Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από JohnDag »

Asimos, να με συμπαθας αλλά αν έκανες λάθος ανάγνωση και χρήση των στατιστικών δεν φταίνε τα στατιστικά.

Το έχουμε ξαναπεί ότι τα στατιστικά δεν είναι ευαγγέλιο.

Δίνουν όμως μια σαφή εικόνα για τον τρόπο που παίζει μια ομάδα και πολλές φορές επιβεβαιώνουν αυτό που βλέπουν τα μάτια μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο μέσος όρος του ΠΑΟΚ πέρσι ήταν πάνω από 1.50 σε όλο το πρωτάθλημα.

Και δεν είναι τυχαίο προφανώς ότι πάντα οι ομάδες κορυφής είναι και πρώτες σε αυτή την κατηγορία.

Στα δυο πρώτα ματς ήταν 1.22 με Αστέρα και 2.12 με Κηφισιά. Κέρδισες και στα δυο αλλά θα μπορούσες και να μην κερδίσεις. Τα xgoals δείχνουν το πως παίζει μια ομάδα και πόσο ζητάει το γκολ. Δεν σημαίνει κάτι ως προς το τελικό αποτέλεσμα.

Η πτώση 3 και 4 φορές κάτω στα δυο επόμενα ματς όταν μάλιστα αυτά ήταν απέναντι σε μέτριες ομάδες δεν γίνεται να μην προβληματίσει. Όλους μέσα στην ομάδα. Και πρώτον απ όλους τον προπονητή.

Αυτό λέω εγώ προσωπικά, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Mīngus έγραψε:Σε 2 σερί ματς έχουμε δεν έχουμε 2 σοβαρές τελικές.

[youtube]1TvgJyxXPRg[/youtube]

2.5 τελικές (το μισό είναι το άψυχο σουτ Meite) + ένα ακυρωθέν γκολ, μόνο χθες. Σε αγώνα που ο JohnDag επιμένει ότι δεν κάναμε σοβαρή/κλασική τελική.

Οι άλλες δύο είναι η κεφαλιά του Κουλιεράκη ΑΠΟ ΣΤΗΜΕΝΟ στο β' και το σουτ του Zivkovic από πάσα του Taison στην εκπνοή του α'.

[youtube]o4hpZuokNvw[/youtube]

2 κλασικές ευκαιρίες. Εν τω μεταξύ, πες πες πες, το θάψατε το πέναλτυ που έγινε στον Brandon.. έτσι θα θάψετε και τη σφαγή του ΠΑΟΚ χθες. Μέχρι Νοέμβρη θα τα έχετε θάψει όλα, για να βγάλετε τον Lucescu άχρηστο.

JohnDag έγραψε:Συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις ποιο είναι το πρόβλημα. Ή κανείς ότι δεν καταλαβαίνεις, πραγματικά δεν ξέρω.

Έχεις τα ιδια xgoals με τα ΚΤΕΛ παλικάρι μου, κατανοείς τι σημαίνει αυτό;

Ενώ έχεις την μπάλα στα πόδια σου το 60+% του χρόνου παιχνιδιού, ενώ βρίσκεσαι μονίμως έξω ή κοντά στην περιοχή του αντιπάλου είσαι το ίδιο επικίνδυνος όσο οι ομάδες που αμύνονται μαζικά σε όλο το παιχνίδι και αφήνουν την κατοχή στον αντίπαλο.

Αυτό είναι το πρόβλημα.

Και αφού σε ενδιαφέρουν τόσο πολύ τα νούμερα και όχι η ουσία, ορίστε:

- Με ΟΦΗ 0,65
- Με Άρη 0,53
Σε ευχαριστώ για τα νούμερα! Σε πιστεύω κι ας μη βάζεις πηγή. Τα ζήτησα επειδή δεν τα ξέρω, δεν αμφισβητώ αυτό που λες.

Ωστόσο, το θέμα είναι ότι τα χαμηλά xgoals είναι επειδή οι ομάδες αυτές έστησαν λεωφορείο.

Αν βρω χρόνο μετά, θα σε βάλω τα xgoals με τις ευρωπαϊκές ομάδες που βρήκαμε χώρους.

Πιστεύω ότι στην Ευρώπη θα δούμε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο από τον ΠΑΟΚ. Όταν δεν βρίσκουμε λεωφορείο, θα γαμάμε.
Το πώς θα σπάσουμε τα γαμωλεωφορεία, είναι δουλειά του Lucescu να το λύσει.
Μα ήμουν ξεκάθαρος εξαρχής, μιλάω για τα δυο τελευταία ματς.

Δεν χρειάζεται να βάλεις τα xgoals της Ευρώπης, δεν τα αμφισβήτησα ποτέ.

