Όχι παιδιά δε φταίει η διαιτησία για το χθεσινό αποτέλεσμα
Θα έπαιρνες το διπλό και θα σκεφτόσουν ναι αλλά ο Κεντζιόρα άφηνε σεντρες
xrisitsapa έγραψε:Εχω την εντυπωση οτι το γενικο κλιμα ειναι οτι φταιει η διαιτησια για χτες.
Κι εγω το βραδυ ημουν σκασμενος.
Αλλα οταν εχω ζησει Κομινηδες και Παπαπετρους και Παππαδες και και και....δυσκολευομαι να μιλησω χτες για σφαγη.
xrisitsapa έγραψε::lol:![]()
![]()
Μπορει να ειναι και ετσι !!
Παντως στο νημα του Ραζβαν, πρεπει να μιλαμε γι αυτα που ειναι δουλεια του Ραζβαν, και η διαιτησια ΔΕΝ ειναι μεσα σε αυτα. καλο θα ειναι να το καταλαβει και ο ιδιος.
Εχω Ιβαν, που ξερω οτι αμα θελει, θα τους γ@μησει, γιατι το εχει κανει και στο παρελθον.
Ο Ραζβαν ας μαθει στον Μειτε να πηδαει για καμια κεφαλια, και τον Κεντζιορα να μην αφηνει ελευθερες σεντρες ( που κανονικα ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ειναι δουλεια του ).
sn0ufel4 έγραψε:Ε κάποιος πρέπει να βγάλει μια αντίδραση. Αφού δε το κάνουν άλλοι το κάνει αυτός
Dimg4a έγραψε:Miles έγραψε:Αχ αυτά τα κατόπιν εορτής γιατί μπήκε ο ένας και όχι ο άλλος και γιατί βγήκε ο τρίτος...
Αδερφε, μολις βγηκε η αποστολη τα λεγαμε. Ψαξε λιγο πριν το ματς. Αρα, πριν το ματς δεν το δεχτηκαν καποιοι γιατι "περιμενετε το ματς". Τωρα που πεσαμε μεσα για αυτο που ανησυχουσαμε "αχ αυτα τα κατοπιν εορτης".
Πειτε μας κι εμας ποτε ειναι καλη στιγμη να εκφρασουμε την ανησυχια μας για καποιες κακες αποφασεις του προπονητη που κανουν μπαμ και δεν χρειαζεται και διπλωμα προπονητη για να τις διακρινεις?
xrisitsapa έγραψε:Εγω θα παω κοντρα στο γενικο κλιμα και θα πω τα εξης :
1. H δουλεια του προπονητη ειναι στις 4 γραμμες και χτες ηταν ανεπαρκης. Κατεβασε μια ομαδα που ηταν για 3 γκολ στο ημιχρονο.
2. Το οτι στο 2ο ηταν πολυ καλυτερη, ειναι credit για τον ιδιο, αλλα εξισου και προιον προβληματισμου για την εμφανιση του 1ου.
3. Σφαγη το χθεσινο ΔΕΝ ηταν. Ηταν μια π@υστικη διαιτησια που επαιξε πολυ εδρα. Πιο πολυ σφαγη ομως ηταν με τον ΟΦΗ ή το σκουληκι που δεν πηραμε καραμπινατα πεναλτι και διαμορφωθηκε αποτελεσμα.
4. Εχω την εντυπωση οτι ο Ραζβαν κανει πολιτικη, δημιουργωντας αλλοθι για τον εαυτο του και την ομαδα. Ετσι κανει κακο σε ολους. Ο ΠΑΟΚ τον πληρωνει για προπονητη, οχι και μανατζερ, γραφειο τυπου κτλ κτλ.
Special 4 έγραψε:Παλι οτι φταιει το ροστερ διαβαζω
απο τους φανς του Λουτσεσκου
Το ροστερ μια χαρα ειναι
Οχι τελειο αλλα καλο
Με αλλον προπονητη αυτο το ροστερ θα ειχε πολυ καλυτερη εικονα κ καλυτερα αποτελεσματα
Παλι οι ιδιες δικαιολογιες
Παλι τα ιδια λαθη
Παλι σε καποιους φταιει το ροστερ
2 χρονια
μπηκαμε στον τριτο χρονο με Λουτσεσκου
Οι ιδιες δικαιολογιες
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Χωρικός και 3 επισκέπτες