Stoiximan Basket League 2023-24

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...

Re: Basket League 2023-24

Δημοσίευσηαπό GEOL » Πέμ 03 Αύγ 2023, 15:59

Άντε να παίρνει σειρά και η άλλη :mrgreen:
GEOL

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Παρ 04 Αύγ 2023, 16:46

kataramenos5 έγραψε:Οταν τα λεγαμε ήμασταν περιεργοι

Πάμε ένα σύνθημα που όλους μας ενώνει...

.. ΓΙΕ, .. ΓΙΕ ΚΟΡΟΜΗΛΑΑΑΑΑ
... ΓΙΕ ΚΟΡΟΜΗΛΑ!!!!

Χορεύω μόνος μες στο σπίτι.
Εκεί που έχω τις τελίτσες, δεν θυμάμαι ποια λέξη ήταν.
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator

Δημοσίευσηαπό palok » Σάβ 05 Αύγ 2023, 18:55

Ερωτηση: πόσες ομάδες έχουν καταθέσει φάκελο για α1? Και έχουν πάρει έγκριση κλπ.? Πόσες εγγυητικές δλδ έχουν εκδοθεί? Πόσα λεφτά? Και ποιοι καλύπτουν αυτές τις εγγυητικές?

Στάλθηκε από το SM-A546B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Bane Prelevic: Οταν αγαπάς την ομάδα πας στο γήπεδο συνέχεια
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Κυρ 06 Αύγ 2023, 17:25

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος στη 2η μεγαλύτερη ομάδα της Πάτρας, όπου θα τον κοουτσάρει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator

Δημοσίευσηαπό palok » Κυρ 06 Αύγ 2023, 21:02

9 ομάδες σε 15 χρόνια. Πίστη στο πλάνο.

Στάλθηκε από το SM-A546B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Bane Prelevic: Οταν αγαπάς την ομάδα πας στο γήπεδο συνέχεια
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευσηαπό Σουριναμέζος » Κυρ 06 Αύγ 2023, 21:27

Τα ban της ΑΕX είναι σε άλλο ΑΦΜ? Δεν εξηγούνται αλλιώς οι κινήσεις της
Μπιζίμ ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Κυρ 27 Αύγ 2023, 02:24

Πότε θα γίνει η κλήρωση;
Θ. Χατζόπουλος

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator

Δημοσίευσηαπό Maurice_Escargot » Τρί 12 Σεπ 2023, 14:01

Εικόνα

ΠΑΟΚ-Μπρομηθεας 1η αγωνιστική στο Παλατάκι. Πολύ καλή θα χαρακτήριζα την κλήρωση για τον 1ο γύρο.
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τρί 12 Σεπ 2023, 18:57

Έτσι που τα ανεβάζουν, τι να διαβάσουμε γαμώτο;;

Αναλυτικά οι αγώνες του ΠΑΟΚ mateco (με ενδεικτικές ωστόσο τις ημερομηνίες που ακολουθούν).

1η αγωνιστική (7/10/2023)

ΠΑΟΚ mateco – Μπρομηθέας

2η αγωνιστική (14/10/2023)

Μαρούσι – ΠΑΟΚ mateco

3η αγωνιστική (21/10/2023)

ΠΑΟΚ mateco – Μπεριστέρι bwin

4η αγωνιστική (28/10/2023)

Λαύριο MEGABOLT – ΠΑΟΚ mateco

5η αγωνιστική (4/11/2023)

ΠΑΟΚ mateco – Γαύρος

6η αγωνιστική (11/11/2023)

Απόλλων Πάτρας Carna – ΠΑΟΚ mateco

7η αγωνιστική (18/11/2023)

ΠΑΟΚ mateco – Φαποκράτορας

8η αγωνιστική (25/11/2023)

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ mateco

9η αγωνιστική (2/12/2023)

ΠΑΟΚ mateco – Κολοσσός H Hotels

10η αγωνιστική (9/12/2023)

ζέλα– ΠΑΟΚ mateco

11η αγωνιστική (23/12/2023)

Καρδίτσα Ιαπωνική – ΠΑΟΚ mateco

Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα του νέου πρωταθλήματος, με την υποσημείωση ότι οι ημερομηνίες είναι ενδεικτικές, ενώ ενδέχεται σε αρκετά από τα εντός έδρας παιχνίδια της Καρδίτσας στον πρώτο γύρο, να αντιστραφεί η έδρα λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν στο γήπεδο της ομάδας από τη Θεσσαλία.

Κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα, με το νέο format

Με την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ στην Αθήνα, ξεκίνησε ουσιαστικά και η αντίστροφη μέτρηση για το νέο πρωτάθλημα της Basket League.

Το νέο πρωτάθλημα μπάσκετ είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 7-8 Οκτωβρίου 2023, με την συμμετοχή 12 ομάδων, με νέο σύστημα διεξαγωγής, το οποίο προσθέτει 5 αγωνιστικές στην κανονική περίοδο, με έναν τρίτο γύρο, πριν από την έναρξη των PLAYOFFS.

