Razvan Lucescu IV

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευσηαπό Napoli4 » Τρί 21 Μάιος 2024, 09:37

2εκ για ομάδες δυτικής Ευρώπης
4εκ για τις υπόλοιπες, για όποιον δεν το είδε

Πιστεύω δεν θα έχουμε πρόβλημα φέτος.
Πλέον ο στόχος είναι το τσου Λου, αν έχει επιτυχίες και εκεί ίσως ανοίξει κουβέντα, αλλά είναι πολύ μακριά.
Ίδια λάθη δεν θα τα επαναλάβουμε, σε ένα κομβικό καλοκαίρι για την ομάδα.
La vita degli ultras si sà, conosce soltanto due legge, coerenza e mentalità
Κι αν στην ζωή αλλάξαν όλα...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευσηαπό jibbie » Τρί 21 Μάιος 2024, 10:38

renegade έγραψε:Όπως είπε και κάποιος...ο λουτσέσκου κατουράει κ οι ΠΑΟΚτσιδες πίνουν αγιασμό

Εσυ ειδικά μετά τα όσα είπες φέτος, απορώ που έχεις μούτρα και λες τέτοια πράγματα. Να στο πω όσο πιο ευγενικά μπορώ, ντροπή σου.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευσηαπό PAOK_Antarctica » Τρί 21 Μάιος 2024, 10:44

Με άλλον προπονητή στον πάγκο, πρωτάθλημα δεν παίρναμε φέτος. Νομίζω είναι ξεκάθαρο.
Ασπρόμαυρη Ανταρκτική
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευσηαπό Maxpaok » Τρί 21 Μάιος 2024, 11:08

τόσες γκέλες, τόσες γκρίνιες αλλά κυρίως μετά την λαμία πως το γύρισε? το κάτι παραπάνω από το μισό μερίδιο δικό του και το υπόλοιπο όλων των άλλων.
Maxpaok

Δημοσίευσηαπό Psaras » Τρί 21 Μάιος 2024, 11:11

jibbie έγραψε:
renegade έγραψε:Όπως είπε και κάποιος...ο λουτσέσκου κατουράει κ οι ΠΑΟΚτσιδες πίνουν αγιασμό

Εσυ ειδικά μετά τα όσα είπες φέτος, απορώ που έχεις μούτρα και λες τέτοια πράγματα. Να στο πω όσο πιο ευγενικά μπορώ, ντροπή σου.

εισαι αδικος jibbie και στο λεω εγω που εφαγα φετος ωρες να γραφω σε αυτο το τοπικ υπερ του Λουτσε.
o rene προεβαλε επιχειρηματα, τα οποια τα χιλιοσυζητησαμε εδω. Αλλο κριτικη και συζητηση και αλλο το κανω που®®να οπως το εκαναν αλλοι (οι οποιοι πονανε αντι για να χαιρονται με το πρωταθλημα, ξερετε ολοι ποιοι). Μακαρι ολοι με τους οποιους διαφωνουμε να ειχαν το επιπεδο του rene ή του gika κτλ.
Sio tu kwamba tuna bahati kuwa karibu sana na Uropa. Maisha ni kama haya, basi niende wapi? Bongo bahati mbaya Hollywood yetu Masaki Usishangae natamba a' fu wewe hauna chambi. Mi' mwembamba ila napiga show za kitambi Bongo bahati mbaya Bongo bahati mbaya Bongo bahati mbaya
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευσηαπό jibbie » Τρί 21 Μάιος 2024, 11:18

Διαφωνώ, και δεν έχω καμία διάθεση να μπω στη διαδικασία. Τα γραπτά εδώ είναι για οποιον τα θέλει. Καλή συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευσηαπό Maxpaok » Τρί 21 Μάιος 2024, 11:36

ο ρενέ πράγματι ήταν από τους φίλους που δεν πίστευε στον λούτσε, έγραφε για την επόμενη ημέρα χωρίς αυτόν.
είχε τα δικά του επιχειρήματα. σωστά, λανθασμένα. ωστόσο ποτέ, δε νομίζω να μου ξέφυγε κάτι, δεν έγραψε για "ρουμάνος, κλεφτοκοτάς, τον πούλο" κι άλλα απαράδεκτα επίθετα.
όλοι δεν μπορούμε να έχουμε τις ίδιες απόψεις αλλά μπορούμε να είμαστε πιο κόσμιοι και συνετοί στον λόγο μας.
δε νομίζω να έχει σημειώσει κάτι απρεπή.
στα σχόλια μεταξύ αγώνων έχουν καταγραφεί απείρου κάλους επίθετα και χαρακτηρισμοί
Maxpaok

Δημοσίευσηαπό PAOK1LIFE » Τρί 21 Μάιος 2024, 11:40

Έβγαλε θέμα Λουτσέσκου το Μετροπολις λόγο μικρής ρήτρας. Υπάρχει τέτοιο ? Και στο φινάλε τι θα ζούμε με τον φόβο ? Οποιος θέλει να φύγει ας φύγει. Και στο φινάλε κανείς δεν είναι ανώτερος από τον ΠΑΟΚ . Ο ΠΑΟΚ θα υπάρχει για πάντα και εμείς όλοι να φύγουμε θα έρθουν άλλοι. Τώρα αμα φάμε έναν μήνα να συζητάμε τι θα γίνει αν έρθει η Γιουβέντους πχ και πάρει τον Λουτσέσκου δεν έχει νόημα.
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευσηαπό joshua » Τρί 21 Μάιος 2024, 11:44

Δεν ξερω αν ο ρενε αναφερεται σε μενα που εγραψα οτι ο Λουτσεσκου με κατουρησε στη μαπα,η αληθεια ομως ειναι πως οταν ενας προπονητης κατακταει τους 2 απο τους 4 τιτλους της ομαδας σε 100 χρονια ιστοριας ,τον εναν με τις καλυτερες δυνατες προυποθεσεις,τον δευτερο με καλες αλλα οχι καλυτερες απο τους ανταγωνιστες ,τοτε παρα τα οσα μπορει να του εχεις καταλογισει κατα καιρους,δικαιως η αδικως,οφειλεις να καταπιεις τη περηφανια σου και να υποκλιθεις.
Time to get it, before you let it get to you
Here he comes now, stick to your guns and let him through
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευσηαπό AlxNeapoli1 » Τρί 21 Μάιος 2024, 11:48

PAOK_Antarctica έγραψε:Με άλλον προπονητή στον πάγκο, πρωτάθλημα δεν παίρναμε φέτος. Νομίζω είναι ξεκάθαρο.

Συμφωνω
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευσηαπό AlxNeapoli1 » Τρί 21 Μάιος 2024, 11:52

Napoli4 έγραψε:2εκ για ομάδες δυτικής Ευρώπης
4εκ για τις υπόλοιπες, για όποιον δεν το είδε

Πιστεύω δεν θα έχουμε πρόβλημα φέτος.
Πλέον ο στόχος είναι το τσου Λου, αν έχει επιτυχίες και εκεί ίσως ανοίξει κουβέντα, αλλά είναι πολύ μακριά.
Ίδια λάθη δεν θα τα επαναλάβουμε, σε ένα κομβικό καλοκαίρι για την ομάδα.

Για μενα δεν ειναι το θεμα η ρητρα. Ο Ρασβαν δεν εχει οικονομικο θεμα.
Θα φανει απο τον ιδιο αν θελει να φυγει η οχι. Συμβολαιο μεχρι το 27 εχει
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τρί 21 Μάιος 2024, 12:00

Paokmania podcast, πρωταθληματικό επεισόδιο 17!

Ακούτε από YouTube & Spotify, like, subscribe, σχόλια και share στους φίλους σας!!
Και 5 αστεράκια στο Spotify!
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.

ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ, φτιάξτε ΜΠΟΥΤΙΚ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευσηαπό Maxpaok » Τρί 21 Μάιος 2024, 12:05

ο λούτσε θα φύγει μόνο αν συμφωνήσει ο ιβάν.
γράφτηκε κι αυτό από τι βλέπω στα μίντια.
Maxpaok

Δημοσίευσηαπό jibbie » Τρί 21 Μάιος 2024, 12:10

Maxpaok έγραψε:ο ρενέ πράγματι ήταν από τους φίλους που δεν πίστευε στον λούτσε, έγραφε για την επόμενη ημέρα χωρίς αυτόν.
είχε τα δικά του επιχειρήματα. σωστά, λανθασμένα. ωστόσο ποτέ, δε νομίζω να μου ξέφυγε κάτι, δεν έγραψε για "ρουμάνος, κλεφτοκοτάς, τον πούλο" κι άλλα απαράδεκτα επίθετα.
όλοι δεν μπορούμε να έχουμε τις ίδιες απόψεις αλλά μπορούμε να είμαστε πιο κόσμιοι και συνετοί στον λόγο μας.
δε νομίζω να έχει σημειώσει κάτι απρεπή.
στα σχόλια μεταξύ αγώνων έχουν καταγραφεί απείρου κάλους επίθετα και χαρακτηρισμοί

Διαφωνώ. Υπήρχε διάστημα που έπαιρνε όλα τα τοπικ σβάρνα με ειρωνίες και περισπούδαστες αναλύσεις για το πως για όλα φταίει ο προπονητής. Ένα συγγνώμη δεν είδα, εκτός αν το έχασα. Αν το έχασα ζήτω συγγνώμη εγώ απ τον ρενε. Αντιθέτως απ όσα βλέπω πάλι ειρωνίες διαβάζω για όσους αντρίκια είπαν ότι έκαναν λάθος. Αυτό για μένα είναι ντροπή. Αυτά από μένα και το κλείνω εδώ. Είναι ημέρες χαράς και δικαίωσης για όλους.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευσηαπό Maxpaok » Τρί 21 Μάιος 2024, 12:20

τζίμπι? μαζευόμαστε σε έναν τόπο που δεν είναι ιατρικό ή επιστημονικό φόρουμ.
θα γραφτούν πολλά και πολλά άκομψα. όπως κι ότι κάθε φίλος είναι ο εαυτός του. εμένα προσωπικά με ενοχλούν τα ακραία σχόλια που δεν δείχνουν σεβασμό απέναντι πρώτα στους συνακόλουθους και κατά δεύτερο λόγο σε άτομα που δουλεύουν στον σύλλογο, είτε είναι αθλητές είτε εργαζόμενοι.
πάμε τώρα όλοι μονιασμένοι, αγαπημένοι κι αισιόδοξοι και αργότερα θα έχουμε χρόνο να ξανά φαγωθούμε
Maxpaok

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Roster

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Amsterdamer_87, Baldur, Blackgr4, Gospi, Leonardo10, M o r b i u S, parisianos4, Scotch4, Tanzanos_Killer και 40 επισκέπτες