Σεζόν 2025-2026

Σχόλια - κριτική για όλα τα αγωνιστικά θέματα του μπασκετικού τμήματος...

Σεζόν 2025-2026

Δημοσίευσηαπό KalamarGiannis » Παρ 09 Μάιος 2025, 12:48

Σε λίγες ημέρες βγαίνουν τα διαρκείας της νέας σεζόν.
Ώρα να αρχίσουμε τον προγραμματισμό, να βοηθήσουμε τη Διοίκηση κι εμείς...οι "ειδικοί" της κερκίδας :pano:
(πλάκα έχουμε, ακόμα δεν έχουμε Ομάδα, κόουτς κλπ. Αλλά κάτι μας τρώει...)

ΕΥΡΩΠΗ
Για αρχή έχουμε το δεδομένο του BCL. Θα θελα να μάθαινα γιατί προτιμήθηκε από την ομάδα (κόουτς, Διοίκηση), ποιο το οικονομικό όφελος και τα του πρεστίζ.
Ακόμη κι αν κατεβούμε με μπάτζετ του ενός εκατομμυρίου, ακόμη κι αν επαναλάβουμε την καλή χρονιά, δε μπορούμε να έχουμε βλέψεις για πέραν της 8αδας, καθώς συμμετέχουν πανάκριβες ισχυρές ομάδες από σοβαρές χώρες, όπως η Ισπανία.
Με προβληματίζει με ένα οριακά χαμένο τελικό στη διαφορά πόντων (και νίκη εντός 'εδρας) που δεν πήγαμε να επαναλάβουμε στον ίδιο θεσμό τη διεκδίκηση. Με 3 συνεχόμενες χρονιές θα το παίρναμε. Και φυσικά, ένα Ευρωπαικό τρόποιο θα ήταν για ιστορικούς λόγους ΠΟΛΥ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ από τα οικονομικά, το ποιος είναι τώρα στην ομάδα κτλ.
μένει στην Ιστορία. Γιατί λοιπόν ρε υπεύθυνοι δεν πάμε να γράψουμε ιστορία και πάμε γι' άλλα; Σοβαρά θέλω απάντηση.
>Βall every day
>Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ-εμείς τελειώνουμε
>Καιρός για αποτοξίνωση από την υγιεινή διατροφή
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Re: Σεζόν 2025-2026

Δημοσίευσηαπό kataramenos5 » Παρ 09 Μάιος 2025, 13:56

KalamarGiannis έγραψε:. Με 3 συνεχόμενες χρονιές θα το παίρναμε. Και φυσικά, ένα Ευρωπαικό τρόποιο θα ήταν για ιστορικούς λόγους ΠΟΛΥ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ από τα οικονομικά, το ποιος είναι τώρα στην ομάδα κτλ.
μένει στην Ιστορία. Γιατί λοιπόν ρε υπεύθυνοι δεν πάμε να γράψουμε ιστορία και πάμε γι' άλλα; Σοβαρά θέλω απάντηση.

Ρε Γιαννη.....Σοβαρα τωρα?
Χωρις να ξερεις ,ροστερ μπατζετ προπονητη,ποιες ομαδες θα συμμετεχουν,με τι ροστερ και τι format θα.... το παίρναμε σίγουρα ?
Νομιζω μιλαει ο ενθουσιασμος κι οχι η λογική .
Με bcl εχεις τουλαχιστον εξασφαλισμενα τα εξοδα οτι και να γινει.

ΥΓ Απεχουμε πολυ απ το να γινουμε ομδαρα που θα σαρωνει καθε χρονο.Σκαλι σκαλι και ταπεινα αλλιως ερχονται σφαλιαρες
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευσηαπό KalamarGiannis » Παρ 09 Μάιος 2025, 14:40

εγώ λέω, πάνω στον ενθουσιασμό μου ΚΑΙ με τη λογική μου, ότι αν έκανες βήματα προόδου όπως ζητάει ο κόουτς και το διεκδικούσες άλλες 2-3 φορές, θα το κατάφερνες. Με τα βήματα προόδου εννοώ μπάτζετ 1 φέτος και 1+ την επόμενη, τον Καντσελιέρι, κορμό από τη φετινή ομάδα και βελτιώσεις ουσιαστικές σε 2-3 θέσεις.
Ξαναθυμίζω, με του κόσμου τις ελλείψεις φέτος απείχες ενάμιση λεπτό από το να το πάρεις.
Δε δίνεις ΚΑΛΗ πιθανότητα να βελτιωθείς και να τα καταφέρεις;
(στην πιθανότητα βάλε και το να πετύχεις χρονιά που είτε δεν θα ναι καλοί οι αντίπαλοι, είτε θα χάσουν το μεγάλο σουτ στο τέλος, είτε θα τραυματιστεί ο καλύτερος παίκτης τους , είτε θα σε βολέψει το φορματ κτλ.)

Η διαφωνία μου είναι ότι πας από την καλή πιθανότητα στην μηδενική, μόνο για να παίξεις σε ¨αναβαθμισμένη¨ διοργάνωση και για κάτι ψιλοέσοδα διαφορά
>Βall every day
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευσηαπό kataramenos5 » Παρ 09 Μάιος 2025, 15:03

Μεχρι τωρα BCL παιζαμε ρε Γιάννη εξαιρεση ηταν το φετεινο.
Και παιζοντας εκει με αλλα ροστερ και αλλους προπονητες κερδισαμε κατι Σασσαρι,ΝτιζονΤοφας κλπ.Γιατι να μη το κανουμε και φετος δλδ με καλυτερο μπατζετ ροστερ και προπονητη?
Στη μπαλα δλδ επειδη κανμε καλουτσικη πορεια επρεπε να παρακαλαμε να βγουμε 4οι να παιξουμε ξανα κονφερενσε επειδη ειχαμε καλουτσικη πορεια?Να μη δοκιμασουμε europa η Τσουλου?
Τες πα διαφωνουμε δε θα τραβηξω αλλο καθενας με την αποψη του.

ΥΓ Ναταν ο Μπαρκα θα το χοντραινα να κανουμε νουμερα αλλα εκεινος ηξερε και το σεναριο.

ΥΓ2 Γυρνα ρε μ.... βγαινουν τα διαρκειας σε λιγο.Παραιτεισαι απο Οκτώβρη ,δε χαθηκε ο κοσμος.
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευσηαπό KalamarGiannis » Σάβ 10 Μάιος 2025, 09:52

απαντάω έτσι κουβέντα να γίνεται:
λες να μην ξέρω που παίζαμε, εγώ που παίζει να μουν μέσα σε όλα τα ευρωπαικά παιχνίδια την τελευταία δεκαπενταετία; επιμένω, αντί για 8αδα BCL προτιμώ μάχη για τελικούς και κούπα του άλλου του φλωρο-Καπ.

Για μπάλα μη μου μιλάς, μαύρα μεσάνυχτα. Και είμαι η σπάνια εκείνη περίπτωση που το ομολογώ ότι δεν ξέρω ποδόσφαιρο. Αντιθέτως με όλους τους από 10 ετών και πάνω συμπατριώτες που είναι ειδικοί στο τόπι και όλα τα ξέρουν καλύτερα και από τον Πάμπλο τον Γκαρσία :)

ΥΓ η αύξηση της τιμής στα διαρκείας είναι πολύ λογική και βάση όσα πρόσφερε η ομάδα και το πως αύξησε την αξία της με όλα όσα πέτυχε την σεζόν που μόλις τελείωσε. Και μάλιστα και με οικονομικά δεδομένα έχει ισορροπήσει άριστα και στο πόσο αντέχει ο πολίτης να πληρώσει με δεδομένες τις δυσκολίες της μικρής αγοράς που λέγεται Ελλάδα. Μπράβο στον Πρόεδρο, δείχνει πόσο καλός επιχειρηματίας είναι, με κατανόηση των συνθηκών και παράλληλα τρέλα και αγάπη για την ομάδα του.(Όταν ξεχρεώσει και αποχωρήσει να ξεκουραστεί , τι θα κάνουμε χωρίς αυτόν;)

ΥΓ2 : ελάτε ρε αδέλφια πάρτε στα γρήγορα το διαρκείας σας και μη το τρενάρετε , να προλάβουμε μη μας κλείσει άλλος τον Ιταλό, σου ρθει καμιά Γαλλική μπεκάτσα και δώσει τα διπλά για πλάκα...
>Βall every day
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευσηαπό Special 4 » Κυρ 11 Μάιος 2025, 00:55

Γιατί τότε και ο προπονητής θέλει BCL ?
Εννοείται ότι στο FEC θα υπήρχαν πιθανότητες να πηγαίναμε ξανά για να διεκδικήσουμε κούπα με το αυξημένο μπάτζετ.

Πόσο πιο σημαντικά έσοδα έχει το BCL?
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευσηαπό KalamarGiannis » Κυρ 11 Μάιος 2025, 17:26

δε ξέρω γιατί ο προπονητής το θέλει, υποψιάζομαι ότι έχει σχεδιάσει να προσελκύσει καλύτερους Αμερικανούς!
τα έσοδα σίγουρα είναι κάτι παραπάνω, και στην τελευταία χρονιά εξυγίανσης ίσως να βάρυναν στην απόφαση.
ΟΜΩΣ τα συνεχόμενα SOLD OUT που είχαμε στο europe cup τα υπολογίσαμε; δε ξέρω...

Τέλος πάντων, αν μπαίνουμε ομίλους και αποκλειστούμε, παίζει να πέφτουμε ξανά στο άλλο μετά; τότε ΟΚ
>Βall every day
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευσηαπό Maurice_Escargot » Κυρ 11 Μάιος 2025, 18:22

Δεν υπαρχει επικοινωνια μεταξυ των δυο διοργανωσεων.

Σε αλλα νεα, διαβαζω οτι ο Ηρακλης σκεφτεται να δηλωσει συμμετοχη για τα προκριματικα του Europe Cup. :lol:
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευσηαπό nunies4 » Κυρ 11 Μάιος 2025, 18:28

Οταν μολις προχθες απο τον Κομνηνο ανακοινωνεται οτι απο την μεθεπομενη χρονια ξεκιναει το ΝΒΑ Europe τοτε ο ΠΑΟΚ πρεπει να ειναι στα περιξ. Δεν γινεται αυτοβουλως να υποβιβαστει στην χαμηλοτερη διοργανωση.
BCL λοιπον ωστε να δηλωσει δυναμικα παρων και σαν οργανισμος (εκτος απο το αγωνιστικο σκελος) ωστε να ειναι στις αυτονοητες σκεψεις των ιθυνοντων για το NBA Europe
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευσηαπό KalamarGiannis » Δευτ 12 Μάιος 2025, 11:34

Οκ, ευχαριστούμε για την εξήγηση. Αν είναι για το ΝΒΑ πάω πάσο, να φέρουμε και κάνα Πόρτεροειδές
>Βall every day
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Επιστροφή στο Αγωνιστικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης