2. Mohamed Mady Camara
- ΑποστόληςΑ
Re: 2. Mohamed Mady Camara
Έπρεπε να ξεκινήσει. Ήταν παρών σε όλη την προετοιμασία της ομάδας, οπότε και λόγω του ότι είναι νεώτερος αναμενόταν να βρίσκεται σε καλύτερη φυσική κατάσταση από τους άλλους δύο.
Πολλά προσόντα και πνευμόνι. Όταν μάθει πως παίζει η ομάδα θαα είναι από τους βασικούς.
Αποστολη γενικά συμφωνώ βάση εικόνας και αξίας παιχτη έπρεπε να ξεκινήσει .ΑποστόληςΑ έγραψε:Έπρεπε να ξεκινήσει. Ήταν παρών σε όλη την προετοιμασία της ομάδας, οπότε και λόγω του ότι είναι νεώτερος αναμενόταν να βρίσκεται σε καλύτερη φυσική κατάσταση από τους άλλους δύο.
Αλλά αποθεώνουμε τον λουτσεσκου για την ικανότητα του να έχει το γκρουπ δεμένο σαν οικογένεια καθόλη την διάρκεια της σεζόν . Αυτό προϋποθέτει να έχει όλους ή τους περισσότερους παίχτες ευχαριστημένους ή τέλος πάντων να νιώθουν ενεργά μέλη του γκρουπ.
Αν ο μαντυ που ήταν 6 μήνες ανενεργός στην ιεραρχία των χαφ από το πρώτο κιόλας ματς με μια ομάδα χαμηλής δυναμικότητας έβγαινε μπροστά από Οζντοεφ αμέσως ο προπονητης θα έδειχνε στον παιχτη ότι δεν τον εμπιστεύεται. Έναν παιχτη με εύθραυστη ψυχολογία . Και μπορεί να τον έχανε για την συνέχεια.
Όποτε εκ του αποτελέσματος συμφωνώ αλλά αμα ήμουν προπονητης θα έκανα ακριβώς το ίδιο .
Λέμε για τα κολλήματα του εγώ πλέον έχω βεβαιωθεί ότι το πρόβλημα του πολλές φορές που είναι τροχοπέδη για βραχυπρόθεσμους στόχους αλλά πυλώνας για τους μακροχρόνιους είναι η διορατικότητα του , ή ότι παραείναι έξυπνος

- figurehead4
Όαση στα μυαλά και στα μάτια μόλις μπήκε.
Σήμερα είδα και τις φωτογραφίες που έβγαλε η ΠΑΕ με το χαμόγελό του μετά τον αγώνα και μπροστά στην 4 και πολύ χάρηκα. Το παιδί έχει απελευθερωθεί από τη σκλαβιά του γαύρου και το χαίρεται. Ε αυτό θα το βγάλει και στο γήπεδο.
Σήμερα είδα και τις φωτογραφίες που έβγαλε η ΠΑΕ με το χαμόγελό του μετά τον αγώνα και μπροστά στην 4 και πολύ χάρηκα. Το παιδί έχει απελευθερωθεί από τη σκλαβιά του γαύρου και το χαίρεται. Ε αυτό θα το βγάλει και στο γήπεδο.
Έδειξε ποιότητα. Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες γι'αυότν, μόλις προσαρμοστεί θα δούμε ακόμη περισσότερα.
- ΑποστόληςΑ
Ποια ομοιογένεια; Έκαναν τόσα λάθη οι Schwab και Ozdoev σαν να έπαιζαν για πρώτη φορά μαζί.
- navigator11
Καλή αρχή στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΟΚάρας μας, αλάνι. Περιμένουμε να δώσει πάρα πολλά μέσα στη σεζόν. Εύχομαι την άλλη Τετάρτη να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
-
Εντάξει νομίζω επιβάλλεται να ξεκινήσει. Η ομάδα είχε πολύ αργά πόδια στο κέντρο και αργές αποφάσεις. Σβαμπ οζντοεφ μουργκ ταυτόχρονα μαζί απλά δεν. Στον χρόνο που έπαιξε ο mady έδειξε σε καλή κατάσταση πάντως
Αυτός ήρθε με σηκωμένο το...
Ηθικό.
Θα δούμε ωραία πράγματα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ηθικό.
Θα δούμε ωραία πράγματα
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- Mr Ξερόλας 2019
Θέλω να σε δω με Μειτε, για να βγάλω καλύτερο συμπέρασμα.
Ελπίζω στους 2 αγώνες των πλέι οφ, να έρθεις στα γραδα σου κ να παιξεις βασικος.
Ωρε θα .........
Ελπίζω στους 2 αγώνες των πλέι οφ, να έρθεις στα γραδα σου κ να παιξεις βασικος.
Ωρε θα .........
Camara-Meite είναι το καλύτερο 6αρο8αρι αν και δεν τον κόβω για να τον δεις με Μειτέ διότι πότε θα έρθει 1 Αυγ έχουμε ποιο εύκολο είναι να έρθει plan b και αν περάσουμε CLeague θα έρθει τρέχοντας.theo-drama έγραψε:Θέλω να σε δω με Μειτε, για να βγάλω καλύτερο συμπέρασμα.
Ωρε θα .........