Τον κύριο 2,5 στους 15 ακομα δεν τον έχουν στείλει σε κανενα καταφύγιο στο ροστοβ ;;;
Άμα κάνει αυτός πάλι τς μεταγραφές ζήτω που καήκαμε!
Εγω ειπα οτι περασε απ το νου μου σανaivas19 έγραψε:Ο Μποτο δηλαδη ως πρωτη του προτεραιοτητα εθεσε να φερει παικτες που θα αντικαταστησουν 2 ταλεντα απο την ακαδημια οταν θα πωλουνταν και που δεν ειχαν παιξει ακομα στον ΠΑΟΚ; Για αυτο εφερε τον Κουαλιατα που δεν παιζει πλεον ουτε στη νεοφωτιστη Βραζιλιας και τον Νασμπεργκ που ηρθε Αυγουστο και οχι οταν επρεπε; Τον Κουλιερακη δηλαδη ο Μποτο τον αξιολογησε και οχι ο Παμπλο που τον εβαζε να παιζει ή ο Λουτσε που τον εβαλε βασικο γιατι του φεραν τον Καργα και ο Μποτο δεν ανανεωσε τον Κρεσπο (εκτος αν πιστευεις οτι ο Λουτσε προτιμησε να ρθει ο Καργας και οχι να μεινει ο Κρεσπο).
kataramenos5 έγραψε:Επειδη το φτωχό μου το μυαλο αδυνατει να καταλαβει καποια πραγματα
θα το βαλω οπως το γραψα καπου αλλου( κ απαντηση δε πηρα)και θα θελα τη βοηθεια του κοινου .
"Το θεμα ειναι οτι ολα αυτα που γινονται δεν εχουν καμια λογικη κι ο κοσμος ειναι τερμα μπερδεμενος.
Εφερες Αμπελ εδωσες ενα σκασμο λεφτα μεταγραφες γιοκ.Αλλαζεις φερνεις Πάμπλο σου παίρνει κυπελλο κι αντι να τον κρατησεις (λογω αυταρκειας) πας φερνεις Λουτσο με 2εκ συμβολαιο και τρελη ρητρα μη σου φυγει.Υποσχεσαι και παικταραδες αλλα 2 χρονια μεταγραφες της προκοπης γιοκ.
Φερνεις ακριβο Μποτο αλλα τον παραγκωνιζεις και διωχνεις το σταφ.? Λες και καθε 6 μηνες αποφασιζει αλλος"
Στα παρπανω δε εβαλα προηγουμενες παρανοικες καταστασεις οπως η φυγη Ιβιτς μετα απο τιτλο,η αντικατασταση Φρανκ με κυρ Νικο και ποσα αλλα..
Και ρωταω Τι ΣΚΤΑ γινεται ?Υπαρχει καποια λογικη σ ολο αυτο,Καποιο περιεργο σχεδιο που εγω τουλαχιστον δε καταλαβαινω?Αλλαζουμε προπονητες και ΤΔ πληρωνοντας αδρα αλλα ειτε τους διωχνουμε σε χρονο dt ή δε φέρνουμε τα εργαλεια(παικτες) που θελουν.Τι γινεται ρε μλκες?
montekristo έγραψε:Εγω ειπα οτι περασε απ το νου μου σανaivas19 έγραψε:Ο Μποτο δηλαδη ως πρωτη του προτεραιοτητα εθεσε να φερει παικτες που θα αντικαταστησουν 2 ταλεντα απο την ακαδημια οταν θα πωλουνταν και που δεν ειχαν παιξει ακομα στον ΠΑΟΚ; Για αυτο εφερε τον Κουαλιατα που δεν παιζει πλεον ουτε στη νεοφωτιστη Βραζιλιας και τον Νασμπεργκ που ηρθε Αυγουστο και οχι οταν επρεπε; Τον Κουλιερακη δηλαδη ο Μποτο τον αξιολογησε και οχι ο Παμπλο που τον εβαζε να παιζει ή ο Λουτσε που τον εβαλε βασικο γιατι του φεραν τον Καργα και ο Μποτο δεν ανανεωσε τον Κρεσπο (εκτος αν πιστευεις οτι ο Λουτσε προτιμησε να ρθει ο Καργας και οχι να μεινει ο Κρεσπο).
σκεπτικο και οχι οτι ετσι εγινε κιολας.-
Απο την αναλυση του σχεδιασμου μας
που ειχε κανει μιλωντας στον Ατριδη
του PAOK tv παντως δεν το αποκλειω
αφου οι "βασικοτεροι" θα ακολουθουσαν
μετα απο τα Ευρωπαικα παιχνιδια μας
τοτε μαλιστα που πεφτουν κι οι τιμες.-
Το οτι ο Καργας επαιξε βασικος στα δυο
πρωτα ευρωπαικα με Λεφσκι εμενα με
αφηνει με την εντυπωση ο Λου πρεπει
να τον προτιμησε απο τον Κουλιερακη.-
Εσυ πες οτι του τον επεβαλε ο Μποτο να
δουμε ποιο σκεπτικο απ τα δυο στεκει!
Θα ησουν πολυ ικανοποιημενος αν κι ο
Κρεσπο ανανεωνε για δυο χρονια (γιατι
αυτη ηταν η διαφωνια του με τον Μποτο
που του προτεινε εναν και οχι τα λεφτα)
και γινοταν κανενας νεος Ελ Καντουρι
οταν την τελευταια χρονια του ειχε και
αρκετους τραυματισμους και απουσιες;
Γιατι και ο Καντουρι για ικανοποιηση του
Λουτσε και μονο νομιζω οτι ανανεωθηκε!
Η αν εβγαινε χαιλαντερ και επαιζε ακομα
2 χρονια θα ειχε περιθωριο να αναδειχθει
ο Κουλιερακης η θα χανοταν τζαμπανταν;
Ο Παμπλο ειπε σε εν δυναμει ενδιαφερομενο
για τον Κουλιερακη στην προετοιμασια μας οτι
στοιχιζει πανω απο 10Μ€; Τι δουλεια ειχε εκει;
ΥΓ. Για τον Κουαλιατα μην βιαζεσαι τοσο αφου το
Βραζιλιανικο πρωταθλημα δεν εχει πολυ καιρο
που ξεκινησε και ο παιχτης (μας) ηδη αυξησε
την ονομαστικη του αξια στο transfermarkt απο
800.000€ (που ειχε οταν ηρθε σε μας) σε 1.5Μ€.-
Ολο και κατι θα ξερουν σ αυτο το ζαβοεργαλειο!
Statistikologos έγραψε:Εγω απλα θελω να μαθω ποιοι ειναι αυτοι που βαζουν τρικλοποδιες στον Μποτο.
Και ποιο το οφελος τους; Προσωπικο ή της ομαδας. Μαλλον το πρωτο. Προφανως και δε με ενδιαφερει να μαθω ονοματα. Αλλα θελω να μαθω τα κίνητρα, γιατι αν υπομονευεται η επιτυχια της ομαδας για προσωπικο κερδος και οφελος, τοτε εχουμε γερο προβλημα. Οποτε απο ενστικτο και μονο και βαση με οσα εχουν ειπωθει εδω μεσα εγω ειμαι με τον Ζαφειρη. Ειδαμε και χωρις τδ τι καταφεραμε με μεταγραφες τυπου Μιτριτσα κτλ.
prist64 έγραψε:Statistikologos έγραψε:Εγω απλα θελω να μαθω ποιοι ειναι αυτοι που βαζουν τρικλοποδιες στον Μποτο.
Και ποιο το οφελος τους; Προσωπικο ή της ομαδας. Μαλλον το πρωτο. Προφανως και δε με ενδιαφερει να μαθω ονοματα. Αλλα θελω να μαθω τα κίνητρα, γιατι αν υπομονευεται η επιτυχια της ομαδας για προσωπικο κερδος και οφελος, τοτε εχουμε γερο προβλημα. Οποτε απο ενστικτο και μονο και βαση με οσα εχουν ειπωθει εδω μεσα εγω ειμαι με τον Ζαφειρη. Ειδαμε και χωρις τδ τι καταφεραμε με μεταγραφες τυπου Μιτριτσα κτλ.
οσο βρισκετε χαμηλα ο Π.Α.Ο.Κ.
καποιοι τυποι χαμηλου υποβαθρου
θα εχουν λογο υπαρξης
αυτο γινοταν κατα κορον παλιοτερα
με την αφιξη Σαββιδη
χαλασε η μανεστρα
και πολλοι εχασαν τα "προνομια" τους
δεν ειναι τυχαιο
οτι οποιος ΤΔ δεν εδινε χαρτακι
και τα ονοματα γινονταν γνωστα
οταν εκλειναν οι παικτες
δεχοτανε ανηλεή πολεμο