Petm έγραψε:στον ΠΑΟΚ σε καθημερινή βάση σε πολλά επίπεδα , όπως ραδιόφωνα, internet, πηγαδάκια, διοχετεύονται συνεχώς και χωρίς διακοπή ένα σορό μαλακίες, αμφισβητούμενες κατηγοριες και πολλά αλλα, να μη τα λέμε και γινόμαστε κουραστικοί. o οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος που δεν είναι λαμόγιο και σέβεται τον εαυτό του, από τh στιγμή που δε μπορεί να σταματήσει (για διαφορους λόγους) αυτές τις φήμες τότε το μοναδικό που μπορεί να κάνει είναι να σηκωθεί και να φύγει.......η va παριστάνει το μας φτύνουν και νομίζουμε ότι βρέχει. θεωρώ ότι κάποιος θα το κάνει αυτό μονο εάν έχει οικονομικό όφελος. εάν δεν έχει οικονομικό όφελος αργά η γρήγορα θα φύγει
εγώ στη θέση του αν ήμουνα και θεωρούσα ότι ήμουν καθαρός το ίδιο θα έκανα. θεωρώ ότι και οι περισσότεροι εδώ μέσα αν ακούγαμε αριστερά και δεξιά ότι κάναμε αυτό στα κυλικεία , κάναμε εκείνο στη boutik, φάγαμε εκείνα τα λεφτά και τα δώσαμε στις επιχείρησης μας θα κάναν το ίδιο.
Με αυτόν τον τρόπο όμως Petm, νομιμοποιούμε τα ράδιο, τα τηλεφωνήματα του κάθε πικραμένου, τα blogs και τα πηγαδάκια να ασκούν εξουσία, να εδραιώνονται στα χωράφια μας και να ελπίζουν ότι θα παρασιτήσουν.
Τουλάχιστον εγώ, είχα την εντύπωση πως τα είχαμε ξεπεράσει αυτά τα καρκινώματα, τα οποία αποκτούν δύναμη μόνο αν τους δοθεί σημασία και αξία.
Επιπλέον, με αυτή τη στάση υποβαθμίζεις και τη νοημοσύνη της πλειοψηφίας, η οποία παρά την πίκρα της για τα υπαρκτότατα λάθη του καλοκαιριού, πιστεύει στην ομάδα και η καρδιά της χτυπά στο ρυθμό που δίνει αυτή.
Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε εμείς ως απάντηση των μονίμως αόρατων κακόβουλων?
Τεμενάδες σε ημερήσια βάση, τουμπεκί σε ο,τιδήποτε διαφωνούμε και συνεχείς αναδρομές στο θετικό έργο?
Η ζωή προχωρά και συνεχίζεται αμείλικτα και όλοι θα τρέξουμε από πίσω της.
Ένας από τους μεγαλύτερους στόχους και επιδιώξεις της αλλαγής στον ΠΑΟΚ ήταν να θωρακιστούμε έναντι τέτοιων φαινομένων.
Χώρια που με αυτή τη λογική, ανοίγει ο ασκός του Αιόλου.
Κάθε είδους κριτική ή ένσταση μπορεί να εκληφθεί ως διασπορά φημών ή κακόπιστη κριτική.