Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευσηαπό sn0ufel4 » Δευτ 02 Οκτ 2023, 10:05

Όχι παιδιά δε φταίει η διαιτησία για το χθεσινό αποτέλεσμα

Θα έπαιρνες το διπλό και θα σκεφτόσουν ναι αλλά ο Κεντζιόρα άφηνε σεντρες
Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;» Πολέμα!
«Ασκητική»
Some folk we never forget... some kind we never forgive...havent seen the back of us yet...we will fight as long as we live
Many places i have been....many sorrows i have seen...
îdô Nidir nênâkham Bârî'n Katharâd
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευσηαπό astral » Δευτ 02 Οκτ 2023, 10:09

Η διαιτησία ήταν εμετική.
Φταίει και η διαιτησία, όπως και αλλα πράγματα.

στο ποδόσφαιρο μπορεί να παίξεις καλά, μέτρια, άσχημα και να έρθει το οποιο αποτέλεσμα και στο τέλος να το συζητήσουμε και να το αποδεχτούμε.

Προφανώς η απάτη και η κλεψιά από τη διαιτησία έινια ΠΟΛΎ πιο εξοργιστική από οποιοδήποτε τακτικό η αθλητικό λάθος.

Π@στίκη διαιτησία με πολύ έδρα λοιπόν είναι ΑΠAΤΗ και ΚΛΈΒΕΙ τον κόπο και των ιδρώτα των παικτών και έρχεται σε συνεχεια άλλων π@στιών που βλέπουμε από την αρχή του πρωταθλήματος. Δε γίνεται να δουλεύεις και ο άλλος να απλώνει το χέρι και να σε κλέβει σταθερά και συστηματικά.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευσηαπό dragon » Δευτ 02 Οκτ 2023, 10:10

xrisitsapa έγραψε:Εχω την εντυπωση οτι το γενικο κλιμα ειναι οτι φταιει η διαιτησια για χτες.
Κι εγω το βραδυ ημουν σκασμενος.
Αλλα οταν εχω ζησει Κομινηδες και Παπαπετρους και Παππαδες και και και....δυσκολευομαι να μιλησω χτες για σφαγη.

Μετάφραση: όταν έχω συνηθίσει βιασμούς δεν θα μιλάω όταν μου πιανουν τον κώλο. Μάλιστα θα αυτομαστιγωνομαι κ θα θεωρώ ότι τα θελε ο κωλος μου επειδή φόρεσα μίνι
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευσηαπό xrisitsapa » Δευτ 02 Οκτ 2023, 10:15

:lol: :lol: :lol: :lol: Μπορει να ειναι και ετσι !!

Παντως στο νημα του Ραζβαν, πρεπει να μιλαμε γι αυτα που ειναι δουλεια του Ραζβαν, και η διαιτησια ΔΕΝ ειναι μεσα σε αυτα. καλο θα ειναι να το καταλαβει και ο ιδιος.

Εχω Ιβαν, που ξερω οτι αμα θελει, θα τους γ@μησει, γιατι το εχει κανει και στο παρελθον.
Ο Ραζβαν ας μαθει στον Μειτε να πηδαει για καμια κεφαλια, και τον Κεντζιορα να μην αφηνει ελευθερες σεντρες ( που κανονικα ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ειναι δουλεια του ).
xrisitsapa

Δημοσίευσηαπό sn0ufel4 » Δευτ 02 Οκτ 2023, 10:31

Ε κάποιος πρέπει να βγάλει μια αντίδραση. Αφού δε το κάνουν άλλοι το κάνει αυτός
Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;» Πολέμα!
«Ασκητική»
Some folk we never forget... some kind we never forgive...havent seen the back of us yet...we will fight as long as we live
Many places i have been....many sorrows i have seen...
îdô Nidir nênâkham Bârî'n Katharâd
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευσηαπό DamoN » Δευτ 02 Οκτ 2023, 10:38

