8.Soualiho Meïté
- theodorsalonika
- ΑποστόληςΑ
-
Re: 8.Soualiho Meïté
Χαοτικη πραγματικα η διαφορα του με τα υπολοιπα χαφ της SL
Επιβαλλεται να τον αγορασουμε, αν και ο ιδιος θελει να μεινει
Επιβαλλεται να τον αγορασουμε, αν και ο ιδιος θελει να μεινει
Την άποψη μας λέμεrenegade έγραψε:Ναι αλλά αν ζητήσει 5 εκατομμύρια το χρόνο?
Άσε που δεν βγάζει πάθος και είναι και 30 χρόνων
Πρέπει να υπάρχει ειρωνία;
Έλα ρε συ Νάπολι τώρα. Δεν ξέρω αν έχεις πει κάτι αντίστοιχο ( αλήθεια δεν μπορω να το πιστέψω) , αλλά κάποια στιγμή πρέπει να φύγουμε από το τρυπακι του shareholder που περιμένει τα μηνιαία οικονομικά ριπορτ.
Οπαδοί είμαστε κ μας ενδιαφέρει η μπάλα ( όπως κάνουν όλοι οι οπαδοί στον κόσμο) και όχι αν αξίζει 3 ή 4.
Εμένα με νοιάζει να πάω προκριματικα και να έχουν τον παικταρα διαθέσιμο και όχι να κάνω τον σταυρό μου με τον τσιγγαρα και τον οσντοεφ ( ειδικά αν είναι στην κατάσταση που είναι σήμερα).
Δηλαδή δεν αξίζει τα 4 εκατομμύρια επειδή είναι 30 και δεν έχει μεταπολιτική αξία,αλλά αξίζει να ρισκάρεις ένα 50% + την συμμετοχή σου στην Ευρώπη.
Ή πιστεύεις ότι θα έχει έρθει ο αντικαταστάτης του πριν τον δεκαπενταύγουστο?
Κ στο κάτω κάτω της γραφής, στηρίξη στον προπονητή δεν είναι να την λέτε ή να μαλώνετε με όσους κριτικάρουν τον προπονητή, ουσιαστικη στήριξη είναι όταν συνασπίζεται κάποιος με τα θέλω του. Εκτός αν πιστεύεις ότι ο προπονητής δεν θα είχε πρόβλημα με τυχόν αλλαγή του
Οπαδοί είμαστε κ μας ενδιαφέρει η μπάλα ( όπως κάνουν όλοι οι οπαδοί στον κόσμο) και όχι αν αξίζει 3 ή 4.
Εμένα με νοιάζει να πάω προκριματικα και να έχουν τον παικταρα διαθέσιμο και όχι να κάνω τον σταυρό μου με τον τσιγγαρα και τον οσντοεφ ( ειδικά αν είναι στην κατάσταση που είναι σήμερα).
Δηλαδή δεν αξίζει τα 4 εκατομμύρια επειδή είναι 30 και δεν έχει μεταπολιτική αξία,αλλά αξίζει να ρισκάρεις ένα 50% + την συμμετοχή σου στην Ευρώπη.
Ή πιστεύεις ότι θα έχει έρθει ο αντικαταστάτης του πριν τον δεκαπενταύγουστο?
Κ στο κάτω κάτω της γραφής, στηρίξη στον προπονητή δεν είναι να την λέτε ή να μαλώνετε με όσους κριτικάρουν τον προπονητή, ουσιαστικη στήριξη είναι όταν συνασπίζεται κάποιος με τα θέλω του. Εκτός αν πιστεύεις ότι ο προπονητής δεν θα είχε πρόβλημα με τυχόν αλλαγή του
Ο Μειτέ θέλει να μείνει ?
Αυτό είναι το ερώτημα.
Με την ομάδα του αργά ή γρήγορα θα βρεθεί λύση.
Αυτό είναι το ερώτημα.
Με την ομάδα του αργά ή γρήγορα θα βρεθεί λύση.
Ο μπείτε έχει δηλώσει ο μάνατζερ του δύο φορές ότι θα ήθελε να μείνει.
Όσο για το αργά,αν μπει στο παιχνίδι ο γάβρος ( που όλοι κάτω αυτό λένε απ' έξω απ έξω) χλωμους μας κοβο... περιμένει πώς και πώς να πάρει ρεβάνς για ντεσπο
Όσο για το αργά,αν μπει στο παιχνίδι ο γάβρος ( που όλοι κάτω αυτό λένε απ' έξω απ έξω) χλωμους μας κοβο... περιμένει πώς και πώς να πάρει ρεβάνς για ντεσπο
Υπάρχουν κάποια χαφ που τρέχουν παντού με ένταση και πάθος και πολλές λάθος πάσες αλλά λόγω του τρεξίματος κοροϊδεύουν τον αμαθο θεατή. Σιμανσκι, Σιωπης π.χ. και υπάρχουν και κάποια χαφ που με τον όγκο τους, την παρουσία τους και το μυαλό καλύπτουν τους ίδιους χωρους και με σωστή μεταβίβαση και κουβάλημα μπαλας. Ο Μειτε εδώ και 2 μήνες κρατάει ένα κέντρο ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ. Αντόνιο ανέκδοτο, Τσιγγαρας εκτός ρυθμού, Οζντοεβ κάκιστος από Ιανουάριο και μετά, Σβαμπ τιμιος αλλά ως εκεί. Μπήκε μέσα και η Λαμία δεν ξαναέκανε επίθεση από εκεί που μας είχε κάνει καρδιακους.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
αμα σουταρε και ειχε και καθετη πασα κτλ δε θα παιζε εδω. μια χαρα ειναι για μας, δοκιμασμενος και με 4 εκ. φτηνος ειναι παλι. εδω δωσανε για τον αουγουστο 6....και για εσιτι 3...
Έτσι είναι. Σκεφτείτε να είχε και ένα γρήγορο και ποιοτικό χαφ δίπλα του. Θα ανέβει κ αυτός ακόμη παραπάνω
Πιστεύω και ελπιζω τελικά να αγοραστεί,απλά όσο υπάρχει χρόνος, λογικό να γίνονται και παζάρια .
- figurehead4
Η διαφορά του πρώτου με το δεύτερο ημίχρονο.
Δεν θέλω να μιλήσω οικονομικά. Αυτά τα ξέρουν αυτοί που πληρώνουν. Εγώ με το φτωχό μου το μυαλό σκέφτομαι πως ο Αουγκούστο πουλήθηκε για περισσότερα από όσα ζητά η Μπενφίκα. Ο Αουγκούστο ρε φίλε που μπροστά του είναι κλόουν. Αλλά γάμα τα οικονομικά. Οπαδοί είμαστε.
Πως να σκεφτείς το κέντρο μας χωρίς αυτόν πλέον;
Ή χειρότερα πώς να τον δεις αντίπαλο;
Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα ρε παιδιά.
Δεν θέλω να μιλήσω οικονομικά. Αυτά τα ξέρουν αυτοί που πληρώνουν. Εγώ με το φτωχό μου το μυαλό σκέφτομαι πως ο Αουγκούστο πουλήθηκε για περισσότερα από όσα ζητά η Μπενφίκα. Ο Αουγκούστο ρε φίλε που μπροστά του είναι κλόουν. Αλλά γάμα τα οικονομικά. Οπαδοί είμαστε.
Πως να σκεφτείς το κέντρο μας χωρίς αυτόν πλέον;
Ή χειρότερα πώς να τον δεις αντίπαλο;
Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα ρε παιδιά.
- AlxNeapoli1
Ξεκαθαρα. Τα αξιζει και το εδειξε. Με εναν παιχταρα διπλα θα μεγαλουργησει. Δε γινεται να θελουμε να πουλαμε με 10 και να μη θελουμε να δωσουμε 3-4Wonderland έγραψε:αμα σουταρε και ειχε και καθετη πασα κτλ δε θα παιζε εδω. μια χαρα ειναι για μας, δοκιμασμενος και με 4 εκ. φτηνος ειναι παλι. εδω δωσανε για τον αουγουστο 6....και για εσιτι 3...