ΠΑΟΚ Β 2023-24
- ΑποστόληςΑ
Re: ΠΑΟΚ Β
ΠΑΟΚ24
Για σήμερα στις 16:00 είναι προγραμματισμένη η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Super League 2. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα προβλήματα είναι πολλά.
Ένα από αυτά έχει να κάνει με τους χειραγωγημένους αγώνες, καθώς θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το συντομότερο το τοπίο, προκειμένου να γίνει σαφές πόσες και ποιες ομάδες θα λάβουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα και τι ποσό θα είναι διαθέσιμο από το τηλεοπτικό συμβόλαιο για τις υπόλοιπες ομάδες.
Γι’ αυτό και πριν από την κλήρωση θα γίνει και το ΔΣ της Super League 2 έχοντας στην ατζέντα μεταξύ άλλων και την κατάρτιση των ομίλων για το νέο πρωτάθλημα.
Για σήμερα στις 16:00 είναι προγραμματισμένη η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Super League 2. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα προβλήματα είναι πολλά.
Ένα από αυτά έχει να κάνει με τους χειραγωγημένους αγώνες, καθώς θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το συντομότερο το τοπίο, προκειμένου να γίνει σαφές πόσες και ποιες ομάδες θα λάβουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα και τι ποσό θα είναι διαθέσιμο από το τηλεοπτικό συμβόλαιο για τις υπόλοιπες ομάδες.
Γι’ αυτό και πριν από την κλήρωση θα γίνει και το ΔΣ της Super League 2 έχοντας στην ατζέντα μεταξύ άλλων και την κατάρτιση των ομίλων για το νέο πρωτάθλημα.
- WeWillRockYou
Ο Λευτέρης Τασιούρας μιλά στο SDNA για τον ΠΑΟΚ Β' και την χρονιά που έρχεται στην Super League 2.
Ο ΠΑΟΚ Β' έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν και ο δεξιός οπισθοφύλακας των ασπρόμαυρων, Λευτέρης Τασιούρας μιλά στο SDNA για την χρονιά που έρχεται τόσο για την ομάδα όσο και τον ίδιο.
Αρχικά ανέφερε:
«Για εμένα πέρσι ήταν μια αρκετά καλή χρονιά, πήρα αρκετά παιχνίδια. Μπορούσα βέβαια να πάρω και περισσότερα. Φέτος ο στόχος μου είναι να πάρω σίγουρα τον ίδιο αριθμό αγώνων. Τα παιχνίδια που πήρα πέρσι με βοηθήσαν πάρα πολύ, μου έδωσαν εμπειρία. Η Κ19 με τη Β ομάδα έχουν μεγάλες διαφορές, οπότε σταδιακά βρίσκεις τα πατήματα σου, μέσα από τα παιχνίδια».
Για τις δυσκολίες που βρήκε ο ίδιος στη Super League 2 και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε:
«Αρχικά, στη Super League 2 είναι όλοι άνδρες, έμπειροι παίκτες. Στην Κ19 υπάρχει το πολύ δύο χρόνια διαφορά ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Αυτό πρέπει να το διαχειριστείς, ούτως ώστε όσο περνάει καιρός να βελτιώνεσαι».
Για την αλλαγή προπονητή, τα νέα παιδιά και αν υπάρχουν αλλαγές στη φετινή ομάδα:
«Όποιος κι αν είναι ο προπονητής, για εμένα είναι το ίδιο. Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει. Φυσικά ο κάθε προπονητής έχει τη δική του νοοτροπία, υπάρχουν διαφορές και είναι φυσιολογικό».
Για την ατυχία που του στέρησε τη συμμετοχή στην τελική φάση του Euro στη Μάλτα:
«Από την αρχή των προκριματικών είχαμε στόχο να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Πιστεύαμε στους εαυτούς μας και είμαστε μια ομάδα συμπαγής. Σε αυτό βοηθάει το ότι στο ρόστερ ήμασταν δέκα ποδοσφαιριστές από τον ΠΑΟΚ ,που γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Οπότε ήταν πιο εύκολο να διαχειριστούμε και τις δύσκολες καταστάσεις.
Φτάσαμε μέχρι τα τελικά και εκεί ήρθε η ατυχία για εμένα, γιατί κόλλησα κορονοϊό πέντε ημέρες πριν φύγουμε για τη Μάλτα. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, γιατί τα είχα δώσει όλα. Έσφιξα τα δόντια και αναγκαστικά έπρεπε να το προσπεράσω».
Για τα κομμάτια του παιχνιδιού του που θα ήθελε να βελτιώσει:
«Πέρσι μου έλειπαν οι αριθμοί. Θα μπορούσα να έχω περισσότερα γκολ, περισσότερες ασίστ. Πιστεύω ότι αυτό το βελτιώνω. Ήδη φέτος, στις προπονήσεις και τα φιλικά, βλέπω τον εαυτό μου να βελτιώνεται σε αυτό το κομμάτι, και πιστεύω ότι τη νέα σεζόν θα είμαι καλύτερος σε αυτό το κομμάτι».
Για τον προσωπικό του στόχο:
«Στόχος του κάθε παιδιού που βρίσκεται εδώ, είναι να βρεθεί στην πρώτη ομάδα. Για αυτό παλεύουμε όλοι. Με τη δουλειά και τη συγκέντρωση πιστεύω ότι μπορείς να φτάσεις εκεί που θέλεις»
- WeWillRockYou
Ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ Β', Αλέξανδρος Αλεξιάδης, μίλησε στο SDNA στο πλαίσιο της media day για τη νέα σελίδα στην δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου και την δική του παρουσία μαζί με τους ασπρόμαυρους στο πρωτάθλημα της Super League 2.
Μετά από δύο σεζόν με τον Πάμπλο Γκαρσία στο τιμόνι του, ο ΠΑΟΚ Β' γύρισε σελίδα και στον πάγκο του Δικεφάλου επέστρεψε ένας γνώριμος και γνώστης της ασπρόμαυρης οικογένειας, ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης, ο οποίος ανέλαβε ως πρώτος τεχνικός της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου.
Στο πλαίσιο της media day που πραγματοποιήθηκε, ο Έλληνας κόουτς μίλησε στο SDNA για το νέο ξεκίνημα του ΠΑΟΚ Β' αλλά και του ίδιου, αυτή τη φορά όχι σε ακαδημία, αλλά στο σκληροτράχυλο πρωτάθλημα της Super League 2.
Όσα είπε:
H πρώτη εικόνα του από το ρόστερ:
«Να ευχαριστήσω πρώτα απ' όλα την οικογένεια Σαββίδη για την ευκαιρία να βρίσκομαι προπονητής στον ΠΑΟΚ Β'. Έχω μία εικόνα του ρόστερ μετά από τέσσερις εβδομάδες, η δεύτερη ομάδα είναι μία ιδιαίτερη κατηγορία ομάδας που έχουμε πολλαπλούς ρόλους και υποχρεώσεις. Η μία είναι να εξελίξουμε τους ποδοσφαιριστές μας και να έχουμε συνεργασία με την πρώτη ομάδα. Είμαστε η βιτρίνα της ακαδημίας και το μεταίχμιο για να παίξουν τα παιδιά στην πρώτη ομάδα. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τον τρόπο τον οποίο εργάζονται».
Πόσο δύσκολη είναι η μετάβαση με τους ίδιους παίκτες από τις ακαδημίες στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο:
«Οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένες να πρωταγωνιστούν σε όλες τις ηλικίες, τα παιδιά γνωρίζουν από αυτό. Δεν έχουν κανέναν λόγο να αμφιβάλλουν για τους εαυτούς τους, σε ένα πρωτάθλημα που τους δίνετε η δυνατότητα να διεκδικήσουν το ποδοσφαιρικό τους μέλλον. Είναι ευκαιρία για τα παιδιά».
Αν υπήρξε κάποια συνάντηση με τον Λουτσέσκου:
«Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να βοηθήσουμε την εξέλιξη των ποδοσφαιριστών με στόχο την πρώτη ομάδα. Η πρώτη ομάδα έχει πολλές υποχρεώσεις, το κλίμα είναι θετικό και πιστεύω ότι θα εξελίξουμε την συνεργασία μας. Σαφώς και θέλουμε τους παίκτες της ακαδημίας και την σύνδεσή».
Την δυσκολία του προπονητή να προετοιμάζει μία ομάδα χωρίς να είναι γνωστή η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος:
«Έχω να κάνω με νέους παίκτες που έχουν βλέψεις να παίξουν ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο, εμείς πρέπει να προσπαθούμε κάθε μέρα με το πλάνο που έχουμε. Όταν κάτι αλλάζει, έχουμε στελέχη που είναι έμπειρα για να διαχειριζόμαστε τις αλλαγές».
Ποιο το συναίσθημα ενός προπονητή να βλέπει παίκτες που προπόνησε να παίζουν στην πρώτη ομάδα και το κορυφαίο επίπεδο:
«Εγώ, έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι, θεωρώ ότι πιο σημαντικό είναι η λειτουργία του συλλόγου. Όλοι είμαστε υπό την σκέπη του συλλόγου και του ιδιοκτήτη που έχει δώσει τα πάντα για τις ακαδημίες. Μετά, ρόλο έχουν τα παιδιά που έχουν δουλέψει πολύ. Εμείς συμπορευόμαστε με τα παιδιά και προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε.
Τα παιδιά στον ΠΑΟΚ βρίσκονται σε ιδανικές συνθήκες για τα δεδομένα της Ελλάδας, με έναν ιδιοκτήτη που τις στηρίζει πολύ, κάτι που δίνει την δυνατότητα στους παίκτες να το εκμεταλλευτούν και να εξελιχθούν. Είναι δουλειά όλων των προπονητών και εν γένει του οργανισμού ΠΑΟΚ που εξελίσσεται με στόχο αυτό».
Τα πρώτα πράγματα που είπε στους παίκτες:
«Είναι σα να ξαναμπήκα στο σπίτι μου, οι περισσότεροι από τα παιδιά είναι πάνω από 3-4 χρόνια μαζί μου. Μπήκαμε στο γήπεδο και είπαμε τι προπόνηση θα κάνουμε. Αλλάζει φυσικά τώρα το επίπεδο προπόνησης, αλλά και οι παίκτες αλλάζουν και για να βρίσκονται εδώ, σημαίνει ότι μπορούν να υποστηρίξουν αυτό το επίπεδο».
Αν η φιλοσοφία του ΠΑΟΚ Β' θα αλλάξει μέσα στη σεζόν για κάποιο αποτέλεσμα:
«Όταν μιλάμε για τον σύλλογο του ΠΑΟΚ, όχι μόνο στην δεύτερη ομάδα, αλλά παντού, παίζεις πάντα για τη νίκη. Ακόμα και σε αυτή τη φιλοσοφία να μπούμε, είναι στην διαδικασία εξέλιξης για να κερδίσουν τα παιδιά ένα παιχνίδι. Όμως, δεν πρέπει να αλλάζει η ταυτότητά τους. Έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά ότι με τον τρόπο που δουλεύουμε θα αποδώσουμε.
Είναι θέμα δημιουργίας παικτών που θέλουν να κάνουν πρωταθλητισμό, δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι από φέτος οι β ομάδες υποβιβάζονται. Το μόνο άγχος που μπορεί να υπάρξει είναι δημιουργικό, όχι τοξικό».
Αν το γεγονός ότι από φέτος οι Β' ομάδες υποβιβάζονται θα προσδώσει παραπάνω πίεση:
«Εγώ πιστεύω ότι θα είναι πιο ρεαλιστικές οι συνθήκες, τα παιδιά απέδειξαν ότι και χωρίς να υπάρχει αυτό είχαν κίνητρα και τα κατάφεραν περίφημα. Τώρα, ένα παραπάνω».
Για τον τρόπο παιχνιδιού που θα υιοθετήσει ο ΠΑΟΚ Β':
«Σίγουρα το ποδόσφαιρο του ΠΑΟΚ πρέπει να εμπνέει δυναμισμό και δημιουργικότητα».
- WeWillRockYou
O ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Β'. Δημήτρης Πανίδης, μιλά στο SDNA ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων της Super League 2, με στόχο όπως δηλώνει και ο ίδιος, την προσωπική του εξέλιξη αλλά και ανέλιξη.
Ο ΠΑΟΚ Β' έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία του για τη έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της Super League 2, μπαίνοντας έτσι στην τρίτη του χρονιά στο σκληροτράχυλο αυτό πρωτάθλημα.
Ο ποδοσφαριστής της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου, Δημήτρης Πανίδης, μίλησε στο SDNA για την φετινή χρονιά και τι περιμένει από αυτή, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την τελική έκβασή της.
Αναλυτικά:
Με τι σκέψεις ξεκινάει αυτή η αγωνιστική περίοδος για εσένα;
«Κάθε χρονιά είναι διαφορετική, φέτος υπάρχει και η αλλαγή του προπονητή, με την ομάδα να βελτιώνεται μέσα από την πορεία των ετών, η πορεία της ομάδας ξεκίνησε πριν δύο έτη και συνεχίζει την πορεία της. Θέλω πρώτα από όλα να είμαι υγιής και στη συνέχεια να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους δικούς της στόχους , ενώ για εμένα προσωπικά θα ήθελα την εξέλιξη μου και τη συνεχή βελτίωση μου».
Ποιος ο δικός σου ρόλος από τη στιγμή που κάθε χρόνο προστίθενται νέα παιδιά στο πλάνο ;
«Νομίζω ότι είναι ένα στάδιο που και τα νεότερα παιδιά μπαίνουν σε διαφορετικό επίπεδο με μεγαλύτερους αντιπάλους και σε ανδρικό επίπεδο. Δεν είναι τόσο δύσκολο για τους ίδιους να προχωρήσουν, αλλά χρειάζεται δουλειά , προσήλωση και να ακούν τους προπονητές αλλά και τους μεγαλύτερους συμπαίκτες τους».
Η Superleague 2 βαδίζει στο άγνωστο αναφορικά με το πρόγραμμα της, πως το λαμβάνεις αυτό;
«Είναι ένα συχνό φαινόμενο από την ημέρα που ξεκινήσαμε, εμείς κάνουμε τις προπονήσει μας για να είμαστε έτοιμοι όποτε χρειαστεί».
Τι καινούργιο μπορούμε να δούμε στο αγωνιστικό πλάνο της νέας χρονιάς, έπειτα και από την αλλαγή προπονητή;
«Ο κάθε προπονητής δουλεύει διαφορετικά, με διαφορετικούς στόχους , διαφορετική τεχνική, αλλά για εμένα δεν αλλάζει κάτι, όπως δούλευα με τον Πάμπλο Γκαρσία θα δουλεύω και με τον κόουτς Αλεξιάδη, το τι θα γίνει τη νέα χρονιά θα το δούμε στην πορεία. Θεωρώ ότι η ομάδα θα πάει καλά , βάσει των όσων κάναμε στην προετοιμασία. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν αποχωρήσει, αλλά δεν μας επηρεάζει αυτό, ο καθένας δουλεύει και για τον εαυτό του αλλά και για την ομάδα , βγάζοντας τον καλύτερο του εαυτό».
Παιδιά της ηλικίας σου παίρνουν ‘’προαγωγή’’ στην πρώτη ομάδα, τι κίνητρο σου δίνει αυτό για να πετύχεις και εσύ;
«Χαίρομαι για τους συμπαίκτες μου είτε έχουν φτάσει στην πρώτη ομάδα, είτε έχουν συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα σε επίπεδο Superleague 1, αυτό μου δίνει κίνητρο να συνεχίσω να δουλεύω γιατί μου δίνει την προοπτική ότι νεαρά παιδιά εξελίσσονται και μπορούν να φτάσουν στο κορυφαίο επίπεδο , είτε στην Ελλάδα αλλά ακόμα και στο εξωτερικό».
Η ομάδα τα προηγούμενα χρόνια που δεν υπήρχε ο στόχος της ανόδου αλλά και του υποβιβασμού, πόσο δύσκολο ήταν να βρείτε κίνητρο, καθώς είχατε πραγματοποιήσει εξαιρετικές σεζόν;
«Φοράμε αυτό το σήμα, το σήμα του ΠΑΟΚ, επομένως μπαίνεις στο γήπεδο για να είσαι ανταγωνιστικός, αυτό μάθαμε από μικρή ηλικία. Νομίζω ότι είναι λογικό να κάνουν τέτοιες εμφανίσεις, επικρατεί ένα πολύ καλό κλίμα, υπάρχει ψυχολογία και είναι θέμα… συνήθειας να υπάρχει η επιτυχία. Στόχος μας είναι να είμαστε ψηλά».
- WeWillRockYou
Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Β', Βασίλης Γρόσδης, μιλά στο SDNA για τη νέα χρονιά της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου και τα διαφορετικά στοιχεία που θα υπάρξουν φέτος με την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας.
Ο Βασίλης Γρόσδης μπαίνει στην τρίτη του χρονιά στον ΠΑΟΚ Β', πιστεύοντας πως φέτος θα είναι η σεζόν του, μετά από μία κακή χρονιά που αφήνει ο ίδιος πίσω του με έναν τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.
Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, μίλησε στο SDNA στην Media Day της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου, αναλύοντας τις σκέψεις του για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά που πλησιάζει αλλά και τους στόχους του, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από την ένταξή του στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ.
Oι πρώτες του εντυπώσεις από την προετοιμασία:
«Ξεκινήσαμε με ένα νέο επιτελείο, μερικά παιδιά ανέβηκαν από τις ακαδημίες, άλλα είναι εδώ και φέτος και κάποιοι αποχώρησαν. Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι».
Πώς βιώνει ο ίδιος την παρουσία του στον ΠΑΟΚ Β':
«Καθημερινά δουλεύω για την εξέλιξή μου και για να βοηθάω την ομάδα, φέτος πιστεύω ότι θα είναι η χρονιά μας. Στόχος μου είναι να βρεθώ στην πρώτη ομάδα και να γίνω βασικό στέλεχος».
Ποια είναι η θέση του στο γήπεδο και ποιες αδυναμίες πρέπει να διορθώσει:
«Η θέση μου στο γήπεδο είναι στον χώρο του κέντρου, πρέπει να γίνω πιο πολύ aggressive και να βελτιωθώ στο ψηλό παιχνίδι».
Για την περσινή δύσκολη σεζόν του:
«Ήταν δύσκολη η σεζόν γιατί ξεκίνησα με έναν τραυματισμό που με κράτησε πίσω, δεν το έβαλα κάτω όμως και είμαι εδώ, πιο δυνατός».
Τι διαφορετικό θα έχει ο ΠΑΟΚ Β' φέτος:
«Σίγουρα έχουμε περισσότερη εμπειρία από τις προηγούμενες σεζόν, θα βοηθήσουμε και τους μικρότερους να ενταχθούν σε αυτό και πιστεύω ότι θα έχουμε μία καλή χρονιά».
Πόσο εύκολες ή δύσκολες είναι οι συνεχόμενες αλλαγές στον ΠΑΟΚ Β':
«Όλα είναι θέμα προσαρμογής, οι νέοι παίκτες που ανέβηκαν προσαρμόζονται γρήγορα οπότε δεν θα έχουμε κάποιο θέμα».
Πώς θα συμβούλευε ένα νέο παιδί που ανέβηκε από τις ακαδημίες σε ένα επαγγελματικό πρωτάθλημα: «Εμείς οι πιο παλιοί προσπαθούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά ώστε να προσαρμοστούν, τους λέμε ότι είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που έχει πολλές μάχες και θα πρέπει να είναι πάντα έτοιμοι».
Για τις διαφορές στις προπονήσεις λόγω αλλαγής προπονητή:
«Δεν υπάρχουν διαφορές, ο ΠΑΟΚ Β' ουσιαστικά είναι μία συνέχεια».
Αν η αλλαγή προπονητή θα φέρει στην επιφάνεια περισσότερα παιδιά:
«Προφανώς και συμβαίνει αυτό σε όλες τις ομάδες, εμείς είμαστε πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής και να βελτιωνόμαστε».
Είσαι τώρα τεμπελάκος πιτσιρικάς και είχες τον Γκαρσία να σε τεντώνει και λες έφυγε ο Ουρουγουανός τώρα θα κάνουμε ζωάρα.... Και μπαίνει ο Αλεξιάδης να γνωρίσει τους παίκτες....Το αγριοπόντιος είναι τούτος;;;;
- ΑποστόληςΑ
Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ Β:
Απόλλων Πόντου- ΠΑΟΚ Β
ΠΑΟΚ Β- Καμπανιακός
ΠΑΟΚ Β- ΑΕΚ Β
ΠΟΤ Ηρακλής- ΠΑΟΚ Β
ΠΑΟΚ Β- Αιολικός
Μακεδονικός- ΠΑΟΚ Β
ΠΑΟΚ Β- Αναγέννηση Καρδίτσας
ΑΕΛ- ΠΑΟΚ Β
Κοζάνη- ΠΑΟΚ Β
ΠΑΟΚ Β- Αλμωπος
ΡΕΠΟ
ΠΑΟΚ Β- Λεβαδειακός
Νίκη Βόλου- ΠΑΟΚ Β
Ο ΠΑΟΚ φεύγει εκτός Θεσσαλονίκης την 8η αγωνισιτκή!
Απόλλων Πόντου- ΠΑΟΚ Β
ΠΑΟΚ Β- Καμπανιακός
ΠΑΟΚ Β- ΑΕΚ Β
ΠΟΤ Ηρακλής- ΠΑΟΚ Β
ΠΑΟΚ Β- Αιολικός
Μακεδονικός- ΠΑΟΚ Β
ΠΑΟΚ Β- Αναγέννηση Καρδίτσας
ΑΕΛ- ΠΑΟΚ Β
Κοζάνη- ΠΑΟΚ Β
ΠΑΟΚ Β- Αλμωπος
ΡΕΠΟ
ΠΑΟΚ Β- Λεβαδειακός
Νίκη Βόλου- ΠΑΟΚ Β
Ο ΠΑΟΚ φεύγει εκτός Θεσσαλονίκης την 8η αγωνισιτκή!
Ελπιζω μονο να εναρμονιστουν τασυστηματα της πρωτης και της β ομαδας και να ειναι δυνατον να παιρνεις παικτη απο την β που να ξερει τι θελει ο προπονητης της α. επισης περισσοτερη ατομικη τεχνικη στα μικρα μας χρειαζεται. Εκει θελει δουλεια που ξεπερνα τον νεο προπονητη. Οχι γιατι δεν μπορει (δεν ξερω) αλλα επειδη ειναι αλλη η δουλεια του.
Καλη αρχη να εχουν τα παλικαρακια μας και ελπιζω φετος να βλεπουμε και κανα ματσακι γιατι με το σταγονομετρο μας ειχαν περσυ.
Καλη αρχη να εχουν τα παλικαρακια μας και ελπιζω φετος να βλεπουμε και κανα ματσακι γιατι με το σταγονομετρο μας ειχαν περσυ.
- ΑποστόληςΑ
Αν δεν ενεργοποιηθεί το ΠΑΟΚ TV ή αν οι εντός έδρας αγώνες δεν μπουν στη συμφωνία της Nova ελάχιστα θα βλέπουμε ΠΑΟΚ Β και ποτέ Κ19, τις δε Κ17 και Κ15 μόνο στα play-off.
- ΑποστόληςΑ
ΠΑΟΚ24
Η σέντρα στη δεύτερη κατηγορία, έχει οριστεί στις 24 Σεπτεμβρίου, ενώ νωρίτερα έγινε γνωστό, τόσο το ποιες ομάδες απαρτίζουν το Βόρειο και το Νότιο όμιλο, όσο και την απόφαση για βιντεοσκόπηση και προβολή όλων των αγώνων του πρωταθλήματος, για μεγαλύτερη αξιοπιστία.
Η σέντρα στη δεύτερη κατηγορία, έχει οριστεί στις 24 Σεπτεμβρίου, ενώ νωρίτερα έγινε γνωστό, τόσο το ποιες ομάδες απαρτίζουν το Βόρειο και το Νότιο όμιλο, όσο και την απόφαση για βιντεοσκόπηση και προβολή όλων των αγώνων του πρωταθλήματος, για μεγαλύτερη αξιοπιστία.
- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
ινπαοκ
Ο Ερμής Σελιμάι είναι ένα από τα πρότζεκτ των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, έχοντας κάνει ήδη μάλιστα το ντεμπούτο του με τη «μεγάλη» ομάδα του Δικεφάλου, στο περσινό παιχνίδι Κυπέλλου με την Καλαμάτα στην Τούμπα.
Ο ταλαντούχος μπακ πλέον είναι στέλεχος της δεύτερης ομάδας των «ασπρόμαυρων», ενώ από τα μέσα της περασμένης σεζόν έχει κερδίσει τη θέση του και στην Εθνική Αλβανίας κάτω των 21.
Μάλιστα, οι συμπατριώτες του τον θεωρούν έναν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν στο ρόστερ τους. Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη ότι αγωνίστηκε κανονικά στην αναμέτρηση της Εθνικής του κόντρα στη Ρουμανία, για τα προκριματικά του Euro U21.
O μπακ του Δικεφάλου αγωνίστηκε στα πρώτα 45 λεπτά του παιχνιδιού, με το σκορ στο 0-0, και αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα, με το δεύτερο ημίχρονο να μετατρέπεται σε… ροντέο.
Η Ρουμανία μέχρι τα 58′ κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων, με την Αλβανία να κάνει την απόλυτη ανατροπή, μέχρι το 88′ για το τελικό 3-2
Ο Ερμής Σελιμάι είναι ένα από τα πρότζεκτ των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, έχοντας κάνει ήδη μάλιστα το ντεμπούτο του με τη «μεγάλη» ομάδα του Δικεφάλου, στο περσινό παιχνίδι Κυπέλλου με την Καλαμάτα στην Τούμπα.
Ο ταλαντούχος μπακ πλέον είναι στέλεχος της δεύτερης ομάδας των «ασπρόμαυρων», ενώ από τα μέσα της περασμένης σεζόν έχει κερδίσει τη θέση του και στην Εθνική Αλβανίας κάτω των 21.
Μάλιστα, οι συμπατριώτες του τον θεωρούν έναν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν στο ρόστερ τους. Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη ότι αγωνίστηκε κανονικά στην αναμέτρηση της Εθνικής του κόντρα στη Ρουμανία, για τα προκριματικά του Euro U21.
O μπακ του Δικεφάλου αγωνίστηκε στα πρώτα 45 λεπτά του παιχνιδιού, με το σκορ στο 0-0, και αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα, με το δεύτερο ημίχρονο να μετατρέπεται σε… ροντέο.
Η Ρουμανία μέχρι τα 58′ κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων, με την Αλβανία να κάνει την απόλυτη ανατροπή, μέχρι το 88′ για το τελικό 3-2
ΑποστόληςΑ έγραψε:ινπαοκ
Έχουμε 'Τα ταλέντα' με Παίχτες που θα πάρουν όταν έρθει η ευκαιρία τους. Ο συγκεκριμένος είναι καλός παίχτης αν δουλέψει θα είναι από τα σπλάχνα της ομάδος 1 σημαντικό ανέβασμα στην Α' Ομάδα 18 είναι.

- ΑποστόληςΑ