Colet-ΠΑΟΚ 88-90,Σχόλια & Παραλειπόμενα(πρόκριση τελικό)
- john4serres
Re: Colet-ΠΑΟΚ 88-90,Σχόλια & Παραλειπόμενα(πρόκριση τελικό)
Πάντως καλά κάνετε και κρατάτε στον τίτλο το ''Colet'', ταιριάζει καλύτερα με τους ξε-Col-@@@με!
- Μπαρκαρούτσος
Σχολιάζοντας την πρόκριση του ΠΑΟΚ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε συγχαρητήρια, ενημερωμένος για την εξέλιξη από τον αδερφό του, Άλεξ, που αγωνίζεται στον Δικέφαλο του Βορρά: «Δεν το είδα, αλλά μου έστειλε μήνυμα ο Άλεξ. Συγχαρητήρια στην ομάδα και τους εύχομαι ότι καλύτερο στον τελικό» ήταν τα λόγια του Greek Freak στο SDNA για την πρόκριση του ΠΑΟΚ.
Άσε ρε σαπάκι.
Άσε ρε σαπάκι.
Ας δούλευε και λίγο ο Άλεξ, να είναι στο rotation. Ο Ιταλός ήταν μια μεγάλη ευκαιρία γι'αυτόν. Δυστυχώς πάει μόνο με το όνομα. Ε, δεν γίνεται έτσι δουλειά. Και τον άλλον, τον Κώστα, τον έδιωξε η βαζέλα.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Σχολιάζοντας την πρόκριση του ΠΑΟΚ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε συγχαρητήρια, ενημερωμένος για την εξέλιξη από τον αδερφό του, Άλεξ, που αγωνίζεται στον Δικέφαλο του Βορρά: «Δεν το είδα, αλλά μου έστειλε μήνυμα ο Άλεξ. Συγχαρητήρια στην ομάδα και τους εύχομαι ότι καλύτερο στον τελικό» ήταν τα λόγια του Greek Freak στο SDNA για την πρόκριση του ΠΑΟΚ.
Άσε ρε σαπάκι.
- Μπαρκαρούτσος
Αν ανανέωνε με τα ίδια λεφτά (ή +5% ξέρω 'γώ), τότε θα τον ήθελα και του χρόνου. Ποτέ δεν ξέρεις..
θέλουμε να τον κρατήσουμε
έχουμε κάνει ήδη συζητήσεις
έχουμε κάνει ήδη συζητήσεις