Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Το πρόσεξα κι εγώ.
Λογικά θα κάθεται καλύτερα στη φανέλα απ'ότι το προηγούμενο που είχε μια κατεύθυνση προς τα πάνω και το .gr
Λογικά θα κάθεται καλύτερα στη φανέλα απ'ότι το προηγούμενο που είχε μια κατεύθυνση προς τα πάνω και το .gr
Ήρθαν κάποια από τα νέα ρούχα στη μπουτίκ.
Το παρακάτω φούτερ ήταν από τα όνειρά μου να βγει σε φανέλα αλλά κι έτσι είναι πανέμορφο... Τσιμπημένες οι τιμές σε κάτι φορμάκια.
Με τις νέες φανέλες δεν λένε τι γίνεται φυσικά κι ενώ είναι έτοιμες πιστεύω ότι θα γίνει η παρουσίαση στη βδομάδα του ματς με τη Μπεσίκτας
Η μόδα πάντως τα τελευταία 1-2 χρόνια σε όλες τις εταιρείες είναι να έχουν κάτι περίεργο, ανάγλυφα ή κάτι τέτοιο κι αν κρίνω απ'αυτά τα λίγα που είδα σήμερα (αφού συνήθως η macron βάζει κοινά στοιχεία σε φανέλες με είδη προπόνησης) θα έχουμε διάφορα νέα στοιχεία φέτος ίσως "μοντερνιές" στις φανέλες.

Το παρακάτω φούτερ ήταν από τα όνειρά μου να βγει σε φανέλα αλλά κι έτσι είναι πανέμορφο... Τσιμπημένες οι τιμές σε κάτι φορμάκια.
Με τις νέες φανέλες δεν λένε τι γίνεται φυσικά κι ενώ είναι έτοιμες πιστεύω ότι θα γίνει η παρουσίαση στη βδομάδα του ματς με τη Μπεσίκτας

Η μόδα πάντως τα τελευταία 1-2 χρόνια σε όλες τις εταιρείες είναι να έχουν κάτι περίεργο, ανάγλυφα ή κάτι τέτοιο κι αν κρίνω απ'αυτά τα λίγα που είδα σήμερα (αφού συνήθως η macron βάζει κοινά στοιχεία σε φανέλες με είδη προπόνησης) θα έχουμε διάφορα νέα στοιχεία φέτος ίσως "μοντερνιές" στις φανέλες.

- bersekeros
Ωραίο τα έχουν ανεβάσει στο σαιτ της μπουτίκ?
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο σάιτ δεν έχουν ανεβάσει άλλα που βρίσκονται μισό χρόνο και άλλα δεν έχουν εικόνες και τα πωλούν...
Αυτό είναι αλήθεια.... Το φούτερ που πήρες στην πλάτη γράφει τίποτε?
Όχι μόνο στη κουκούλα ένα μικρό PAOK FC.
Κάποια άλλα ρούχα γράφουν όπως των παικτών της προπόνησης χαμηλά με μεγάλα γράμματα PAOK FC.
Έχουν έρθει γενικά σε μαύρα, μπλε σκούρο και αυτό το γκρι.
Κάποια άλλα ρούχα γράφουν όπως των παικτών της προπόνησης χαμηλά με μεγάλα γράμματα PAOK FC.
Έχουν έρθει γενικά σε μαύρα, μπλε σκούρο και αυτό το γκρι.
- Σουριναμέζος
Ανέβηκε στο Instagram της ΠΑΕ βίντεο με την νέα φανέλα (την εντός έδρας μόνο) είναι ασπρόμαυρη με πολλές ρίγες, ακόμα περισσότερες από την σεζόν 2017-18

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουριναμέζος την Τρί 18 Αύγ 2020, 15:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Τρί 18 Αύγ 2020, 15:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πρώτη φορά σχηματίζω τόσο αρνητική εικόνα για φανέλα μας.
Ελπίζω να την αδικει η φωτο
Ελπίζω να την αδικει η φωτο
- ΑποστόληςΑ
Κι εγώ είναι εναντίον των πολλών ριγών, αλλά αυτή η συγκεκριμένη φανέλα δεν είναι τόσο χάλια όσο περίμενα.
-
Δεν είμαι Φαν, σαν ρεφερεε μπάσκετ μου φαίνονται .. ελπίζω οι άλλες να σώσουν την παρτίδα .