renegade έγραψε:Όπως είπε και κάποιος...ο λουτσέσκου κατουράει κ οι ΠΑΟΚτσιδες πίνουν αγιασμό
jibbie έγραψε:renegade έγραψε:Όπως είπε και κάποιος...ο λουτσέσκου κατουράει κ οι ΠΑΟΚτσιδες πίνουν αγιασμό
Εσυ ειδικά μετά τα όσα είπες φέτος, απορώ που έχεις μούτρα και λες τέτοια πράγματα. Να στο πω όσο πιο ευγενικά μπορώ, ντροπή σου.
PAOK_Antarctica έγραψε:Με άλλον προπονητή στον πάγκο, πρωτάθλημα δεν παίρναμε φέτος. Νομίζω είναι ξεκάθαρο.
Napoli4 έγραψε:2εκ για ομάδες δυτικής Ευρώπης
4εκ για τις υπόλοιπες, για όποιον δεν το είδε
Πιστεύω δεν θα έχουμε πρόβλημα φέτος.
Πλέον ο στόχος είναι το τσου Λου, αν έχει επιτυχίες και εκεί ίσως ανοίξει κουβέντα, αλλά είναι πολύ μακριά.
Ίδια λάθη δεν θα τα επαναλάβουμε, σε ένα κομβικό καλοκαίρι για την ομάδα.
Maxpaok έγραψε:ο ρενέ πράγματι ήταν από τους φίλους που δεν πίστευε στον λούτσε, έγραφε για την επόμενη ημέρα χωρίς αυτόν.
είχε τα δικά του επιχειρήματα. σωστά, λανθασμένα. ωστόσο ποτέ, δε νομίζω να μου ξέφυγε κάτι, δεν έγραψε για "ρουμάνος, κλεφτοκοτάς, τον πούλο" κι άλλα απαράδεκτα επίθετα.
όλοι δεν μπορούμε να έχουμε τις ίδιες απόψεις αλλά μπορούμε να είμαστε πιο κόσμιοι και συνετοί στον λόγο μας.
δε νομίζω να έχει σημειώσει κάτι απρεπή.
στα σχόλια μεταξύ αγώνων έχουν καταγραφεί απείρου κάλους επίθετα και χαρακτηρισμοί
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Amsterdamer_87, Baldur, Blackgr4, Gospi, Leonardo10, M o r b i u S, parisianos4, Scotch4, Tanzanos_Killer και 40 επισκέπτες