Ο καθένας έχει αναγάγει σε τοτέμ κάποια εποχή , προπονητή και παίκτες.
Νομίζω δεν χωράνε συγκρίσεις , άλλο ποδόσφαιρο , άλλες συνθήκες.
Αν οι ομάδες , διοικήσεις , προπονητής και παίκτες κρίνονται από τους τίτλους τότε η εποχή Σαββίδη είναι άκρως επιτυχημένη και ο Λουτσεσκου με τους παίκτες το ίδιο.
Το συναισθηματικό δέσιμο του κάθενος είναι άλλο πράγμα.
Όπως και το ποδόσφαιρο που γουστάρει να παίζει η ομάδα του, άλλος ξετρελαίνεται για άμυνα και 1-0 και άλλος για 4-3 κτλ.
Όταν ανακοινώθηκε ο Στέφενς είχα ξετρελαθει με την ιδέα , ολλανδική σχολή ,μου θύμισε τον Χάαν,είχε κάνει την Σάλκε ομαδάρα και εδώ κατεληξε τουρίστας.
Εμένα ο Σάντος δεν μου άρεσε ποτέ όχι γιατί ήταν κακος προπονητής αλλά δεν κάλυπτε την προσωπική μου ποδοσφαιρική φιλοσοφία.
Διαβάζω για τον Τζίμα , το ποδόσφαιρο είναι μπίζνα η ομάδα τον κοστολογήσε τόσα λεφτά αν βρεθεί ομάδα να τα δώσει σημαίνει ότι κερδίζει αυτά που ήθελε.
Σωστή απόφαση η όχι είναι άλλο ζητούμενο.
Ο δανεισμός του στο γερμανικό ποδοσφαιρικό περιβάλλον ήταν ολοσωστος για τον ίδιο και για την ομάδα.
Βρίσκεται σε μια χώρα που σου διδάσκει ότι η σκληρή δουλειά και η πειθαρχία είναι απαραίτητα.
Τον προπονεί ένας παγκόσμιος φορ.
Έφυγε από την θαλπωρή της οικογένειας του και με αυτό τον τρόπο θα γίνει άντρας.
Θα δει πράγματα έξω από το κουτί από την ζώνη άνεσης.
Δεν πρέπει να φοβάστε αλλιως δεν θα μεγαλώσουμε .
Ακόμα και αν βρεθεί ομάδα να τα δωσει αυτά τα λεφτά ο Τζίμας και ο κάθε Τζίμας δεν θα ξεχάσουν ποτε τους ότι ο ΠΑΟΚ τους έδωσε την ευκαιρία και ολοκλήρωσε τα όνειρα τους και τις φιλοδοξίες τους.
Κάποια μέρα θα τα ξεπληρώσουν όπως έκανε ο Βιερίνια.