Ιβάν Σαββίδης VI
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Ο Σαββιδης μια χαρα κινειται νομικα εναντιων αρδ, σαιτ και εφημεριδων με ονοματεπωνυμο. Αν επρεπε να ασχοληθει και με το καθε ανυπαρκτο ραδιοφωνατζη ή ανωνυμο φελλο με αυτα θα ασχολουνταν οι νομικοι του απο το πρωι μεχρι το βραδυ.
-
Δυστυχώς ισχύειRetzi έγραψε:Οταν το κλιμα ειναι κακιστο και επικοινωνιακα εισαι ανυπαρκτος τι ακριβως σας κανει εντυπωση σε αυτα τα ποστ? Και ευχομαι μην γινει καμια στραβη στην Ευρωπη γιατι αυτες οι αποψεις θα αυξηθουν με ραγδαιο ρυθμο.
Τα ίδια και στο twitter
-
Πάλι άφησα χρόνια να περάσουν πριν γράψω, παρότι μπαίνω και διαβάζω καθημερινά. Διανύοντας την 6η δεκαετία της ζωής μου, πιστεύω ότι μπορώ να βλέπω τα πράγματα πιο ψύχραιμα, απ΄ότι όταν ήμουν νεότερος. Διαβάζω πολύ γκρίνια για την διοίκηση, κατά την γνώμη μου αναίτια. Κάποιοι εδώ μέσα έζησαν μόνο τα χρόνια του Ιβάν, άντε και το παιδομάζωμα του Ζαγοράκη. Εμείς που ζήσαμε τον Λίτσα και τον Παπουτσέλη, να μας ακυρώνουν γκολ από κόρνερ για οφσάιτ, που ζήσαμε την υποτίμηση των Αθηναίων για τους γκρινιάρηδες «μακεδονομάχους», έχουμε μόνο ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τον Ιβάν. Γιατί μας πήρε ανυπόληπτους και μας έκανε φόβητρο. Γιατί μας έκλεψαν ένα πρωτάθλημα και την επόμενη χρονιά τους π#δ#ξε ασάλιωτα. Δεν γινόταν χωρίς συμμαχίες, αλλά και εκεί ντόμπρος είναι. Η συμμαχία με τον Μελ είναι εκτός των τεσσάρων γραμμών, μέσα στο γήπεδο ο καλύτερος κερδίζει: τους είχαμε 15 ματς αήτηττοι δύο χρόνια και φέτος μας πήραν κύπελλο με 10 παίκτες όλο το ματς
Πιο παλιά μιλούσε πολύ, έλεγε και πράγματα που τα ξέραμε αλλά δεν έπρεπε να λέγονται, τώρα το έκοψε. Πέρσι όταν αποκλειστήκαμε από την Λέφσκι, είπε ότι οι παίκτες έχουν να πληρωθούν για 50 ματς και θα παίξουν λιγότερα λόγω του αποκλεισμού, αλλά αυτός θα είναι συνεπής και θα τηρήσει την υπογραφή του. Φαίνεται τον εκνευρίζει η αργομισθία. Μέσα στην χρονιά υπήρξαν πανάκριβες επιλογές του προπονητή που είτε δεν έπαιξαν καθόλου (Καντουρί, Μπίσεσβαρ) ή έπαιξαν δυσανάλογα με το συμβόλαιό τους (Ολιβέιρα). Αντίστοιχα για κάποιες επιλογές του Μπότο ξοδεύτηκαν πολλά λεφτά και δεν είδαμε τίποτα (Φελίπε, Κουαλιάτα). Χαζός δεν είναι ο ιδιοκτήτης και έχει και τον άνθρωπό του που τρέχει οικονομικά την ομάδα. Ούτε τον πονάει οικονομικά αν ο Ραζβάν θα πάρει 2 εκατ. ή 200 χιλ. ή ο Μπότο 500 χιλ. Τον πονάει όμως να ξοδεύονται τα λεφτά του χωρίς αντίκρισμα. Έχετε ακούσει για περικοπές στις ακαδημίες; Εγώ πάντως όχι. Εκεί που δείχνουν αποτελέσματα, το χρήμα ρέει.