Τα 3 γκολ στο ημίχρονο κιόλας πως ακριβώς θα τα τρώγαμε;
Άντε να δεχτω το δοκάρι του Σέρβου που κάνει το απρόβλεπτο αλλά από κει δύσκολα να μπει με τον Κοταρκσι να ελέγχει την φάση ( παίζει να ξεκιναει η φάση με φάουλ στον Εκονγκ)
Το σουτ του κωτσιρα που κάνει αποκρουσαρα ο δικός μας . Τρως γκολ με διπλή κόντρα που δεν μπαίνει ποτέ εκτός αν το τρώμε εμείς . Και στο δεύτερο μια κεφάλια του γεβνται πως τον λένε που πάει πάνω του .
Ποιες είναι οι ευκαιριες του βαζελου ;Τα σουτ από 40 μέτρα πάνω στον Κοταρσκι που αν δεν έπαιζε ο ΠΑΟΚ και δεν είχε εκφωνητή να τσιρίζει δεν θα σηκωναμε τα μάτια από το κινητό να δούμε την φάση;;;
Και για να χρησιμοποιεις την έκφραση είσαι για 3 σημαίνει ότι είχαν 5,6 μαλλιά . Με xgoals 1.5 πως γίνεται αυτό;

Εσυ που έπαιξες σκατα είχες γκολ Μπράντον ,τετ α τετ ντελια , παράλληλη κεντζιορα ταπ ιν Μπράντον,δοκάρι Μπράντον , γκολάρα ζιβκο και μαλακια σαματτα .με ίδια xgoals σχεδόν .
Που να έπαιζες και μπάλα δλδ
DamoN

Δημοσίευσηαπό aivas19 » Δευτ 02 Οκτ 2023, 10:51

xrisitsapa έγραψε::lol: :lol: :lol: :lol: Μπορει να ειναι και ετσι !!

Παντως στο νημα του Ραζβαν, πρεπει να μιλαμε γι αυτα που ειναι δουλεια του Ραζβαν, και η διαιτησια ΔΕΝ ειναι μεσα σε αυτα. καλο θα ειναι να το καταλαβει και ο ιδιος.

Εχω Ιβαν, που ξερω οτι αμα θελει, θα τους γ@μησει, γιατι το εχει κανει και στο παρελθον.
Ο Ραζβαν ας μαθει στον Μειτε να πηδαει για καμια κεφαλια, και τον Κεντζιορα να μην αφηνει ελευθερες σεντρες ( που κανονικα ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ειναι δουλεια του ).

Ο Ντεσποτοφ ηταν στην σεντρα του γκολ
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευσηαπό James Moriarty » Δευτ 02 Οκτ 2023, 10:57

