2. Mohamed Mady Camara

Άβαταρ μέλους
Special 4

Re: 2. Mohamed Mady Camara

Δημοσίευση από Special 4 »

Ελειπε ενα τετοιο χαφ απο την ομαδα
Θελω να πιστευω οτι θα δουμε πραγματα κ θαυματα απο τον συγκεκριμενο παικταρα
Άβαταρ μέλους
rade paprica

Δημοσίευση από rade paprica »

Welcome home
danirifle έγραψε:μην φοβάστε, να σας μυρίσει θέλει
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Equalizer έγραψε:Ωραία ιδέα θα ήταν να βάλουν δύο Γάλλους τουρίστες με χάρτη να ρωτάνε στη Ναβαρίνου, με γαλλική προφορά και τόνο στη λήγουσα "ou est kamarά" και ο κόσμος να τους δείχνει το μνημείο.

Γρήγορο ζουμ ιν στην καμάρα, με τον παίκτη να στέκεται από κάτω με σημαία του ΠΑΟΚ

Αλλά που
Εγώ σκεφτόμουν Σκιαδαρέση σε ρόλο σοφέρ να είναι στην καμάρα και να περιμένει, μιλώντας στο κινητό με την ΠΑΕ "Καλά Καμάρα δεν μου είπατε να παραλάβω την μεταγραφή". Αλλαγή πλάνου σε αεροδρόμιο με τον Μαντί να περιμένει σαστισμένος με τις βαλίτσες
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Equalizer έγραψε:Ωραία ιδέα θα ήταν να βάλουν δύο Γάλλους τουρίστες με χάρτη να ρωτάνε στη Ναβαρίνου, με γαλλική προφορά και τόνο στη λήγουσα "ou est kamarά" και ο κόσμος να τους δείχνει το μνημείο.

Γρήγορο ζουμ ιν στην καμάρα, με τον παίκτη να στέκεται από κάτω με σημαία του ΠΑΟΚ

Αλλά που
Ωωωω να σου.....
Άβαταρ μέλους
καφέ δερμάτινο

Δημοσίευση από καφέ δερμάτινο »

Μπαρκαρούτσος έγραψε: 1. Τι είναι αυτό το μαύρο κυκλάκι στη φανέλα μπροστά;
Εκτιμώ πως είναι μικρόφωνο, κάτι (παρ)όμοιο έχει και ο Σβαμπ στο βίντεο με το χαιρετισμό που ανέβηκε στο insta της ΠΑΕ.
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

Καλως ηρθες παιχταρα μου!

Centrocampista που μας ανεβαζει επιπεδο!

Μου εκανε εντυπωση σημερα ειδα ενα κομματι της συνεντευξης Ματος στους Μπεταραδες. Τον ρωτανε πιο ηταν ο πιο δυσκολος αντιπαλος που αντιμετωπισες στην Ελλαδα και απαντα - Μαντι Καμαρα !!!
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

[youtube]tOkFI_02NuY[/youtube]
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Σουριναμέζος έγραψε:

Αλλά που
Εγώ σκεφτόμουν Σκιαδαρέση σε ρόλο σοφέρ να είναι στην καμάρα και να περιμένει, μιλώντας στο κινητό με την ΠΑΕ "Καλά Καμάρα δεν μου είπατε να παραλάβω την μεταγραφή". Αλλαγή πλάνου σε αεροδρόμιο με τον Μαντί να περιμένει σαστισμένος με τις βαλίτσες
:lol: :lol:
Δε στελνετε ενα βιογραφικο στην ΠΑΕ ?
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Πολύ κακό προαίσθημα έχω για τη πάρτη σου.
Καλωσόρισες στην ΠΑΟΚάρα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

καφέ δερμάτινο έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε: 1. Τι είναι αυτό το μαύρο κυκλάκι στη φανέλα μπροστά;
Εκτιμώ πως είναι μικρόφωνο, κάτι (παρ)όμοιο έχει και ο Σβαμπ στο βίντεο με το χαιρετισμό που ανέβηκε στο insta της ΠΑΕ.
Ναι παίζει να έχεις δίκιο, έχω δει κάτι μικρόφωνα που από μέσα βάζεις το mic και απ'έξω μαγνητάκι.

