για τα παντα ολα

Αμα δεν παει καλα η ομαδα κ φετος την βρηκαμε την καραμελα για ν πιπιλαμε ολο τ χρονο
Εφταιγε ο κακος ο Μποτο

Γεμισε ο Μποτο τον ΠΑΟΚ μ μετριους
Ναι, ο Μποτο εφερε τον Κανις απο τον Πανσερραϊκο

Κουβεντα δεν εγραψες για τη σκαουτινγκ τιμ π κανει αυτη τη στιγμη τις μεταγραφες
Ν δουμε αν θ φερει
οταν φερει κ τι θ φερει

Για εναν Κουαλιατα π εφερε κ ηταν αστοχια ν τ φορτωσουμε ολη τη διαχρονικη δυσλειτουργία της ΠΑΕ κ ν τον βγαλουμε κ σκαρτο

Οι διαχρονικοι αναντικαταστατοι δεν εφεραν τον Εσιτι ας πουμε μ 3,5 εκστομμυρια?

Πολυ μονοπλευρα τ βλεπεις
κ δημιουργεις αλλοθι εαν η ομαδα αποτυχει στους ευρωπαϊκους αγωνες
Εχεις τους λογους σου φανταζομαι

Ο Ινγκασον γιατι ηθελε ν φυγει?
Ο Μποτο εφταιγε?
Μηπως ο Ινγκασον πηγε σ ομαδα π εχει πλανο οργανωση κ πιστη στο προτζεκτ
κ βαρεθηκε ν ειναι σ μια ομαδα π αλλαζει προτζεκτ καθε 6 μηνες
κ καθε χρονο ειναι το γιοφυρι της αρτας π ξαναχτιζεται?
Μηπως για αυτο υπαρχουν τασεις φυγης κ οχι ο κακος ο Μποτο μ τους φιλους του τους μανατζερ?
Ρε φίλε πραγματικά θέλεις να απαντήσω σε όλα αυτά όταν δεν κατάλαβες καν τι έγραψα;
Δεν θέλεις να καταλάβεις. Ζεις σε ένα ροζ σύννεφο. Μου λες ποιος είναι ο μάνατζερ του Κοταρσκι και με ειρωνεύεσαι. Εγώ σου λέω ότι ο Μποτο πήρε το κάτι τις του από τον μάνατζερ του Κοταρσκι και είχε την Γκοριτσα σίγουρη και για να γίνει το Ντιλ με μας γιατί τον πήγαν μαζί εκεί και δεν της ανήκει. Αν πάει αλλού, ο μάνατζερ του θα του σκάσει ένα μερίδιο γιατί έτσι δουλεύει το σύστημα.
Που το ξέρω; Έτσι δουλεύουν όλοι. Σε όλη μου την καριέρα με μάνατζερς συναναστρέφομαι, έστω και σε τελειως άλλι χωρο (καλλιτεχνικό).Αν μπορώ να το αποδείξω; Η πιο εύκολη ανοησία για να ακυρώσεις τον άλλον. Τι να φέρω. Κανένα τιμολόγιο η καμία φωτογραφία.

Πας μετά το θέμα στο τμήμα σκάουτινγκ υπό τον Γιώργο. Τα έχω πει και έχω μιλήσει για Moneyball. Η διαφορά είναι πως η οικογένεια αν κάνει λάθη τα πληρώνει. Ο άλλος κανονίζει την τσέπη του εις βάρος του ΠΑΟΚ και βρίσκει και υπερασπιστές.

Βαριέμαι να απαντήσω γιατί απλώς δεν θέλεις να καταλάβεις. Για κάθε Εσίτι και κάθε Τέιλορ που σου φέρανε και πληρώσανε από την τσέπη τους, σου φέρανε τα πάντα. Είπα δεκάδες φορές, άλλο τα λάθη των δικών μας και άλλο το λαμόγιο που υπερασπίζεσαι.