Λοιπόν ακούστε πώς έχουν τα πράγματα κατά την προσωπική μου ΙΣΧΥΡΗ εποψη. Δεν είμαι ταπεινός κ είμαι κυνικός ως άνθρωπος κ τά λέω στα ίσια.
Θα μπορούσα νά κραξω σαν παιδάκι,λέγοντας ο προπονήτακος τής Ξάνθης,ο προπονητακος πού δεν ενδιαφέρθηκε ποτε καμία σοβαρή ομάδα κ άλλα πολλά.
Σέ κάποια πράγματα αυτός ό Ρουμάνος προπονητής είναι καλός, αλλά είναι προπονητής παλαιάς κοπής.
Καταρχήν προπονητής πού παίζει μόνο ΕΝΑ σύστημα τά λέει όλα. Έχεις γεμίσει με ΕΞΙ χαφ (πού σημάνει ότι 4 παίκτες σέ κάθε ματς θά είναι έξω αλλαγής κ εκτός αποατολης κ 4 δεξιά μπακζ (πού σημαίνει ότι αφού πρώτη τού επιλογή είναι αυτός ο Πολωνός κακός παίκτης πού εχθές όλες οι επιθέσεις γινόντουσαν από την δεξιά μας μεριά φέρνει ΤΡΙΓΜΟΥΣ στο σύνολο ΠΟΛΛΩΝ παικτών. Ήδη ο καλύτερος μας μπακζ, ο Σαστρε ενώ είχε να παίξει πόσα ματς, έκανε ένα πολύ καλό ματς επειδή είναι προσηλωμένος κ σοβαρός παίκτης κ έμεινε ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ .Μεσοεπιθετικά έχεις 4 παίκτες, πού παίζοντας αυτό τό σύστημα πού όπως έχω ξαναπεί μού φέρνει ΑΠΕΧΘΕΙΑ (τό 4231) ένα εξτρέμ από τούς τρείς θά είναι αλλαγή (Ντεσποτοφ) την δεδομένη στιγμή. Για νά παίξει ένα; παίκτης αλάνας ο Κώνστα) ο οποίος για άλλο ένα ματς μαζί με Τσιγάρα ήταν από τους χειρότερους μας παίκτες. Γι'αυτό στο πρώτο ημίχρονο μας πήραν τό κέντρο. Διότι είχες μέσα 2 παίκτες μετριοκακούς κ τόν Κώνστα πού δεν μαρκάρει εναντίον 3 παικτών του βαζελου σύν την δεξιά μας μεριά κακή.
Κ με τά Γιάννενα η τετράδα πού κατέβασε (2 κοντοί 1,80 σέντερ μπακ, Βιέρι 1,60 κ ένας από τους χειρότερους παίκτες πού έχω δει στον ΠΑΟΚ το αριστερό μπακ Σοάρες)κ έτσι τά Γιάννινα μας είχαν πάρει όλες σχεδόν τις κεφαλιές με τόν Πολωνό νά σκοράρει παρά λίγο 2 αυτογκόλ.
Πάμε τώρα στους ΑΡΔ. Έχετε δει κανένας νά τού κάνει κάποια ερώτηση σοβαρή; Όι απαντήσεις πού δίνει δηλώνει έναν άνθρωπο ΗΜΙΜΑΘΗ, κολλημένο πού θά τά ρίξει πάντα σέ ΟΛΟΥΣ τούς άλλους. Τρώει σπρώξιμο από τούς ΑΡΔ με λίγα λόγια γιατί όπως ξέρουμε αν θέλουν αυτά τα κοράκια (βλέπε Φερειρα) μπορούν νά "φάνε" τόν οποιοσδήποτε.
Είναι η τελευταία φορά πού ασχολούμαι με τον συγκεκριμένο κ εύχομαι τού χρόνου νά έχουμε ένα προπονητή , νεαρό πού θά παίζει με 3 στο κέντρο κ με ότι υλικό έχουμε βάση χαρακτηριστικών στοιχείων. Βρε έπαιζες με μία ισάξια ομάδα κατεμε πού μπορούσες να την διαλύσεις μετά το 1-2 στα τελευταία 20 λεπτά ανεβάζοντας πιο ψηλά την ομάδα με ξεκούραστους ποιοτικούς παίκτες αλλά για άλλη μία φορά έπαιξε λες καί έπαιζε με την Σίτυ. Όσο για το γκολ πού χάνει ό Σαματα κ έχει φάει ΧΥΔΑΙΟ κράξιμο την φάση την έχω δει δέκα φορές. Είχε επιλογή στην αρχή νά δώσει πάσα αλλά μετά από 1 δεύτερο λεπτό καί οι δύο μας παίκτες είναι ΚΑΛΥΜΕΝΟΙ. Οπότε αυτό πού έκανε ήταν κ τό σωστό. Αστόχησε. Όπως αστόχησε ο παίκτης αλάνας Κώνστα σέ κενή εστία ενώ έχει περάσει τόν τέρμα (κ το γκολ θά μετρούσε αφού στο βαρ θά βλέπανε ότι δεν έκανε χέρι) .
Μόνο ντροπή απλά.
Όσο για την διαιτησία προφανώς καί έχει δίκιο αλλά είναι καί ένας παράγοντας πού κρύβει τά ΛΑΘΗ ΟΛΚΗΣ σέ πολλούς τομείς πού κάνει.
Άβαταρ μέλους
James Moriarty

