Europemania II

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

Re: Europemania II

Δημοσίευσηαπό beyes4 » Τρί 18 Ιουν 2024, 16:07

Στους αντιπαλους που πρέπει να αποφύγουμε μαζί με Στεαουα/Γιαγκελονια θα πρέπει να είναι και η Τσελιε.

Μπορεί σαν όνομα να είναι παντελώς άγνωστη,αλλά
η πρωταθλήτρια Σλοβενίας μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνος αντίπαλος.

Βεβαια όλοι γνωρίζουμε ότι μόνο αυτοί οι 3 είναι οι πιθανοί αντίπαλοί μας.
****ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ/ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ****ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ****ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ****
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευσηαπό Jim_Chatz » Τρί 18 Ιουν 2024, 16:09

Καλά αν είναι να φοβόμαστε και την Τσέλιε, τι πάμε να κάνουμε στα προκριματικά?

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Jim_Chatz

Δημοσίευσηαπό Andrew R » Τρί 18 Ιουν 2024, 16:12

Aye4 έγραψε:
icue έγραψε:Γιατι λετε για Γιανγκελονια και αφηνετε απεξω την Στεαουα; Ειναι πιο "ακριβη" ομαδα οι Ρουμανοι στα χαρτια.

Σωστό
Στεάουα και Γιαγκελονια είναι δύο ομάδες ανωτέρω επιπέδου για τις οποίες θα αναζητούμε ένα θαύμα για την πρόκριση

Ο ΠΑΟΚ μας πρεπει να εχει αυριο ενα αντιπαλο πραγματικο λοιμο. Δεν επιθυμω καμια απολυτως ομαδα που να μην εχει διαπυστευτηρια μπυραριας. Δεν θελω κι ουτε εχω να αποδειξω τιποτα σε κανενα . Θελω την ομαδα μου σε τρεις διαδοχικες εξαιρετικες κληρωσεις ωστε να κουναει σεντονι τον οκτωβρη στη Τουμπα, με την μκροτερη δυνατη προσπαθεια
Andrew R

Δημοσίευσηαπό PAOKTillDeath » Τρί 18 Ιουν 2024, 16:16

beyes4 έγραψε:Στους αντιπαλους που πρέπει να αποφύγουμε μαζί με Στεαουα/Γιαγκελονια θα πρέπει να είναι και η Τσελιε.

Μπορεί σαν όνομα να είναι παντελώς άγνωστη,αλλά
η πρωταθλήτρια Σλοβενίας μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνος αντίπαλος.

Βεβαια όλοι γνωρίζουμε ότι μόνο αυτοί οι 3 είναι οι πιθανοί αντίπαλοί μας.

Αυτό το έχω σαφε 100%!!!

Δεν μπορεί να μου το βγάλει κανείς από το μυαλό μου, ότι δεν θα έχουμε στο ηπογρουπ μας αύριο και Στράτα και τους Πολωνούς!

Μια φορά να έρθει ενα λιμό στο πρώτο ματς, να πας με ηρεμία και όχι στην τσίτα!!
PAOKTillDeath

Δημοσίευσηαπό beyes4 » Τρί 18 Ιουν 2024, 16:23

Jim_Chatz έγραψε:Καλά αν είναι να φοβόμαστε και την Τσέλιε, τι πάμε να κάνουμε στα προκριματικά?

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το πρώτο βήμα για να μπούμε σε περιπέτειες είναι να πούμε 'Ποια Τσέλιε;' Που παίζει να είναι αγωνιστικά καλύτερη από τον ΟΑρη.

Από τη στιγμή που υπάρχουν τόσα λιμα καλό θα ήταν να την αποφύγουμε.
****ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ/ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ****ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ****ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ****
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευσηαπό zissos » Τρί 18 Ιουν 2024, 16:29

Ο ΠΑΟΚ να είναι αυτός που πρέπει και αντίπαλος ας είναι όποιος νά ναι.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευσηαπό Γερασίμου » Τρί 18 Ιουν 2024, 16:34

Πέρσι στα γκρουπ των ισχυρών ήμασταν, αλλά στον β΄ γύρο μας έτυχε η Μπεϊτάρ, με ρεβάνς ειδικών συνθηκών στο Ισραήλ και σε καυτή έδρα τόσο από πλευράς οπαδών, όσο και θερμοκρασίας. Στον γ΄ γύρο η Χάιντουκ, ότι δηλαδή χειρότερο μπορούσε από τους λεγόμενους αδύναμους.
Ε, φέτος δεν μας χρωστάει κάτι η τύχη καλοκαιριάτικα;
Γερασίμου

Δημοσίευσηαπό Retzi » Τρί 18 Ιουν 2024, 16:34

Κατι μου λεει οτι θα παμε για μπανια στον Λουκα μεσω εγνατιας. Βοσνια ετοιμασου. :opaokara:
Και όταν θα πάω στον τρελογιατρό...
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευσηαπό theo G4 » Τρί 18 Ιουν 2024, 16:39

Anthimox έγραψε:Παιδιά, αυτή η Βίρτους Ακουαβίβα που θα παίξουμε είναι καλή; :D :D :D :D

:nairepaok: :opaokara: :opaokara:
theo G4

Δημοσίευσηαπό Evangelos Apostolidis » Τρί 18 Ιουν 2024, 17:17

Ανεξαρτητως με ποιον θα κληρωθουμε αυριο, θα ειμαστε παντα φαβορι γιατι ειμαστε στους ισχυρους. Μιας και οι αγωνες ειναι αρκετα νωρις στην σεζον υπαρχουνε ομως αντιπαλοι που μπορουνε κατω απο ιδιαιτερες συνθηκες να μας αποκλεισουν (Λεφσκι π.χ.).

