Προπονητικό κέντρο Θέρμης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Psagmenos4

Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

gaz έγραψε:Έμπιστος φαίνεσαι. Από που το έμαθες θα πεις ή είναι μυστικό? Από φίλο φίλου που έχει ξάδερφο τον Θωμαιδη? Οι ίδιοι είστε που λέγατε ότι δεν μπορεί εκεί να γίνει προπονητικο?

Εγώ δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Ούτε έχω παρτίδες με αρδ. Πίστεψε με Θέλω πολύ να γίνει και το προπονητικό και το γήπεδο. Αλλά μας αρέσει δε μας αρέσει έτσι έχουν τα πράγματα. Και σφιχτοι είμαστε και μπάχαλο είναι η ΠΑΕ από τότε που έφυγε ο Γκαγκατσης. Διαφωνείς κάπου?[/quote]

Λες ότι χρωστάει ο Ιβάν 1μυριο από που το ξες ? Όσο για την παε και με γκαγακτση πάλι παράπονα είχαμε, και πάλι λάθη γινόταν σίγουρα σε επίπεδο οργάνωσης είναι πολύ χάλια
gaz

Δημοσίευση από gaz »

Psagmenos4 έγραψε:
gaz έγραψε:Έμπιστος φαίνεσαι. Από που το έμαθες θα πεις ή είναι μυστικό? Από φίλο φίλου που έχει ξάδερφο τον Θωμαιδη? Οι ίδιοι είστε που λέγατε ότι δεν μπορεί εκεί να γίνει προπονητικο?

Εγώ δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Ούτε έχω παρτίδες με αρδ. Πίστεψε με Θέλω πολύ να γίνει και το προπονητικό και το γήπεδο. Αλλά μας αρέσει δε μας αρέσει έτσι έχουν τα πράγματα. Και σφιχτοι είμαστε και μπάχαλο είναι η ΠΑΕ από τότε που έφυγε ο Γκαγκατσης. Διαφωνείς κάπου?

Λες ότι χρωστάει ο Ιβάν 1μυριο από που το ξες ? Όσο για την παε και με γκαγακτση πάλι παράπονα είχαμε, και πάλι λάθη γινόταν σίγουρα σε επίπεδο
οργάνωσης είναι πολύ χάλια[/quote]

Τώρα αλήθεια? Θες να σου πω εδώ από που το ξέρω?Και μια και έχεις αυτό το προσωνυμιο μπορείς να ψάξεις λίγο γιατί εξαφανίστηκε η εταιρεία σεκιουριτι τελευταία από την Τούμπα?
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Οργιάζουν οι εγκέφαλοι του τουίτερ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος. Να είσαι ΠΑΟΚτσής, να βλέπεις έναν πρόεδρο να φτιάχνει ομάδα που ήταν για φούντο, να κυνηγάει πρωτιές να τον έχουν στην μπούκα όλες οι κυβερνήσεις (ΟΛΕΣ) και να του βάζουν εμπόδια, χωρίς όμως να μπορούν να τον αναχαιτίσουν και να πιστεύουν κάποιοι, ΑΝΑΞΙΟΙ να είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ, να πιστεύουν πως ούτε γήπεδο, ούτε προπονητικό θα φτιαχτεί, αναπαράγοντας τις μπούρδες κάποιων πουλημένων ΑΡΔ.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

gaz έγραψε:
Psagmenos4 έγραψε:

Εγώ δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Ούτε έχω παρτίδες με αρδ. Πίστεψε με Θέλω πολύ να γίνει και το προπονητικό και το γήπεδο. Αλλά μας αρέσει δε μας αρέσει έτσι έχουν τα πράγματα. Και σφιχτοι είμαστε και μπάχαλο είναι η ΠΑΕ από τότε που έφυγε ο Γκαγκατσης. Διαφωνείς κάπου?

Λες ότι χρωστάει ο Ιβάν 1μυριο από που το ξες ? Όσο για την παε και με γκαγακτση πάλι παράπονα είχαμε, και πάλι λάθη γινόταν σίγουρα σε επίπεδο
οργάνωσης είναι πολύ χάλια

Τώρα αλήθεια? Θες να σου πω εδώ από που το ξέρω?Και μια και έχεις αυτό το προσωνυμιο μπορείς να ψάξεις λίγο γιατί εξαφανίστηκε η εταιρεία σεκιουριτι τελευταία από την Τούμπα?[/quote]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Montrealiotis έγραψε:
vasgias έγραψε:Ναι. Υπάρχει κλεισμένο meeting αυτή τη βδομάδα μεταξύ των τεχνικών εταιρειών που εμπλέκονται και της ΠΑΕ. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο δυστυχώς.

