Για την κουλα αλλα site αναφερουν 5 και αλλα 6εκ το χρονο με τη nova, και οτι η ερτ τους εδινε και αυτους 7,5.
Για το γαυρο παιζουν 5,5 με 6,5.
Ο βαζελος θα παρει 5,5 απο τη νοβα ( επαιρνε 4,2 απο ερτ).
Ολα ειναι ανα ετος.

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 4 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 4 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 4 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 4 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.buffalobill4Προσωπικά δεν ήθελα κ δεν θέλω να πάμε στην ερτ. Αυτό που χλευαζα τόσα χρόνια και που στην τελική με διαφοροποιεί από τους σιχαμένους δεν το θέλω
Συνδέσου για να απαντήσεις σε αυτό το νήμα.

kaydeΓια τον βαζελο δε θυμαμαι να γραφτηκαν ποσα,αλλα εφοσον στην ερτ παιρνει 4,2 το χρονο γιατι να παει νοβα με 5,5 για δυο χρονια ? Μαλλον το χρονο ειναι.
obanebaneΠάνω σε αυτό που γράφεις Μπιλ,έχει πέσει πολύ παραπληροφόρηση και εδώ μέσα με τα νούμερα στα τηλεοπτικά των αντιπάλων, μέχρι και για 6,5 το χρόνο στην κούλα γράφτηκε ενώ παίρνει λίγο παραπάνω από τα μισά.
pantaναι αλλά ας τελειώνει το θέμα να ξέρω τι να κάνω μεθαύριο, να την πληρώσω την κ@λ@ν@βα ή να τους πάρω τηλ και να τους βρίσω??
δεν μπορώ καλοκαιριάτικα που δε βλέπω τίποτα στο πουστροκαναλο τους να τους πληρώνω τζαμπα...
συνδρομή με τους μαλακες τις νοβα έκανα όταν μου υποσχέθηκαν οτι θα δείχνουν το βόλευ... μετά απο ενα μήνα το πήρε η ερτ και έβλεπα ΠΑΟΚ μόνο οταν παίζαμε εναντίων του πούστ@γαυρου... αλλά το κράτησα για το ποδόσφαιρο.
buffalobill4For the records και επειδή γράφτηκε κατά κόρον εδώ ο ζελος θα πάρει 5.5 από νόβα για 2 χρόνια

Gawain1978buffalobill4For the records και επειδή γράφτηκε κατά κόρον εδώ ο ζελος θα πάρει 5.5 από νόβα για 2 χρόνια
Ότι πεις.Κατι παραπάνω θα ξέρεις εσύ από το ΕΘΝΟΣ