Προπονητικό κέντρο Θέρμης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
george188
Δημοσιεύσεις: 3509
Εγγραφή: Σάβ 23 Απρ 2016, 11:05

Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης

Δημοσίευση από george188 »

Να θέλουμε να μάθουμε το μάστερ πλαν και το πόσα γήπεδα και ξενώνες θα είναι εκεί ναι. Το κόστος για ποιο λόγο να το επικοινωνήσει η ΠΑΕ και γιατί να ψάχνουμε ψιλους στα άχυρα γιατί έχει δύο εργάτες στο βίντεο και όχι πολλούς. Αυτά τα έχετε δει σε άλλες ομάδες πχ για βοτανικό ή για το προπονητικό τους ?
Άβαταρ μέλους
buffalobill4
Δημοσιεύσεις: 7346
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:37

Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Φίλε μου τζωρτζ συγγνώμη αλλά δεν έχεις ιδέα από κατασκευαστικα έργα. Κάθε έργο που δημοπρατειται έχει έναν προϋπολογισμό, δεν επαφίεται δηλαδή στην παε αν θέλει η δεν θέλει να το επικοινωνήσει. Θα γίνει δημοπράτηση του έργου οπότε θα βγει το κόστος. Δεν είναι συμβόλαιο με παίκτη που αν θες διαρρέεις το ύψος του ή όχι. Απλώς αυτός ο προϋπολογισμός στην περίπτωση μας δεν έχει βγει ακόμα αφού δεν έχει οριστικοποιηθεί το μάστερ πλαν. Σημειωτέον, μάστερ πλαν είναι η γενική ιδέα. Μετά από αυτό ακολουθούν detail designs για κάθε ένα κτίριο γήπεδο δρόμο κλπ που όμως όλα ακολουθούν αυτό το πλάνο.

Όσον αφορά στους 2 εργάτες που λες, φυσικά δεν με πείραξε, αντίθετα είπα τι θα περίμενα εγώ να δω από εταιρεία της εμβέλειας του ΠΑΟΚ, εταιρεία που προσέλαβε την KSS Group για το μάστερ πλαν του έργου.
Άβαταρ μέλους
vasgias
Δημοσιεύσεις: 629
Εγγραφή: Τετ 31 Μάιος 2023, 16:44
Τοποθεσία: Από τον ΟΤΕ

Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης

Δημοσίευση από vasgias »

buffalobill4 έγραψε:Κάθε έργο που δημοπρατειται έχει έναν προϋπολογισμό, δεν επαφίεται δηλαδή στην παε αν θέλει η δεν θέλει να το επικοινωνήσει. Θα γίνει δημοπράτηση του έργου οπότε θα βγει το κόστος.


Είμαστε σίγουροι για αυτό; Έχω την εντύπωση ότι γίνεται μόνο όταν η αναθέτουσα αρχή είναι το Κράτος αυτό. Όταν είναι ιδιωτικό έργο από ιδιώτες σε ιδιώτες για ιδιώτες δεν ξέρω αν πηγαίνει ετσι το πράγμα. Μηχανικός είμαι, αλλά δεν το ασκώ το κατασκευαστικό και το μελετητικό.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4
Δημοσιεύσεις: 7346
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:37

Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Μπορεί να επιλεγεί να είναι confidential το κόστος και να μην βγει η Best and final offer. Με δεδομένο όμως ότι στο tender θα είναι 3 4 κατασκευαστικες που θα δώσουν προσφορά, θα βγει μια τάξη μεγέθους αν όχι το ακριβές αντίτιμο.
Άβαταρ μέλους
vasgias
Δημοσιεύσεις: 629
Εγγραφή: Τετ 31 Μάιος 2023, 16:44
Τοποθεσία: Από τον ΟΤΕ

Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης

Δημοσίευση από vasgias »

ΟΚ ΟΚ μάθαμε και κάτι. Θένκιου.
ΚΩΣΤΑΣ2019
Δημοσιεύσεις: 3186
Εγγραφή: Τετ 22 Μάιος 2019, 13:38

Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Special 4 έγραψε:Πόσο ακριβώς θα στοιχίσει το προπονητικό και από ποιούς οικονομικούς πόρους θα χρηματοδοτηθεί;

Από ίδια κεφάλαια του ιδιοκτήτη ή της ΠΑΕ;

Προϋπολογισμός, έστω κατ' εκτίμηση, υπάρχει;

Επειδή δεν θυμάμαι, τα αγροτεμάχια - εκτάσεις αγοράστηκαν με ίδια κεφάλαια ή της ΠΑΕ;

Έχει κανένας υπόψιν του, πόσο στοιχίζει ένα σύγχρονο προπονητικό;

Δεν νομίζω ότι κάτω από 20 - 30 εκατομμύρια να πέφτει το κόστος.

Αυτά γιατί δεν τα ρωτάει ή δεν τα γράφει κανένας;

Αν σε εποχές πολέμου, που δεν υπάρχει ρευστότητα όπως λένε, ξεκινάς προπονητικό για να αξιοποιηθούν τα λεφτά των περσινών υπερεσόδων, ok το ακούω.

Αρκεί να αξιοποιηθούν τα υπερ - έσοδα της περσινής χρονιάς, από τις πωλήσεις Τζίμα, Κουλιεράκη, ευρωπαϊκά, διαρκείας, τηλεοπτικά κ.ά, με σωστό τρόπο και όχι με όρους όπως της μεταγραφής Γκουγκεσασβίλι που στοίχισε 1 εκατομμύριο και δόθηκε 3ετές συμβόλαιο με 600 χιλιάρικα το χρόνο,

γιατί τότε όλα τα περσινά υπερ - έσοδα θα γίνουν λειτουργικά έξοδα για 11 γήπεδα στους ταγαράδες και ένα γήπεδο φούσκα - για όταν θα έχει αέρα - συν κάποια άλλα κτίρια που κανένας δεν ξέρει ποιά, πόσα θα είναι και πόσο θα στοιχίσουν.

Και πάλι το ταμείο θα είναι μείον και πάλι θα θέλουμε Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου και στις μεταγραφές θα βλέπουμε τη γνωστή μίρλα, όπου αν δεν γίνει καμιά πώληση παίκτη, δεν ακούγεται καμία αγορά.


Εχεις μελετήσει τα παρακάτω

"ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ της 30/06/2024"

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ κατά ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ χρήσης 1/7/2023-30/06/2024
ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΚΑΘΑΡΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ 30/06/2024
από τα κατατεθειμένα στοιχεια στο ΓΕΜΥ και εχεις διαπιστώσει κέρδη ή υπολογίζεις μόνο τα έσοδα.

Στο ΓΕΜΥ μπορείς να βρεις ολα τα στοιχεία που χρειάζεσαι για να διατυπώνεις μια σοβαρή αποψη για τα οικονομικά

Αποτέλεσμα (Ζημίες) περιόδου μετά από
φόρους (16.590.794,65) (22.455.138,05

Στις δυο τελευταίες χρήσεις
Psagmenos4
Δημοσιεύσεις: 761
Εγγραφή: Πέμ 08 Αύγ 2024, 23:03

Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

george188 έγραψε:Να θέλουμε να μάθουμε το μάστερ πλαν και το πόσα γήπεδα και ξενώνες θα είναι εκεί ναι. Το κόστος για ποιο λόγο να το επικοινωνήσει η ΠΑΕ και γιατί να ψάχνουμε ψιλους στα άχυρα γιατί έχει δύο εργάτες στο βίντεο και όχι πολλούς. Αυτά τα έχετε δει σε άλλες ομάδες πχ για βοτανικό ή για το προπονητικό τους ?


Συνεχίζετε τις ίδιες παπατζες. Έχουν απαντηθεί και αυτά ακόμα κι από την παε, κάντε τον κόπο μπείτε και ψάξτε. Πραγματικά δεν ξέρω τι ρόλο βαράτε αλλά πρέπει να το δείτε, ποσους εργάτες ήθελες για αποψίλωση χόρτων? Εννοείται ότι όταν φτάσει στην περίφραξη θα γεμίσει εργάτες στην περιοχή, τα ίδια λέγανε και τα χανουμια όταν βλεπανε 2 μπουλντόζες που στρώνανε τον χώρο για το γηπεδο.
Πάμε πάλι θα έχει πολλά γήπεδακια περίπου 11 ,1 γήπεδο με κερκίδες για την κ19 και ένα γήπεδο τύπου φούσκα για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Θα γίνουν αποδυτήρια γυμναστήρια spa και πολλά άλλα.
Το master plan είναι σχεδόν έτοιμο, απλά θα γίνουν κάποιες αλλαγές με πολύ πιο ΠΑΟΚ στοιχείο.
renegade
Δημοσιεύσεις: 17328
Εγγραφή: Κυρ 27 Ιαν 2019, 12:49

Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης

Δημοσίευση από renegade »

Σε λάθος άτομο απαντάς
Άβαταρ μέλους
Eagle1980
Δημοσιεύσεις: 4786
Εγγραφή: Δευ 25 Ιαν 2016, 05:50

Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Μπράβο στην Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. που κάνει ένα τόσο υπερσύγχρονο προπονητικό !!! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
VfB v2
Δημοσιεύσεις: 2329
Εγγραφή: Παρ 30 Ιουν 2023, 20:35

Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης

Δημοσίευση από VfB v2 »

Να κάνω λιγο μια ερώτηση, επειδή έχω μπερδευτεί σε σχέση με την πρώτη παρουσίαση οταν και έγινε ο αγιασμός και επειδή γενικά δεν το έχω με τις εκτάσεις, τα 150 στρέμματα που πήρε ο Ιβαν ειναι τελικά τόσα?

Εικόνα


η τόσα ?

Εικόνα

Ο μονος λόγος που ρωτάω είναι γιατί στην παρουσιάση που έγινε στον αγιασμό πριν κανα χρόνο, στην 2η εικόνα δλδ, είχαν βάλει σημαιάκια ΠΑΟΚ περιμετρικά της κοκκινης γραμμής, ενώ στο προσφατο βιντέακι έδειξαν μονο την έκταση απο την πρώτη εικόνα κυρίως. Τελικα τι ισχύει?
renegade
Δημοσιεύσεις: 17328
Εγγραφή: Κυρ 27 Ιαν 2019, 12:49

Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης

Δημοσίευση από renegade »

Πώς μπορεί κάποιος να καταλάβει από αυτές τις εικόνες

Σκεψου ότι ο αγωνιστικός χώρος της Τούμπας είναι 7,5 στρέμματα
Αν βάλεις 10 αγωνιστικους χώρους ,τον έναν δίπλα στον άλλο κάνουν ακριβώς την μισή έκταση του προπονητικού.
Πρόκειται για τεράστια έκταση και δεν είναι παραμύθια ότι μπορεί να γίνει εκεί το καλύτερο προπονητικό κέντρο των Βαλκανίων
Άβαταρ μέλους
K_geo
Δημοσιεύσεις: 17927
Εγγραφή: Τετ 27 Μάιος 2009, 15:36
Τοποθεσία: 74χλμ απο Τουμπα.

Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης

Δημοσίευση από K_geo »

καλησπερα σας, Long time no see που λενε οι φιλοι μας απο το χωριο...

για καποιο λογο,το google earth μου δινει την εκταση στα 118 στρ.

πέρα από αυτό, το μόνο που ήθελα να πω είναι πως το τέλος και μόνο του βίδεο της παε, δείχνει την πραγματική αξία του εγχειρήματος.

την αξία που μας έφερε απο εκεί, εδώ και συνεχίζει μέσα από τον ύμνο των ακαδημιών να μας το θυμίζει.

αυτά τα λίγα από εμένανε :D , καλή συνέχεια!

:pano: :pano: :pano: :pano:
feria
Δημοσιεύσεις: 9
Εγγραφή: Παρ 19 Ιαν 2024, 19:08

Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης

Δημοσίευση από feria »

VfB v2 έγραψε:Να κάνω λιγο μια ερώτηση, επειδή έχω μπερδευτεί σε σχέση με την πρώτη παρουσίαση οταν και έγινε ο αγιασμός και επειδή γενικά δεν το έχω με τις εκτάσεις, τα 150 στρέμματα που πήρε ο Ιβαν ειναι τελικά τόσα?


Καλησπέρα.

Χωρίς να γνωρίζω τι ακριβώς έχουν αγοράσει, μέσω της Θέασης από το Κτηματολόγιο 150 στρέμματα βγάζουν τα παρακάτω γεωτεμάχια. Το κομμάτι από το χθεσινό βίντεο της ΠΑΕ είναι γύρω στα 85 στρ. πχ.
Φαντάζομαι όσο προχωράνε τα χωματουργικά θα φανεί και τι ακριβώς έχουμε αγοράσει.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
K_geo
Δημοσιεύσεις: 17927
Εγγραφή: Τετ 27 Μάιος 2009, 15:36
Τοποθεσία: 74χλμ απο Τουμπα.

Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης

Δημοσίευση από K_geo »

απο οσα ηξερα ειναι η εκταση στη δευτερη εικονα του VfB v2, θα φανει απο την περίφραξη :) :P
Άβαταρ μέλους
VfB v2
Δημοσιεύσεις: 2329
Εγγραφή: Παρ 30 Ιουν 2023, 20:35

Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης

Δημοσίευση από VfB v2 »

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”