Τα πολεοδομικά θέματα που είχες αναφέρει τι έγιναν; Λύθηκαν;

Δεν έχω ιδέα για να είμαι ειλικρινής. Εγώ καταλαβαίνω ότι δεν υπήρχαν ποτέ τέτοια θέματα από τη στιγμή που δεν υπήρχε πρόβλεψη για ξενοδοχεία. Υπομονή. Αν μάθω κάτι που να αξίζει θα ενημερώσω. Μπορεί το μίτινγκ να είναι και για λιγότερο "χοτ" ζητήματα. Ξέρω απλά ότι θα είναι αυτοί που ανέφερα παραπάνω.
george188

Δημοσίευση από george188 »

gaz έγραψε:
Psagmenos4 έγραψε:

οργάνωσης είναι πολύ χάλια

Τώρα αλήθεια? Θες να σου πω εδώ από που το ξέρω?Και μια και έχεις αυτό το προσωνυμιο μπορείς να ψάξεις λίγο γιατί εξαφανίστηκε η εταιρεία σεκιουριτι τελευταία από την Τούμπα?[/quote]
Άσε αδερφέ η ΠΑΕ πληρώνει τους παίκτες εκατομμύρια αλλά χρωστάει σε σεκιούριτι κ 150 χιλιάρικα στον Αλεξόπουλο. Άλλωστε κ λιμάνι Σουρωτή κτλ για κλείσιμο πάνε. ούτε στο τουιτερ τέτοια αστεία
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Αν ήσουν σε θέση να γνωρίζεις ότι χρωστάει, τότε θα γνώριζες επίσης ότι τέτοιες σαχλαμάρες δε γράφονται δημόσια.
Όχι γιατί αποκλείεται να ισχύουν, αλλά γιατί δε γνωρίζουν πολλοί τις λεπτομέρειες των συγκεκριμένων συμβάσεων και των καταθέσεων.
Εγώ λοιπόν που πηγαινα στο γήπεδο, έβλεπα ότι οι σκάλες ήταν γεμάτες κόσμο και μάλλον τα πρόστιμα από την ουεφα έπεφταν βροχή. Μπορεί να ήταν στη συμβατική υποχρέωση της εταιρείας σεκιουριτι να επιτηρεί τους διαδρόμους.
Αν γνωρίζεις όντως ότι ο ΠΑΟΚ χρωστάει 150000 χωρίς αιτία στην εταιρεία σεκιουτιτι και είσαι σίγουρος, τότε πες μας κάποιες λεπτομέρειες της υπόθεσης για να μας πείσεις ότι αληθεύει και να μη σε περάσουμε για κοινό ηλίθιο που νομίζει ότι έβγαλε λαβράκι και βγήκε να το φωνάξει στη γειτονιά.
Σόρρυ για τον εκνευρισμό μου, αλλά το ίδιο μοτίβο με τον Σαββίδη επαναλαμβανεται διαρκώς και είναι άδικο για όλους.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Τι να χρωστάει σε security;
Δικιά του εταιρία security έχει ο Ιβάν.
Και επειδή τυχαίνει να ξέρω άτομα που δουλεύουν εκεί χρόνια, δεν άκουσα ούτε μία φορά για χρωστούμενα.
gaz

Δημοσίευση από gaz »

Καταρχήν δεν είπα ότι χρωστάει 150.000 στην σεκιουριριτι. Είπα ότι αυτή είναι η προκαταβολή για τον Αλεξόπουλο.
Επίσης να ξεκαθαρίσω ότι σέβομαι και είμαι ευγνώμων για τον Ιβάν για αυτά που μας έχει προσφέρει και μακάρι να βγω εγώ λάθος. Χίλιες φορές μακάρι. Αλλά αυτό που φαίνεται είναι πως δεν μπορεί να ακολουθήσει τους άλλους κάτω. Ειλικρινά μακάρι να με διαψευσει. Έχω ακόμα τις καταθέσεις μου στην τράπεζα επί εποχής Ζαγορακη. Δεν είμαι αχάριστος. Τέλος η κουβέντα. Ήταν λάθος από την αρχή.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

gaz έγραψε:
vasgias έγραψε:Ναι. Υπάρχει κλεισμένο meeting αυτή τη βδομάδα μεταξύ των τεχνικών εταιρειών που εμπλέκονται και της ΠΑΕ. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο δυστυχώς.

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι θέλουν να το δώσουν στον Αλεξόπουλο γιατί του χρωστάνε πάνω από ένα εκατομμύριο από το Μακεδονία Παλλάς, αν και είναι ο πιο ακριβός. Το θέμα κολλάει στην προκαταβολή.
Ζήτησε 150.000 αλλά είμαστε σφιχτοι.

Αδερφέ εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι οι επιχειρήσεις του στην Ελλάδα πάνε τάπα, η σουρωτή επέστρεψε στην κερδοφορία μετά από δεκάδες χρόνια, το makedonia palace το ίδιο, ο ΠΑΟΚ έκανε την σεζόν με τα περισσότερα έσοδα στην ιστορία του. Και από την άλλη παρακαλάνε να δώσει το λιμάνι και το OPEN και δεν τα δίνει, και όλα αυτά ενώ η περιουσία του το 2024 αυξήθηκε κατά 200 εκ και εμείς συζητάμε ότι χρωστάει ένα εκατομμύριο και δεν μπορεί να δώσει 150κ. Προφανώς υπάρχει θέμα κυρώσεων κτλπ αλλά όχι και έτσι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Κυρ 08 Ιουν 2025, 14:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Psagmenos4 έγραψε:
episimos73 έγραψε:
gaz έγραψε:[quote="vasgias"]Ναι. Υπάρχει κλεισμένο meeting αυτή τη βδομάδα μεταξύ των τεχνικών εταιρειών που εμπλέκονται και της ΠΑΕ. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο δυστυχώς.

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι θέλουν να το δώσουν στον Αλεξόπουλο γιατί του χρωστάνε πάνω από ένα εκατομμύριο από το Μακεδονία Παλλάς, αν και είναι ο πιο ακριβός. Το θέμα κολλάει στην προκαταβολή.
Ζήτησε 150.000 αλλά είμαστε σφιχτοι.

Δηλαδή λείπουν 150 χιλιάρικα από τον Ιβάν και χρωστάει επιπλέον και πάνω από ένα εκατομμύριο; Τι έγινε ρε παιδιά φτώχυνε ο Βάνιας ή έγινε μπαταχτσής στα γεράματα; Περίεργο μου φαίνεται.

Απλά ακούς τον κάθε τυχαρπαστο που έχει βγει στην επιφάνεια τελευταία. Θα χαθούν πάλι στην σκιά τους.[/quote]
Ρε φίλε, είσαι και ψαγμένος. Ειρωνικό ήταν το ποστ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν αφορά στο προπονητικό Θέρμης, αλλά εφόσον σε 2 χρόνια θα είναι έτοιμο δεν καταλαβαίνω το παρακάτω ρεπορτάζ του Μ. Τσαλγατίδη στο ινπαοκ:

Δεν είναι μυστικό πως πολλά από τα τμήματα υποδομών του ΠΑΟΚ προπονούνται στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής.

Ο Δικέφαλος θέλει λοιπόν να κάνει κάποιες αλλαγές- μικρή ανακαίνιση στο συγκεκριμένο προπονητικό κέντρο προκειμένου οι νεαροί αθλητές να δουλεύουν σε ακόμα καλύτερες συνθήκες.

Στο μυαλό των ανθρώπων του Δικεφάλου είναι να γίνουν αλλαγές σε χλοοτάπητες, να ανακαινιστούν τα αποδυτήρια, αλλά και να δημιουργηθεί ένα έξτρα γήπεδο.

Πάντως, για την ώρα εργασίες δεν έχουν ξεκινήσει, αλλά το θέμα έχει πέσει στο τραπέζι.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Τα έχει πάρει ο Ζαγοράκης τα γήπεδα , θα κάνει ανακαίνιση και άλλα 2-3 γήπεδα .. δεν ξέρω αν σχετίζεται με ΠΑΟΚ ..αλλά θα κάνει και ακαδημία εκεί ..
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

gaz έγραψε:Καταρχήν δεν είπα ότι χρωστάει 150.000 στην σεκιουριριτι. Είπα ότι αυτή είναι η προκαταβολή για τον Αλεξόπουλο.
Επίσης να ξεκαθαρίσω ότι σέβομαι και είμαι ευγνώμων για τον Ιβάν για αυτά που μας έχει προσφέρει και μακάρι να βγω εγώ λάθος. Χίλιες φορές μακάρι. Αλλά αυτό που φαίνεται είναι πως δεν μπορεί να ακολουθήσει τους άλλους κάτω. Ειλικρινά μακάρι να με διαψευσει. Έχω ακόμα τις καταθέσεις μου στην τράπεζα επί εποχής Ζαγορακη. Δεν είμαι αχάριστος. Τέλος η κουβέντα. Ήταν λάθος από την αρχή.

Μια χαρά μπορεί. Πρόπέρσι με 60 μύρια λειτουργικά έξοδα μεγαλύτερο μπάτζετ απο την χάρτινη είχε με μικρότερο τηλεοπτικό και με τα μισά διαρκείας. Και πέρσι ανεβηκε ακόμη παραπάνω το μπάτζετ που ήρθαν ενα σωρό παίχτες του μυρίου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”