Μπαρκαρούτσος έγραψε:Λοιπόν Doom, στο FM μόλις μπήκα στο league phase του CL με ΠΑΟΚ.
Τις προηγούμενες σεζόν έφτανα μέχρι 8 ή 4 του Conference (με ένα σύντομο πέρασμα από Europa).
Όταν τελειώσω τη σεζόν, θα δω πώς πήγα από έσοδα και θα κρίνω τελικά τι συμφέρει πραγματικά
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μπαρκαρούτσος έγραψε:Λοιπόν Doom, στο FM μόλις μπήκα στο league phase του CL με ΠΑΟΚ.
Τις προηγούμενες σεζόν έφτανα μέχρι 8 ή 4 του Conference (με ένα σύντομο πέρασμα από Europa).
Όταν τελειώσω τη σεζόν, θα δω πώς πήγα από έσοδα και θα κρίνω τελικά τι συμφέρει πραγματικά
Το update που σε υποσχέθηκα, Doom!
Με 8μπαλο στη Τούμπα και 2-3 στο Ισραήλ, πέρασα τη M. Haifa τον Αύγουστο και μπήκα στον όμιλο.
Έχασα 2-1 από την Porto, 5-2 από τη Liverpool* και έφερα 2-2 με τη Borussia.
Νίκησα Molde, Napoli, Alaves και Bayer L. με 1 γκολ διαφορά και τη Roma με σκορ 6-3. Λόγω διαφοράς γκολ δεν μπήκα απ'ευθείας στους 16, αλλά πήγα στo play-off γύρο με την Borussia που με κέρδισε 5-4 στη Γερμανία, αλλά την ξεκώλιασα 6-2 στην Τούμπα.
Και όλα αυτά με ελάχιστα quit/load!![]()
Φυσικά ο ΠΑΟΚ μου στο FM το 2027 είναι πιο δυνατός από τον ΠΑΟΚ του Lucescu και έχω περισσότερες πιθανότητες να σταθώ αξιοπρεπής.
Για τους λάτρεις της στατιστικής: 42 γκολ σε 12 αγώνες, σε 172 σουτ.
Στην τελική, το συμπέρασμά μου είναι: να πάω και να παλέψω για να διεκδικήσω την όποια πιθανότητα με αναλογεί.
Άρα, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΣΟΥΛΟΥ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.
* με τη Liverpool έκανα 3-4 φορές quit και load, γιατί όλο έχανα με κάτω τα βρακιά, κάτι 8-1 και τέτοια. 5-2 οκ, νορμάλ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες