8.Soualiho Meïté
Re: 8.Soualiho Meïté
Κατά τη γνώμη μου δε χωράει , για διαφορετικούς λόγους ανά περίπτωση , σε κανέναν της Αθήνας.
Στην ΑΕΚ λόγω στυλ παιχνιδιού.
Στο ΠΑΟ λόγω Μαξίμοβιτς και λοιπών χαφ
Στον ΟΣΦΠ λόγω Ισπανού προπονητή και γενικότερης φιλοσοφίας της ομάδας σχετικά με το είδος μεταγραφών που κάνει.
Όσο έχει βοηθήσει τον ΠΑΟΚ , άλλο τόσο έχει βοηθηθεί από την ομάδα. Δηλώνω ότι εμπιστεύομαι αυτούς που θα κρίνουν τι πρόσφορα πρέπει να κάνουν στον παίκτη για να τον κρατήσουν. Αν το ταβάνι για συμβόλαιο χαφ στην ομάδα είναι χ ευρώ , εγώ δε θα του έδινα μαξιμουμ 60-65% επί χ.
Στην ΑΕΚ λόγω στυλ παιχνιδιού.
Στο ΠΑΟ λόγω Μαξίμοβιτς και λοιπών χαφ
Στον ΟΣΦΠ λόγω Ισπανού προπονητή και γενικότερης φιλοσοφίας της ομάδας σχετικά με το είδος μεταγραφών που κάνει.
Όσο έχει βοηθήσει τον ΠΑΟΚ , άλλο τόσο έχει βοηθηθεί από την ομάδα. Δηλώνω ότι εμπιστεύομαι αυτούς που θα κρίνουν τι πρόσφορα πρέπει να κάνουν στον παίκτη για να τον κρατήσουν. Αν το ταβάνι για συμβόλαιο χαφ στην ομάδα είναι χ ευρώ , εγώ δε θα του έδινα μαξιμουμ 60-65% επί χ.
- WeWillRockYou
Πάντως γενικά, ο παίκτης είναι παντρεμένος με παιδί και δεν έχει ακουστεί κάτι για την εξωγηπεδική του ζωή.Pellaios έγραψε:Μην βιάζεστε με τον μειτε. Για να αγοράσεις έναν παίκτη και μάλιστα με ποσό κοντά στα τέσσερα μύρια κοιτάς αρκετά πράγματα τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο. Παραδείγματα στο παρελθόν πολλά και δεν είναι ανάγκη να αναφερθούμε.
Στην περίπτωση του μειτε είναι ορισμένα πράγματα που κολλάνε και αρκετά που δεν κολλάνε...
Πχ.. ποια είναι η εξωγηπεδική ζωή του παίκτη; Πόσο στρωμένη είναι η ζωή του για να αφοσιωθεί στην ομάδα; Πόσο έτοιμος είναι να αποτελέσει ηγετική φυσιογνωμία; Γιατί στην Μπενφίκα δεν τον υπολογίζουν; Για να το πω διαφορετικά... εάν ο μειτε παρουσίαζε τα εξωγηπεδικα χαρακτηριστικά και το μενταλιτε του Τάισον, του δεσπότη ή του σβαμπ τότε ναι τον αγοράζεις χθες και δίνεις ολόκληρη την ρήτρα....και να πούμε και το άλλο....ο παίκτης είναι τριάντα ετών...ε μέχρι τώρα δεν θα έπρεπε να έχει σφυρηλατήσει τα παραπάνω;;;
Θα είναι λάθος να μην δοθούν, μέχρι και 3 εκ. ευρώ για την απόκτηση ενός από τους 3 κορυφαίους χαφ του πρωταθλήματος και σίγουρα του κορυφαίου της ομάδας αυτή τη στιγμή.
Τώρα η ηλικία του, δεν καταλαβαίνω γιατί αποτελεί πρόβλημα. Ο παίκτης είναι 30 ετών, χωρίς τραυματισμούς και έχει περάσει όλη του την καριέρα αγωνιζόμενος σε πρωταθλήματα υψηλού επιπέδου.
Για μένα, είναι προτιμότερο να δοθούν αυτά τα λεφτά, ακόμα και αν είναι όλο το μπάτζετ που υπάρχει για αγορές το καλοκαίρι. Πρώτα ξεκινάς διατηρώντας τον κορμό που ήδη έχεις και μετά προσθέτεις πράγματα.
Μιλάμε για μια ομάδα που έχει εξαιρετική παρουσία μέχρι στιγμής μέσα στη σεζόν και ο Μειτέ είναι βασικός πρωταγωνιστής της.
Επίσης, τι μήνυμα δίνει η ομάδα σε κάθε επόμενο παίκτη που θα προσπαθήσει να φέρει ως δανεικό, όταν δεν έχει αγοράσει κανέναν;
8.Soualiho Meïté
Ειπα οτι ειχα να πω την προηγουμενη φορα. Αν θελετε να αξιολογησετε την ανταγωνιστικοτητα της επομενης χρονιας στις 3 Απριλιου μπορειτε να το κανετε, εγω δεν θελω. Ειναι ψευτοδιλημμα αυτο που αναφερεις κατα την γνωμη μου. Ρωτησα κατι την προηγουμενη φορα, σκας ρητρα, δινεις 1.4 μυρια τον χρονο για 3 χρονια και σου λεει ο Μειτε δεν κλεινω τωρα αν δεν δωσεις 2 μυρια τον χρονο. Εκει θα ειναι ελλειψη οραματος δλδ; Οχι. ΟΛΑ ειναι υποθεσεις μεχρι τωρα.Montrealiotis έγραψε:Πως το κρίνεις εσυ δηλαδή ΑΝ δεν αποκτήσουμε Μειτε; Ένα από τα καλύτερα χάφ του πρωταθλήματος και το καλύτερο χάφ που είδαμε εδώ και χρόνια στο ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Τετ 03 Απρ 2024, 15:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
@ Wewillrockyou
Σχεδον κανεναν
Με πολλα λεφτα, οπως τα λες, κανεναν μεχρι τωρα
Σχεδον κανεναν
Με πολλα λεφτα, οπως τα λες, κανεναν μεχρι τωρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Special 4 την Τετ 03 Απρ 2024, 15:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Montrealiotis, το ίδιο λέμε.... απλώς αυτό που λέω είναι ότι οι δεύτερες σκέψεις που έχουν στην ΠΑΕ για την αγορά του μειτε αφορούν σε αυτά που είδαμε, η καλύτερα που ΔΕΝ είδαμε στον μειτε.
Προσωπικά στον μειτε φέτος δεν είδα πάθος για στην ομάδα, δεν είδα αρχηγικές εμφανίσεις, δεν τον είδα να καθοδηγεί και να δίνει ρυθμο, δεν τον είδα να εμφανίζεται όταν η μπάλα καίει, δεν τον είδα παίρνει πάνω του την ομάδα.
Αυτά και αρκετά άλλα δεν τα είδα. Το θέμα είναι ότι σε αντίθεση με άλλους παίκτες για τον μειτε δεν μπορούμε να ανατρέξουμε στο παρελθόν για να δούμε τι μπορεί να κάνει...
Αυτά δεν ισχύουν για άλλους παίκτες που έχουν πατήσει ή περάσει τα τριάντα.. πχ δεν χρειάζεται να περιμένεις για να δεις τι μπορεί να προσφέρει ο Μαξίμοβιτς, ο Πινέδα, ο Τάισον, ακόμα και ο..... σαματα.... γιατί είναι γνωστό... για τον μειτε όμως;;
Προσωπικά στον μειτε φέτος δεν είδα πάθος για στην ομάδα, δεν είδα αρχηγικές εμφανίσεις, δεν τον είδα να καθοδηγεί και να δίνει ρυθμο, δεν τον είδα να εμφανίζεται όταν η μπάλα καίει, δεν τον είδα παίρνει πάνω του την ομάδα.
Αυτά και αρκετά άλλα δεν τα είδα. Το θέμα είναι ότι σε αντίθεση με άλλους παίκτες για τον μειτε δεν μπορούμε να ανατρέξουμε στο παρελθόν για να δούμε τι μπορεί να κάνει...
Αυτά δεν ισχύουν για άλλους παίκτες που έχουν πατήσει ή περάσει τα τριάντα.. πχ δεν χρειάζεται να περιμένεις για να δεις τι μπορεί να προσφέρει ο Μαξίμοβιτς, ο Πινέδα, ο Τάισον, ακόμα και ο..... σαματα.... γιατί είναι γνωστό... για τον μειτε όμως;;
....και τέλος, για να μην παρεξηγηθεί αυτό που έγραψα για εξωγηπεδική ζωή... δεν υπονοησα ότι κάνει κακή εξωγηπεδική ζωή ούτε βέβαια ξέρω τι ζωή κάνει.. αυτό που λέω είναι το εάν έχει χτίσει την ζωή του και έχει ενσωματωθεί στην πόλη, περνάει καλά είναι χαρούμενος, του αρέσει η Θεσσαλονίκη έτσι ώστε να αφοσιωθεί πλήρως στην ομάδα...
Αυτο π λετε καποιοι οτι ο Μειτε δεν εχει παθος, ενω μεχρι περσι βλεπαμε τον Μπισεσβαρ κ τον Καντουρι, θελει λιγο αναλυση
Αλλά καλυτερα να μην μπλεκω παικτες, π δεν εχουν τις δυνατοτητες κ ειναι διαφορετικοι
Γιατι δεν εχει παθος ο Μεϊτε? Δεν το καταλαβαινω
Δεν είναι σοφτ για να λεμε δεν εχει παθος
Ετσι ειναι το στυλ του
Τι να κανει για να φαινεται το παθος?
Να σφιγγει γροθια οπως το πουλεν ο Κουλιερακης?
Αλλος χαρακτηρας ο ενας, αλλος ο δευτερος
Στο γκολ με τον βαζελο π ξεκιναει στο δικο μας μισο κ φτανει λιγο εξω απο την περιοχη για να δωσει την πασα, αν προσεξτε πηγε ενας παικτης του βαζελου να τον τζαρτζαρει κ εκσφενδονιστηκε πισω
Αλλά καλυτερα να μην μπλεκω παικτες, π δεν εχουν τις δυνατοτητες κ ειναι διαφορετικοι
Γιατι δεν εχει παθος ο Μεϊτε? Δεν το καταλαβαινω
Δεν είναι σοφτ για να λεμε δεν εχει παθος
Ετσι ειναι το στυλ του
Τι να κανει για να φαινεται το παθος?
Να σφιγγει γροθια οπως το πουλεν ο Κουλιερακης?
Αλλος χαρακτηρας ο ενας, αλλος ο δευτερος
Στο γκολ με τον βαζελο π ξεκιναει στο δικο μας μισο κ φτανει λιγο εξω απο την περιοχη για να δωσει την πασα, αν προσεξτε πηγε ενας παικτης του βαζελου να τον τζαρτζαρει κ εκσφενδονιστηκε πισω
Βασικα εχετε δικιο, ομαδα που εδωσε 9εκ για Εσιτι, Σοαρες και Αογκουστο θα πιαστει κοροιδο να δωσει 4εκ για Μειτε. Ονειρικο σεναριο Σιωπης, Πελκας και επιστροφη Κιτσιου, Λυρατζη, Τσαουση.
Επισης ο Μειτε κολλαει απιστευτα σε ΟΣΦΠ και Παναθηναικο.
Επισης ο Μειτε κολλαει απιστευτα σε ΟΣΦΠ και Παναθηναικο.
Αν δεν μεινει θα ειναι αυτογκολ και θα αποδειξει πως οσο κι αν παθουμε δεν θα μαθουμε.
Αν δεν αποκτηθεί ο Μειτε είναι ξεκάθαρα σημάδι ότι του χρόνου ο στόχος είναι να βγεις απλα Ευρώπη. Με αυτό το σκεπτικό δεν θα έχω απαιτήσεις από την ομάδα, ούτε θα κράζω παίχτες και προπονητή όπως δεν το έκανα και πέρσι. Κράξιμο εννοώ για τη θέση που θα τερματίσουν όχι για τυχόν άθλιες εμφανίσεις.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν σου πει κλεινω αμεσα αν δωσεις ρητρα και 3ετες 1.4 και δεν το δωσεις ειναι αυτογκολ, οπως εχουμε ξανακανει. Αν ο παικτης ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να μεινει, δεν ειναι. Ειναι κακη εξελιξη, αλλα οχι αυτογκολ, τι θα κανεις θα τον εκβιασεις; Αν ο μανατζερ του τον πεισει να μην κλεισει σε εμας γιατι πχ ο γαυρος η καμια γαλλικη θα του δωσει 1.8, 3ετες, δεν ειναι αυτογκολ.
Και αν (νταξει δεν εχει μεγαλες πιθανοτητες αλλα λεμε τωρα) ερθει καλυτερος/ισαξιος του μειτε και καλυτερος του Μαρκος Αντονιο και του Σβαμπ τι θα πεις; Οτι τελικα εχουμε στοχους; Δεν καταλαβαινω τον λογο να εκτιμησουμε την ανταγωνιστικότητα της ομαδος την επομενη σεζον στις 3 Απριλιου φετος. Τα ιδια εγιναν και το καλοκαιρι, τα σχολια πανω ειναι. Τεταρτοι θα βγουμε , θα αποκλειστουμε, λευκη πετσετα κτλ. Και εισαι εδω που εισαι τωρα.cartman έγραψε:Αν δεν αποκτηθεί ο Μειτε είναι ξεκάθαρα σημάδι ότι του χρόνου ο στόχος είναι να βγεις απλα Ευρώπη. Με αυτό το σκεπτικό δεν θα έχω απαιτήσεις από την ομάδα, ούτε θα κράζω παίχτες και προπονητή όπως δεν το έκανα και πέρσι. Κράξιμο εννοώ για τη θέση που θα τερματίσουν όχι για τυχόν άθλιες εμφανίσεις.
- figurehead4
Έτσι ακριβώς φίλε.renegade έγραψε:Έχω την εντύπωση ότι τα μασαζακια για τον μεϊτέ κ την Αξία του όσο φτάνει η ώρα της καταλυτικής ημερομηνίας θα αυξάνονται
Και αυτό που είναι εκνευριστικό δεν είναι τα μασαζακια από όσους η δουλειά τους είναι να τα κάνουν. Οι περισσότεροι αρδ γι αυτό το λόγο γίνονται αρδ.
Τα μασαζακια από συνοπαδους με εκπλήσσουν πάντα.
Ας ελπίσουμε να επικρατήσει η λογική στο τέλος στην ομάδα και τα μασαζακια από οπουδήποτε να είναι αχρείαστα.