Ειναι ομαδες με μεγαλη Ευρωπαικη ιστορια και ετσι αυτοματως με την λεγομενη βαρια φανελα, θα ηθελα να αποφυγουμε ομαδες οπως Σλοβαν, Στεαουα, Λουντογκορετς και Γιαγκελονια, αλλα και η Ελσινκι θα ειναι επικινδυνη αντιπαλος μιας και θα εχει ρυθμο. Ας παρουμε καπως ξεκουραστα την προκριση για την 3η προκριματικη φαση που θα σημαινε και συμμετοχη σε Ευρωπαικο ομιλο και τουλαχιστον αλλους εξι αγωνες (στο Κονφερεντς).

Ετσι και αλλιως μετα θα αντιμετωπισουμε πολυ πιο ισχυρους αντιπαλους.
Evangelos Apostolidis

Δημοσίευσηαπό Doomlord4 » Τρί 18 Ιουν 2024, 17:45

Δεν μπορούμε να κληρωθούμε με τα ζευγάρια των

Σλοβαν
Λουντογκορετς
Ελσινκι

στον Β' προκριματικό

αφού θα είμαστε όλοι στους δυνατούς
The Incredibles - Unstoppables
https://www.youtube.com/watch?v=YAuuWSOIbjw
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευσηαπό Azrael » Τρί 18 Ιουν 2024, 17:48

Ποιες ομαδες θα θελαμε;
Stare in the raven's eye
Your time has come to die
Welcome to my world
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευσηαπό Doomlord4 » Τρί 18 Ιουν 2024, 17:53

Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

αύριο θα περιοριστούν σε 1 αν θα είναι οι Πολωνοί,ή 2 αν θα κληρωθούμε με οποιοδήποτε από τα 11/14 ζευγάρια

Εικόνα
The Incredibles - Unstoppables
https://www.youtube.com/watch?v=YAuuWSOIbjw
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευσηαπό Λεμεσος4 » Τρί 18 Ιουν 2024, 17:57

Τον Ιουλιο δεν υπαρχει καμια ευκολη ομαδα. Αυτο ειναι Νομος.
1104 χιλιομετρα ειναι λιγα
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευσηαπό marsantos » Τρί 18 Ιουν 2024, 18:01

Εγώ να πω την αμαρτία μου δε με νοιάζει πως θα ειναι ο ΠΑΟΚ. Ας είναι και ασοβαρος.
Θα καταλάβετε γιατί το λέω.
Βλέπω ομάδες που ανάμεσα σε πλήθος σοβαρών αντιπάλων τους κάθεται μια Τσουκαρινσκι και μια Τοπολα.
Βλέπω άλλες ομάδες που δεν έχουν καμία ευρωπαϊκή παρουσία σε ομίλους τα τελευταία χρόνια να έχουν για κλήρωση κάτι Αραράτ κάτι Γκομελ και κάτι Κολος..
Εμείς έχουμε για πρώτη κλήρωση, ως αρκετά ισχυροί για τα δεδομένα των πρώτων κληρώσεων, κληρώσεις με ομάδες που έχουν έδρες με 20000 κόσμο. Ναι ξέρω αν ο ΠΑΟΚ είναι σοβαρός δεν πρέπει να αποκλείεται από καμία Λεφσκι και πρέπει να καθαρίζει ευκολα ομαδες σαν τη Μπειταρ. Αλλά από την άλλη Ιούλη μήνα δε γίνεται να παίξουμε με μια ομάδα μικρότερη κι από χωριο; Στην Ελλάδα απέναντι σε 20000 κόσμο παίζουμε απέναντι σε 2 με 3 ομάδες,. Κι αυτά είναι ματς που κρίνουν πρωτάθλημα. Θέλω μια φορά να τυχουμε μιά ομάδα που δε θα έχει κερκίδες. Που θα βλέπουμε γύρω γύρω δέντρα και σπίτια. Που οι οπαδοί της ομάδας δε θα είναι πάνω πο 100. Που η ομάδα δεν έχει περάσει ποτέ πάνω από το δεύτερο προκριματικό. Ένα λιμο που τόσο οι Λουτσε fc όσο και οι Αντιλουτσε fc θα έκαναν νίκες μέσα έξω.
Μια φορά δικαιούμαστε κι εμείς να μας χαμογελάσει η τύχη και να ξέρουμε από τέλη Ιούλη ότι έχουμε εξασφαλισμενους ομίλους. Για την επόμενη κλήρωση βλέπουμε. Αλλά στην πρώτη κλήρωση ας μας έρθει κι εμάς μια φορά μια ομάδα από το Νεπάλ ή από τα νησιά Παπούα..
marsantos

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ευρώπη

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης