16. Tomasz Karol Kędziora

Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Re: 16. Tomasz Karol Kędziora

Δημοσίευση από thomas Murg »

Φίλε Tomasz, δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γραφόταν εδώ μέσα εάν το ματς στράβωνε μετά το 3 1 και η ομάδα είχε αποκλειστεί. Υπάρχει και η εκείνη η πολωνική παροιμία που λέει: "Δοκάρι κι έξω...δεν θα τ'αντέξω. Και θα στα ψάλλω όπως γουστάρω".

Προσωπικά, ανεξάρτητα από δοκάρια σε θεωρώ κολώνα στα τελευταία παιχνίδια και περιμένω αντίστοιχες εμφανίσεις από δω και πέρα. Μπράβο, μπράβο, μπράβο!!
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Εχει κερδισει με το σπαθι του τη θεση στην ομαδα
Το καλοκαιρι, οταν ξαναγυρισε ενα μηνα περιπου μετα την αποδεσμευση π τοτε εμαθε απο το internet κ οχι απο την ομαδα οπως ειχε δηλωσει,
μου εκανε αρνητικη εντυπωση η επιστροφη του, γιατι δεν τον πιστευα κ οι περσινες εμφανισεις του, δε με ειχαν πεισει καθολου

Φετος, ειναι ο παικτης, που εχει τα πιο πολλα λεπτα συμμετοχης (2990) μετα τον Κοταρσκι (3720)
Θεωρω οτι πρεπει να μεινει κ εχει αποδειξει οτι αξιζει κ με το παραπανω να ειναι ποδοσφαιριστης στον ΠΑΟΚ
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Αν και περίεργο, πολυ ευνοϊκό για εμάς που δεν κλήθηκε στην εθνική. Παίζει ασταμάτητα 2 φορες την εβδομάδα εδώ και πολύ καιρό.

Υ.Γ Ανανεώστε τον βρε, εκτός αν δεν γίνετε να το κάνουν επίσημο επειδή πρέπει να τελειώσει ο δανεισμός του, δεν ξέρω τι ισχύει
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Πώς το είπε ο άλλος ο αμπαλέας 31/05;

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Σε καναδυό χρόνια με το ζόρι θα τον θυμόμαστε.

Καλή συνέχεια!
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

μεσα πεφτεις
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Συζήτηση να γίνεται εγώ στη φάση δεν βλέπω κάποιο τρομερό λάθος. Αν η φάση του Κετζιορα είναι τρομερό λάθος τότε το γύρισμα του Οττο στο πρώτο ματς πως ονομάζεται? Απλά έτυχε να πάει σε παίκτη που ήταν πλάγια να κάνει σουτ που από τα 100 θα τα έβγαζε ο Κοταρσκι τα 80 και πήγε μέσα. Τέλος καλό όλα καλά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

spiridoula έγραψε:μεσα πεφτεις
Ανέκαθεν! :mrgreen:
renegade

Δημοσίευση από renegade »

thomas Murg έγραψε:Φίλε Tomasz, δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γραφόταν εδώ μέσα εάν το ματς στράβωνε μετά το 3 1 και η ομάδα είχε αποκλειστεί. Υπάρχει και η εκείνη η πολωνική παροιμία που λέει: "Δοκάρι κι έξω...δεν θα τ'αντέξω. Και θα στα ψάλλω όπως γουστάρω".

Προσωπικά, ανεξάρτητα από δοκάρια σε θεωρώ κολώνα στα τελευταία παιχνίδια και περιμένω αντίστοιχες εμφανίσεις από δω και πέρα. Μπράβο, μπράβο, μπράβο!!
Δεν έχει ούτε 1% ευθύνη στο γκολ.
Η μπάλα του ήρθε ψηλά στον μηρό χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα παρά μια ένστικτόδη κίνηση του ποδιού του
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

Κι εγώ την ευθύνη στο γκολ δεν τη ρίχνω πάνω του, με την έννοια πως δε ξέρω τι άλλο θα μπορούσε να κάνει στο χώρο και χρόνο που του ήρθε η μπάλα.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

renegade έγραψε:
thomas Murg έγραψε:Φίλε Tomasz, δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γραφόταν εδώ μέσα εάν το ματς στράβωνε μετά το 3 1 και η ομάδα είχε αποκλειστεί. Υπάρχει και η εκείνη η πολωνική παροιμία που λέει: "Δοκάρι κι έξω...δεν θα τ'αντέξω. Και θα στα ψάλλω όπως γουστάρω".

Δεν έχει ούτε 1% ευθύνη στο γκολ.
Η μπάλα του ήρθε ψηλά στον μηρό χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα παρά μια ένστικτόδη κίνηση του ποδιού του
Λογικα εχεις παιξει αρκετη μπαλα στη ζωη σου αδερφε, ωραίος. Το λεω επειδή αυτο ακριβως συνεβη και αν δεν εχεις παιξει τοπι τοτε πολυ πιθανο να σου φανει για λαθος αυτο που εκανε ο Θωμας
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

κι εγώ που θεωρώ λίγους και τους τρεις άπιστους, θα συμφωνήσω με τον ρενέ. η κίνηση του στην μπάλα είναι ενστικτώδης.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Καλά εννοείται πως δεν έχει ουδεμία ευθύνη στο γκολ,. πλάγια την στέλνει για να μη περάσει προς το τέρμα
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Συμφωνώ και γω, δεν έχει καμία ευθύνη στο γκολ, απλά βγαίνει πρώτος στην μπαλα για να μην την κατεβάσει ο πετκοβιτς και κάνει παιχνίδι, κι Ομόνοια τρόπος να βγει πρώτος ήταν αυτός. Αλλά το λάθος ήταν εξαιρετικού κατά τα αλλά κοταρσκι που γέμισε την μπαλα σε τελείως κενό χώρο στον άξονα την ώρα που δεν ειχαμε οργανωθεί πίσω
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Κουρβα ρε Τομας, κουρβα ματς!
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ελπίζω να είναι καλά.

Κάποια στιγμή το ψολαρμεγμα του χειμώνα θα μας κοιτούσε στα μάτια και θα μας έλεγε "noone can masturbate forever".
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”