Τι αλλάζει στον τρόπο διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος;

Όπως αναφέρει και η διοργανώτρια αρχή…

«Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Basket League 2023-24, που θα περιλαμβάνει 22 αγωνιστικές, οι 12 ομάδες θα χωριστούν σε δύο γκρουπ για μια νέα φάση του Πρωταθλήματος πριν την έναρξη των PLAYOFFS.

Το Top 6 θα αποτελούν οι πρώτες έξι ομάδες της κανονικής περιόδου και το γκρουπ των Play Out οι έξι τελευταίες. Και στα δύο γκρουπ οι ομάδες παίζουν μεταξύ τους ένα γύρο 5 αναμετρήσεων.

Στο γκρουπ των Play Out, η ομάδα που θα τερματίσει τελευταία υποβιβάζεται, ενώ οι δύο πρώτες ομάδες προκρίνονται στα PLAYOFFS ως 7η και 8η ομάδα, ακόμη και εάν μετά την ολοκλήρωση της νέας φάσης του Πρωταθλήματος έχουν καλύτερο ρεκόρ από τις δύο ή περισσότερες τελευταίες ομάδες του Top 6.

Οι ομάδες που θα τερματίσουν πιο ψηλά στην κανονική περίοδο θα έχουν πλεονέκτημα έδρας στη νέα φάση της Basket League όπως φαίνεται στον πίνακα και ειδικότερα στην ανάλυση των αγωνιστικών του Top 6 και των Play Out:

Εικόνα

Μετά την ολοκλήρωση του Top 6 και των Play Out, οι ομάδες από τις θέσεις 1 έως 8 παίρνουν μέρος στα PLAYOFFS. Στην Α’ και στην Β’ Φάση των PLAYOFFS οι αγώνες είναι best of 3 (κρίνονται στις δύο νίκες) και στην Γ’ και Τελική Φάση η 3η θέση θα κριθεί σε έναν αγώνα και οι Τελικοί θα είναι best of 5.

Τι μαλακίες ρε φίλε..
Θ. Χατζόπουλος

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τρί 12 Σεπ 2023, 20:14

Έκανε δηλώσεις ο κύριος Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Ευάγγελος Γαλατ....(σόρρη, με ήρθε έμετος), και μεταξύ άλλων είπε:

Όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι έχουν υψηλές προσδοκίες για το καινούργιο Πρωτάθλημα, καθώς όλες οι ομάδες έχουν ισχυροποιηθεί σημαντικά. Ορισμένες από τις μεταγραφές οι οποίες έγιναν το φετινό καλοκαίρι ήταν πανευρωπαϊκό θέμα συζήτησης, κάτι που θύμισε λίγο την «χρυσή» δεκαετία του ’90.

(...)

Να ευχηθώ, επίσης, ότι καλύτερο στους φιλάθλους που είναι ο 6ος παίκτης της Basket League.

Σε ποιους νομίζει ότι απευθύνεται; Καμία αυτοκριτική; Τρίζουν τα κόκκαλα των '90s!!!! Ντροπή και ξεφτίλα!
Θ. Χατζόπουλος

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator

Δημοσίευσηαπό john4serres » Δευτ 18 Σεπ 2023, 10:16

Ο Ηλίας Κορομηλάς ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τη διαιτησία, παρά την απόφαση που του έδινε το δικαίωμα να συνεχίζει να σφυρίζει παιχνίδια.
supporters - not customers
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευσηαπό kataramenos5 » Δευτ 18 Σεπ 2023, 16:56

ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Δευτ 18 Σεπ 2023, 20:45

john4serres έγραψε:Ο Ηλίας Κορομηλάς ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τη διαιτησία, παρά την απόφαση που του έδινε το δικαίωμα να συνεχίζει να σφυρίζει παιχνίδια.

Μακάρι όσα έβγαλε από τη διαιτησία, να του τα ληστέψουν ή να τα φάνε εισπρακτικές.

Βασικά, να τα φάει η γυναίκα του με γκόμενο.
Θ. Χατζόπουλος

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator

Δημοσίευσηαπό palok » Παρ 22 Σεπ 2023, 11:25

απόλλων πατρών πήρε και μουράτο. βρέχει λεφτά ξαφνικά.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τρί 26 Σεπ 2023, 16:03

Εκτός για όλη τη σεζόν αναμένεται να μείνει ο Μάνι Μπέιτς, όπως δήλωσε ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Καστρίτης.

Ο Αμερικανός σέντερ τραυματίστηκε στον δεξιό ώμο, θα κάνει επέμβαση και θα χρειαστούν να περάσουν μήνες για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Δήλωσε σχετικά στη media day ο προπονητής του Άρη:

«Ο Μπέιτς θα κάνει επέμβαση την άλλη εβδομάδα και θα χάσει πιθανότατα όλη τη σεζόν. Κινούμαστε για τον αντικαταστάτη του, η αγορά είναι δύσκολη ιδιαίτερα τώρα και για τους ψηλούς. Υπήρξαν 2-3 περιπτώσεις που δεν προχώρησαν. Θα πάρουμε παίκτη για να έχει τον ρόλο που θέλουμε, και όχι απλά για να πάρουμε έναν παίκτη».

Περαστικά στο παλικάρι!
Θ. Χατζόπουλος

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Πρωτάθλημα Basket League

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης