Πες απλα δε τον θελω.Μη κρυβομαστε πισω απ το δαχτυλο μαςhasio_john έγραψε:Αν είναι να μείνει ο Ρασβάναρος θα τον ήθελα αλλαγμένο, να μεταβεί σε τελείως διαφορετική φιλοσοφία, ν' αλλάξει σχεδόν τα πάντα από το συνηθισμένο πλάνο του! Μπορεί ν' αλλάξει όμως? Δεν βλέπει πως τον έχουν μάθει όλοι σαν ανοιχτό βιβλίο, ακόμα και οι νέοι προπονητές που δεν έχουν πολλές εμπειρίες! Είναι τρομαχτικό να παραμείνει με την ίδια φιλοσοφία και να ξεκινήσει η χρονιά μια από τα ίδια..., δεν θ' αντέξουμε οι οπαδοί! Να μείνει, ΑΛΛΑ να την δει αλλιώς, τελείως αλλιώς!
Υ.γ. Ο Κονσεϊσάο βρήκε νέα ομάδα?![]()
Мир έγραψε:Αντικατάσταση Ράσβαν με Καντσελιέρι.
hasio_john έγραψε:Τι να πω ρε μάγκες, σε απόγνωση είμαι.., θέλω να βλέπω καλύτερο ποδόσφαιρο, θέλω να δω το πάθος να γυρίσει στους παίχτες, θέλω να βλέπω στο χορτάρι κάτι διαφορετικό, προπονητής του καναπέ είμαι, αλλά δεν χρειάζεσαι και πτυχία για να πεις πως παίζουμε το πιο άνευρο, μονότονο, βαρετό, άψυχο και εύκολα προβλέψιμο ποδόσφαιρο! (γνώμη μου φυσικά, από τον ... καναπέ)
hasio_john έγραψε:Αν είναι να μείνει ο Ρασβάναρος θα τον ήθελα αλλαγμένο, να μεταβεί σε τελείως διαφορετική φιλοσοφία, ν' αλλάξει σχεδόν τα πάντα από το συνηθισμένο πλάνο του! Μπορεί ν' αλλάξει όμως? Δεν βλέπει πως τον έχουν μάθει όλοι σαν ανοιχτό βιβλίο, ακόμα και οι νέοι προπονητές που δεν έχουν πολλές εμπειρίες! Είναι τρομαχτικό να παραμείνει με την ίδια φιλοσοφία και να ξεκινήσει η χρονιά μια από τα ίδια..., δεν θ' αντέξουμε οι οπαδοί! Να μείνει, ΑΛΛΑ να την δει αλλιώς, τελείως αλλιώς!
Tolaros έγραψε:[quhasio_john έγραψε:Αν είναι να μείνει ο Ρασβάναρος θα τον ήθελα αλλαγμένο, να μεταβεί σε τελείως διαφορετική φιλοσοφία, ν' αλλάξει σχεδόν τα πάντα από το συνηθισμένο πλάνο του! Μπορεί ν' αλλάξει όμως? Δεν βλέπει πως τον έχουν μάθει όλοι σαν ανοιχτό βιβλίο, ακόμα και οι νέοι προπονητές που δεν έχουν πολλές εμπειρίες! Είναι τρομαχτικό να παραμείνει με την ίδια φιλοσοφία και να ξεκινήσει η χρονιά μια από τα ίδια..., δεν θ' αντέξουμε οι οπαδοί! Να μείνει, ΑΛΛΑ να την δει αλλιώς, τελείως αλλιώς!
Θεμιτό να θέλει κάποιος αλλαγή προπονητή ειδικά μετά τα φετινά, αλλά να χαρείτε μην ακούω δε θα αντέξουμε οι οπαδοί.
Σιγά τους καημένους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ λες και σηκώνουμε σταυρό τα τελευταία χρόνια, ήρωες.
Αυτοί που δε θα αντέξουν μόνοι οπαδοί δεν είναι
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: nunies4 και 7 επισκέπτες