Razvan Lucescu V

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευσηαπό hasio_john » Τετ 12 Μαρ 2025, 22:09

Τι να πω ρε μάγκες, σε απόγνωση είμαι.., θέλω να βλέπω καλύτερο ποδόσφαιρο, θέλω να δω το πάθος να γυρίσει στους παίχτες, θέλω να βλέπω στο χορτάρι κάτι διαφορετικό, προπονητής του καναπέ είμαι, αλλά δεν χρειάζεσαι και πτυχία για να πεις πως παίζουμε το πιο άνευρο, μονότονο, βαρετό, άψυχο και εύκολα προβλέψιμο ποδόσφαιρο! (γνώμη μου φυσικά, από τον ... καναπέ) :mrgreen:
Μέρα χωρίς χαμόγελο, μέρα χωρίς ελπίδα,
σε κάνει και μαζεύεσαι, σαν να 'χει καταιγίδα
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευσηαπό Patron » Τετ 12 Μαρ 2025, 22:11

Επιστροφή στο aggressivity :D + balance να γουστάρουμε
Patron

Δημοσίευσηαπό chri5ti9 » Τετ 12 Μαρ 2025, 22:18

Για αρχή ας δουλέψει στημένα . Εφόσον σε σετ παιχνίδι δεν βάζουμε γκολ , σουτάρουμε και ας σεντραρουμε από όπου μπορούμε . Με ένα γκολ σε κάθε ματς από τα στημένα και άμυνα πίσω μπετό , το λιγότερο που θα πάρεις είναι η ισοπαλία . Ας πάμε έτσι τα βασικά που έχουμε να δούμε γκολ από στημένα και εγώ δεν ξέρω από πότε .
Λαρυγγια στα τσιμεντα και ψυχη στα καγκελα
Άβαταρ μέλους
chri5ti9

Δημοσίευσηαπό kataramenos5 » Τετ 12 Μαρ 2025, 23:15

hasio_john έγραψε:Αν είναι να μείνει ο Ρασβάναρος θα τον ήθελα αλλαγμένο, να μεταβεί σε τελείως διαφορετική φιλοσοφία, ν' αλλάξει σχεδόν τα πάντα από το συνηθισμένο πλάνο του! Μπορεί ν' αλλάξει όμως? Δεν βλέπει πως τον έχουν μάθει όλοι σαν ανοιχτό βιβλίο, ακόμα και οι νέοι προπονητές που δεν έχουν πολλές εμπειρίες! Είναι τρομαχτικό να παραμείνει με την ίδια φιλοσοφία και να ξεκινήσει η χρονιά μια από τα ίδια..., δεν θ' αντέξουμε οι οπαδοί! Να μείνει, ΑΛΛΑ να την δει αλλιώς, τελείως αλλιώς!
Υ.γ. Ο Κονσεϊσάο βρήκε νέα ομάδα? :mrgreen: :roll:
Πες απλα δε τον θελω.Μη κρυβομαστε πισω απ το δαχτυλο μας
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευσηαπό hasio_john » Πέμ 13 Μαρ 2025, 01:52

Παίζει ρόλο και το δάχτυλο να ξες....
Μέρα χωρίς χαμόγελο, μέρα χωρίς ελπίδα,
σε κάνει και μαζεύεσαι, σαν να 'χει καταιγίδα
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευσηαπό Мир » Πέμ 13 Μαρ 2025, 02:23

Αντικατάσταση Ράσβαν με Καντσελιέρι.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευσηαπό Nik MK_UK » Πέμ 13 Μαρ 2025, 02:43

Мир έγραψε:Αντικατάσταση Ράσβαν με Καντσελιέρι.

Αντικατασταση Γιωργη με Schab ? :D
Και καρυπιδη με Αντελινο?