Τον Ραζβάν θα πονέσει που με το υπάρχον ρόστερ θα πρέπει να περάσει την Μπεϊταρ, γι αυτό γκρινιάζει και ζητάει παίκτες, για να μην «χαλάσει» η εικόνα του για δεύτερη χρονιά. Δεν νομίζω η Μπεϊτάρ να έχει καλύτερο ρόστερ από τον τωρινό ΠΑΟΚ, ούτε η Λέφσκι είχε από τον περσινό, ας ανασκουμπωθεί λοιπόν ο καλοπληρωμένος προπονητής μας να αποδείξει την αξία του. Γιατί πέρισυ η Λέφσκι αποκλείστηκε από Μαλτέζους…. Μην μου γράψετε χαζομάρες για το αήττητο: είχε στον πάγκο Σέρτζιο και Μίσιτς και έπαιζαν βασικοί ο τίμιος Ευγένης και ο «είμαι εξάρι αλλά δεν κάνω τάκλιν» Χοσέ. Ας είναι καλά η τετράδα Πρίγιο, Μάτος, Βιειρίνια, Άκπομ. Ο Μπότο πάλι δεν βγάζει τσιμουδιά, γιατί εκτός του Κοτάρσκι, απέτυχε.
Ως προς τις πωλήσεις πολύ καλά κάνει. Τα λεφτά και το συμβόλαιο που έδωσαν οι Δανοί για τον Ίγκι (πρόσφερε και μπράβο του), αν τα δίναμε εμείς θα γινόταν επανάσταση στο φόρουμ. Φυσικά και πρέπει να πουληθεί ο Κοτάρσκι με πάνω από 10, θυμόσαστε πόσο τον πήραμε; Εδώ θα φανεί αν αξίζει ο Μπότο τα 500 που παίρνει, να φέρει το επόμενο που θα είναι το ίδιο καλός και εξελίξιμος. Η ομάδα είναι και εταιρεία, άλλο αν δεν το γουστάρουμε οι φίλαθλοι, πρέπει να πουλά και να αγοράζει την κατάλληλη στιγμή, για αυτό υπάρχει ο τεχνικός διευθυντής, να έχει έτοιμες προτάσεις και από αυτές κρίνεται.
Πιστεύω ότι αν η ομάδα προχωρήσει στην Ευρώπη, ο Ιβάν δεν θα την αφήσει έτσι. Αλλά πρώτα πρέπει να δείξουν ότι αξίζουν τα λεφτά που παίρνουν. Όπως έστρωσαν πέρσι, ας κοιμηθούν.
Πιο παλιά μιλούσε πολύ, έλεγε και πράγματα που τα ξέραμε αλλά δεν έπρεπε να λέγονται, τώρα το έκοψε. Πέρσι όταν αποκλειστήκαμε από την Λέφσκι, είπε ότι οι παίκτες έχουν να πληρωθούν για 50 ματς και θα παίξουν λιγότερα λόγω του αποκλεισμού, αλλά αυτός θα είναι συνεπής και θα τηρήσει την υπογραφή του. Φαίνεται τον εκνευρίζει η αργομισθία. Μέσα στην χρονιά υπήρξαν πανάκριβες επιλογές του προπονητή που είτε δεν έπαιξαν καθόλου (Καντουρί, Μπίσεσβαρ) ή έπαιξαν δυσανάλογα με το συμβόλαιό τους (Ολιβέιρα). Αντίστοιχα για κάποιες επιλογές του Μπότο ξοδεύτηκαν πολλά λεφτά και δεν είδαμε τίποτα (Φελίπε, Κουαλιάτα). Χαζός δεν είναι ο ιδιοκτήτης και έχει και τον άνθρωπό του που τρέχει οικονομικά την ομάδα. Ούτε τον πονάει οικονομικά αν ο Ραζβάν θα πάρει 2 εκατ. ή 200 χιλ. ή ο Μπότο 500 χιλ. Τον πονάει όμως να ξοδεύονται τα λεφτά του χωρίς αντίκρισμα. Έχετε ακούσει για περικοπές στις ακαδημίες; Εγώ πάντως όχι. Εκεί που δείχνουν αποτελέσματα, το χρήμα ρέει.
