Προπονητικό κέντρο Θέρμης
Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης
Μαμημενα 100 χρόνια
Θα γίνει ο εγκέφαλος μας πουρές κ τα @@ μας Ζέπελιν
-
R.A.T.M. έγραψε:Εχει κουράσει πάρα πολύ αυτό το πράγμα με τις ειρωνίες και το κράξιμο εδω μέσα.
Δηλαδή κάπου ύμαρτον ρε σεις. Τέτοια αρνητικότητα έχετε και στην καθημερινότητα σας?
Εκτός αν ξεσπάτε εδω μέσα. Τι να πω..
30 σελίδες είναι απο το 14' καθήστε να διαβάσετε να δείτε πώς πάμε απο πανηγύρια και χαρές σε κράξιμο και μπινελίκι. Και όλα αυτά ανα 3μηνο 4μηνο.
Κράζετε και κρύβεστε σε ταχύτατους ρυθμούς.
Και παίρνει η μπάλα και άτομα που κάνουν κριτική για τα λάθη που όντως γίνονται.
Special4 συμφωνώ για την επικοινωνία της ΠΑΕ (γενικότερο θέμα σε όλα τα επίπεδα) αλλα προφανώς το masterplan δεν είναι στο 100% ( ζητήθηκαν βελτιώσεις) γι'αυτο και βγαίνουν ως διαρροές.
Και σου βγάζει η ΠΑΕ 11 γήπεδα και όλο το πλάνο. Αν για κάποιο λόγο υπάρξει πρόβλημα και αλλάξει το σχέδιο σε 6 γήπεδα και αλλαγές στα κτήρια θα ακούς εδω μέσα απο χρωστούμενα μέχρι χωράφια για ελιές.
αυτό βασικά, όπως γενικότερα στα σόσιαλ συν το γεγονός οτι υπάρχει και πολλή φύρα εκεί έξω που μόνο το καλό της ομάδας δεν θέλει και έχει παρεισφρήσει ως "ΠΑΟΚτσήδικο" στοιχείο , με περγαμηνές κλπα και δεν τους ξέρει κανείς ....
Εγώ να ρωτήσω κάτι άσχετο;
Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα με το τωρινό μας προπονητικό κέντρο; Ηταν τεράστια κίνηση που έγινε 15 χρόνια πριν, και από τότε ο Ιβαν έχει κάνει αρκετές βελτιώσεις.
Εχει απαντηθεί από κάπου το τι παραπάνω θα μας παρέχει αυτό το νέο προπονητικό σαν ομάδα; Εξετάστηκε ποτέ απλά η επέκταση του άλλου που έχει ήδη τις βασικές υποδομές και αν ναι, γιατί απορρίφθηκε;
Ποιο θα είναι το ιδιοκτησιακό καθεστώς του νέου προπονητικού; Θα ανήκει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή σε άλλη εταιρία που θα συστηθεί για την διαχείριση του; Και αν ισχύει το δεύτερο, υπάρχει κάποια εξασφάλιση ότι αυτό θα μείνει στην ΠΑΕ αν ποτέ ο Ιβαν αποφασίσει να αποχωρήσει;
Τι θα απογίνει το προπονητικό της Μεσημβρίας; Η έκταση είναι παραχωρημένη για μερικές δεκαετίες ακόμα. Θα συνεχίσει να υφίσταται και να διατηρείται στα τωρινά του standards; Θα χρησιμοποιείται από τμήματα της ομάδας ή θα ενοικιαστεί σε άλλες ομάδες για περαιτέρω έσοδα;
Συγγνώμη για την επανάληψη αν αυτά έχουν ήδη απαντηθεί, αλλά δεν θυμάμαι ποια είναι η απάντηση αν όντως έχουν απαντηθεί.
Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα με το τωρινό μας προπονητικό κέντρο; Ηταν τεράστια κίνηση που έγινε 15 χρόνια πριν, και από τότε ο Ιβαν έχει κάνει αρκετές βελτιώσεις.
Εχει απαντηθεί από κάπου το τι παραπάνω θα μας παρέχει αυτό το νέο προπονητικό σαν ομάδα; Εξετάστηκε ποτέ απλά η επέκταση του άλλου που έχει ήδη τις βασικές υποδομές και αν ναι, γιατί απορρίφθηκε;
Ποιο θα είναι το ιδιοκτησιακό καθεστώς του νέου προπονητικού; Θα ανήκει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή σε άλλη εταιρία που θα συστηθεί για την διαχείριση του; Και αν ισχύει το δεύτερο, υπάρχει κάποια εξασφάλιση ότι αυτό θα μείνει στην ΠΑΕ αν ποτέ ο Ιβαν αποφασίσει να αποχωρήσει;
Τι θα απογίνει το προπονητικό της Μεσημβρίας; Η έκταση είναι παραχωρημένη για μερικές δεκαετίες ακόμα. Θα συνεχίσει να υφίσταται και να διατηρείται στα τωρινά του standards; Θα χρησιμοποιείται από τμήματα της ομάδας ή θα ενοικιαστεί σε άλλες ομάδες για περαιτέρω έσοδα;
Συγγνώμη για την επανάληψη αν αυτά έχουν ήδη απαντηθεί, αλλά δεν θυμάμαι ποια είναι η απάντηση αν όντως έχουν απαντηθεί.
-
gika έγραψε:Εγώ να ρωτήσω κάτι άσχετο;
Το προπονητικο της Μεσημβριας καλό χρυσό αλλά δεν μπορεί να φιλοξενήσει όλες τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ,ενώ είναι δύσκολη η επέκταση του. Το προπονητικό στην Μεσημβρια θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ αν χρειαστεί για κάποιο τμήμα,μην ξεχνάμε ότι π.χ κ12 υπάρχουν πολλά group παιδιών και θα το χρησιμοποιεί και η γυναίκεια ομάδα του ΠΑΟΚ μαζί με τις ακαδημίες των γυναικών. Το προπονητικό λογικά κι απο τι καταλαβαίνω θα είναι στο όνομα του Σαββίδη όπως και τα χωράφια, ωστόσο η ΠΑΕ θα έχει συμφωνία για πολλά χρόνια για την χρήση του,περισσότερες λεπτομέρειες δεν ξέρω.
Η συντριπτικη πλειοψηφια των ποδοσφαιριστων της ομαδας, μενουν ανατολικα.
Η καθημερινη μεταβαση για προπονησεις στην Ν. Μεσημβρια ειναι ταλαιπωρια.
Οι καιρικες συνθηκες που επικρατουν εκει, δυσκολευουν την εκγυμναση των παικτων.
Το αθλητικο κεντρο ειναι εκτεθειμενο στους αερηδες και τον χειμωνα το πιανουν παγωνιες.
Γενικα, ειναι στην μεση του πουθενα.
Το καινουριο, περα απο το οτι ειναι διπλα στις κατοικιες των παικτων, ειναι διπλα στο αεροδρομιο και στον δρομο για Χαλκιδικη.
Η καθημερινη μεταβαση για προπονησεις στην Ν. Μεσημβρια ειναι ταλαιπωρια.
Οι καιρικες συνθηκες που επικρατουν εκει, δυσκολευουν την εκγυμναση των παικτων.
Το αθλητικο κεντρο ειναι εκτεθειμενο στους αερηδες και τον χειμωνα το πιανουν παγωνιες.
Γενικα, ειναι στην μεση του πουθενα.
Το καινουριο, περα απο το οτι ειναι διπλα στις κατοικιες των παικτων, ειναι διπλα στο αεροδρομιο και στον δρομο για Χαλκιδικη.
