Λεβαδειακός - Π.Α.Ο.Κ. 9/1 19:00 Nova
Λεβαδειακός - Π.Α.Ο.Κ. 9/1 19:00 Nova
Διπλό μες στον Κομπότη οε οε!
Είναι ανεβασμένη η Λιβαδειά τελευταία, αλλά αν είμαστε σοβαροι μπορούμε να κάνουμε το 0-1 και να φύγουμε..
Ο καιρός θα είναι καλός, οι ταβέρνες και τα κρεοπωλεία της πόλης εφοδιάζονται από τώρα. Είναι μια εκδρομή που προτείνεται ανεπιφύλακτα σε όσους δεν έχουν επισκεφτεί ποτέ την χασαπούπολη του νομού Βοιωτίας. Εισιτήρια θα έχει η ΠΑΕ ή από τα εκδοτήρια θα πάρουμε; Ξέρει κανείς;
Είναι ανεβασμένη η Λιβαδειά τελευταία, αλλά αν είμαστε σοβαροι μπορούμε να κάνουμε το 0-1 και να φύγουμε..
Ο καιρός θα είναι καλός, οι ταβέρνες και τα κρεοπωλεία της πόλης εφοδιάζονται από τώρα. Είναι μια εκδρομή που προτείνεται ανεπιφύλακτα σε όσους δεν έχουν επισκεφτεί ποτέ την χασαπούπολη του νομού Βοιωτίας. Εισιτήρια θα έχει η ΠΑΕ ή από τα εκδοτήρια θα πάρουμε; Ξέρει κανείς;
Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 9/1 19:00 Nova
δε πιστευω να εισαι γκαντεμης....διπλο με καθε τροπο!!!!!!!!!!!!
- ΑποστόληςΑ
Θα περάσουμε αέρα! Θέλω γκολ από τον Λουκιανό (Lucio) ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!
Αποστόλης ο τυχερούλης...
Αποστόλης ο τυχερούλης...
ioanmits έγραψε:Διπλό μες στον Κομπότη οε οε!
τα εκδοτηρια αδερφε..
με σοβαροτητα δεν εχουμε να φοβηθουμε τπτ...ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ

ετσι απλα γ@μηστε τους..

Σε δυσκολη περιοδο πεσαμε επανω τους θα σκυλιασουν θελουν βαθμους με καθε κοστος δεν εχουν την ομαδα ομως να μας απειλησουν 20 λεπτα καλης μπαλας ειναι αυτος ο αντιπαλος 0-2 απο το 1ο ημιχρονο.
Υ.Γ Περσυ ημουν μεσα οπως θα ειμαι και φετος ο αγωνιστικος χωρος ηταν σε πολυ καλη κατασταση ειχε βοηθησει και ο καιρος ετσι και βρεξει ομως σαν ριζοχωραφο της κινας γινετε αυτο ειναι το μονο που με ανησυχει.
Υ.Γ Περσυ ημουν μεσα οπως θα ειμαι και φετος ο αγωνιστικος χωρος ηταν σε πολυ καλη κατασταση ειχε βοηθησει και ο καιρος ετσι και βρεξει ομως σαν ριζοχωραφο της κινας γινετε αυτο ειναι το μονο που με ανησυχει.
Κοντρέρας είναι τιμωρημένος και Τσιρίλο απών επίσης..Σαβίνι να δείξει γιατί του αρέσει να παίζει σεντερ μπακ
Μεγαλη υποθεση ο αγωνιστικος χωρος και να μαρκαρει το κεντρο τα κακρινα σουτ της λειβαδιάς
Μεγαλη υποθεση ο αγωνιστικος χωρος και να μαρκαρει το κεντρο τα κακρινα σουτ της λειβαδιάς
και Κριστιάνο πιο έτοιμο θα έχω, και σεντερφόρι κανονικό θα έχω, άρα...
κάντο όπως πέρσι, εύκολα λέμε...
κάντο όπως πέρσι, εύκολα λέμε...
2ο ντιμπειτ συγγνωμη παιχνιδι μεσα σε λιγες μερες...ολα τα παιχνιδια δυσκολα ειναι...Η λεβαδεια εχει ανεβει τελευταια...αλλα οπωσδηποτε διπλο μονο 2 εχουμε φετος...
- sidpanos
αλλά επειδή είμαι και συνθηματολάγνος
ΠΑΟΚ ΔΙΠΛΟ ΔΙΠΛΟ
ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ
ΠΑΟΚ ΔΙΠΛΟ ΔΙΠΛΟ
ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ

- ΑποστόληςΑ
Πρέπει να κρατήσουμε το μηδέν στα μετόπισθεν και μια που λείπει ο Κοντρέρας θα χρειασθεί ο Σαβίνι να επιστρατεύσει όλη του την εμπειρία! Να το ξέρουν αυτό οι Λίνο, Αραμπατζής και να μην αφήνουν την άμυνα ιδιαίτερα εκτεθειμένη. Και επειδή αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να ΜΗΝ γίνει, ελπίζω ο Βίκτωρας να κάνει πάλι καμιά δεκαπενταριά χιλιόμετρα! Επίσης κρίνω ότι θα πρέπει να επανέλθουμε στο 4-4-2, με Φωτάκη ως 4ο χάφ και στην επίθεση τους Λουκιανό και Αντελίνο.
Τιμωρημένος κοντρέρας
Τραυματίας τσιρίλο
πυρετό ο σαβίνι...(το επιβεβαιωσε ο κυριακος κυριακος)

Τραυματίας τσιρίλο
πυρετό ο σαβίνι...(το επιβεβαιωσε ο κυριακος κυριακος)

τζο γυρνα πισω...τι σκατα μεταγραφικο σχεδιασμο να κανεις οταν τπτ δε σε θελει......καραντασιαδη βλεπω και τρομαζω
καρασαλιδη εννοεις ο αλλος μπακ ειναι...πιστευω θα παιξει ο σαββινι παντως..
και τα 40 παλικαρια με ζησοπουλο σεντερ μπακ παιζουν...