Τον Ραζβάν θα πονέσει που με το υπάρχον ρόστερ θα πρέπει να περάσει την Μπεϊταρ, γι αυτό γκρινιάζει και ζητάει παίκτες, για να μην «χαλάσει» η εικόνα του για δεύτερη χρονιά. Δεν νομίζω η Μπεϊτάρ να έχει καλύτερο ρόστερ από τον τωρινό ΠΑΟΚ, ούτε η Λέφσκι είχε από τον περσινό, ας ανασκουμπωθεί λοιπόν ο καλοπληρωμένος προπονητής μας να αποδείξει την αξία του. Γιατί πέρισυ η Λέφσκι αποκλείστηκε από Μαλτέζους…. Μην μου γράψετε χαζομάρες για το αήττητο: είχε στον πάγκο Σέρτζιο και Μίσιτς και έπαιζαν βασικοί ο τίμιος Ευγένης και ο «είμαι εξάρι αλλά δεν κάνω τάκλιν» Χοσέ. Ας είναι καλά η τετράδα Πρίγιο, Μάτος, Βιειρίνια, Άκπομ. Ο Μπότο πάλι δεν βγάζει τσιμουδιά, γιατί εκτός του Κοτάρσκι, απέτυχε.
Ως προς τις πωλήσεις πολύ καλά κάνει. Τα λεφτά και το συμβόλαιο που έδωσαν οι Δανοί για τον Ίγκι (πρόσφερε και μπράβο του), αν τα δίναμε εμείς θα γινόταν επανάσταση στο φόρουμ. Φυσικά και πρέπει να πουληθεί ο Κοτάρσκι με πάνω από 10, θυμόσαστε πόσο τον πήραμε; Εδώ θα φανεί αν αξίζει ο Μπότο τα 500 που παίρνει, να φέρει το επόμενο που θα είναι το ίδιο καλός και εξελίξιμος. Η ομάδα είναι και εταιρεία, άλλο αν δεν το γουστάρουμε οι φίλαθλοι, πρέπει να πουλά και να αγοράζει την κατάλληλη στιγμή, για αυτό υπάρχει ο τεχνικός διευθυντής, να έχει έτοιμες προτάσεις και από αυτές κρίνεται.
Πιστεύω ότι αν η ομάδα προχωρήσει στην Ευρώπη, ο Ιβάν δεν θα την αφήσει έτσι. Αλλά πρώτα πρέπει να δείξουν ότι αξίζουν τα λεφτά που παίρνουν. Όπως έστρωσαν πέρσι, ας κοιμηθούν.
Εγω απλώς το ανέφερα γιατι μου φαίνετε πολύ βαρύ να λέν τον Πρόεδρο Νεκρό και να μην τον κλεινει ο παραγωγοσ η ο ηχοληπτης ξέρω εγω και υποπτο αυτο. Τωρα σεβομαι την αποψή σου οτι για πολλα θα μπορουσε να ασχοληθει η νομική υπηρεσια του Π.Α.Ο.Κ. και αυτα να ειναι τα ελλάσονα τι να πω αυτοι ειναι και επιστημονές εμεισ τι ήμαστε ποπολό...icue έγραψε:Ο Σαββιδης μια χαρα κινειται νομικα εναντιων αρδ, σαιτ και εφημεριδων με ονοματεπωνυμο. Αν επρεπε να ασχοληθει και με το καθε ανυπαρκτο ραδιοφωνατζη ή ανωνυμο φελλο με αυτα θα ασχολουνταν οι νομικοι του απο το πρωι μεχρι το βραδυ.
Πέντε στους ένδεκα της Εθνικής U19, παίχτες του ΠΑΟΚ.
Αυτό, το δίνουμε στον Σαββίδη.
10 παίχτες, στην 20άδα της αποστολής.
Το 50%.
Αυτό, το δίνουμε στον Σαββίδη.
10 παίχτες, στην 20άδα της αποστολής.
Το 50%.
Eagle1980 έγραψε:Εγω απλώς το ανέφερα γιατι μου φαίνετε πολύ βαρύ να λέν τον Πρόεδρο Νεκρό και να μην τον κλεινει ο παραγωγοσ η ο ηχοληπτης ξέρω εγω και υποπτο αυτο. Τωρα σεβομαι την αποψή σου οτι για πολλα θα μπορουσε να ασχοληθει η νομική υπηρεσια του Π.Α.Ο.Κ. και αυτα να ειναι τα ελλάσονα τι να πω αυτοι ειναι και επιστημονές εμεισ τι ήμαστε ποπολό...icue έγραψε:Ο Σαββιδης μια χαρα κινειται νομικα εναντιων αρδ, σαιτ και εφημεριδων με ονοματεπωνυμο. Αν επρεπε να ασχοληθει και με το καθε ανυπαρκτο ραδιοφωνατζη ή ανωνυμο φελλο με αυτα θα ασχολουνταν οι νομικοι του απο το πρωι μεχρι το βραδυ.
Στειλε ενα μειλ στην ΠΑΕ κ ενημερωσε σ ποια εκπομπη εγινε κ τι εγινε
Αν κ μ αυτα θ επρεπε ν ασχολειται το ανυπαρκτο τμημα επικοινωνιας κ ν ενημερωνει σχετικα για τις ενεργειες π εκανε
για ν τη σακουλευονται μερικοι π αφηνουν στημενους ν μιλανε ανωνυμα κ ανυποστατα
Εαν αφηνεται ν λεγονται τετοια πραγματα για τον Σαββιδη τοτε ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι θ αρχισουν ν πληθαινουν πολυ τετοιες φωνες
κ ο κοσμος θ μπερδευεται ακομα περισσοτερο
Έτσι.icue έγραψε:Ο Σαββιδης μια χαρα κινειται νομικα εναντιων αρδ, σαιτ και εφημεριδων με ονοματεπωνυμο. Αν επρεπε να ασχοληθει και με το καθε ανυπαρκτο ραδιοφωνατζη ή ανωνυμο φελλο με αυτα θα ασχολουνταν οι νομικοι του απο το πρωι μεχρι το βραδυ.
Η ενταγμένη στον αναπτυξιακό επένδυση 25 εκ ευρώ της Σουρωτής πάγωσε. Ας κινητοποιηθούμε με τα διαρκείας, υπάρχει λαός. Λίγη δυναμική χρειάζεται.
θα το γράψω επιτέλους γιατί διαβάζω συνέχεια πως ο Ιβαν έχει δυσκολία μεταφοράς κεφαλαίου από τη Ρωσία.
Γελάω.
Ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη, με εταιρείες δισεκατομμυρίων σε όλα τα γεωγραφικά μήκη και πλάτη του πλανήτη, έχει και τραπεζικούς λογαριασμούς εκεί και σε όλους πιθανόν τους φορολογικούς παραδείσους.
Δηλαδή τι πιστεύετε, οτι στέλνει με έμβασμα από τον προσωπικό του λογαριασμό και του κρατάνε εδώ 4 ευρώ προμήθεια για το εισερχόμενο;
Γελάω.
Ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη, με εταιρείες δισεκατομμυρίων σε όλα τα γεωγραφικά μήκη και πλάτη του πλανήτη, έχει και τραπεζικούς λογαριασμούς εκεί και σε όλους πιθανόν τους φορολογικούς παραδείσους.
Δηλαδή τι πιστεύετε, οτι στέλνει με έμβασμα από τον προσωπικό του λογαριασμό και του κρατάνε εδώ 4 ευρώ προμήθεια για το εισερχόμενο;
- Μπαρκαρούτσος
Έμαθα ότι χάσαμε στο φιλικό, οπότε...
Να βγει η ΠΑΕ να μιλήσει στον κόσμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να βγει η ΠΑΕ να μιλήσει στον κόσμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Montrealiotis
Δεν καταλαβαίνω γιατί ειρωνεύεσαι την απουσία επικοινωνίας της διοίκησης σχετικά με το πλάνο της ομάδας στους οπαδούς της. Τούλαχιστον μέχρι 10 μέρες πριν δεν είχε μιλήσει κανένας στον κόσμο μετά την παταγώδη αποτυχία της περσινής χρονιάς.
-
Μηπως μπερδευεις τον σαββιδη με τον ελον μασκ?Pachanga έγραψε:θα το γράψω επιτέλους γιατί διαβάζω συνέχεια πως ο Ιβαν έχει δυσκολία μεταφοράς κεφαλαίου από τη Ρωσία.
Γελάω.
Ποιες εταιριεσ εχει σε ολα τα μηκη και πλατη του πλανητη???
Οι εταιριες του στη Ρωσια ειναι.
- figurehead4
Σημερινό ρεπορτάζ του Ατρείδη στην αθλητική εκπομπή του Open και στο τέλος της αναφοράς στο ενδιαφέρον για τον Κολομβιανός και την πρόταση του ΠΑΟΚ ο ρεπόρτερ τονίζει:
"Την υπόθεση έχει αναλάβει προσωπικά ο Ιβάν Σαββίδης"
Επειδή η επικοινωνία είναι η δουλειά μου και κάτι τέτοια εμείς τα ακούμε αλλιώς, στο άκουσμα αυτής της κατακλείδας πάγωσα. Όλα όσα σημαίνει η κατακλείδα αυτή δείχνουν ότι υπάρχει θέμα.
Καταρχάς αυτή η κουβέντα λέγεται μετά από παραγγελία του ιδιοκτήτη.
Ο οποίος για κάποιο λόγο ένιωσε την ανάγκη να το πει.
Η ανάγκη να το πει έλεγες πως είχε νόημα την πρώτη φορά με τον Τσαλόφ. Ήταν το μήνυμα "Είμαι εδώ, όχι απλώς δεν έχω παρατήσει τον ΠΑΟΚ, αλλά προσπαθώ να φέρω έναν παίχτη στο ελλαδιστάν που δεν θα το έβλεπε αλλιώς"
Ή φάση με τον Τσαλόφ δεν τελεσφόρησε, ΟΚ είπαμε όλοι, δεν είμαστε παράλογοι και πάμε παρακάτω.
Το να επαναλαμβάνεται όμως αυτό με έναν Κολομβιανός γυρολόγο, είναι τουλάχιστον υποτιμητικό για έναν επενδυτή που είχε φέρει τον Μπερμπάντοφ.
ΑΝ ΔΕΝ γίνονται εσκεμμένα κάποια πράγματα, ο ιδιοκτήτης μας δεν έχει ιδέα για το τι σκέφτεται ο κόσμος και πως το μόνο που επιθυμεί ο ΠΑΟΚτσής είναι η ειλικρίνεια. Δεν μπορώ να το διανοηθώ για έναν δισεκατομμυριούχο πως έχει τόσο στρεβλή εικόνα ενός λαού μιας ομάδας.
