11. Taison Barcellos Freda
- Μπαρκαρούτσος
- WeWillRockYou
Re: 11. Taison Barcellos Freda
Πρέπει σίγουρα να ξεκουραστεί την Τετάρτη, αλλά πραγματικά με την απουσία Κωνσταντέλια και Ζίβκοβιτς, μένουμε με 3 μεσοεπιθετικούς.
Δεν ξέρω αν είναι η ώρα, αλλά ίσως να άξιζε ένα ρίσκο με Σαμάτα αριστερά, Μπράντον στην επίθεση, με τον Τάισον ως αλλαγή.
Δεν ξέρω αν είναι η ώρα, αλλά ίσως να άξιζε ένα ρίσκο με Σαμάτα αριστερά, Μπράντον στην επίθεση, με τον Τάισον ως αλλαγή.
- ΑποστόληςΑ
Πληρώνουμε την έλλειψη ρόστερ. Ξεζουμίστηκε ο 36χρονος και έχουμε μπροστά μας σειρά αγώνων do or die.
Αφού η πολιτική ήταν να φέρουμε παίκτη μόνο αν είναι καλύτερος από αυτούς που έχουμε.
Απλά εκεί το θέμα είναι τι βαθμολογία βάζεις στον μουργκ.
Με βάση το που κινούμασταν, μάλλον η αξιολόγηση του μουργκ ήταν πολύ λάθος
Απλά εκεί το θέμα είναι τι βαθμολογία βάζεις στον μουργκ.
Με βάση το που κινούμασταν, μάλλον η αξιολόγηση του μουργκ ήταν πολύ λάθος
-
- figurehead4
He is back!
Θα σε θυμούνται καιρό οι φιναλίστ για τα χουνέρι που τους έκανες σήμερα.
Εσύ βέβαια με τη χρυσή σου την καρδιά τους έδειξες τι θα ζήσουν από τα μηχανάκια της Φιορεντινα.
Δάσκαλε
Θα σε θυμούνται καιρό οι φιναλίστ για τα χουνέρι που τους έκανες σήμερα.
Εσύ βέβαια με τη χρυσή σου την καρδιά τους έδειξες τι θα ζήσουν από τα μηχανάκια της Φιορεντινα.
Δάσκαλε

Όταν βλέπεις τον ροντινει να τραβάει την φανέλα του για να τον φτάσει κ να τον σταματήσει ... καταλαβαίνει κανείς για τι επίπεδο παίκτη και αθλητή μιλάμε
Αυτες οι καθετες επελασεις σου ειναι ονειρο. Λιγο πιο καθαρο μυαλο σε μερικες πασες και θα χαμε παστελωσει και 3ο
- episimos73
Άλλοι κρύβουν χρόνια, αυτός μάλλον προσθέτει. Τρομερή κατάσταση και αδιανόητα σπρίντ, τοπ επίπεδο. Να μην τον ματιάσουμε μόνο.
Την Τετάρτη θα τους πάρει μόνος του ο παικταράς αφού τους έχει και στην μπούκα.
Την Τετάρτη θα τους πάρει μόνος του ο παικταράς αφού τους έχει και στην μπούκα.
Όταν γινόταν το σουξου μουξου με ροντινει που ο Τάισον δεν τον έβλεπε σίγουρα σκεφτόταν ποιος είσαι εσυ ρε αγόρι μου ούτε εθνική δεν έχεις παίξει , σε παρακαλω τώρα ..
Έχουν περάσει παιχταράδες και παιχταράδες από την ομάδα μας. Αλλά εσυ αγόρι μου φέτος τι χρονια κανείς;
Έχουν περάσει παιχταράδες και παιχταράδες από την ομάδα μας. Αλλά εσυ αγόρι μου φέτος τι χρονια κανείς;