42. Dominik Kotarski

Άβαταρ μέλους
beyes4

Re: 42. Dominik Kotarski

Δημοσίευση από beyes4 »

Φοράμε την ειδική στολή για τοξικά απόβλητα και πατάμε το κουμπί ιγκνορ. ;)
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Η αλήθεια είναι ότι πέρσι έκανε μέτρια χρονιά. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας που έχουμε δει στον ΠΑΟΚ — τουλάχιστον σε αυτή την ηλικία. Ποιος περίμενε από έναν 22χρονο να σηκώσει το βάρος της φανέλας του ΠΑΟΚ σε μια τόσο δύσκολη θέση, όπου εκ των πραγμάτων μπορείς πολύ εύκολα να εκτεθείς; Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, ότι άλλοι, μεγαλύτεροι σε ηλικία, δεν ήταν εξίσου καλοί — όπως ο Χαλκιάς ή ο Πασχαλάκης. Ο Κοτάρσκι όμως είναι, μακράν, ο πιο "ακριβός" τερματοφύλακας που είχε ποτέ ο ΠΑΟΚ — τουλάχιστον με βάση τα δεδομένα του Transfermarkt. Το γεγονός ότι έχει φτάσει σε αυτή την αξία στα 25 του (και με μια μέτρια σεζόν στις πλάτες του), δείχνει πόσο πιστεύει η αγορά στο ταλέντο και την προοπτική του.
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Jean Valjean έγραψε:Το επίπεδο της επιχειρηματολογίας όσων θεωρούν τον Κοταρσκι τον καλυτερο τερματοφυλακα του γαλαξία είναι αντάξιο ενός νηπίου.
Με δυο λόγια μας λένε ότι ο Κοταρσκι είναι ο καλύτερος επειδή:
α. Είναι ο καλυτερος, σιγά μη σου πουμε τον λόγο
β. Δεν είναι άμπαλοι οι εκλέκτορες της Εθνικής Κροατίας
γ. Ο Χαλκιάς δεν είχε καλή απόδοση πριν από 15 χρόνια

Δεν ξέρω, ειλικρινά, αν αυτά τα επιχειρήματα είναι για γέλια ή για κλάματα.

Δεν είναι κακό να είναι κανείς άσχετος με το ποδοσφαιρο.
Είναι όμως κρίμα να μην μπορεί να συζητήσει ως ενήλικας.
Κι ακόμη χειρότερο είναι να μην καταλαβαίνει ότι ξεφτιλίζεται.
Ρεφλεξ, τετ α τετ απλώνει τέλεια το σώμα του , καθαρίζει βαθιές μπαλιές , γυρνάνε τα στόπερ τη μπάλα πίσω και δεν αισθάνεσαι ότι θα χάσει κοντρόλ, αυτό είναι και αρνητικό γιατί την γυρνάνε και πίσω σε φάσεις που δεν θα έπρεπε γιατί έχουν εμπιστοσύνη στα πόδια του τερματοφύλακα τους και μετά άσχετοι σαν εσένα κατηγορούν τον τερματοφύλακα για λάθος γέμισμα ενώ δεν θα έπρεπε η μπάλα να πάει πίσω από την αρχή της φάσης. Ο καλύτερος τερματοφύλακας στην Ελλάδα πάνω στην γραμμή. Μόνο θέμα οι έξοδοι. Επίσης πιάνει και τα πέναλτι.

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Miles έγραψε:Κάποιος να μαζέψει τον λεγάμενο γιατί θα φάει καμιά χριστοπαναγία που θα είναι όλη δική του.

Ο καθένας απαντά όπως έχει μάθει κι όπως μπορεί.
Αν μπορείς μόνο με χριστοπαναγίες, λέει πολλα...
Όπως τα τριχρονα παιδακια όταν φτάσουν σε αδιέξοδο λένε "θα το πω στη μαμά μου" έτσι κι ορισμένοι "ενήλικες" ζητουν βοήθεια από τους μοντ.
Ελεύθερα....
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Jean Valjean έγραψε:
Miles έγραψε:Κάποιος να μαζέψει τον λεγάμενο γιατί θα φάει καμιά χριστοπαναγία που θα είναι όλη δική του.

Ο καθένας απαντά όπως έχει μάθει κι όπως μπορεί.
Αν μπορείς μόνο με χριστοπαναγίες, λέει πολλα...
Όπως τα τριχρονα παιδακια όταν φτάσουν σε αδιέξοδο λένε "θα το πω στη μαμά μου" έτσι κι ορισμένοι "ενήλικες" ζητουν βοήθεια από τους μοντ.
Ελεύθερα....
Επίσης μπορείς να πεις και εσύ ποιοι είναι οι καλύτεροι τερματοφύλακες που έχεις δει στον ΠΑΟΚ, να ξεφτιλιστεις και να σε αγνοήσουμε μια και καλή στο θέμα Κοταρσκι

Miles

Δημοσίευση από Miles »

Τουλάχιστον δεν αυτοθαυμάζομαι, να υπονοώ τι κατώτερης αντιληπτικής/κριτικής ικανότητας είναι όλοι οι άλλοι σε σχέση με μένα. Βέβαια, τον άλλον που τον είπες τρίχρονο, ούτε πήρες χαμπάρι γιατί το έγραψε τόσες φορές.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ηρεμήστε ρε!
Ο καθένας έχει την άποψή του, δικαίωμα αναφαίρετο.
Άμπαλος; Άμπαλος!
Ατάλαντος; Ατάλαντος!
Ο καλύτερος που είχε ποτέ ο ΠΑΟΚ την τελευταία 20ετία; Ναι.
Ό,τι και να 'ναι (όποιος και να 'ναι) μπορεί να μας φέρει 7-8 μύρια;
Ο επόμενος τερματοφύλακας της Κροατίας είναι.
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Ο Κοταρσκι στα 22 έγινε βασικός στον ΠΑΟΚ και μας έκανε να πιστέψουμε ότι κλείδωσε η θέση όπως μας έκανε ο ζιβκο δεξιά όταν ηρθε , στα 23 πήρε πρωτάθλημα όντας καθοριστικός και στα 24 έκανε ένα πολύ καλό πρώτο μισό της σεζόν όπου μας έδωσε βαθμούς σε ματς που έπρεπε να χάσουμε εύκολα, βλέπε Λειβαδιά και μετά βυθίστηκε στην μετριότητα της φετινής ομάδας ξεγυμνωμενης από αμυντικό μέσο και στόπερ επιπέδου. Και μιλάμε για μια θέση όπου τα καλύτερα χρόνια είναι μετά τα 28.

Μην ανησυχείς όλοι ξέρουμε ότι θα φύγει και δεν μας ενοχλεί κιόλας. Μπορείς να πας
στο θέμα του Ντελια να μας πεις πόσο λίγος είναι γιατί αυτή η αποχώρηση θα πονέσει και θα διχασει

renegade

Δημοσίευση από renegade »

Jean Valjean έγραψε:Το επίπεδο της επιχειρηματολογίας όσων θεωρούν τον Κοταρσκι τον καλυτερο τερματοφυλακα του γαλαξία είναι αντάξιο ενός νηπίου.

Θεωρείς ότι είσαι σχετικος με το ποδόσφαιρο?
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Αναφέρομαι στον cartman.
Πρώτα πρωτα εκτιμώ πολυ που έγραψες αναλυτικά τους λόγους για τους οποίους τον θεωρείς τον καλυτερο.
Δεν συμφωνώ και έχω γράψει εκτενώς τους λόγους σε κάθε ένα από τα στοιχεία που παρεθεσες.
Το ερώτημα που θέτεις το έχω απαντήσει εξαντλητικά καθώς μου το έθεσε παλιοτερα και άλλος συμφορουμιτης.
Κάνε τον κόπο να το δεις στις προηγουμενες σελίδες.
Δεν έχω πουθενα χαρακτηρίσει τον Κοταρσκι ως κακό τερματοφύλακα. Ούτε βέβαια τον έχω χαρακτηρίσει ως τον καλυτερο. Για μένα, και το δήλωσα εξαρχής, ο Κοταρσκι είναι ένας μέτριος τερματοφύλακας. Έχει θετικά και αρνητικά στοιχεια τα οποία έχω περιγράψει αλλά το κυριο χαρακτηριστικό του που τελικά τον κατατάσσει στους μέτριους είναι η απουσία σταθερότητας στην απόδοση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jean Valjean την Σάβ 14 Ιουν 2025, 23:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

renegade έγραψε:

Θεωρείς ότι είσαι σχετικος με το ποδόσφαιρο?

Τι σόι ερώτηση είναι αυτή;
Που έγραψα ότι θεωρώ τον εαυτό μου σχετικό;
Έγραψα ότι θεωρώ τα συγκεκριμένα μέλη άσχετα με το ποδοσφαιρο και επιπλέον νήπια ως συμπεριφορά.
Επομένως αυτό που θεωρώ είναι ότι σε σχέση με τους συγκεκριμένους που είναι άσχετοι, ναι είμαι σχετικός. Αυτό και μόνο αυτό
Αν εσυ θεωρείς ως επιχείρημα και ως συμπεριφορά ενήλικα το να γράφει κάποιος μια φράση 10 φορές, βγές ξεκάθαρα και πες το και μην κάνεις στρεψόδικες ερωτήσεις. Πάρε θέση.
Γιατί είναι κανόνας εδώ μέσα να απαντά κανείς με ερώτηση και να μην τολμά να γράψει την γνώμη του από φόβο μην εκτεθεί, όπως κάνεις εσύ τώρα.
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Miles έγραψε:Τουλάχιστον δεν αυτοθαυμάζομαι, να υπονοώ τι κατώτερης αντιληπτικής/κριτικής ικανότητας είναι όλοι οι άλλοι σε σχέση με μένα. Βέβαια, τον άλλον που τον είπες τρίχρονο, ούτε πήρες χαμπάρι γιατί το έγραψε τόσες φορές.