Δημοσίευσηαπό PAOKevolution » Δευτ 02 Οκτ 2023, 11:08

Καλημέρα!
Εγώ αμφιβάλλω αν έχει καταλάβει η πλειοψηφία των οπαδών μας τους λόγους που διαμαρτύρεται ο Λουτσέσκου. Διαβάζεις από δικούς μας όσα διαβάζεις και από τους από κάτω. Με λυπεί. Όχι λόγω Λουτσέσκου. Λόγω ΠΑΟΚ. Έχουμε βαλθεί να βαράμε μπουνιές τον εαυτό μας. Θέλουμε ο ΠΑΟΚ μας να κερδίζει και ας τον γαμάνε. Συγνώμη, αυτό θα γίνει 1 - 2 άντε 3 φορές. Μετά απλά θα συνηθίσεις στην πράξη. Ο προπονητής μας (για να μη γράψω το όνομά του που κάποιοι έχουν αλλεργία) μιλάει για τα εξής. Είναι αδιανόητο ο ΠΑΟΚ να είναι στις πρώτες ομάδες της σχετικής λίστα με τις κίτρινες κάρτες. Ο προπονητής λοιπόν μιλάει γι' αυτά που κάποιοι τα αποκαλούν λανθασμένα σπόρια. Όχι δεν είναι σπόρια. Είναι διαμόρφωση ρόστερ κατ' επιλογή ερχόμενων παιχνιδιών. Όταν ο ΠΑΟΚ θα στερηθεί τον Αντρίγια τον Ντέλια τον Τάισον τον Τσιγγάρα ΜΑΖΙΚΑ, τότε πείτε τον Λουτσέσκου γραφικό και ανίκανο. Οι παίκτες σε ένα παιχνίδι καλώς ή κακώς παίρνουν ψυχολογία με το πως τους αντιμετωπίζει το κοράκι. Αν νομίζετε ότι ο ΠΑΟΚ με τέτοιες διαιτησίες με το γάντι όπως η χθεσινή έχει ελπίδες να παίρνει ματς, συγνώμη κοιμάστε όρθιοι. Κι ας έφτασε στο τσικ να πάρει το διπλό. Το ματς έπρεπε να σβήσει στο ακαταλόγιστο φάουλ πάνω στον Κουλιε στο 94'.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ και έχει κάνει λάθη και ο Ρασβαν, εννοείται και θα πρέπει να διορθωθεί. Αλλά η ψυχολογία μιας ομάδας σχετικά νεόδμητης ποντάρει πολλά σε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και όχι σε ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ. Για τον Θεό! Η ομάδα στην 7η αγωνιστική και έχει στερηθεί ΒΑΘΜΟΥΣ ήδη! Όταν ΟΛΟΙ σε όλους τους κάτω, έδωσαν βαθμούς!!
ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ 1926
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευσηαπό xrisitsapa » Δευτ 02 Οκτ 2023, 11:18

sn0ufel4 έγραψε:Ε κάποιος πρέπει να βγάλει μια αντίδραση. Αφού δε το κάνουν άλλοι το κάνει αυτός

Ετσι καλυπτει τα κενα της ΠΑΕ ομως. Και χανει το δικιο του.
xrisitsapa

Δημοσίευσηαπό dragon » Δευτ 02 Οκτ 2023, 11:26

πως εχασε το δικιο του? επειδη ετσι λενε οι γκεμπελισκοι του ποκ?
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Δευτ 02 Οκτ 2023, 11:30

Dimg4a έγραψε:
Miles έγραψε:Αχ αυτά τα κατόπιν εορτής γιατί μπήκε ο ένας και όχι ο άλλος και γιατί βγήκε ο τρίτος...

Αδερφε, μολις βγηκε η αποστολη τα λεγαμε. Ψαξε λιγο πριν το ματς. Αρα, πριν το ματς δεν το δεχτηκαν καποιοι γιατι "περιμενετε το ματς". Τωρα που πεσαμε μεσα για αυτο που ανησυχουσαμε "αχ αυτα τα κατοπιν εορτης".
Πειτε μας κι εμας ποτε ειναι καλη στιγμη να εκφρασουμε την ανησυχια μας για καποιες κακες αποφασεις του προπονητη που κανουν μπαμ και δεν χρειαζεται και διπλωμα προπονητη για να τις διακρινεις?

