Ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ όλους κι απ όλα!!!!

Έτσι είναι απλά βάζεις μόνο ΠΑΟΚ άλλα και έχεις τεράστια εκτίμηση στον Ιβάν γιά την προσφορά τού στον σύλλογοnorthend4 έγραψε:Βγήκε καπέλο Ιβαν ο τρομερός και μερικοί θίχτηκαν.
Σιγά τα ωά.
Εγώ θίγομαι που δε του έχουν κάνει άγαλμα στην Τούμπα ακόμη.
Προσωπολάτρης δεν είμαι, παίρνω κάθε χρονο φανέλα και όνομα παίκτη δεν τύπωσα ποτέ από άποψη. Ούτε Γκαρσία ούτε Βιερίνια, κανέναν.
Εάν όμως με υποχρέωναν να βάλω έστω ένα όνομα στην φανέλα και από αυτά που έχω βιώσει σαν ΠΑΟΚτσης θα έβαζα πρωτα Πρέλεβιτς (γιατί δημιουργήσει χιλιάδες ΠΑΟΚτσάκια εκτός Θεσσαλονίκης) και Ιβάν (γιατι έχει τον οργανισμό ΠΑΟΚ σε πολύ υψηλά επίπεδα στην χειρότερη συγκυρία της χωρας).
Αυτά
Το θέμα είναι η κίνηση φίλε μου. Καμία σχέση τα προ'ι'όντα των αθλητών μ'αυτό ή αν θέλεις να τυπώσεις εσύ ο ίδιος ότι θέλεις. Το να βγάλει ο Πρόεδρος της ομάδας (ο υιος τελος πάντων) προ'ι'όντα που να γράφουν ''πόσο τέλειος είμαι'' και να πωλούνται στο κατάστημα του ΠΑΟΚ ούτε αυτό σε πειράζει. Δεν έχει σημασία αν δεν το πάρει και κανείς ξαναγράφω η κίνηση μετράει. Εμένα μ'ενοχλεί περισσότερο που τον δικαιολογείτε.northend4 έγραψε:Βγήκε καπέλο Ιβαν ο τρομερός και μερικοί θίχτηκαν.
Σιγά τα ωά.
Προσωπολάτρης δεν είμαι, παίρνω κάθε χρονο φανέλα και όνομα παίκτη δεν τύπωσα ποτέ από άποψη. Ούτε Γκαρσία ούτε Βιερίνια, κανέναν.
Εάν όμως με υποχρέωναν να βάλω έστω ένα όνομα στην φανέλα και από αυτά που έχω βιώσει σαν ΠΑΟΚτσης θα έβαζα πρωτα Πρέλεβιτς (γιατί δημιουργήσει χιλιάδες ΠΑΟΚτσάκια εκτός Θεσσαλονίκης) και Ιβάν (γιατι έχει τον οργανισμό ΠΑΟΚ σε πολύ υψηλά επίπεδα στην χειρότερη συγκυρία της χωρας).
Αυτά
Είμαι σίγουρος ότι στην σκέψη ότι δεν θα ερχόταν ο Ιβάν η διάθεση για γέλιο θά μάς κοβόταν μαχαίρι..... Γιαυτό μερικές υπερβολές τις προσπερναμε είναι από μόνες τους ασήμαντες..... Είμαι σίγουρος ότι οι δηλώσεις Καμπάνη τού καπετάνιου ήταν πολύ περισσότερο ΠΑΟΚ αλλά τίς έκανε ένα λαμόγιο ,ο άλλος έριξε φράγκα αλλά ο γιός έβγαλε ένα καπέλο Ιβάν ο τρομερός ε και θίχτηκες ?Ο Φλωρίδης είχε τατουάζ δικέφαλο άρα τι ?fossa έγραψε:Το θέμα είναι η κίνηση φίλε μου. Καμία σχέση τα προ'ι'όντα των αθλητών μ'αυτό ή αν θέλεις να τυπώσεις εσύ ο ίδιος ότι θέλεις. Το να βγάλει ο Πρόεδρος της ομάδας (ο υιος τελος πάντων) προ'ι'όντα που να γράφουν ''πόσο τέλειος είμαι'' και να πωλούνται στο κατάστημα του ΠΑΟΚ ούτε αυτό σε πειράζει. Δεν έχει σημασία αν δεν το πάρει και κανείς ξαναγράφω η κίνηση μετράει. Εμένα μ'ενοχλεί περισσότερο που τον δικαιολογείτε.northend4 έγραψε:Βγήκε καπέλο Ιβαν ο τρομερός και μερικοί θίχτηκαν.
Σιγά τα ωά.
Αυτά
Είμαι σίγουρος πως αν έκανε τέτοια κίνηση ο Μαρινάκης θα ρίχνατε πολύ γέλιο... Αυτά.
Εγώ θα το πάρω και θα το κάνω δώρο στον κουνιάδο μου, που τον λένε Γιάννη (IBAN), είναι απόστρατος (Παραλλαγή) και... είναι και γάβρος.....Χωρικός έγραψε:εγώ θα το παρω!
Εσύ φορα το αν σε αρέσει εμένα δεν με αρέσειMapogo έγραψε:Ε μιάς κ η πληρωμή των χρεών είναι απάντηση σε όλα, το ξανασκέφτηκα κ τελικά είναι πολύ καλόγουστο το καπελάκι. Κ παιχταράς ο Τιάμ.
Αυτό ακριβώς. Σε ό,τι και να πεις για τον Σαββίδη σου λένε ένα άσχετο ''αυτός πλήρωσε τα χρέη''.Mapogo έγραψε:Ε μιάς κ η πληρωμή των χρεών είναι απάντηση σε όλα, το ξανασκέφτηκα κ τελικά είναι πολύ καλόγουστο το καπελάκι. Κ παιχταράς ο Τιάμ.
Κολκας "ο Σαββίδης δεν είναι της αισθητικής μου " όταν πληρώνει είναι της αισθητικής μας ?Mīngus έγραψε:Θα 'θελα να δω στην μπουτίκ κι ένα σετάκι ''φουλάρι-φόρμα-σοβιετικό σκαρπίνι''.