Εγώ αγαπητέ ούτε στρεψοδικώ ούτε υπονοώ.
Ότι έχω να πω το λέω φόρα παρτιδα, χωρίς χριστοπαναγίες και χωρίς να ζητώ από άλλους να λειτουργήσουν αντί για μένα.
Τα ποστ μου μπορείς να τα δεις όλα (αν αντέξεις την πολυλογια που είναι το ελάττωμά μου) και να το βεβαιώσεις.
Την αντιληπτική ικανότητα του καθένα όπως και την ποιοτητα της συμπεριφοράς του, είμαι ελεύθερος να την κρίνω, όπως ελεύθερος είναι ο καθένας να κρίνει εμένα.
Το γεγονός ότι κρίνω αρνητικά κάποιον δεν σημαίνει ότι αυτοθαυμαζομαι. Μην τα μπερδευεις. Φαντάζομαι κι εσύ και όλοι έχετε κατά καιρούς κρίνει κάποιους αρνητικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jean Valjean την Σάβ 14 Ιουν 2025, 23:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Για να μπορέσεις να κρίνεις αν κάποιος είναι άσχετος ή σχετικός με ένα θέμα, πρέπει πρώτα να κατέχεις εσύ ο ίδιος αυτό το θέμα.

Αν, για παράδειγμα, κάποιος μου μιλάει για την ιστορία της Κίνας, δεν μπορώ να ξέρω αν λέει αλήθειες ή ασυναρτησίες, εφόσον εγώ δεν γνωρίζω καθόλου το αντικείμενο. Άρα δεν έχω καν τη δυνατότητα να κρίνω αν είναι σχετικός ή άσχετος.

Το ίδιο ισχύει σε όλα τα θέματα.

Κι εδώ έρχεται η αντίφαση:
Εσύ, σε αντίθεση με τους περισσότερους, εκφράζεις μια αιρετική — σχεδόν υποτιμητική — άποψη για τον παίκτη.
Την ίδια στιγμή, όμως, είσαι αυτός που λέει στους άλλους ότι «δεν είναι κακό να είσαι άσχετος με το ποδόσφαιρο, το κακό είναι όταν δεν καταλαβαίνεις ότι ξεφτιλίζεσαι».

Ποιος τα κρίνει όλα αυτά;
Εσύ;
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Εσύ την έχεις πατήσει με τον μπαταχτσή μάνατζερ που 3 χρόνια φέρνει προτάσεις και πάνω από 3 εκ δεν έφερε .. σου χαλάει το μυαλό και την καριέρα .. κάθε καλοκαίρι θα ίδια αλλά φέτος μάλλον καο στην ομάδα είπαν να σε δώσουν αλλά βλέπω στο τέλος να φεύγεις δανεικός με οψιον ..
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Jean Valjean έγραψε:
Miles έγραψε:Τουλάχιστον δεν αυτοθαυμάζομαι, να υπονοώ τι κατώτερης αντιληπτικής/κριτικής ικανότητας είναι όλοι οι άλλοι σε σχέση με μένα. Βέβαια, τον άλλον που τον είπες τρίχρονο, ούτε πήρες χαμπάρι γιατί το έγραψε τόσες φορές.

Εγώ αγαπητέ ούτε στρεψοδικώ ούτε υπονοώ.
Ότι έχω να πω το λέω φόρα παρτιδα, χωρίς χριστοπαναγίες και χωρίς να ζητώ από άλλους να λειτουργήσουν αντί για μένα.
Τα ποστ μου μπορείς να τα δεις όλα (αν αντέξεις την πολυλογια που είναι το ελάττωμά μου) και να το βεβαιώσεις.
Την αντιληπτική ικανότητα του καθένα όπως και την ποιοτητα της συμπεριφοράς του, είμαι ελεύθερος να την κρίνω, όπως ελεύθερος είναι ο καθένας να κρίνει εμένα.
Το γεγονός ότι κρίνω αρνητικά κάποιον δεν σημαίνει ότι αυτοθαυμαζομαι. Μην τα μπερδευεις. Φαντάζομαι κι εσύ και όλοι έχετε κατά καιρούς κρίνει κάποιους αρνητικά.

Αχ αυτό το "αγαπητέ"! Σου έχω πει πόσο καχύποπτος έχω γίνει εδώ, εε;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”