Μηπως καλυτερο αυτο?
Nik MK_UK

Δημοσίευσηαπό Jean Valjean » Πέμ 13 Μαρ 2025, 10:23

hasio_john έγραψε:Τι να πω ρε μάγκες, σε απόγνωση είμαι.., θέλω να βλέπω καλύτερο ποδόσφαιρο, θέλω να δω το πάθος να γυρίσει στους παίχτες, θέλω να βλέπω στο χορτάρι κάτι διαφορετικό, προπονητής του καναπέ είμαι, αλλά δεν χρειάζεσαι και πτυχία για να πεις πως παίζουμε το πιο άνευρο, μονότονο, βαρετό, άψυχο και εύκολα προβλέψιμο ποδόσφαιρο! (γνώμη μου φυσικά, από τον ... καναπέ) :mrgreen:

Δεν υπάρχει προπονητής ούτε ομάδα που να μην είναι προβλέψιμοι.
Δεν είναι προβλέψιμος ο Καντσελιέρι με τη Ρεάλ; φυσικά και είναι.
Μπορείς να τους αντιμετωπίσεις έυκολα; όχι.
Γιατί όχι, αφού είναι προβλέψιμοι;
Επειδή έχουν τους παίκτες που έχουν και είναι δεμένη ομάδα με τακτική προσήλωση. Όλες οι ομάδες του Αντσελότι έχουν τακτική προσήλωση. 'Οποιος δεν έχει, δεν παίζει.
Άρα;
Άρα η προβλεψιμότητα είναι ένα παραμύθι των αρδ που επειδή δεν γνωρίζουν ποδόσφαιρο το ρίχνουν στο καλαματιανό και εφευρίσκουν νέους όρους. Αν δεν μιλήσουν για προβλεψιμότητα θα πρέπει να κάνουν ποδοσφαιρική ανάλυση του παιχνιδιού! πώς να κάνουν αφού δεν ξέρουν; Για τον ίδιο λόγο σου αμολάνε και τις αερολογίες για βαριά φανέλα και "κάτω από τα Τέμπη" όπως έγραψε ένας φίλος σε κάποιο άλλο θρεντ.
Μην τσιμπάτε!

Δεν φταίει λοιπόν η "προβλεψιμότητα" στην περίπτωση του ΠΑΟΚ και του Λουτσέσκου.
Φταίει είτε ότι δεν έχεις τους κατάλληλους παίκτες, είτε ότι δεν έχεις παίκτες με τακτική προσήλωση και σωστή ομαδική λειτουργία.
Ένα από τα δύο συμβαίνει ή και τα δύο μαζί.
Το δεύτερο είναι συνεπαγωγή, σε ένα βαθμό (όχι 100%) του πρώτου. Ποιά ομαδικότητα και ποιά τακτική προσήλωση όταν δεν έχεις τους κατάλληλους παίκτες; (διότι γι αυτό λέγονται "κατάλληλοι").
Το πρώτο είναι ευθύνη της διοίκησης περισσότερο, το δεύτερο είναι περισσότερο ευθύνη του προπονητή.
Αυτό ναι, είναι μια συζήτηση που έχει νόημα και γίνεται εδώ μέσα.

Αν θέλουμε να βλέπουμε κάτι διαφορετικό, βλέπουμε άλλες ομάδες. Δόξα τω θεώ, μπορείς σήμερα να δεις καμιά 50αρία ματς τη βδομάδα και λάιβ μάλιστα.
Τι θα πει διαφορετικό; Εγώ, π.χ. δεν θέλω να βλέπω αγώνες όπου παιζεται ποδόσφαιρο, με τους παίχτες να σπρώχουν στην πλάτη τον αντίπαλο όταν τους ξεφεύγει, δεν θέλω να βλέπω παίκτες κατσέρ, δεν θέλω να βλέπω πάικτες που τρέχουν σαν τον Γιουσέιν Μπολτ αλλά βγαίνουν με την μπάλα από το γήπεδο, δεν θέλω να βλέπω παίκτες που κάνουν λάθος 7/10 πάσες αλλά είναι ταχυδύναμοι.
Το τί γουστάρει ο καθένας να βλέπει, είναι δικό του κριτήριο, δεν μπορεί να είναι κριτήριο για την ομάδα μας.
Αλλιώς, αν θέλουμε να είναι κριτήριο, τότε να το βάλουμε σε ψηφοφορία, να βάλουμε σε ψηφοφορία και τον σχηματισμό και τον καταρτισμό της ενδεκάδας. Κι ακόμη περισσότερο, να βάζουμε σε ψηφοφορία και το πόσο θα πουληθεί ο καθε παίκτης, πόσο θα πρέπει να αγοραστεί ο άλλος που θα έρθει και μέχρι πόσο παραπάνω θα τον παζαρέψουμε.
Έτσι όμως, ακυρώνουμε και την διοίκηση και τον προπονητή και τον ΠΑΟΚ ολόκληρο.
Προφανώς και είναι η γνώμη σου και καλά κανεις και αναφέρεις το τι σου αρέσει να βλέπεις. Όμως αυτό δεν μπορεί να συνδέεται με την κριτική στον προπονητή, να είμαστε προσεκτικοί σε αυτό. Αυτό το νόημα έχουν όσα γράφω.
Η παιδεία αποτελεί στολίδι στην ευτυχία και καταφύγιο στη δυστυχία.
"Τὴν παιδείαν ἐν μὲν ταῖς εὐτυχίαις εἶναι κόσμον, ἐν δὲ ταῖς ἀτυχίαις καταφυγήν", Αριστοτέλης
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευσηαπό Tolaros » Πέμ 13 Μαρ 2025, 10:44

[qu
hasio_john έγραψε:Αν είναι να μείνει ο Ρασβάναρος θα τον ήθελα αλλαγμένο, να μεταβεί σε τελείως διαφορετική φιλοσοφία, ν' αλλάξει σχεδόν τα πάντα από το συνηθισμένο πλάνο του! Μπορεί ν' αλλάξει όμως? Δεν βλέπει πως τον έχουν μάθει όλοι σαν ανοιχτό βιβλίο, ακόμα και οι νέοι προπονητές που δεν έχουν πολλές εμπειρίες! Είναι τρομαχτικό να παραμείνει με την ίδια φιλοσοφία και να ξεκινήσει η χρονιά μια από τα ίδια..., δεν θ' αντέξουμε οι οπαδοί! Να μείνει, ΑΛΛΑ να την δει αλλιώς, τελείως αλλιώς!

Θεμιτό να θέλει κάποιος αλλαγή προπονητή ειδικά μετά τα φετινά, αλλά να χαρείτε μην ακούω δε θα αντέξουμε οι οπαδοί.
Σιγά τους καημένους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ λες και σηκώνουμε σταυρό τα τελευταία χρόνια, ήρωες.
Αυτοί που δε θα αντέξουν μόνοι οπαδοί δεν είναι
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευσηαπό rouki » Πέμ 13 Μαρ 2025, 11:06

Υπάρχει προβλέψιμος προπονητής, όταν έχει παίχτες στην ομάδα του, που με μία ενέργεια μπορούν να αλλάξουν όλο το παιχνίδι;
Ο προπονητής δίνει το στίγμα και οι παίχτες το ακολουθούν και με την δικιά τους προσωπικότητα το επιτυγχάνουν.
Απλά πράγματα: έχεις παίχτες καλούς, ικανούς, έξυπνους που μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν σε διαφορετικές συνθήκες; Τότε επιτυγχάνεις.
:mrgreen:
Τα πάντα ρει, τα πάντα χωρεί, ο Π.Α.Ο.Κ. μένει
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευσηαπό nunies4 » Πέμ 13 Μαρ 2025, 11:15

Tolaros έγραψε:[qu

Θεμιτό να θέλει κάποιος αλλαγή προπονητή ειδικά μετά τα φετινά, αλλά να χαρείτε μην ακούω δε θα αντέξουμε οι οπαδοί.
Σιγά τους καημένους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ λες και σηκώνουμε σταυρό τα τελευταία χρόνια, ήρωες.
Αυτοί που δε θα αντέξουν μόνοι οπαδοί δεν είναι

well said
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευσηαπό joshua » Πέμ 13 Μαρ 2025, 12:08

