Πολυ σωστοςΜπαρκαρούτσος έγραψε:Όχι ρε 'σύ, τι να αλλάξει manager;
Να τον κρατήσει για πάντα, να φέρνει μαλακίες προτάσεις και να μείνει ο Kotarski μέχρι τα 37 του!
42. Dominik Kotarski
Re: 42. Dominik Kotarski
- AlxNeapoli1
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Όχι ρε 'σύ, τι να αλλάξει manager;
Να τον κρατήσει για πάντα, να φέρνει μαλακίες προτάσεις και να μείνει ο Kotarski μέχρι τα 37 του!

-
Επειδή μόνο τα ωραία λέγονται για τον Κοταρσκι
εγώ ο αμπαλος ας πω και μερικά στραβά
Στο πέναλτι του έπρεπε να προστατέψει την μπάλα, μας το μάθανε από τις ακαδημίες
Στο 2ο γκολ δεν είναι κατευθείαν επίθεση για να κλείσεις με γόνατο το τέρμα αλλά θέλει διαγώνια κίνηση που θα του έδινε το χρόνο είτε ν κόψει την πορεία της μπάλας είτε να βρεθεί ποιο κοντά στον επιθετικό μειώνοντας το οπτικό πεδίο...
Κατά τα άλλα Τερματοφύλακας που δέχεται σε κάθε παιχνίδι γκολ θέλει πολύ δουλειά ακόμα
Στο πέναλτι του έπρεπε να προστατέψει την μπάλα, μας το μάθανε από τις ακαδημίες
Στο 2ο γκολ δεν είναι κατευθείαν επίθεση για να κλείσεις με γόνατο το τέρμα αλλά θέλει διαγώνια κίνηση που θα του έδινε το χρόνο είτε ν κόψει την πορεία της μπάλας είτε να βρεθεί ποιο κοντά στον επιθετικό μειώνοντας το οπτικό πεδίο...
Κατά τα άλλα Τερματοφύλακας που δέχεται σε κάθε παιχνίδι γκολ θέλει πολύ δουλειά ακόμα
φοβάμαι ότι όπως και στην προετοιμασία, έτσι και τώρα, το μυαλό του δεν είναι ούτε καθαρό, ούτε συγκεντρωμένο
να λυθεί άμεσα το θέμα με την πιθανή μεταγραφή γιατί είναι όλο εις βάρος του ΠΑΟΚ
να λυθεί άμεσα το θέμα με την πιθανή μεταγραφή γιατί είναι όλο εις βάρος του ΠΑΟΚ
Ναι στο πρώτο γκολ έπρεπε να σκάσει ένα μπουνίδι στον Κουλιεράκη για να προστατεύσει την μπάλα, το λένε στις ακαδημίες SWAT.
(Συγγνώμη για την ειρωνεία, όποιος είδε ευθύνη Κοτάρσκι σε κάποιο από τα 2 γκολ σήμερα ας δει κάποια στιγμή τις φάσεις, εκεί είναι και τα γκολ που φάγαμε. )
(Συγγνώμη για την ειρωνεία, όποιος είδε ευθύνη Κοτάρσκι σε κάποιο από τα 2 γκολ σήμερα ας δει κάποια στιγμή τις φάσεις, εκεί είναι και τα γκολ που φάγαμε. )
Η διοικηση να φροντισει αν μπορει, να σουταριστει ο μανατζερ του, να ησυχασει το κεφαλι του Κοταρσκι κ το δικο μας
- ΑποστόληςΑ
Προστατεύει τη μπάλα ο τερματοφύλακας = την βάζει μπροστά στο στήθος του και την κρατάει με τα δύο χέρια σταθερά, με συγκεκριμένη λαβή.
-
- Mr Ξερόλας 2019
ΑΝ φταίει στα γκολ,αν ΔΕΝ φταίει γιατί?Grigorios_PAOK έγραψε:Επειδή μόνο τα ωραία λέγονται για τον Κοταρσκι
Στο πέναλτι 5% να φταίει κ πολύ είναι το ποσοστό που εβαλα,το υπόλοιπο 95% φταιει ο Κουλιε ,που κουτουλαει πάνω στα χέρια του Κοταρσκι.
Βεβαίως έχει ευθύνη και ο ίδιος αν και ο κουλιερακης περισσότερη
Γενικά κοιμούνται ολοι
Γενικά κοιμούνται ολοι
-
- Mr Ξερόλας 2019
Όλα προέρχονται από την χαλαρότητα,που είχε,όλη η ομάδα,αυτά διορθώνονται ,με τους συνεχόμενους αγώνες,αρκεί κ το μυαλό να είναι ΕΔΩ κι όχι αλλού(αυτό πάει σε όλους τους υποψηφίους για μεταγραφή στο εξωτερικό κ ΜΗ).
Στο γκολ η γνώμη μου είναι αυτή που είπα.
Πάρα πολύ μεγάλη ευθύνη ο Κουλιε έχει.
Στο γκολ η γνώμη μου είναι αυτή που είπα.
Πάρα πολύ μεγάλη ευθύνη ο Κουλιε έχει.
εγώ δεν βρίσκω καμία ευθύνη στον κοτάρσκι. πως μπορεί να φανταστεί ο τερματοφύλακας ότι θα έρθει σε σύγκρουση με έναν συμπαίκτη του, έχοντας τον έλεγχο και την μπάλα στα χέρια του?
ο κούλιε έχει δεύτερα να διαβάσει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος από την πίσω μπαλιά.
ο κούλιε έχει την δυνατότητα παρόλα αυτά να μην εκτείνει τα χέρια του πάνω στα χέρια του κοτάρσκι. θα μπορούσε να τον βρει στον ώμο ή στην μέση.
είναι από τα απίστευτα κι έτσι πρέπει να το εκλάβουμε. τέλος τέλος δεν υπήρξε πέναλτι άρα κακώς μιλάμε για ευθύνη.
είναι σα να ζητάμε ευθύνη από θέση αμυντικού όταν έχει επιτευθεί οφσάιντ από καθαρή φάση που δεν δίνεται από το βαρ
ο κούλιε έχει δεύτερα να διαβάσει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος από την πίσω μπαλιά.
ο κούλιε έχει την δυνατότητα παρόλα αυτά να μην εκτείνει τα χέρια του πάνω στα χέρια του κοτάρσκι. θα μπορούσε να τον βρει στον ώμο ή στην μέση.
είναι από τα απίστευτα κι έτσι πρέπει να το εκλάβουμε. τέλος τέλος δεν υπήρξε πέναλτι άρα κακώς μιλάμε για ευθύνη.
είναι σα να ζητάμε ευθύνη από θέση αμυντικού όταν έχει επιτευθεί οφσάιντ από καθαρή φάση που δεν δίνεται από το βαρ
-
- Mr Ξερόλας 2019
Μα αυτό λέω κι εγώ πάρα πολύ μικρή,η ευθύνη του Κοταρσκι,απλώς εσύ το εξηγείς ωραια-αναλυτικα.
Μας κρατησε ζωντανους κ γλιτωσε αρκετα γκολ
Για μενα MVP του αγωνα, ιδιως στο πρωτο ημιχρονο
Για μενα MVP του αγωνα, ιδιως στο πρωτο ημιχρονο