Εγώ θα με έβαζα τελευταίοΑποστόληςΑ έγραψε:Έχεις και καλή ραδιοφωνική φωνή. Νο 2 από όσους έχω ακούσει.

Δεν ήταν μια και έξω ηχογράφηση,είναι κόψε ράψε

Αλλά ναι,ο Equalizer είναι όντως ο νο1!
Εγώ θα με έβαζα τελευταίοΑποστόληςΑ έγραψε:Έχεις και καλή ραδιοφωνική φωνή. Νο 2 από όσους έχω ακούσει.
Marsante! Ελπίζω να σας έπεισα και να έχω τουλάχιστον από εσάς +2 "ψήφους"marsantos έγραψε:Εβαλα να ακούσω το podcast με δυνατή ένταση και είχα και το γιο μου δίπλα.
Μου λέει κάποια στιγμή:" Μπαμπά αυτός μιλάει σαν πολιτικος,
τα λέει πολύ σοβαρά, σαν να θέλει να μας πείσει για κάτι.."
Παιδί μου, του λέω, όντως θέλει να μας πείσει για κάτι και γι' αυτό το λόγο δεν είναι πολιτικός, είναι επιστήμονας.
Doom, δεν έχει νόημα να σου πω καλά λόγια.
Εύχομαι μόνο κάποια στιγμή να σε γνωρίσω από κοντά και να σου σφίξω παοκτσηδικα το χέρι.
Υγ. Συγχαρητήρια και σε όλα τα παιδιά, όπως o equalizer, που δουλεύουν στο παρασκήνιο και έχουν βοηθήσει στο να εξελιχθεί αυτός ο ιστότοπος από ένα απλό οπαδικο φόρουμ σε ένα χώρο που κρύβει πλούτο γνώσεων και απόψεων υψηλού επιπέδου
Εμένα με έχεις πείσει εδώ και καιρό.Doomlord4 έγραψε:[
...
Marsante! Ελπίζω να σας έπεισα και να έχω τουλάχιστον από εσάς +2 "ψήφους"![]()
![]()
...
Από τη στιγμή που θα παίρναμε εμείς το εισιτήριο του EPS,θα υπήρχε κενή θέση στο μονοπάτι των πρωταθλητώνAfanas έγραψε:Από την άλλη δεν υπάρχει κενή θέση στο μονοπάτι των μη πρωταθλητών...
Οταν το ειδα αυτο σκεφτηκα.Ποσες μερες αφιερωσε ο.......Doomlord4 έγραψε:Να σαι καλά φίλε μου,σε ευχαριστώ!Jean Valjean έγραψε:Θεωρώ πολύ σημαντική την συνεισφορά του Doomlord4 στο φόρουμ.
Η παρουσίαση που έχει κάνει κατά καιρούς σε διάφορα θέματα που αφορούν τα ευρωπαικά κύπελλα και την συμμετοχή του ΠΑΟΚ σε αυτά είναι μεγάλης αξίας και φυσικά ανάλογης είναι και το podcast.
Απαιτείται πολλή και σοβαρή προεργασία και δουλειά για να έρθει εις πέρας μια τέτοια παρουσίαση και οι σχετικές αναλύσεις.
Μπράβο!![]()
![]()
Όντως ασχολήθηκα πάρα πολλές ώρες,με συνεχείς τροποποιήσεις και βελτιώσεις και στο οπτικό κομμάτι και στο ηχητικό
![]()
Ρε συ κατ,οι επαγγελματίες δεν έχουν ιδέα για τους παλιούς κανόνες,θα μπορούσαν να εξηγησουν τους καινούριους;kataramenos5 έγραψε:Οταν το ειδα αυτο σκεφτηκα.Ποσες μερες αφιερωσε ο.......
Χαλαρα μπαινει και στο TOP του Τρέλες που κανατε για τον ΠΑΟΚ
Respect .
Υγ Αναρωτιεμαι αν σε επίπεδο ελ συλλογων ,οχι μονο του ΠΑΟΚ
υπαρχει εστω ενας επαγγελματιας που να εκανε ανάλογη δουλεια.