Πάντως δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί , αλλά το νέο προπονητικό θα μπορούσε να αποτελέσει πρώτη επιλογή προετοιμασίας για πολλές ομάδες βορειοευρωπαϊκων χωρών που έχουν τη διακοπή των πρωταθλημάτων τους τον χειμώνα λόγω κλίματος
Το σημείο που επιλέχθηκε είναι ευνοϊκό ακόμη και ως προς αυτή την παράμετρο
Το σημείο που επιλέχθηκε είναι ευνοϊκό ακόμη και ως προς αυτή την παράμετρο
Πόσο ακριβώς θα στοιχίσει το προπονητικό και από ποιούς οικονομικούς πόρους θα χρηματοδοτηθεί;
Από ίδια κεφάλαια του ιδιοκτήτη ή της ΠΑΕ;
Προϋπολογισμός, έστω κατ' εκτίμηση, υπάρχει;
Επειδή δεν θυμάμαι, τα αγροτεμάχια - εκτάσεις αγοράστηκαν με ίδια κεφάλαια ή της ΠΑΕ;
Έχει κανένας υπόψιν του, πόσο στοιχίζει ένα σύγχρονο προπονητικό;
Δεν νομίζω ότι κάτω από 20 - 30 εκατομμύρια να πέφτει το κόστος.
Αυτά γιατί δεν τα ρωτάει ή δεν τα γράφει κανένας;
Αν σε εποχές πολέμου, που δεν υπάρχει ρευστότητα όπως λένε, ξεκινάς προπονητικό για να αξιοποιηθούν τα λεφτά των περσινών υπερεσόδων, ok το ακούω.
Αρκεί να αξιοποιηθούν τα υπερ - έσοδα της περσινής χρονιάς, από τις πωλήσεις Τζίμα, Κουλιεράκη, ευρωπαϊκά, διαρκείας, τηλεοπτικά κ.ά, με σωστό τρόπο και όχι με όρους όπως της μεταγραφής Γκουγκεσασβίλι που στοίχισε 1 εκατομμύριο και δόθηκε 3ετές συμβόλαιο με 600 χιλιάρικα το χρόνο,
γιατί τότε όλα τα περσινά υπερ - έσοδα θα γίνουν λειτουργικά έξοδα για 11 γήπεδα στους ταγαράδες και ένα γήπεδο φούσκα - για όταν θα έχει αέρα - συν κάποια άλλα κτίρια που κανένας δεν ξέρει ποιά, πόσα θα είναι και πόσο θα στοιχίσουν.
Και πάλι το ταμείο θα είναι μείον και πάλι θα θέλουμε Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου και στις μεταγραφές θα βλέπουμε τη γνωστή μίρλα, όπου αν δεν γίνει καμιά πώληση παίκτη, δεν ακούγεται καμία αγορά.
Από ίδια κεφάλαια του ιδιοκτήτη ή της ΠΑΕ;
Προϋπολογισμός, έστω κατ' εκτίμηση, υπάρχει;
Επειδή δεν θυμάμαι, τα αγροτεμάχια - εκτάσεις αγοράστηκαν με ίδια κεφάλαια ή της ΠΑΕ;
Έχει κανένας υπόψιν του, πόσο στοιχίζει ένα σύγχρονο προπονητικό;
Δεν νομίζω ότι κάτω από 20 - 30 εκατομμύρια να πέφτει το κόστος.
Αυτά γιατί δεν τα ρωτάει ή δεν τα γράφει κανένας;
Αν σε εποχές πολέμου, που δεν υπάρχει ρευστότητα όπως λένε, ξεκινάς προπονητικό για να αξιοποιηθούν τα λεφτά των περσινών υπερεσόδων, ok το ακούω.
Αρκεί να αξιοποιηθούν τα υπερ - έσοδα της περσινής χρονιάς, από τις πωλήσεις Τζίμα, Κουλιεράκη, ευρωπαϊκά, διαρκείας, τηλεοπτικά κ.ά, με σωστό τρόπο και όχι με όρους όπως της μεταγραφής Γκουγκεσασβίλι που στοίχισε 1 εκατομμύριο και δόθηκε 3ετές συμβόλαιο με 600 χιλιάρικα το χρόνο,
γιατί τότε όλα τα περσινά υπερ - έσοδα θα γίνουν λειτουργικά έξοδα για 11 γήπεδα στους ταγαράδες και ένα γήπεδο φούσκα - για όταν θα έχει αέρα - συν κάποια άλλα κτίρια που κανένας δεν ξέρει ποιά, πόσα θα είναι και πόσο θα στοιχίσουν.
Και πάλι το ταμείο θα είναι μείον και πάλι θα θέλουμε Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου και στις μεταγραφές θα βλέπουμε τη γνωστή μίρλα, όπου αν δεν γίνει καμιά πώληση παίκτη, δεν ακούγεται καμία αγορά.
renegade έγραψε:Μαμημενα 100 χρόνια
Κουράγιο, ένας χρόνος είναι θα τον αντέξουμε.
Δυστυχές γεγονός είναι πως η παντοκρατορία του οσφπ αυτά τα 30 χρόνια έχει επηρεάσει τον τρόπο σκέψης αρκετών οπαδών των υπολοίπων ομάδων.
Ευτυχώς η ΠΑΕ λειτουργεί με το σωστό τρόπο, χωρίς τυμπανοκρουσίες, δεν τάζει λαγούς με πετραχήλια και πάει να στήσει μια ομάδα όπως θα την έστηνε στα 99, στα 101, στα 121 και πάει λέγοντας.
Οπότε αργά ή γρήγορα ελπίζω πως όλοι μας θα αντιμετωπίσουμε αγωνιστικά τη χρονιά όπως όλες τις υπόλοιπες.
Υγ. Χθες, στην πλατεία που πάω το γιο μου, συχνάζει άλλο ένα ΠΑΟΚτσάκι πιτσιρικάκι με τον πατέρα του.
-Τι τάξη θα πας, τον ρωτάω.
-Πέμπτη Δημοτικού, μου λέει.
-Τι πιστεύεις, θα πάρουμε άλλο πρωτάθλημα μέχρι να τελειώσεις το Δημοτικό;
-Δεν ξέρω για του παραχρόνου, του χρόνου όμως σίγουρα.
-Γιατί σίγουρα;
-Αφού είναι τα 100 χρόνια..
Και επειδή ξέρω το μπαμπά, κατάλαβα..
Υγ2. Το χειρότερο όμως είναι να ακούς πρασινοκίτρινους να σου λένε όλη την ώρα, του χρόνου είναι μιλημένο να το πάρετε για τα 100 χρόνια, του χρόνου ο γαύρος θα δουλέψει για σας για τα 100 χρόνια, κάνατε συμμαχία με το γαύρο για να το πάρει αυτός φέτος και του χρόνου εσείς για τα 100 χρόνια, ο Γκαγκάτσης θα κανονίσει του χρόνιου για τα 100 χρόνια..
Μέχρι του χρόνου το Ζέπελιν θα φαντάζει μικροσκοπικό.
Αν είναι να δοθούν έσοδα από τις πωλήσεις για την ολοκλήρωση του προπονητικού κέντρου, χαλάλι. Αλλά, "και τούτο ποιείν, κακείνο μη αφιέναι". Προσεγμένες να είναι οι κινήσεις στις μεταγραφές και έγκαιρα, να μην περιμένουμε να μικρύνει η διάρκεια της ημέρας πολύ.
Τα περί ενός εκατομμυρίου για τον Γκουγκεσασβίλι είναι μλκς του transfermarkt. Η μεταγραφή κόστισε 500.000, αλλά όντως το συμβόλαιο των 600.000 είναι υπερβολικό.
Τα περί ενός εκατομμυρίου για τον Γκουγκεσασβίλι είναι μλκς του transfermarkt. Η μεταγραφή κόστισε 500.000, αλλά όντως το συμβόλαιο των 600.000 είναι υπερβολικό.
Αυτό που ξέρω εγώ είναι οτι στη θέση τού τερματοφύλακα είμαστε εντάξει και μπορεί να πουληθεί και ο Κοτάρσκι ωστε να υπάρξει και ρευστό για άλλους.
Πάμε παρακάτω.
ΥΓ - Για το προπονητικό πιστεύω οτι επειδή για γήπεδο δεν μπορεί να γίνει άμεσα κίνηση και επειδή θα είναι δύσκολο να πάρουμε το πρωτάθλημα φέτος (αν και δεν ξέρεις), θα πέσει το βάρος στο προπονητικό ωστε να συνδυαστεί τουλάχιστον αυτό ιστορικά με τα 100 χρόνια. Το τάιμινγκ δεν είναι τυχαίο.
Πάμε παρακάτω.
ΥΓ - Για το προπονητικό πιστεύω οτι επειδή για γήπεδο δεν μπορεί να γίνει άμεσα κίνηση και επειδή θα είναι δύσκολο να πάρουμε το πρωτάθλημα φέτος (αν και δεν ξέρεις), θα πέσει το βάρος στο προπονητικό ωστε να συνδυαστεί τουλάχιστον αυτό ιστορικά με τα 100 χρόνια. Το τάιμινγκ δεν είναι τυχαίο.
-
Marsantos έτσι όπως είναι η ομάδα τώρα μεταγραφικά, αν είναι να πάρουμε πρωτάθλημα φέτος, δεν θα είχα πρόβλημα να μου τα κάνουν ζέπελιν οι πρασινοκίτρινοι όχι μόνο για γκαγκάτση και γάβρο αλλά και για νεφελίμ και ελοχίμ

Βρε εννοείται. Άμα το σηκώσουμε ότι και να λένε από το ένα αυτί θα μπαίνει από το άλλο θα βγαίνει.
- Kabamaru11
Εδω για το αηττητο λεγανε πως ξεπουλησαμε την Μακεδονια,για το περσινο δε,ελεγαν πως στηθηκε κ μας το εδωσε ο γαυρος......τι να πεις;H ηλιθιοτητα δεν εχει ορια.
Οσο για το προπονητικο και το γηπεδο,δεν με χαλαει να μεινουμε χωρις τιτλο για λιγα χρονια,αρκει να γινουν.Περυσι στην φιεστα,που ημουν στην 5,ειπα στην παρεα μου,αντε μαγκες το επομενο πρωταθλημα να το γιορτασουμε στην Νεα Τουμπα,και γυρισαν καμια 10αρια ασχετοι κ μου ειπαν φιλε μακαρι!
Οσο για το προπονητικο και το γηπεδο,δεν με χαλαει να μεινουμε χωρις τιτλο για λιγα χρονια,αρκει να γινουν.Περυσι στην φιεστα,που ημουν στην 5,ειπα στην παρεα μου,αντε μαγκες το επομενο πρωταθλημα να το γιορτασουμε στην Νεα Τουμπα,και γυρισαν καμια 10αρια ασχετοι κ μου ειπαν φιλε μακαρι!
- buffalobill4
Μακάρι κάποια από τα λεφτά που έχει βγάλει η παε από πωλήσεις παικτών της Ακαδημίας να πηγαίνανε στην κατασκευή του νέου προπονητικού. Θα ήταν μεγάλο statement για το μέλλον. Πιστεύω ωστόσο πως θα γίνει με κεφαλαια της οικογένειας οπότε και θα ανήκει σε αυτήν.
Πολύ σωστά πολλοί φίλοι παραπάνω θεσανε ερωτήματα που κανένας δημοσιογράφος του ΠΑΟΚ δεν έχει ρωτήσει. Υπάρχουν τόσα σαιτ τόσες διαδίκτυακες εκπομπές για τον ΠΑΟΚ, τόσες ώρες σπαταλωνται για τον χι ψι κασας μασας που τελικά δεν έρχεται στον ΠΑΟΚ κιόλας και μια εκπομπή που να υπάρχουν απαντήσεις για χρονοδιάγραμμα έργου, τι θα περιλαμβάνει, ποιες θα είναι οι φάσεις, τι θα γίνει με την μεσημβρια, δεν κάνει κανένας. Ενώ είναι βέβαιο πως πολύς περισσότερος κόσμος ενδιαφέρεται.
Όσον αφορά τώρα στο καθαρά επικοινωνιακο, εμένα δεν μου άρεσε η εικόνα χωριού με έναν φορτωτή, ένα φορτηγό και έναν εκσκαφέα να κάνουν πρόδρομες εργασίες και έναν υπεύθυνο επικοινωνίας της παε με μπλουζάκι πόλο να κάνει δηλώσεις στη μέση του πουθενά. Ίσως έχω συνηθίσει και σε άλλες εικόνες, θα ήθελα μετά την λήξη των προδρομων εργασιών με τον κύριο εργολάβο να έχει υπογράψει το συμβόλαιο των εργασιών, με ανθρώπους πάνω σε μια εξέδρα και φορώντας τα απαραίτητα μέσα προστασίας καθώς βρίσκονται σε εργοτάξιο να κάνουν αυτό που οι Βρετανοί αποκαλούν breaking Ground ceremony.
Πολύ σωστά πολλοί φίλοι παραπάνω θεσανε ερωτήματα που κανένας δημοσιογράφος του ΠΑΟΚ δεν έχει ρωτήσει. Υπάρχουν τόσα σαιτ τόσες διαδίκτυακες εκπομπές για τον ΠΑΟΚ, τόσες ώρες σπαταλωνται για τον χι ψι κασας μασας που τελικά δεν έρχεται στον ΠΑΟΚ κιόλας και μια εκπομπή που να υπάρχουν απαντήσεις για χρονοδιάγραμμα έργου, τι θα περιλαμβάνει, ποιες θα είναι οι φάσεις, τι θα γίνει με την μεσημβρια, δεν κάνει κανένας. Ενώ είναι βέβαιο πως πολύς περισσότερος κόσμος ενδιαφέρεται.
Όσον αφορά τώρα στο καθαρά επικοινωνιακο, εμένα δεν μου άρεσε η εικόνα χωριού με έναν φορτωτή, ένα φορτηγό και έναν εκσκαφέα να κάνουν πρόδρομες εργασίες και έναν υπεύθυνο επικοινωνίας της παε με μπλουζάκι πόλο να κάνει δηλώσεις στη μέση του πουθενά. Ίσως έχω συνηθίσει και σε άλλες εικόνες, θα ήθελα μετά την λήξη των προδρομων εργασιών με τον κύριο εργολάβο να έχει υπογράψει το συμβόλαιο των εργασιών, με ανθρώπους πάνω σε μια εξέδρα και φορώντας τα απαραίτητα μέσα προστασίας καθώς βρίσκονται σε εργοτάξιο να κάνουν αυτό που οι Βρετανοί αποκαλούν breaking Ground ceremony.
-
buffalobill4 έγραψε:Μακάρι κάποια από τα λεφτά που έχει βγάλει η παε από πωλήσεις παικτών της Ακαδημίας να πηγαίνανε στην κατασκευή του νέου προπονητικού. Θα ήταν μεγάλο statement για το μέλλον. Πιστεύω ωστόσο πως θα γίνει με κεφαλαια της οικογένειας οπότε και θα ανήκει σε αυτήν.
Όλα έχουν απαντηθεί αν ψάξετε και εδώ μέσα αλλά και από άρδ εκτός αν ακούτε ζαγορα και Ραπτόπουλο.
Η πρώτη φάση έχει ξεκινήσει με τα χώματουργικα και την περίφραξη, θα τελειώσει τέλη Ιουνίου( όταν λέμε περίφραξη δεν μιλάμε για φράχτη με σίδερα)
Το masterplan ήταν γενικά καλό,αλλά δόθηκε πίσω για κάποιες μικρές διορθώσεις οπότε κι αυτό εκεί κοντά θα είναι έτοιμο,και ξεκινάει η δεύτερη φάση που ακούγεται ότι θα πάρει από 12 έως 14 μήνες για να μπει η πρώτη ομάδα και περίπου 24 για να μπούνε όλες οι ακαδημίες.
Το προπονητικο θα ανήκει στην οικογένεια Σαββίδη που θα υπογράψει με την ΠΑΕ ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για παραχώρηση χώρου(μιλάμε για πολλά χρονια)
Η μεσημβρια που γενικά ήταν πολύ λάθος να γίνει εκεί, ωστόσο θα συνεχίσει να ανήκει στον ΠΑΟΚ και ίσως χρήσημιοποιειται είτε από κάποιο τμήμα της Ακαδημίας είτε από την γυναικεία ομάδα.