ΕΥΡΩΠΗ 2024-25
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2024-25
Η Εγνατία στο πρώτο ημιχρόνιο έδειξε δείγματα μιασ πολύ καλοδουλεμένης ομάδος συνόλου έβαλε ένα γκολ ειχε πεντε κόρνερ και έχασε αλλές δυο κλασικές ευκαιρίες για γκόλ θα μπορούσε άνετα να ήταν το σκορ 2 ,3 μηδέν η λούκα δεν έκανε τίποτα στο πρώτο ημιχρόνιο πλήν του τυχερού της γκόλ...Θα έχει πιστευώ πολύ ενδιαφέρον το δευτερο ημιχρόνιο. Για εμας απο αυτο που είδα μακάρι να περάσει η ομάδα της βοσνίας ειναι εως τωρα κατώτερη των Αλβανών.
Χααα... Το έχει στο YouTube free εντωμεταξυ..
Η μήπως εγώ το βλέπω επειδή είμαι εξωτερικό??!
- john4serres
Ανακάλυψες την Αμερική μπράβο απο που λες να το βλέπουμε εμείς.....Hayate έγραψε:Χααα... Το έχει στο YouTube free εντωμεταξυ..

Παράταση...μακάρι να περάσει η Μπορατς . Η Εγνατία έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία ...
Συμφωνώ, καλήτερη ομάδα η Εγνατία. Η Μπάνια Λούκα βέβαια έχει πολύ ποιο καυτή έδρα.
- john4serres
Ολες οι ομάδες απαιτούν σεβασμό . Μην ξεχνάς την Εστερσουντ...και κατι άλλες απίθανες...john4serres έγραψε:Μην μας κανει καμια ζημια ο Ιταλοαλβανός με το 82, ή ο Ιβοριανός με το 14.
Αρχίζει το σφίξιμο.
Ο Δικέφαλος αν καταφέρει να περάσει το εμπόδιο των Μπάνια Λούκα ή Εγνάτια, θα αντιμετωπίσει μια εκ των:
Λουντογκόρετς - Δυναμό Μινσκ
ΑΠΟΕΛ-Πετροκούμπ
Μάλμε-Κλάκσβικ
Σπάρτα Πράγας - Σάμροκ Ρόβερς
Μίντιλαντ-Σάντα Κολόμα
Παναβέζις-Γιαγκελόνια
Να θυμίσουμε ότι η κλήρωση για τον γ' προκριματικό θα γίνει την προσεχή Δευτέρα (22/7), δύο ημέρες πριν το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά σαλόνια για τη νέα σεζόν.
Ο Δικέφαλος αν καταφέρει να περάσει το εμπόδιο των Μπάνια Λούκα ή Εγνάτια, θα αντιμετωπίσει μια εκ των:
Λουντογκόρετς - Δυναμό Μινσκ
ΑΠΟΕΛ-Πετροκούμπ
Μάλμε-Κλάκσβικ
Σπάρτα Πράγας - Σάμροκ Ρόβερς
Μίντιλαντ-Σάντα Κολόμα
Παναβέζις-Γιαγκελόνια
Να θυμίσουμε ότι η κλήρωση για τον γ' προκριματικό θα γίνει την προσεχή Δευτέρα (22/7), δύο ημέρες πριν το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά σαλόνια για τη νέα σεζόν.