Τη μιση σου τρελα για τον ΠΑΟΚ και το μισο σου πεισμα για τη νικη να ειχανε ολοι αρχηγαρα και ας βγαιναμε και 4οι καθε χρονο:
«Έτσι είναι ναι, δεν θέλω να χάνω με τη φανέλα του ΠΑΟΚ! Τον ΠΑΟΚ τον αγαπώ, σου είπα και πριν πως όταν χάνουμε δεν κοιμάμαι. Ακόμα και μετά την ήττα στο Μάντσεστερ κόντρα στη Γιουνάιτεντ, ήμουν σκασμένος. Μου λέγανε ηρέμησε από τη Γιουνάιτεντ ήρθε η ήττα και έλεγα όχι, δεν είναι έτσι. Είμαστε ο ΠΑΟΚ θέλω όποτε μπαίνω στο γήπεδο με αυτή την ομάδα να κερδίζω. Δεν μπορώ να δεχθώ την ήττα. Ακόμα κι αν έρθει μια ήττα θέλω να ξέρω και να νιώθω πως εμείς τα δώσαμε τα όλα. Αν συμβεί αυτό το διαχειρίζομαι κάπως καλύτερα».
14. Andrija Zivkovic
Re: 14. Andrija Zivkovic
οπότε, αφήνει μπιχτή για κάποιους πως δεν τα έδωσαν όλα στο Μάντσεστερ.
- These users thanked the author gpap5 for the post:
- nikos ioannidis
gpap5 έγραψε: Κυρ 06 Ιούλ 2025, 16:49 οπότε, αφήνει μπιχτή για κάποιους πως δεν τα έδωσαν όλα στο Μάντσεστερ.
Απο αυτο που παρεθεσε,εξηγησε μου,γ@μω το κερατο,αυτο που εγραψες..
Αυτό από που ακριβώς προέκυψε;gpap5 έγραψε: Κυρ 06 Ιούλ 2025, 16:49 οπότε, αφήνει μπιχτή για κάποιους πως δεν τα έδωσαν όλα στο Μάντσεστερ.
Είχα διαβάσει πριν κάποιους μήνες ένα άρθρο ότι στην Ελλάδα υπάρχει θέμα με την κατανόηση κειμένου.
- These users thanked the author PablitoV2 for the post (total 2):
- kayde, Kabamaru11
[/quote]
«Έτσι είναι ναι, δεν θέλω να χάνω με τη φανέλα του ΠΑΟΚ! Τον ΠΑΟΚ τον αγαπώ, σου είπα και πριν πως όταν χάνουμε δεν κοιμάμαι. Ακόμα και μετά την ήττα στο Μάντσεστερ κόντρα στη Γιουνάιτεντ, ήμουν σκασμένος. Μου λέγανε ηρέμησε από τη Γιουνάιτεντ ήρθε η ήττα και έλεγα όχι, δεν είναι έτσι. Είμαστε ο ΠΑΟΚ θέλω όποτε μπαίνω στο γήπεδο με αυτή την ομάδα να κερδίζω. Δεν μπορώ να δεχθώ την ήττα. Ακόμα κι αν έρθει μια ήττα θέλω να ξέρω και να νιώθω πως εμείς τα δώσαμε τα όλα. Αν συμβεί αυτό το διαχειρίζομαι κάπως καλύτερα».
[/quote]
Περί κατανόησης κειμένου:
1ον: όταν χάνουμε, αλλά γνωρίζω πως εμείς (η ομάδα) τα δώσαμε όλα, το διαχειρίζομαι κάπως καλύτερα
2ον: στο Μάντσεστερ, ήμουν σκασμένος, μου λέγανε ηρέμησε και έλεγα όχι
Δεν χρειάζεται πάντα να διαφωνούμε για την διαφωνία, ούτε να διαφωνούμε από εμμονή.
[/quote]
Περί κατανόησης κειμένου:
1ον: όταν χάνουμε, αλλά γνωρίζω πως εμείς (η ομάδα) τα δώσαμε όλα, το διαχειρίζομαι κάπως καλύτερα
2ον: στο Μάντσεστερ, ήμουν σκασμένος, μου λέγανε ηρέμησε και έλεγα όχι
Δεν χρειάζεται πάντα να διαφωνούμε για την διαφωνία, ούτε να διαφωνούμε από εμμονή.