Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
ReignMan

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από ReignMan »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Το έγραψα κι αλλού.
Το γράφω κι εδώ
ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑ
Θα είναι η μεγαλύτερη ήττα στην ιστορία του ΠΑΟΚ μας.

Τωρα αν απαντησω αναλογα θα δεχτω παρατηρηση. Εισαι στα καλα σου? "Μην τολμησεις"?
Ευτυχως ο λαος εχει φυγει απο αυτη την αρρωστη νοοτροπια.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Το "μην τολμήσεις", ναι είναι τραβηγμένο, αλλά προσπαθώ να μπω και στο θυμικό του φίλου που το έγραψε και στην αγανάκτησή του σε περίπτωση πώλησης του Ντέλια. Θυμό αισθάνομαι κι εγώ για την εξέλιξη του θέματος του κορυφαίου Έλληνα παίκτη, για την μη ανανέωση του συμβολαίου με αυξημένες αποδοχές όταν μάλιστα σε παλτά δόθηκαν συμβόλαια που ούτε στα καλύτερά τους όνειρα δεν μπορούν να δουν και με το μικρόβιο που μας τρώει όλους ότι ο παίκτης εξωθείται στο να φύγει και μάλιστα με εξευτελιστικό ποσό. Ο ΠΑΟΚ πριν 16-17 χρόνια, χωρίς έσοδα από Ευρώπη και με δύο υπερήφανες πωλήσεις συν τον "επενδυτή λαό" έφερε παίκτες που οι κάτω τους έβλεπαν και έτριβαν τα μάτα τους. Δεν δέχομαι ότι με δισεκατομμυριούχο πρόεδρο και με τόσα έσοδα φέτος από Ευρώπη και πωλήσεις, να μην μπορεί να φέρει top class ποδοσφαιριστές και αντ' αυτού να πουλάει και το τελευταίο ίσως ασημικό που έμεινε, σε τιμή μπακιριού και ενδεχόμενα χωρίς αντίκρυσμα.
Αλλά ρε παιδιά, με το "ποιος είναι ο Κωνσταντέλιας!", το τερματίσαμε.
DikefalosG4

Δημοσίευση από DikefalosG4 »

Υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσουμε στην ΠΑΕ πόσο σημαντικό είναι για τον κόσμο του ΠΑΟΚ να μείνει ο Κωνσταντέλιας;

Προσωπικά δεν καίγομαι για top class παίκτες. Προτιμώ να κατέβει το μπάτζετ, αρκεί να βλέπουμε και να χαιρόμαστε τα παιδιά από τα σπλάχνα της ομάδας και μαζί να χαίρονται και τα δικά μας παιδιά!!
Όποιον ρωτάω ο κόσμος θα στηρίξει.

Και αγωνιστικά να το δούμε πιστεύω ακράδαντα ότι το επίπεδο των ακαδημιών μας είναι πλέον τόσο ψηλό που αν πλαισιωθούν οι μικροί από ένα μικρό πυρήνα 6-7 top class παικτών, που λέει και ο φίλος, πάλι πρωταθλητισμό θα κάνουμε!
Billpaok666

Δημοσίευση από Billpaok666 »

το βρηκα στην στηλη Dark Room απο το πρωτο θεμα. Δεν το εχω δει πουθενα αλλου να κουβεντιαζεται. Αν μπορει καποιος που ξερει να μας το εξηγησει παραπανω ?

Στα του ποδοσφαίρου, η στήλη δεν διεκδικεί δάφνες, αλλά στην προκειμένη περίπτωση νομίζω ότι ο Ιβάν Σαββίδης - με την παρακάτω κίνηση που θα διαβάσετε - θα μπορούσε να πει κάποιος ότι πάει να βάλει και άλλους μετόχους στον ΠΑΟΚ. Και εξηγούμαι αμέσως. Στις 12/6/2025 στο ΓΕΜΗ καταχωρήθηκε πρακτικό έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία "Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών - ΠΑΟΚ Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία" με διακριτικό τίτλο ΠΑΟΚ ΠΑΕ, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 2/6/2025. Στο πρακτικό ενσωματώνεται και "η από 12/5/2025 έκθεση του ΔΣ και με το οποίο (σ.σ. πρακτικό) αποφασίστηκε η κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων στην κατά 5.000.001,00 ευρώ αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, προκειμένου να παρασχεθεί η δυνατότητα συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου σε παλιούς και νέους μετόχους - επενδυτές, υπό την προϋπόθεση απόκτησης μετοχών με συνολική αξία τουλάχιστον εκατό χιλιάδων ευρώ ανά επενδυτή". Τώρα, επειδή το ποσό των 5 εκατ. ευρώ δεν είναι και κάτι σπουδαίο μπροστά στο μετοχικό κεφάλαιο του ΠΑΟΚ, που είναι σήμερα 160 εκατ. ευρώ, μάλλον μου μοιάζει για… διευκόλυνση. Δηλαδή, βάζει κάποιος «δικός» ή φίλος ένα ταληράκι γιατί δεν διευκολύνεται η διοίκηση από το Ροστόφ, παρά είσοδος νέου επενδυτή.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μιλουσα σημερα με εναν ορκωτο ελεγκτη ο οποιος μου μετεφερε πως η αποπληρωμη του χρεους της ομαδας περαστηκε ως δανειο του Ιβαν στην ΠΑΕ. Ισχυει αραγε? Επισης καπου πήρε το αυτι μου οτι στον ισολογισμο υπαρχει γραμμη αποπληρωμη δανειων. Δεν το εψαξα περαιτερω. Αληθεια τι δανεια μπορει να αποπληρωνει η ΠΑΕ?
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Υπήρχε ένα ομολογιακό δάνειο το οποίο πριν κάνα δυο χρόνια έγινε μετοχές. Ελπίζω ο ορκωτός που στο είπε, να μην το έλεγε με συνομωσίολογικο στυλ…
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Gospi

Για το τσαγάκι μιλάς; Κ ποιο το επιτόκιο του δανείου; Θα μας βγει full english?
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Όπως φαίνεται :cry:
ο Σαββίδης ξεπουλάει και την ΚΑΝΕΙ.
:cry: :evil:
george188

Δημοσίευση από george188 »

Από τη Dimera είναι τα δάνεια.. πολλές φορές είναι σύνηθες όπως και για την αποπληρωμή των χρεών (γίνεται πιο γρήγορα) να εκδίδεται ομολογιακό δάνειο για να μπαίνει άμεσα ρευστό στα ταμεία χωρίς την ΑΜΚ. Αυτά τα δάνεια (τσεκαρε τις οικονομικές στο ΓΕΜΗ) έγιναν μετοχές. Δεν υπήρξε αποπληρωμή απλά ρευστοποίηση και ο Ιβάν πήρε παραπάνω μετοχές. Και εγώ δουλεύω στο κομμάτι του ελέγχου οπότε έχω μια ιδέα. Και αν διαβάσετε τις οικονομικές καταστάσεις υπάρχει ειδικό παράρτημα που αναφέρετε στο ότι ρευστοποιηθηκε σε μετοχές
george188

Montrealiotis έγραψε:Υπήρχε ένα ομολογιακό δάνειο το οποίο πριν κάνα δυο χρόνια έγινε μετοχές. Ελπίζω ο ορκωτός που στο είπε, να μην το έλεγε με συνομωσίολογικο στυλ…

Έτσι περνάει στο τουιτερ ειδικά από accounts που δεν ξέρουν ή απλά γουστάρουν φημολογία. Είναι στο πλαίσιο της συνομωσιολογιας, και δεν το λέω για τα παιδιά εδώ
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Ποιός ξέρει ποιός θα αγοράσει και τή κατάληξη θα έχουμε...
άγνωστο το μέλλον του ΠΑΟΚ.
:cry:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Όχι δεν μου το ειπε συνομωσιολογικα!
Δεν εχω ιδεα για την μετοχιποιηση του δανειου. Η πληροφορια οτι στον ισολογισμο περιλαμβανεται ως εξοδο αποπληρωμη δανειου ερχεται απο αλλη πηγη, αλλα δεν προλαβα να ανοιξω να δω αν ισχυει. Παντως αν ισχυει σημαινει οτι μιλαμε για αλλο δανειο, μιας και τα ομολογιακα εχουν μετατραπει σε μετοχες οπως λετε.
DikefalosG4

Δημοσίευση από DikefalosG4 »

Κανένας ΔΕΝ θα πετύχει να γυρίσουμε στις εποχές των γουμενοπαγωνιδων και μπατατουδηδων.

Όλοι οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ που ζήσαμε τις παλιές εποχές ξέρουμε πολύ καλά τί σημαίνει ο Ιβάν Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ μας.

Μας έδωσε τόσα τρόπαια, όσα στην προηγούμενη 80χρονη ιστορία μας.
Μας έκανε περήφανους με τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα.
Δεν μπορεί κανείς από τα ποκεμον να μας τρυπήσει αγοράζοντας τους καλύτερους παίκτες μας, για να βγάλουμε τη χρονιά.
Έχουμε τις καλύτερες πορείες στην Ευρώπη.

Θέλουμε μόνο κάποιος να τον ενημερώσει για την αγωνία του κόσμου να μείνει ο Κωνσταντέλιας στην ομάδα.
george188

Gospi έγραψε:Όχι δεν μου το ειπε συνομωσιολογικα!
Δεν εχω ιδεα για την μετοχιποιηση του δανειου. Η πληροφορια οτι στον ισολογισμο περιλαμβανεται ως εξοδο αποπληρωμη δανειου ερχεται απο αλλη πηγη, αλλα δεν προλαβα να ανοιξω να δω αν ισχυει. Παντως αν ισχυει σημαινει οτι μιλαμε για αλλο δανειο, μιας και τα ομολογιακα εχουν μετατραπει σε μετοχες οπως λετε.

Όχι ομολογιακό είναι από Dimera πάλι που εκδόθηκε τη χρονιά που μείναμε εκτός Ευρώπης. Δεν είναι μεγάλο ποσό, σε κάποια φάση θα μετοχοποιηθει και αυτό
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

rouki έγραψε:Όπως φαίνεται :cry:
ο Σαββίδης ξεπουλάει και την ΚΑΝΕΙ.
:cry: :evil:
Τέλη προχώρα και άλλαξε τα όλα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”