Europemania II

Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Re: Europemania II

Δημοσίευση από Doomlord4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Έχεις και καλή ραδιοφωνική φωνή. Νο 2 από όσους έχω ακούσει.
Εγώ θα με έβαζα τελευταίο :lol:

Δεν ήταν μια και έξω ηχογράφηση,είναι κόψε ράψε ;)

Αλλά ναι,ο Equalizer είναι όντως ο νο1!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Πέμ 12 Σεπ 2024, 11:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

---------
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Πέμ 12 Σεπ 2024, 11:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Εβαλα να ακούσω το podcast με δυνατή ένταση και είχα και το γιο μου δίπλα.
Μου λέει κάποια στιγμή:" Μπαμπά αυτός μιλάει σαν πολιτικος,
τα λέει πολύ σοβαρά, σαν να θέλει να μας πείσει για κάτι.."

Παιδί μου, του λέω, όντως θέλει να μας πείσει για κάτι και γι' αυτό το λόγο δεν είναι πολιτικός, είναι επιστήμονας.

Doom, δεν έχει νόημα να σου πω καλά λόγια.
Εύχομαι μόνο κάποια στιγμή να σε γνωρίσω από κοντά και να σου σφίξω παοκτσηδικα το χέρι.

Υγ. Συγχαρητήρια και σε όλα τα παιδιά, όπως o equalizer, που δουλεύουν στο παρασκήνιο και έχουν βοηθήσει στο να εξελιχθεί αυτός ο ιστότοπος από ένα απλό οπαδικο φόρουμ σε ένα χώρο που κρύβει πλούτο γνώσεων και απόψεων υψηλού επιπέδου
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Πέτρο, εξαιρετικό λέγειν. Πολύ ωραία ανάλυση. Θα το ξανακούσω γιατί αρκετά δεν τα κατάλαβα. Θέλει μολύβι και χαρτί όταν σε ακούμε ή οταν σε διαβάζουμε. Μπράβο σου! Όπως είπε και ο @Equal πολλές εργατοώρες για να μας ανοίξεις τα μάτια.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! :pano: :pano:

Και για ότι απορία έχεις εδώ είμαστε!
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

marsantos έγραψε:Εβαλα να ακούσω το podcast με δυνατή ένταση και είχα και το γιο μου δίπλα.
Μου λέει κάποια στιγμή:" Μπαμπά αυτός μιλάει σαν πολιτικος,
τα λέει πολύ σοβαρά, σαν να θέλει να μας πείσει για κάτι.."

Παιδί μου, του λέω, όντως θέλει να μας πείσει για κάτι και γι' αυτό το λόγο δεν είναι πολιτικός, είναι επιστήμονας.

Doom, δεν έχει νόημα να σου πω καλά λόγια.
Εύχομαι μόνο κάποια στιγμή να σε γνωρίσω από κοντά και να σου σφίξω παοκτσηδικα το χέρι.

Υγ. Συγχαρητήρια και σε όλα τα παιδιά, όπως o equalizer, που δουλεύουν στο παρασκήνιο και έχουν βοηθήσει στο να εξελιχθεί αυτός ο ιστότοπος από ένα απλό οπαδικο φόρουμ σε ένα χώρο που κρύβει πλούτο γνώσεων και απόψεων υψηλού επιπέδου
Marsante! Ελπίζω να σας έπεισα και να έχω τουλάχιστον από εσάς +2 "ψήφους" ;) :mrgreen:

Σε ευχαριστώ φίλε μου,και εννοείται πως όταν θα ανέβεις θα τα πούμε κι από κοντά
Παλιότερα κατέβαινα Αθήνα αραιά και που,πέρασαν χρόνια όμως απ την τελευταία φορά!
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Doomlord4 έγραψε:[
...
Marsante! Ελπίζω να σας έπεισα και να έχω τουλάχιστον από εσάς +2 "ψήφους" ;) :mrgreen:
...
Εμένα με έχεις πείσει εδώ και καιρό.
Ο μικρός (με δημοκρατικές διαδικασίες :mrgreen:) στα θέματα του ΠΑΟΚ θα πιστεύει οτι κι εγώ.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

:lol: :opaokara:

Μπράβο στον μικρό,τα χαιρετίσματά μου! :pano: :pano: :pano:
Afanas

Δημοσίευση από Afanas »

Μπράβο Ντουμ και πάλι, εξαιρετική δουλειά. Τα αποτελέσματα της προσπάθειάς σου γίνονται εμφανή σιγά σιγά τόσο εδώ που πείθεις και μυείς όλο και περισσότερους όσο και σε άρθρα όπως αυτό του Μήλιου, και με το podcast νομίζω θα φτάσεις και καινούρια αυτιά. :opaokara: :opaokara:

Μου δημιούργησες μια απορία πάντως σχετικά με τα European Performance Spots. Είπες ότι αν η Ελλάδα κέρδιζε μια τέτοια θέση πέρσι εμείς θα μπαίναμε προφανώς απευθείας στο C.L. και η αεκ θα έπαιρνε τη θέση μας στα προκριματικά. Πώς γίνεται όμως μια μη πρωταθλήτρια ομάδα να παίξει στο μονοπάτι των πρωταθλητών; Από την άλλη δεν υπάρχει κενή θέση στο μονοπάτι των μη πρωταθλητών...
Στον κανονισμό που έδειξες στο βίντεο αναφέρεται μόνο η περίπτωση η ομάδα που κερδίζει το απευθείας εισιτήριο να είχε θέση στο E.L ή το Cf.L. Οπότε ίσως αυτό είναι άλλο ένα γκρίζο σημείο στους κανονισμούς που μάλλον δεν θα χρειαστεί ποτέ να ξεκαθαριστεί.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Ευχαριστώ φίλε Αφάνα!! :pano: :pano: \

Μένει να δούμε αν όσοι επηρεαστούν δώσουν credits στο PAOKMANIA ή θα τα περάσουν σαν δικά τους ;)

Τώρα για τον κανόνα του EPS

3.08
Places in the UEFA Champions League, UEFA Europa League or UEFA Conference League made available by clubs allocated an EPS are filled as follows:

If a club allocated an EPS also qualifies for the UEFA Champions League qualifying phase or play-offs,

(o PAOK σε αυτήν την υποθετική περίπτωση που η Ελλάδα τερμάτιζε 1η ή 2η στη χρονιά)

its place in the qualifying phase or play-offs

is allocated to the club that

finishes the same association’s domestic championship (Πρωτάθλημα Super League)

in the highest position of all those that qualify for the league path of the UEFA Champions League, UEFA Europa League or UEFA Conference League.
(αεκ)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Πέμ 12 Σεπ 2024, 22:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Afanas έγραψε:Από την άλλη δεν υπάρχει κενή θέση στο μονοπάτι των μη πρωταθλητών...
Από τη στιγμή που θα παίρναμε εμείς το εισιτήριο του EPS,θα υπήρχε κενή θέση στο μονοπάτι των πρωταθλητών
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Doomlord4 έγραψε:
Jean Valjean έγραψε:Θεωρώ πολύ σημαντική την συνεισφορά του Doomlord4 στο φόρουμ.
Η παρουσίαση που έχει κάνει κατά καιρούς σε διάφορα θέματα που αφορούν τα ευρωπαικά κύπελλα και την συμμετοχή του ΠΑΟΚ σε αυτά είναι μεγάλης αξίας και φυσικά ανάλογης είναι και το podcast.
Απαιτείται πολλή και σοβαρή προεργασία και δουλειά για να έρθει εις πέρας μια τέτοια παρουσίαση και οι σχετικές αναλύσεις.
Μπράβο!
Να σαι καλά φίλε μου,σε ευχαριστώ! :pano: :pano:
Όντως ασχολήθηκα πάρα πολλές ώρες,με συνεχείς τροποποιήσεις και βελτιώσεις και στο οπτικό κομμάτι και στο ηχητικό
:nairepaok: :nairepaok:
Οταν το ειδα αυτο σκεφτηκα.Ποσες μερες αφιερωσε ο.......
Χαλαρα μπαινει και στο TOP του Τρέλες που κανατε για τον ΠΑΟΚ
Respect .

Υγ Αναρωτιεμαι αν σε επίπεδο ελ συλλογων ,οχι μονο του ΠΑΟΚ
υπαρχει εστω ενας επαγγελματιας που να εκανε ανάλογη δουλεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Πέμ 12 Σεπ 2024, 22:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Afanas

Δημοσίευση από Afanas »

Μάλιστα, ευχαριστώ για την απάντηση! :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

:pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

kataramenos5 έγραψε:Οταν το ειδα αυτο σκεφτηκα.Ποσες μερες αφιερωσε ο.......
Χαλαρα μπαινει και στο TOP του Τρέλες που κανατε για τον ΠΑΟΚ
Respect .

Υγ Αναρωτιεμαι αν σε επίπεδο ελ συλλογων ,οχι μονο του ΠΑΟΚ
υπαρχει εστω ενας επαγγελματιας που να εκανε ανάλογη δουλεια.
Ρε συ κατ,οι επαγγελματίες δεν έχουν ιδέα για τους παλιούς κανόνες,θα μπορούσαν να εξηγησουν τους καινούριους; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Πόσο μάλλον να τους αναλύσουν κιολας

Να τους αναλύσουν και να τους παρουσιάσουν με ποιον τρόπο να μπορεί να τους εκμεταλευτεί η εκάστοτε Ελληνική ομάδα ;)

Και πόσο μάλλον να φτιάξουν και βιντεο με επεξηγηματικούς πίνακες

Κι αν το κανανε,υπήρχε περίπτωση να μην είναι 2 λόγια στα γρήγορα,ή ένα άρθρο 2 παραγράφων;

Για αυτό έπρεπε να είναι ΕΤΣΙ αυτό το ποντκαστ

Έπρεπε να υπάρχει μια βάση....μια ΣΤΑΘΕΡΑ ;)

Υπάρχει μεγάλο θέμα με τους παλιούς κανόνες
Τώρα με όλες τις αλλαγές,έχει χαθεί η μπάλα

Τους τελευταίους 12 μήνες ο κόσμος έχει απορίες για τα πιο εύκολα θέματα και έχει γίνει ρεκόρ άμπαλων αρθρών από τους δημοσιογράφους

Που ΟΛΟΙ κρεμόντουσαν από τα χείλη του Δημάτου

Έκανε λάθος ο Δημάτος,ή δεν ανέλυσε πράγματα εις βάθος;;
Αυτό θα προσφερόταν απ όλους προς τους πελάτες τους
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ευρώπη”