για πλάκα το είπε έτσι?yiannisPAOKitalia έγραψε:Απλώς θα μπορούσαν να μου πουν λίγο νωρίτερα τι ακριβώς σκέφτονταν. Έτσι θα μπορούσα να βρω και εγώ νωρίτερα ομάδα, δεν θα έχανα και την προετοιμασία».

για πλάκα το είπε έτσι?yiannisPAOKitalia έγραψε:Απλώς θα μπορούσαν να μου πουν λίγο νωρίτερα τι ακριβώς σκέφτονταν. Έτσι θα μπορούσα να βρω και εγώ νωρίτερα ομάδα, δεν θα έχανα και την προετοιμασία».
moican4 έγραψε:Olorin έγραψε:Τωρα που πλεον ειναι οριστικο εχω να πω τα εξης...
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΗΡΕ ΜΠΟΥΛΟ! Ας παει σε καμια ομαδα που παλευει για σωτηρια, για εκει ειναι.
Οταν εβαζε τα γκολ τα τελη και κουλα και οταν ειχε καλες παρουσιες δεν νομιζω να σκεφτοσουν ετσι...
Τεσπα..
έχεις κάτι με τις μύγες?Olorin έγραψε:γ. εχει οσο μυαλο εχει και μια μυγα
sidpanos έγραψε:για πλάκα το είπε έτσι?yiannisPAOKitalia έγραψε:Απλώς θα μπορούσαν να μου πουν λίγο νωρίτερα τι ακριβώς σκέφτονταν. Έτσι θα μπορούσα να βρω και εγώ νωρίτερα ομάδα, δεν θα έχανα και την προετοιμασία».
navi ποιούς υπαινίσεσαι;navigator11 έγραψε:..και σειρα σιγα-σιγα να παιρνουν κι οι τελευταιοι εναπομειναντες,οπως ειπε κι ενας φιλος .....
ενας ιταλος ναπολιτανος και ενας ελληνας ψιλολιγνος με μεγαλο φαν κλαμπ...Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:navi ποιούς υπαινίσεσαι;navigator11 έγραψε:..και σειρα σιγα-σιγα να παιρνουν κι οι τελευταιοι εναπομειναντες,οπως ειπε κι ενας φιλος .....
μην λες ονόματα..πες μόνο τις ημερομηνίες γεννήσεως των.
Και ένας ακόμη ιταλιάνος...πρωτευουσιάνος...Sera4 έγραψε:ενας ιταλος ναπολιτανος και ενας ελληνας ψιλολιγνος με μεγαλο φαν κλαμπ...Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:navi ποιούς υπαινίσεσαι;navigator11 έγραψε:..και σειρα σιγα-σιγα να παιρνουν κι οι τελευταιοι εναπομειναντες,οπως ειπε κι ενας φιλος .....
μην λες ονόματα..πες μόνο τις ημερομηνίες γεννήσεως των.![]()
![]()
Κάτω τα χέρια από το Σώτο!!!!Sera4 έγραψε:ενας ιταλος ναπολιτανος και ενας ελληνας ψιλολιγνος με μεγαλο φαν κλαμπ...Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:navi ποιούς υπαινίσεσαι;navigator11 έγραψε:..και σειρα σιγα-σιγα να παιρνουν κι οι τελευταιοι εναπομειναντες,οπως ειπε κι ενας φιλος .....
μην λες ονόματα..πες μόνο τις ημερομηνίες γεννήσεως των.![]()
![]()