16. Tomasz Karol Kędziora
- thomas Murg
Re: 16. Tomasz Karol Kędziora
Φίλε Tomasz, δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γραφόταν εδώ μέσα εάν το ματς στράβωνε μετά το 3 1 και η ομάδα είχε αποκλειστεί. Υπάρχει και η εκείνη η πολωνική παροιμία που λέει: "Δοκάρι κι έξω...δεν θα τ'αντέξω. Και θα στα ψάλλω όπως γουστάρω".
Προσωπικά, ανεξάρτητα από δοκάρια σε θεωρώ κολώνα στα τελευταία παιχνίδια και περιμένω αντίστοιχες εμφανίσεις από δω και πέρα. Μπράβο, μπράβο, μπράβο!!
Προσωπικά, ανεξάρτητα από δοκάρια σε θεωρώ κολώνα στα τελευταία παιχνίδια και περιμένω αντίστοιχες εμφανίσεις από δω και πέρα. Μπράβο, μπράβο, μπράβο!!
Εχει κερδισει με το σπαθι του τη θεση στην ομαδα
Το καλοκαιρι, οταν ξαναγυρισε ενα μηνα περιπου μετα την αποδεσμευση π τοτε εμαθε απο το internet κ οχι απο την ομαδα οπως ειχε δηλωσει,
μου εκανε αρνητικη εντυπωση η επιστροφη του, γιατι δεν τον πιστευα κ οι περσινες εμφανισεις του, δε με ειχαν πεισει καθολου
Φετος, ειναι ο παικτης, που εχει τα πιο πολλα λεπτα συμμετοχης (2990) μετα τον Κοταρσκι (3720)
Θεωρω οτι πρεπει να μεινει κ εχει αποδειξει οτι αξιζει κ με το παραπανω να ειναι ποδοσφαιριστης στον ΠΑΟΚ
Το καλοκαιρι, οταν ξαναγυρισε ενα μηνα περιπου μετα την αποδεσμευση π τοτε εμαθε απο το internet κ οχι απο την ομαδα οπως ειχε δηλωσει,
μου εκανε αρνητικη εντυπωση η επιστροφη του, γιατι δεν τον πιστευα κ οι περσινες εμφανισεις του, δε με ειχαν πεισει καθολου
Φετος, ειναι ο παικτης, που εχει τα πιο πολλα λεπτα συμμετοχης (2990) μετα τον Κοταρσκι (3720)
Θεωρω οτι πρεπει να μεινει κ εχει αποδειξει οτι αξιζει κ με το παραπανω να ειναι ποδοσφαιριστης στον ΠΑΟΚ
-
Αν και περίεργο, πολυ ευνοϊκό για εμάς που δεν κλήθηκε στην εθνική. Παίζει ασταμάτητα 2 φορες την εβδομάδα εδώ και πολύ καιρό.
Υ.Γ Ανανεώστε τον βρε, εκτός αν δεν γίνετε να το κάνουν επίσημο επειδή πρέπει να τελειώσει ο δανεισμός του, δεν ξέρω τι ισχύει
Υ.Γ Ανανεώστε τον βρε, εκτός αν δεν γίνετε να το κάνουν επίσημο επειδή πρέπει να τελειώσει ο δανεισμός του, δεν ξέρω τι ισχύει
- Μπαρκαρούτσος
Πώς το είπε ο άλλος ο αμπαλέας 31/05;
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Σε καναδυό χρόνια με το ζόρι θα τον θυμόμαστε.
Καλή συνέχεια!
-
Συζήτηση να γίνεται εγώ στη φάση δεν βλέπω κάποιο τρομερό λάθος. Αν η φάση του Κετζιορα είναι τρομερό λάθος τότε το γύρισμα του Οττο στο πρώτο ματς πως ονομάζεται? Απλά έτυχε να πάει σε παίκτη που ήταν πλάγια να κάνει σουτ που από τα 100 θα τα έβγαζε ο Κοταρσκι τα 80 και πήγε μέσα. Τέλος καλό όλα καλά.
- Μπαρκαρούτσος
Δεν έχει ούτε 1% ευθύνη στο γκολ.thomas Murg έγραψε:Φίλε Tomasz, δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γραφόταν εδώ μέσα εάν το ματς στράβωνε μετά το 3 1 και η ομάδα είχε αποκλειστεί. Υπάρχει και η εκείνη η πολωνική παροιμία που λέει: "Δοκάρι κι έξω...δεν θα τ'αντέξω. Και θα στα ψάλλω όπως γουστάρω".
Η μπάλα του ήρθε ψηλά στον μηρό χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα παρά μια ένστικτόδη κίνηση του ποδιού του
- TylerDurden
Κι εγώ την ευθύνη στο γκολ δεν τη ρίχνω πάνω του, με την έννοια πως δε ξέρω τι άλλο θα μπορούσε να κάνει στο χώρο και χρόνο που του ήρθε η μπάλα.
Λογικα εχεις παιξει αρκετη μπαλα στη ζωη σου αδερφε, ωραίος. Το λεω επειδή αυτο ακριβως συνεβη και αν δεν εχεις παιξει τοπι τοτε πολυ πιθανο να σου φανει για λαθος αυτο που εκανε ο Θωμαςrenegade έγραψε:Δεν έχει ούτε 1% ευθύνη στο γκολ.thomas Murg έγραψε:Φίλε Tomasz, δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γραφόταν εδώ μέσα εάν το ματς στράβωνε μετά το 3 1 και η ομάδα είχε αποκλειστεί. Υπάρχει και η εκείνη η πολωνική παροιμία που λέει: "Δοκάρι κι έξω...δεν θα τ'αντέξω. Και θα στα ψάλλω όπως γουστάρω".
Η μπάλα του ήρθε ψηλά στον μηρό χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα παρά μια ένστικτόδη κίνηση του ποδιού του
κι εγώ που θεωρώ λίγους και τους τρεις άπιστους, θα συμφωνήσω με τον ρενέ. η κίνηση του στην μπάλα είναι ενστικτώδης.
Καλά εννοείται πως δεν έχει ουδεμία ευθύνη στο γκολ,. πλάγια την στέλνει για να μη περάσει προς το τέρμα
-
Συμφωνώ και γω, δεν έχει καμία ευθύνη στο γκολ, απλά βγαίνει πρώτος στην μπαλα για να μην την κατεβάσει ο πετκοβιτς και κάνει παιχνίδι, κι Ομόνοια τρόπος να βγει πρώτος ήταν αυτός. Αλλά το λάθος ήταν εξαιρετικού κατά τα αλλά κοταρσκι που γέμισε την μπαλα σε τελείως κενό χώρο στον άξονα την ώρα που δεν ειχαμε οργανωθεί πίσω
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- PAOK_Antarctica
Ελπίζω να είναι καλά.
Κάποια στιγμή το ψολαρμεγμα του χειμώνα θα μας κοιτούσε στα μάτια και θα μας έλεγε "noone can masturbate forever".
Κάποια στιγμή το ψολαρμεγμα του χειμώνα θα μας κοιτούσε στα μάτια και θα μας έλεγε "noone can masturbate forever".