Άρα μένει να μάθουμε στο μέλλον γιατί έχει επιλεχθεί αυτό το τείχος στην επικοινωνία, που διαχωρίζει τον Σαββίδη από το λαό του ΠΑΟΚ. Τον ίδιο Σαββίδη που ψοφούσε να μας μιλά από μικρόφωνα σε συλλαλητήρια και φιέστες. Που θέλει να ηγείται φανερά. Και τώρα ξεπέφτει σε αναφορές που ταιριάζουν σε ιδιοκτησίες Μπατατούδη... "τη μεταγραφή του φούφουτου έχει αναλάβει ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης"
Ακόμη κι αν έρθει δεν θα είναι νίκη Σαββίδη. Ξεπεσμός αυτού που έφερε Μπερμπάντοφ θα είναι. Τι το λέτε τότε;
Και ΑΝ δεν έρθει; Την επόμενη φορά θα πείτε πως ο ιδιοκτήτης φέρνει Πέλκα και Λημνιός με προσωπικές ενέργειες;
"Την υπόθεση έχει αναλάβει προσωπικά ο Ιβάν Σαββίδης"
Επειδή η επικοινωνία είναι η δουλειά μου και κάτι τέτοια εμείς τα ακούμε αλλιώς, στο άκουσμα αυτής της κατακλείδας πάγωσα. Όλα όσα σημαίνει η κατακλείδα αυτή δείχνουν ότι υπάρχει θέμα.
Καταρχάς αυτή η κουβέντα λέγεται μετά από παραγγελία του ιδιοκτήτη.
Ο οποίος για κάποιο λόγο ένιωσε την ανάγκη να το πει.
Η ανάγκη να το πει έλεγες πως είχε νόημα την πρώτη φορά με τον Τσαλόφ. Ήταν το μήνυμα "Είμαι εδώ, όχι απλώς δεν έχω παρατήσει τον ΠΑΟΚ, αλλά προσπαθώ να φέρω έναν παίχτη στο ελλαδιστάν που δεν θα το έβλεπε αλλιώς"
Ή φάση με τον Τσαλόφ δεν τελεσφόρησε, ΟΚ είπαμε όλοι, δεν είμαστε παράλογοι και πάμε παρακάτω.
Το να επαναλαμβάνεται όμως αυτό με έναν Κολομβιανός γυρολόγο, είναι τουλάχιστον υποτιμητικό για έναν επενδυτή που είχε φέρει τον Μπερμπάντοφ.
ΑΝ ΔΕΝ γίνονται εσκεμμένα κάποια πράγματα, ο ιδιοκτήτης μας δεν έχει ιδέα για το τι σκέφτεται ο κόσμος και πως το μόνο που επιθυμεί ο ΠΑΟΚτσής είναι η ειλικρίνεια. Δεν μπορώ να το διανοηθώ για έναν δισεκατομμυριούχο πως έχει τόσο στρεβλή εικόνα ενός λαού μιας ομάδας.
Άρα μένει να μάθουμε στο μέλλον γιατί έχει επιλεχθεί αυτό το τείχος στην επικοινωνία, που διαχωρίζει τον Σαββίδη από το λαό του ΠΑΟΚ. Τον ίδιο Σαββίδη που ψοφούσε να μας μιλά από μικρόφωνα σε συλλαλητήρια και φιέστες. Που θέλει να ηγείται φανερά. Και τώρα ξεπέφτει σε αναφορές που ταιριάζουν σε ιδιοκτησίες Μπατατούδη... "τη μεταγραφή του φούφουτου έχει αναλάβει ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης"
Ακόμη κι αν έρθει δεν θα είναι νίκη Σαββίδη. Ξεπεσμός αυτού που έφερε Μπερμπάντοφ θα είναι. Τι το λέτε τότε;
Και ΑΝ δεν έρθει; Την επόμενη φορά θα πείτε πως ο ιδιοκτήτης φέρνει Πέλκα και Λημνιός με προσωπικές ενέργειες;