Η ιστορία έγραψε για αυτόν πως τη χρονιά που έφτασες στους 8 του Κόνφερενς και έκανες γιο γιο την Μαρσέιγ δεν είχες σέντερ φορ να εξαντλήσεις τις όποιες πιθανότητες, γιατί η μπαλαδόφατσες έσκασε 3 μύρια να φέρει τον Πορτογάλο Καντουρί, από μια χρονιά μόνο στην α κατηγορία στην μέγιστη Μορειρενσε. Ούτε δεκάρι είχες, αλλά η μπαλαδόφατσα δεν είχε θέμα.

Και το εξάμηνο μέχρι το καλοκαίρι εξυνε τ αρχίδια του και δεν ασχολήθηκε ως όφειλε με κάθε παίχτη του ΠΑΟΚ. Δανεικούς, πιτσιρικάδες, τσικό.
Είχε δουλειά να μηδενίσει όλο το υπάρχον τμήμα σκάουτινγκ και να φέρει τους δικούς του, που μας έβγαλαν τα μάτια με τους υπερπαιχτες που έφεραν για να πάρουμε πρωτάθλημα, δικά του λόγια στο Open τον Ιούνιο.
Τον Ρικάρντο που είχε διαπρέψει στη γ Πορτογαλίας, τον Κουαλιατα που παίζει να ήταν ο μόνος 23χρονος Ουρουγουανός που δεν τον είχαν τσιμπήσει στην Ευρώπη, να διώξει τον Κρεσπο για να φέρει τον τίποτα Ρέντε και αφού δεν του κατσε να φέρει τον Νάσμπεργκ, τον Αύγουστο, να παίξουμε με κάποιον Κούτσία προκριματικά όταν και η θεία μου ήξερε πως ο Τσολακ θα πουληθεί και αυτός βρήκε τον Μπράντον Τόμας. Ναι τον κράτησε ο προπονητής αλλά αυτή είναι άλλη κουβέντα. Κερασάκι έναε μέτριος εξτρέμ από τη β Γερμανίας.
Ακόμη και ο Κοταρσκι που μας βγήκε δεν παύει να ήταν ένας πιτσιρικάς που θα ψηνόταν σε μας με τα λάθη όπως και έγινε. Με ένα χρόνο ψήσιμο όμως να ζητά μεταγραφή δεν πάει πολύ; Τέτοιον ΠΑΟΚ θες;

Συγγνώμη αν πρηζουμε τους άλλους. Δεν θα απαντήσω ξανά, όχι γιατί δεν σε σεβομαι, αλλά για να μην κουράζουμε. Ας κρατήσουμε τις απόψεις μας και να πάμε παρακάτω σε παρακαλώ. Αφού απαντήσεις, δεν το λέω για να έχω εγώ θον τελευταίο λόγο.[/quote]
Θα μπορούσες να είσαι και ο φίλος μου ο Λουκάς.
Δυστυχώς τα παραπάνω είναι αλήθειες και δυστυχώς ο απλός φίλαθλος δεν έχει καταλάβει τι είναι σε μια ομάδα ο τ.δ.
Στην ουσία είναι απλά ένας μάνατζερ που εκπροσωπεί το κλαμπ απέναντι στους μάνατζερ των ποδοσφαιριστών.
Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει αναγκαίο κακό καθώς
ζούμε στην εποχή που οι μάνατζερ κάνουν κουμάντο σε όλο το ποδόσφαιρο .
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

kataramenos5 έγραψε:Ολα καλα και αγια γινονται λοιπον κι ο κοσμος που φωναζει κι ανησυχει ειναι μλκας.Πασο και πολυ ασχοληθηκα.
Μονο εσυ εισαι «ο κοσμος» κατ, εμεις δεν ειμαστε
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

figurehead4 έγραψε:
Special 4 έγραψε:
figurehead4 έγραψε:
Ρε φίλε πραγματικά θέλεις να απαντήσω σε όλα αυτά όταν δεν κατάλαβες καν τι έγραψα;
Δεν θέλεις να καταλάβεις. Ζεις σε ένα ροζ σύννεφο. Μου λες ποιος είναι ο μάνατζερ του Κοταρσκι και με ειρωνεύεσαι. Εγώ σου λέω ότι ο Μποτο πήρε το κάτι τις του από τον μάνατζερ του Κοταρσκι και είχε την Γκοριτσα σίγουρη και για να γίνει το Ντιλ με μας γιατί τον πήγαν μαζί εκεί και δεν της ανήκει. Αν πάει αλλού, ο μάνατζερ του θα του σκάσει ένα μερίδιο γιατί έτσι δουλεύει το σύστημα.
Που το ξέρω; Έτσι δουλεύουν όλοι. Σε όλη μου την καριέρα με μάνατζερς συναναστρέφομαι, έστω και σε τελειως άλλι χωρο (καλλιτεχνικό).Αν μπορώ να το αποδείξω; Η πιο εύκολη ανοησία για να ακυρώσεις τον άλλον. Τι να φέρω. Κανένα τιμολόγιο η καμία φωτογραφία.

Πας μετά το θέμα στο τμήμα σκάουτινγκ υπό τον Γιώργο. Τα έχω πει και έχω μιλήσει για Moneyball. Η διαφορά είναι πως η οικογένεια αν κάνει λάθη τα πληρώνει. Ο άλλος κανονίζει την τσέπη του εις βάρος του ΠΑΟΚ και βρίσκει και υπερασπιστές.

Βαριέμαι να απαντήσω γιατί απλώς δεν θέλεις να καταλάβεις. Για κάθε Εσίτι και κάθε Τέιλορ που σου φέρανε και πληρώσανε από την τσέπη τους, σου φέρανε τα πάντα. Είπα δεκάδες φορές, άλλο τα λάθη των δικών μας και άλλο το λαμόγιο που υπερασπίζεσαι.

Η ιστορία έγραψε για αυτόν πως τη χρονιά που έφτασες στους 8 του Κόνφερενς και έκανες γιο γιο την Μαρσέιγ δεν είχες σέντερ φορ να εξαντλήσεις τις όποιες πιθανότητες, γιατί η μπαλαδόφατσες έσκασε 3 μύρια να φέρει τον Πορτογάλο Καντουρί, από μια χρονιά μόνο στην α κατηγορία στην μέγιστη Μορειρενσε. Ούτε δεκάρι είχες, αλλά η μπαλαδόφατσα δεν είχε θέμα.

Και το εξάμηνο μέχρι το καλοκαίρι εξυνε τ αρχίδια του και δεν ασχολήθηκε ως όφειλε με κάθε παίχτη του ΠΑΟΚ. Δανεικούς, πιτσιρικάδες, τσικό.
Είχε δουλειά να μηδενίσει όλο το υπάρχον τμήμα σκάουτινγκ και να φέρει τους δικούς του, που μας έβγαλαν τα μάτια με τους υπερπαιχτες που έφεραν για να πάρουμε πρωτάθλημα, δικά του λόγια στο Open τον Ιούνιο.
Τον Ρικάρντο που είχε διαπρέψει στη γ Πορτογαλίας, τον Κουαλιατα που παίζει να ήταν ο μόνος 23χρονος Ουρουγουανός που δεν τον είχαν τσιμπήσει στην Ευρώπη, να διώξει τον Κρεσπο για να φέρει τον τίποτα Ρέντε και αφού δεν του κατσε να φέρει τον Νάσμπεργκ, τον Αύγουστο, να παίξουμε με κάποιον Κούτσία προκριματικά όταν και η θεία μου ήξερε πως ο Τσολακ θα πουληθεί και αυτός βρήκε τον Μπράντον Τόμας. Ναι τον κράτησε ο προπονητής αλλά αυτή είναι άλλη κουβέντα. Κερασάκι έναε μέτριος εξτρέμ από τη β Γερμανίας.
Ακόμη και ο Κοταρσκι που μας βγήκε δεν παύει να ήταν ένας πιτσιρικάς που θα ψηνόταν σε μας με τα λάθη όπως και έγινε. Με ένα χρόνο ψήσιμο όμως να ζητά μεταγραφή δεν πάει πολύ; Τέτοιον ΠΑΟΚ θες;

Συγγνώμη αν πρηζουμε τους άλλους. Δεν θα απαντήσω ξανά, όχι γιατί δεν σε σεβομαι, αλλά για να μην κουράζουμε. Ας κρατήσουμε τις απόψεις μας και να πάμε παρακάτω σε παρακαλώ. Αφού απαντήσεις, δεν το λέω για να έχω εγώ θον τελευταίο λόγο.
Εγω λεω πως ο μποτο έδωσε το κάτιτις στον μανατζερ του κοταρσκι για να τον πάρει η γκοριτσα και από κει να τον πάρουμε εμείς. Μας βγήκε πιο φθηνά από το να πληρώσουμε τον Άγιαξ. Που το ξερω; Τραστ μι μπρο είμαι της πιάτσας
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

OΚ φίλε, με ειρωνεύτηκες και κέρδισες.
Μάλλον γι' αυτή τη γαλαντομία του παίρνει τον μπούλο, αφού οι Σαββίδηδες δεν τον άκουγαν όχι για μεταγραφή, αλλά ούτε για τι πίτσα να παραγγείλουν.

Θα μου λείψει η ανιοδιοτέλειά του και οι φωτογραφίες που ανέβαζε στα social και που όλες ήταν προσεχτικά διαλεγμένες να τον δείχνουν να δίνει και καλά συμβουλές στον Λουτσέσκου. Άρχοντας
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

figurehead περα απο το οτι οι εκφρασεις σου ειναι εμπρηστικές, ενώ μπορείς να εκφράσεις την άποψη σου πιο κόσμια, θεωρώ ότι η απολυτότητα στις τοποθετήσεις σου αναδεικνύουν είτε ότι είσαι σε μια θέση ώστε να γνωρίζεις πράγματα και καταστάσεις πέρα από τη δυνατότητα μας, είτε μας πουλάς μπαρούφες.

γενικά, ο καθε ένας μπορεί να εκφράσει το μακρύ και το κοντό του για το τι έφταιξε και φεύγει/έφυγε.. ένας εκ των τοπ σκάουτερ (και συμφωνώ, όχι ΤΔ) ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. Αποδεδειγμένα, με αποδείξεις και ονόματα.

Η ουσία είναι ότι ο ΠΑΟΚ χάνει την ευκαιρία να "εκμεταλλευτεί" έναν ακόμα άνθρωπο που υπο άλλες συνθήκες θα μπορούσε να προσφέρει πραγματικό έργο στον ΠΑΟΚ.

Από την άλλη, κανείς θα μπορούσε να πεί ότι μας δε'ίχνουν το φεγγάρι και εμείς κοιτάμε το δάχτυλο, αλλά δε θέλω να κάνω αυτή τη συζ'ητηση, ακόμα.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Jose Boto

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Για μένα ο παραπάνω κύριος έχει δολο και είναι υστερόβουλος. Είναι μέλος από το 2019 και έχει κάνει 100 ποστ. Και ξαφνικά με το που ακούγεται ότι ο Μποτο φεύγει, γράφει καμία 20αρια ξεσκίζοντας τον. Αφού όλοι οι μανατζαρεοι κοροϊδεύουν, που ήταν να τα πει αυτά τόσο καιρό; Πιο κόσμια φυσικά γιατί τα ευήκοα ωτα θα ήταν και λιγότερα. Όταν έχεις τέτοιον θυμό μέσα σου τον εκφράζεις και δεν περιμένεις ένα δημοσίευμα για να ξεσπάσεις. Περισσότερο για κανένας κηφήνας που βολεύτηκε με την αποχώρηση του Μποτο μου μοιάζει.

Και για να μην έχουμε παρερμηνείες, χεσμενο τον έχω τον κάθε Μποτο, έκανε σωστά, έκανε και λάθη. Το θέμα είναι ότι ακόμα ένας ΤΔ φεύγει σαν αποτυχημένος, ενώ οι υπόλοιποι του τμήματος, μετά από τόσους αποτυχημένους ΤΔ, παραμένουν στις θέσεις τους.