H αντοχη η μη ενος οπαδου δεν κρινεται απο τις τελικες καταταξεις με βαση τις οποιες ναι κανενας οπαδος του ΠΑΟΚ δεν μπορει να δηλωνει απελπισμενος, αλλα με ενα συνολο παραγοντων που στη συγκεκριμενη περιπτωση εχει οδηγησει πολλους οπαδους στην αποστασιοποιηση, καθως η ομαδα εκπεμπει ενα ειδος βαρεμαρας,μια μονοτονια μια προβλεψιμοτητα και οταν λεμε προβλεψιμοτητα δεν αφορα μονο το συστημα, αλλα και αλλες λεπτομερειες οπως το ποιοι θα παιξουν,πως θα παιξουν,ποτε θα βγουν,ποιοι θα μπουν...Ειναι σαν να βλεπουμε την ιδια ταινια συνεχως σε επαναληψη με εξαιρεση τη περσινη χρονια, τη μονη στην δευτερη τετραετια Λουτσεσκου που οι εκπληξεις ξεκινησαν Ιουλιο και τελειωσαν Μαιο. Μονο ο ιδιος γνωριζει αν μπορει να εμφανιστει ξανα ο περσινος,αν εχει τη διαθεση,την αντοχη και οτι αλλο χρειαζεται.
Time to get it, before you let it get to you
Here he comes now, stick to your guns and let him through
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευσηαπό renegade » Πέμ 13 Μαρ 2025, 13:56

Η ίδια μονοτονία, προβλεψιμότητα κτλ που αναφέρεις ίσχυε και πέρσι απλά με μόνη διαφορά τα αποτελέσματα.
Στην πραγματικότητα αυτό που τα επισκιάζει όλα είναι το αποτέλεσμα.
Σε ένα φόρουμ καλώς ή κακώς δεν υπάρχει καν δημοκρατία
renegade

Δημοσίευσηαπό psykoman » Πέμ 13 Μαρ 2025, 14:44

Αυτο με την προβλεψιμοτητα ειναι παπαρια μαντολες...

Καθε ομαδα εχει το στυλ της και πανω σ αυτο δουλευει...
Οσοι βλεπετε δλδ ευρωπαικα ματς βλεπετε καθε τρεις και λιγο να αλλαζουν οι ομαδες συστημα και τροπο παιχνιδιου;;;; Μην τρελαθουμε τωρα....καθε ομαδα εχει το στυλ της και προσπαθει να το τελειοποιησει...

Χθες εβλεπα Ατλετικο με Ρεαλ...
Αμυνα η Ατλετικο στα τελευταια 20 μετρα...κυριολεκτικα...
Η Ρεαλ στριφογυριζε την μπαλα εξω απ την περιοχη...Τι μπορουσε να κανει σε καποιον που αμυνεται στα 20 μετρα;;;
Στηριχθηκε μονο στις προσωπικες ενεργειες...οπως του Μπαμπε που πηρε το πεναλντι...

Ουτε αλλαγη συστηματος ουτε τροπο παιχνιδιου...και εχει ταχυδυναμικους παικτες που ολοι το θεωρουν πανακια...

Ειδαμε και την Μπρυζ των πιτσιρικαδων ταχυδυναμικων...σαν αυγο τους καθαρισαν...
Ο πολεμος ξεκινησε:
Αν προχωρησω, ακολουθηστε με
Αν υποχωρησω, σκοτωστε με
Αν σκοτωθω, εκδικηθειτε με
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευσηαπό joshua » Πέμ 13 Μαρ 2025, 14:48

Διαφωνώ rene. Περσι είδαμε έναν Λουτσεσκου το καλοκαίρι να εμφανίζει μια ομάδα απόλυτα συγκεντρωμενη ενώ έχανε τον ένα παίκτη μετά τον αλλο και κατεβαινε σε προκριματικα με τρελές ελλειψεις. Είδαμε να βάζει και να ενσωματώνει γρήγορα για τα δεδομένα του νέους παίκτες. Είδαμε φλόγα στα μάτια παικτων. Είδαμε μια μεσοεπιθετικη γραμμή να βγάζει φωτιές και παικτες να κάνουν σεζόν καριέρας εμπνευσμένοι πιθανότατα από το κλίμα που επικρατούσε στα αποδυτήρια. Τίποτα από αυτά δεν Είδαμε φέτος όπως δεν τα είχαμε δει και σε προηγούμενες της περσινής σεζόν. Το ερώτημα είναι αν το περσινό ήταν η εξαίρεση στον κανόνα η αν θα μπορούσε να γίνει κανόνας.
Time to get it, before you let it get to you
Here he comes now, stick to your guns and let him through
Άβαταρ μέλους
joshua

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Roster

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: nunies4 και 7 επισκέπτες