Όσο για το επιχείρημα «τα xgoals έπεσαν γιατί έστησαν λεωφορείο» απάντησα παραπάνω.

Με Τρίπολη και Κηφισιά που έπαιξαν με τον ίδιο τρόπο είχες 3 και 4 φορές πάνω.

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Πλην Baba (με Κηφισιά) και Ozdoev (σε αμφότερα), όλοι οι άλλοι ήσαν περσινοί.

Χθες ξεκίνησε (πλην Baba και Ozdoev) και ο Meite με τον Samatta.

Με ΟΦΗ ξεκίνησε ο Ozdoev, ενώ Meite και Samatta μπήκαν αλλαγή.

Ουσιαστικά, μιλώ για συνοχή.

Δεν ξέρω, μπορεί να λέω μαλακίες. Πάντως καλύτερη ομάδα ο ΟΦΗ και ο Ο. Α.Ρ.Η.Σ. δεν είναι από τον ΠΑΟΚ.
Οι παράγοντες που μπορεί να επηρεάζουν την απόδοση μιας ομάδας μπορεί να είναι πολλοί, εις την ενδεκάτη. Με τον σημαντικότερο, τη ψυχολογία.

Έγινε το μυαλό μου κιμάς. Πάω για Detroit Become Human.

ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΛΟΙ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Asimos έγραψε:
JohnDag έγραψε:Συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις ποιο είναι το πρόβλημα. Ή κανείς ότι δεν καταλαβαίνεις, πραγματικά δεν ξέρω.

Έχεις τα ιδια xgoals με τα ΚΤΕΛ παλικάρι μου, κατανοείς τι σημαίνει αυτό;

Ενώ έχεις την μπάλα στα πόδια σου το 60+% του χρόνου παιχνιδιού, ενώ βρίσκεσαι μονίμως έξω ή κοντά στην περιοχή του αντιπάλου είσαι το ίδιο επικίνδυνος όσο οι ομάδες που αμύνονται μαζικά σε όλο το παιχνίδι και αφήνουν την κατοχή στον αντίπαλο.

Αυτό είναι το πρόβλημα.

Και αφού σε ενδιαφέρουν τόσο πολύ τα νούμερα και όχι η ουσία, ορίστε:

- Με ΟΦΗ 0,65
- Με Άρη 0,53

Κάποτε, παράλληλα με τον Θέμη Καίσαρη που έφερε τα xgoals στη ζωή μας, το καταπληκτικό αυτό εργαλείο απεικόνισης του χόρτου σε αριθμούς, ένιωσα πως έλυσα το οικονομικό μου πρόβλημα μέσω στοιχηματισμου.

Μιλάμε είχα κάνει ένα excel που γαμουσε κι εδερνε.

Ανάθεμα αν πήγα μια φορά ταμείο.
:lol:
Σόρρυ αλλά λογικό ήταν

Υγ Μπαρκα χωρίς να το έχεις καταλάβει έχεις κάνει παραδοχή του προβλήματος το οποίο συζητάμε.
Ο ΠΑΟΚ απέναντι σε ομάδες που τον περιμένουν χαμηλά με διπλή ζώνη Άμυνας έχει τεράστια προβλήματα...κ όχι δεν είναι φυσιολογικό για μία ομάδα που λέει ότι θέλεις να κάνει πρωταθλητισμό.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Παράκρουση
renegade

Είναι λογικό για κάποιον που προτιμά να βλέπει στο καφενείο το αθηναϊκό ντέρμπι κ όχι ΠΑΟΚ να του φαίνονται όλα αυτά ως παρακρουση.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Τουλάχιστον συμφωνήσαμε οι περισσότεροι τουλάχιστον, στο ποιο είναι το πρόβλημα.
Όταν μας περιμένουν χαμηλά, με διπλή ζώνη άμυνας και κοντά τις γραμμές, κοινώς "άμυνα λεωφορείο", δυσκολευόμαστε απίστευτα να παράγουμε φάσεις, κατά συνέπεια και να σκοράρουμε.
Κι αυτό δε γίνεται μόνο φέτος, γινόταν και πέρσι και πρόπερσι, ακόμα και τη χρονιά του ντάμπλ έτσι μας έπαιζαν οι μικροί κι έτσι θα συνεχίσουν να κάνουν αφού έχει αποτέλεσμα.
Εμείς (το τεχνικό επιτελείο εννοώ) δε πρέπει κάποια στιγμή να βρούμε λύση?
Είτε στημένα, είτε κάθετο ποδόσφαιρο, είτε κίνηση με και χωρίς μπάλα ανάμεσα στις γραμμές, είτε με σουτ εκτός περιοχής, είτε "φορτώνοντας" περισσότερο τη περιοχή του αντιπάλου, είτε με συνδυασμό των παραπάνω, είτε κάτι άλλο, κάτι δε πρέπει να κάνουμε?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

renegade έγραψε:Υγ Μπαρκα χωρίς να το έχεις καταλάβει έχεις κάνει παραδοχή του προβλήματος το οποίο συζητάμε.
Ο ΠΑΟΚ απέναντι σε ομάδες που τον περιμένουν χαμηλά με διπλή ζώνη Άμυνας έχει τεράστια προβλήματα...κ όχι δεν είναι φυσιολογικό για μία ομάδα που λέει ότι θέλεις να κάνει πρωταθλητισμό.
Μα δεν αρνήθηκα ποτέ το πρόβλημα! Απλώς αμφισβητώ το ότι ο Lucecsu δεν μπορεί να το λύσει.

Αυτό που βλέπω με τα δικά μου άμπαλα μάτια, είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει αυτήν την έξτρα πάσα (που λέμε οι μπασκετικοί :mrgreen: ) που θα τρυπήσει την άμυνα. Αλλά για να γίνει η πάσα, πρέπει ο αποδέκτης να κάνει κίνηση πίσω από την πλάτη, πρώτα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

renegade έγραψε:Είναι λογικό για κάποιον που προτιμά να βλέπει στο καφενείο το αθηναϊκό ντέρμπι κ όχι ΠΑΟΚ να του φαίνονται όλα αυτά ως παρακρουση.
Πολύ μεγάλο ξεφτυλικι αυτό που έγραψες, έπρεπε να ντρέπεσαι.
Αλλά όχι, δε θα σου κανω τη χαρη. Δε σου αξιζει το γαμωσταυρισμα. Τιμητικό θα σου ήταν για τη καριολια που έγραψες.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ας παίξουμε πικ εν ρολ με πλάτη στο καλάθι και το πενταρι να τραβιέται στο τρίποντο.
renegade

giapas έγραψε:
renegade έγραψε:Είναι λογικό για κάποιον που προτιμά να βλέπει στο καφενείο το αθηναϊκό ντέρμπι κ όχι ΠΑΟΚ να του φαίνονται όλα αυτά ως παρακρουση.
Αλλά όχι, δε θα σου κανω τη χαρη. Δε σου αξιζει το γαμωσταυρισμα. Τιμητικό θα σου ήταν για τη καριολια που έγραψες.
Όσο μεγάλο ξεφτυλικι ήταν αυτό που έκανες εσύ όλο το καλοκαίρι.
Εξάλλου δεν είναι κακό να είσαι χομπίστας ΠΑΟΚτσης ( εγώ προσωπικά δεν το κατακρίνω)... αλλά τουλάχιστον ας καταλάβεις ότι κάποιοι δεν είναι χομπίστες κ ο ΠΑΟΚ έχει επιπτώσεις στην καθημερινότητα τους
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Μπραβο renegade ωραιος. Πρέπει να είσαι περήφανος με τα καριολικια που έγραψες. Από τις πιο πουστικες ατάκες που έχω διαβάσει ποτέ στο φόρουμ. Μπράβο μεγάλε, έγραψες.
renegade

Καλός με τους καλούς
Κακός με τους κακούς
Και με τις γάτες σκύλος
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Και γαμω παιδιά συγχαρητήρια και στους δύο σας

Και για πες ρενε πόσες μέρες μπαν θεωρείς ότι πρέπει να φας με αυτό που έγραψες?
Ειλικρινής ερώτηση
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

renegade έγραψε:
giapas έγραψε:
Όσο μεγάλο ξεφτυλικι ήταν αυτό που έκανες εσύ όλο το καλοκαίρι.
Εξάλλου δεν είναι κακό να είσαι χομπίστας ΠΑΟΚτσης ( εγώ προσωπικά δεν το κατακρίνω)... αλλά τουλάχιστον ας καταλάβεις ότι κάποιοι δεν είναι χομπίστες κ ο ΠΑΟΚ έχει επιπτώσεις στην καθημερινότητα τους
Καταρχήν θα ζητήσω και από τους δύο να το τελειώσετε εδώ.

Επίσης όταν γράφεις εσύ ότι δεν είσαι χομπιστας, ελπίζω να μην είσαι ένας επαγγελματίας οπαδός του ΠΑΟΚ. Διότι αν είσαι, τοτε όλα αυτά που γράφεις εδώ μέσα είναι ύποπτα σε υπερβολικό βαθμό. Γνώμη μου. Ίσως μια αποχώρηση Λουτσεσκου να σε βόλευε σαν έναν επαγγελματία, σαν και του λόγου σου. Λέω τώρα εγώ φωναχτα τη σκέψη μου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”