5.Γιάννης Μιχαηλίδης
- PAOKevolution
Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Γιάννη, το κεφάλι χαμηλά, όπως έμαθες. Έχεις πολλά να προσφέρεις στον ΠΑΟΚ μας.
Δουλειά το καλοκαίρι. Μόνο δουλειά.
Έκανες μια χρονιά που σου δίνει αυτοπεποίθηση και play offs για φίλημα.
Δουλειά το καλοκαίρι. Μόνο δουλειά.
Έκανες μια χρονιά που σου δίνει αυτοπεποίθηση και play offs για φίλημα.
nunies4 έγραψε:Μια παραμετρο ακομα γιατι την ξεχναμε. Ο Γιαννης ειναι μολις 25 χρονων. Τον βλεπουμε στην 1η ομαδα απο παιδακι και στο κεφαλι μας μοιαζει 30αρης αλλα ειναι μολις 25. Και θα μου πειτε...ναι και; Τι μας το λες; Το αναφερω γιατι εχει να κανει και με την ηλικια ωριμοτητας ενος στοπερ και τα περιθωρια βελτιωσης που εχει ακομα.
Σωστή παρατήρηση. Και ειδικά στα πλέι οφ έχει δείξει μια ψυχραιμία με τη μπάλα στα πόδια ακόμα και όταν πιέζεται και δεν τη μπουμπουνάει αν πρώτα δεν έχει ελέγξει αν έχει καλύτερη επιλογή.
Πρέπει να προσθέσει δυναμισμό στο παιχνίδι του.
Πρέπει να μάθει να σπρώχνει , να μαρκάρει <βρώμικα> .
Η τεχνική του κατάρτιση είναι εφάμιλλη χαφ.
Πρέπει να γίνει πιο δυνατός στον αέρα.
Πρέπει να μάθει να σπρώχνει , να μαρκάρει <βρώμικα> .
Η τεχνική του κατάρτιση είναι εφάμιλλη χαφ.
Πρέπει να γίνει πιο δυνατός στον αέρα.
Πολύ σημαντική η παρατήρηση του φίλου του Νούνιες για ότι αφορά την ηλικία του!!!
Σε αυτή την θέση κι αυτή την ηλικία μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να ξεκινά μια νέα ανοδική πορεία καριέρας.
Τον πίστευα και συνεχίζω.
Καλή συνέχεια!!!
Σε αυτή την θέση κι αυτή την ηλικία μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να ξεκινά μια νέα ανοδική πορεία καριέρας.
Τον πίστευα και συνεχίζω.
Καλή συνέχεια!!!
Θα δούμε ακόμα καλύτερα πράγματα από τον Μιχαηλίδη. Ακόμα δεν έπιασε το ταβάνι του. Παίρνουμε απλά μια πρόγευση.
Τώρα θεωρώ ότι ξαναέφτασε στο επίπεδο που είχε πριν τον τραυματισμό του, απλά είναι περισσότερο ώριμο και συγκροτημένο το παιχνίδι του.
Πέρασε πολλά σκαμπανεβάσματα και απέκτησε εμπειρίες. Το μομέντουμ είναι με το μέρος του.
Μπράβο σε όσους του στάθηκαν και του έδωσαν ευκαιρίες. Να πούμε κι ένα μπράβο στον Ρουμάνο γι' αυτό. Τι, όχι?
Τον βοήθησε πάρα πολύ ο Λουτσέσκου φέτος και πιστεύω ο Πέλκας επίσης.
Τώρα θεωρώ ότι ξαναέφτασε στο επίπεδο που είχε πριν τον τραυματισμό του, απλά είναι περισσότερο ώριμο και συγκροτημένο το παιχνίδι του.
Πέρασε πολλά σκαμπανεβάσματα και απέκτησε εμπειρίες. Το μομέντουμ είναι με το μέρος του.
Μπράβο σε όσους του στάθηκαν και του έδωσαν ευκαιρίες. Να πούμε κι ένα μπράβο στον Ρουμάνο γι' αυτό. Τι, όχι?

Τον βοήθησε πάρα πολύ ο Λουτσέσκου φέτος και πιστεύω ο Πέλκας επίσης.
Ο Γιαννης πραγματικά τους τελευταίους μήνες έδειξε απίστευτη βελτιώση στο παιχνίδι του. Ευχάριστη εξέλιξη που δείχνει οτι μονο τελειωμένος παίχτης δεν είναι.
- Montrealiotis
Εγώ αυτό που θέλω να τονίσω εδώ είναι ότι ο Μιχαηλιδης αυτήν την στιγμή επαινείται για τα επιθετικά το χαρίσματα. Τι γίνεται όμως με τα αμυντικά; Έχει βελτιωθεί εκεί;
-
του τα χωνα οταν εκανε το ενα λαθος πισω απο το αλλο, αυτη η αλλαγη 180 μοιρων ειναι απιστευτη. Μπραβο του. Πραγματικα ειναι τρομερη η αλλαγη του. Μακαρι να συνεχισει ετσι.
Special 4 έγραψε:Τώρα θεωρώ ότι ξαναέφτασε στο επίπεδο που είχε πριν τον τραυματισμό του, απλά είναι περισσότερο ώριμο και συγκροτημένο το παιχνίδι του.
.
δε θέλω να ξεχνάμε ότι στις πρώτες του εμφανίσεις ο Μίχα μας έκανε να παραμιλάμε, περισσότερο από τον Κούλιε τολμώ να πω. Μετά από μια μακρά περίοδο τραυματισμών κανείς δε σου εγγυάται ότι ο παίκτης θα επανέλθει.
"Κανονικά" δε θα είχαμε τη δυνατότητα να κρατήσουμε τον Μίχα. Είναι περίπτωση Αντρέ ή Αντίγια που οι περιστάσεις μας αφήνουν να τους χαρούμε.
- Montrealiotis
DamoN έγραψε:Τρομερός είναι ο Γιάννης και χρωστάω συγγνώμη
Εγώ την ζήτησα λίγο καιρό πριν

Του οφείλω και εγώ συγνώμη.
Τον θεωρούσα «χαμένη ευκαιρία», ελπίζω και εύχομαι να συνεχίσει να δουλεύει και να πιάσει ταβάνι, τα προσόντα τα έχει.
Τον θεωρούσα «χαμένη ευκαιρία», ελπίζω και εύχομαι να συνεχίσει να δουλεύει και να πιάσει ταβάνι, τα προσόντα τα έχει.
O Μίχα θέλει έναν πιο aggressive από τον κετζιοραδίπλα του
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- thomas Murg
Έχει χαρακτηριστικά που λατρεύουν οι σκαουτερς. Προβλέπω ότι θα έρθει καλή πρόταση για τον Γιάννη