Δηλαδή πιστεύεις ότι αν ξεκινούσε ο Sastre και όχι ο Kedziora, θα είχαμε κερδίσει;
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator

Δημοσίευσηαπό nunies4 » Δευτ 02 Οκτ 2023, 11:31

Η 1η σεζόν μετά από χρόνια που περιμένω πως και πως τα ματς. Η ομάδα έφτιαξε ροστεραρα μπολιασμενη με εμπειρία,ποιότητα και ταλέντο από τα δικά μας παιδιά (με κάποιες ελάχιστες πλέον ανορθογραφιες) και η χρονιά προμηνύεται απολαυστική.
Τα υπόλοιπα σε αυτό το μπασταρδο πρωτάθλημα πραγματικά με αφήνουν αδιάφορο.
Δεν περνάνε οι ώρες για την Πέμπτη
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευσηαπό nunies4 » Δευτ 02 Οκτ 2023, 11:34

xrisitsapa έγραψε:Εγω θα παω κοντρα στο γενικο κλιμα και θα πω τα εξης :

1. H δουλεια του προπονητη ειναι στις 4 γραμμες και χτες ηταν ανεπαρκης. Κατεβασε μια ομαδα που ηταν για 3 γκολ στο ημιχρονο.
2. Το οτι στο 2ο ηταν πολυ καλυτερη, ειναι credit για τον ιδιο, αλλα εξισου και προιον προβληματισμου για την εμφανιση του 1ου.
3. Σφαγη το χθεσινο ΔΕΝ ηταν. Ηταν μια π@υστικη διαιτησια που επαιξε πολυ εδρα. Πιο πολυ σφαγη ομως ηταν με τον ΟΦΗ ή το σκουληκι που δεν πηραμε καραμπινατα πεναλτι και διαμορφωθηκε αποτελεσμα.
4. Εχω την εντυπωση οτι ο Ραζβαν κανει πολιτικη, δημιουργωντας αλλοθι για τον εαυτο του και την ομαδα. Ετσι κανει κακο σε ολους. Ο ΠΑΟΚ τον πληρωνει για προπονητη, οχι και μανατζερ, γραφειο τυπου κτλ κτλ.

Τον ΠΑΟΚ τον έχουν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΑ κλέψει και στερήσει βαθμούς
1. Στο Ηράκλειο στο πέναλτι που δεν δίνεται στον Τόμας
2. Με την γειτονιά στην μανσέτα πέναλτι που δεν δίνεται και στην 2η κίτρινη ορισμό όταν ο άλλος πιάνει την μπάλα με το χέρι.
Εν δυνάμει 5 βαθμούς.
Το χθεσινό μπορεί να μοιάζει υπερβολικό ξέσπασμα αλλά όχι....πολιτική για δημιουργία άλλοθι είναι πολύ άδικο να το λες.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Δευτ 02 Οκτ 2023, 11:40

Special 4 έγραψε:Παλι οτι φταιει το ροστερ διαβαζω
απο τους φανς του Λουτσεσκου

Το ροστερ μια χαρα ειναι
Οχι τελειο αλλα καλο
Με αλλον προπονητη αυτο το ροστερ θα ειχε πολυ καλυτερη εικονα κ καλυτερα αποτελεσματα

Παλι οι ιδιες δικαιολογιες
Παλι τα ιδια λαθη
Παλι σε καποιους φταιει το ροστερ

2 χρονια
μπηκαμε στον τριτο χρονο με Λουτσεσκου
Οι ιδιες δικαιολογιες

Όλοι όσοι κράζουν την επιλογή της αποστολής και της 11δας σε κάθε αγώνα, δεν κράζουν το ρόστερ; Όποιον και αν βάλει, υπάρχουν παράπονα γιατί δεν έβαλε τον άλλον. Ορισμένοι αντιδρούν λες και έχουμε Beckenbauer, Maradona, Baresi, Cruyff και Ibrahimovic και επιλέγει να βάλει Μπαλάφα, Salmon και Δάρλα.
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Roster

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Χωρικός και 3 επισκέπτες