Και κάτι ακόμα, τι σημασία έχει αν ήταν αρχισκαουτερ; Και ο Μιχελς υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων (ή κάτι τέτοιο) ήτανε στην Σαχτάρ. Έκαναν και οι 2 το step up, άλλος θα πετύχει, άλλος όχι.

Edit: μπερδεύτηκα και το 06-19 στο member since, θεώρησα ότι είναι Ιούνιος του 2019. Αλλά από ότι φαίνεται είναι 19 Ιουνίου (2023).
Διαφωνώ μαζί του, αλλά η αρχική μου σκέψη και υπόθεση είναι λανθασμένη. Νομιζω ότι δεν είναι σωστό να σβήσω όλο το ποστ μετά απο τόση ώρα αλλά σχεδόν όλη η πρώτη μου παράγραφος είναι λανθασμένη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Montrealiotis την Παρ 21 Ιούλ 2023, 08:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Ειλικρινής απορία: Ποιοι είναι οι "υπόλοιποι" που πρέπει να φύγουν ?
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Εγω παντως εχω πειστει (ειδικα μετα
την επιμονη του συμφορουμιτη εδω και
ενα μολις μηνα στο φορουμ) οτι θα παμε
πολυ καλυτερα με "δικα μας παιδια" σε
καιριες μανατζερικες θεσεις της ΠΑΕ.-

Οπως με το Λευτερακη το γιατρο στην
επικοινωνια μας και τον Παντελη απ την
μπουτίκ σε ρολο τεχνικου διευθυντη πχ!

Στο κατω κατω και καμια @@παρια να
κανουν την πληρωνει ο Ιβαν Σαββιδης
που τους γουσταρει και τους κραταει
αντι να φερνει τιποτα "επαγγελματιες"
που κοιτανε να κανουν το κομματι τους
(διχως να ειναι καν ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ!!) και
φτανουν να καθονται πανω στα παχια
τους συμβολαια διχως να κανουν τιποτα!

Οποτε ολα καλα και ληξη συναγερμου.-
Αρκει να μην ξαναρθουν Μποταρνεσεν
γιατι τοτε θα ξεκινησω την επανασταση!

ΥΓ. Αυτα ομως αφορουν εμενα.- Πολυ
θα ηθελα να ξερω πως το βλεπει κι ο
μεγαλομετοχος μηπως δεν ειναι ετσι!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

aivas19 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Ολα καλα και αγια γινονται λοιπον κι ο κοσμος που φωναζει κι ανησυχει ειναι μλκας.Πασο και πολυ ασχοληθηκα.
Μονο εσυ εισαι «ο κοσμος» κατ, εμεις δεν ειμαστε
Ποιος κατ ρε παλικαρι μου?Ο κατ ηταν ο τελευταιος που αγανακτησε.Διαβασε τα σχολια μου και στο υπάρχον τοπικ πιονπανω και στου βανια και στις μεταγραφες.Ποιος κατ?Δε βλεπετε τι γινεται γυρω σας? Την ανακοινωση των συνδεσμων πριν 15 μερες δε την ειδατε?Τα σχολια και το μπινελικι που πεφτει στα σοσιαλ και το tweeter της ΠΑΕ δε τα βλεπετε.Και αντε δε διαβαζετε τιποτ αλλλο τα σχολια εδω μεσα τόσο καιρο απο τοσο κοσμο δε τα ειδατε? Ο κατ ειναι ο τρελος του χωριου?
Σε γυαλα ζειτε ?
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

astral έγραψε:Ειλικρινής απορία: Ποιοι είναι οι "υπόλοιποι" που πρέπει να φύγουν ?
Εγώ προσωπικά δεν τους ξέρω, μόνο τον Κωστικο ξερω (που δεν κρίνω αν είναι καλός ή όχι) και απ ότι λέγεται τον Παντελή μας.
Δεν «επιτιθεμαι» σε κάποιον, απλά η λογική μου μου λέει ότι όταν τόσοι διευθυντάδες πέρασαν σαν αποτυχημένοι, παει να πει ότι και οι υπόλοιποι από κατω του δεν είναι και τόσο επιτυχημένοι και πρέπει να γίνουν αλλαγές. Σταδιακές φυσικά.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

kataramenos5 έγραψε:
Tolaros έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Ας ασχοληθει με τις υπολοιπες επιχειρησεις αν μιλαμε για το ιδιο ατομο κι ας δωσει τα κλειδια σ αυτους που ξερουν. Απο μπαλα δεν.
Αυτό που λες δε γίνεται γιατί με τον ΠΑΟΚ ασχολείται από γκάβλα. Άμα είναι να τον δουλεύει άλλος, φεύγει κιόλας, τι να κάτσει να κάνει, να υπογράφει επιταγές? Ή περιμένει να κονομήσει?
Όλες οι ομάδες στην Ελλάδα προεδροκεντρικές είναι, είτε για γούστα τις έχουν είτε για μοχλούς πίεσης
Δεν ξερω αν ειναι ο προεδρος,ο γιωργης η γκοτζαρεβα η οποιος αλλος.Δε μ ενδιαφερει το πρόσωπο αλλα η κατασταση.
Αφου οποιον κι αν φερουν δε θα τον αφησουν να κανει τις δικες του επιλογες , σωστες η λαθος του ποιος ο λογος να πληρωνουν εκατομμύρια για να φερνουν Αρνεσεν,Μποτο κλπ? Ας αφηναν Ζηση ξερω γω μ 100.000.
Ας πουν ξεκαθαρα εμεις αποφασιζουμε ποιος παικτης η προπονητης θα ερθει για να ξερουμε και ποιος εχει την ευθηνη που η ομαδα παιζει χωρις φορ ενα χρονο.Καθαρα πραγματα

To έχουν πει ξεκάθαρα 100 φορές, πρόεδρος είναι ο Ιβάν και αυτός αποφασίζει. Για όλα. Εμείς δε θέλουμε να το χωνέψουμε για να μπορούμε να κράζουμε πιο εύκολα και λέμε η ΠΑΕ, οι ανίκανοι στα γραφεία, ο Μάκης, οι κατσαρίδες κτλ. Ποιος θα τολμήσει να πει κατσαρίδα τον Ιβάν?

Και αυτός αποφασίζει και πληρώνει τα μύρια για τους Άρνεσεν γιατί έτσι γουστάρει. Μετά δε γουστάρει και κάνει το χαφ να έρθει δύο μήνες. Αυτός έφερε και το Λουτσέσκου και κράζει ο κόσμος τον Κυριάκο (εδώ γελάνε και οι πέτρες, έχει εξουσία ο Κυριάκος να αποφασίζει για προπονητή με τιμ 1,8 μύρια το χρόνο), αυτός αποφασίζει και για τον Οζντόεφ, αυτός θα αποφασίσει και για τον επόμενο ΤΔ.

Έτσι διοικείται ο ΠΑΟΚ, δεν ξέρω αν είναι το ιδανικό, σίγουρα είναι ότι καλύτερο είχαμε τα τελευταία 100 χρόνια. Τι να κάνουμε? Θα έπρεπε να είχαμε συνηθίσει δέκα χρόνια τώρα σε αυτή τη μικρή παράνοια.
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

figurehead4 έγραψε:
Montrealiotis έγραψε:Όπως τα λέει ο special παραπάνω, βγήκε ο άλλος από το πουθενά με μηδαμινή παρουσία στο φόρουμ και ξεσκίζει τον Μποτο χώρος στοιχεία χωρίς πηγές χωρίς τίποτα. Ένας όμως δεν βρέθηκε να τον ρωτήσει που τα στηρίζεις όλα αυτά ρε αδερφέ. Επίσης ο Μποτο είναι ακόμα μέλος της ομάδας, ακόμα, και σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ, ανυπόστατες κατηγορίες σε μέλη της ομάδας απαγορεύονται.
Είτε κάποιος έχει μηδαμινή παρουσία, είτε είναι παλαίουρας, το φόρουμ αυτό δίνει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει ο καθένας τις απόψεις του, τα επιχειρηματά του, τους προβληματισμούς του και να κριθεί.

Εγώ δεν είμαι κανένας μυστήριος. Ένας οπαδός είμαι. Ούτε inside info έχω, ούτε τα ξέρω όλα. Μπορείς να ακούσεις όσα λέω και να τα απορρίψεις. Όμως μην τα βλέπεις όλα κάτω από το πρίσμα του ότι η διοίκηση φταίει. Που τον διάλεξε μόνο φταίει.

Ένα λάθος κάνεις μόνο. Δεν εκραξσ εν ενεργεία στέλεχος του ΠΑΟΚ. Εκραξσ έναν αδίστακτο εχθρό του ΠΑΟΚ που το μόνο που τον ένοιαξε πότε ήταν η τσέπη του. Επίσης δεν χρειαζόταν επίσημη ανακοίνωση. Αυτός το τελείωσε με τον ΠΑΟΚ με όσα είπε στους Ιταλούς.

Θα με ενδιέφερε απίστευτα να ακούσω γιατί περίμενε λίγο πριν τα ματς με την Μπεϊτάρ και με τα φιλαράκια του τους δημοσιογράφους που πληρωνει να έχουν βρει καμιά δεκαριά ομάδες για τον Κοταρσκι. Καλός άνθρωπος ο Χοσέ. Θα μας λείψει

Φίλε με όλο τον σεβασμό....από τη μια λες ότι δεν έχεις infos κλπ και από την άλλη γράφεις ότι πληρώνει δημοσιογράφους, ότι τον νοιάζει η τσέπη του (για μένα μομφή είναι αυτό και μου προκαλεί άλλους συνειρμούς) και ότι βρήκε 10 ομάδες για τον Κοτάρσκι.....Και ρωτάω εγώ....Αυτά όλα πως τα γράφεις? Προσωπική άποψη? Είναι τουλάχιστον χοντρό να γράφονται τέτοια από προσωπική κρίση.....

ΥΓ και κάτι για την "παλαιότητα" και τους "νεόκοπους"......η σοφία ή μη (δεν ξέρω εάν γίνεται αντιληπτό γιατί το γράφω όσο πιο κομψά γίνεται για να μην θιχτεί πάλι κανένας) δεν πάει αναλογικά με τα χρόνια και τα ποστ...Τέτοιες λογικές -στρατιωτικού τύπου, λες και είμαστε στη Ρεντίνα στο κέντρο- (ο παλιός κι ο νέος) είναι τουλάχιστον ατυχείς (λες και γράφω έκθεση στις πανελλαδικές νιώθω). Λες και όποιος έχει πχ 10000 ποστ και 10 χρόνια εδώ μέσα έχει το ακαταλόγιστο και οι υπόλοιποι το αποκτούν αφού συμπληρώσουν χρόνια και έτη. Υπάρχει νομίζω πρόσφατο παράδειγμα παλιού μέλους, όπου θεωρώ ότι εάν ήταν "νεόκοπος" σαν εμένα θα είχε γίνει πολύ πολύ μεγαλύτερος χαμούλης...Εν κατακλείδι. Όλοι έχουμε άτυχες στιγμές και αυτό δεν έχει να κάνει με την παλαιότητα ή όχι.

ΥΓ1. Αντιλαμβάνομαι ότι σε νέους λογαριασμούς μπορεί να υπάρχει καχυποψία αλλά δεν μπορεί να αποτελέσει μομφή ή επιχείρημα η νεότητα ή η παλαιότητα κάποιου. Τα τρολ και οι κακοπροαίρετοι (για να το θέσω κομψά) νομίζω κάνουν μπαμ από την αρχή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sardan την Παρ 21 Ιούλ 2023, 09:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
icue

Δημοσίευση από icue »

Γιατι να μην τα γραφει; Τζαμπα ειναι. Σε ενα πραγμα συμφωνω μαζι του. Αν θες τα διαβαζεις, αν θες οχι.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Άρα με την ίδια λογική μπορούμε να τα γράψουμε αυτά και για τον Λουτσεσκου, τον Μάκη και τον Κυριακο;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”