Πάρ'τε ένα Rode ρε φτωχάντζες! 250€ έχει!
Άβαταρ μέλους
Kirilos_Despotas

Δημοσίευση από Kirilos_Despotas »

Επειδη μιλαω γαλλικα, ο Καμαρα στις δηλωσεις του ειπε σε μια φαση οτι «θα δουλεψω με προπονητη και συμπαιχτες, et apres on va voir »
Σε απλη μεταφραση αυτο σημαινει: «θα δουλεψω με προπονητη και συμπαιχτες και βλεπουμε πως θα παει αυτο». Η ερωτηση στην απαντηση αυτη ηταν ποια τα κινητρα σου να ερθεις στον ΠΑΟΚ. Δεν ξερω δε μου αρεσε ο τροπος και το υφος του, ειναι σαν να μην ψηθηκε ιδιαιτερα που ειναι εδω. Αυτη ειναι η αποψη μου φυσικα δε σημαινει οτι ισχυει.
Εσας πως σας φανηκε;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Kirilos_Despotas έγραψε:Επειδη μιλαω γαλλικα, ο Καμαρα στις δηλωσεις του ειπε σε μια φαση οτι «θα δουλεψω με προπονητη και συμπαιχτες, et apres on va voir »
Σε απλη μεταφραση αυτο σημαινει: «θα δουλεψω με προπονητη και συμπαιχτες και βλεπουμε πως θα παει αυτο». Η ερωτηση στην απαντηση αυτη ηταν ποια τα κινητρα σου να ερθεις στον ΠΑΟΚ. Δεν ξερω δε μου αρεσε ο τροπος και το υφος του, ειναι σαν να μην ψηθηκε ιδιαιτερα που ειναι εδω. Αυτη ειναι η αποψη μου φυσικα δε σημαινει οτι ισχυει.
Εσας πως σας φανηκε;
Οχι . Λεει 3 φορες οτι θελει να πετυχει στοχους
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Mady θυμισου
εδώ είναι Βορας
Εμείς θα τους γ......
κι αυτοί θα προσκυνάνε.

Καλώς ήρθες με Υγεία.

Ελπίζω να κατάλαβες, σε ποια ΙΔΈΑ ΟΜΑΔΑ ΗΡΘΕΣ.
Salpigoal

Δημοσίευση από Salpigoal »

Ο παίκτης δεν μου άρεσε καθόλου και ελπίζω να διαψευστώ. Τρεξίματα και δύναμη μόνο. Από μπάλα λίγα πράγματα. Ο γαύρος ας μην ξεχνάμε ότι πήρε τα πάνω του τον Γενάρη όταν έφερε Τσικινιο Ορτα και Ετσε. Καλοί οι τρεχαλατζηδες αλλά θέλουν οπωσδήποτε δίπλα τους και έναν να δημιουργεί. Μπουχαλακης Κάμαρα ήταν σκέτος πονοματος. Αν δεν ανανεώσει ο Μειτε θελουμε οπωσδήποτε χάφ να προωθεί το παιχνίδι. Ο Μάντυ δεν ταιριαζει με κανέναν από τα χάφ μας…
Άβαταρ μέλους
James Moriarty

Δημοσίευση από James Moriarty »

Καλώς ήρθες Καμαρά. Ισως είναι η πρώτη φορά πού στο κέντρο προσθέτουμε ΔΥΝΑΜΗ κ ΤΑΧΥΤΗΤΑ συγχρόνως από έναν παίκτη ..
Καί κάτι ακόμα που έχει περάσει στα ψιλά.. Γαύροι πού ξέρουν μπάλα κ δεν έχουν αυτό το "Έλα μωρέ ποιος καμάρας" και ψάχνουν κουσουρια για τον παίκτη, τους έχει ΠΕΙΡΑΞΕΙ παρά πολύ.. Απλά τούς κάθησε το CL αλλιώς θά βλέπατε απίστευτη γκρίνια.. Τό ότι όλοι οι μεγάλοι τον θέλαν νομίζω λέει πολλά όπως κ τον ΜΕΙΤΕ..

Στο πρώτο τάκλιν και ειδικά άμα βρέχει θα πέσει τρελό χειροκρότημα..

[youtube]R45o74JqwLE[/youtube]
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”