Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευσηαπό giapas » Δευτ 18 Σεπ 2023, 23:30

Κακώς μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω. Πραγματικά η πιο ελεεινή ατάκα που έχω διαβάσει. Όποιος ζει σε εχθρική πόλη το καταλαβαίνει .

Θα τη διαβαζω κάθε μέρα για να μου θυμίζει το ποσό χαμηλά μπορεί να πέσει κάποιος.

Συγγνώμη από τους υπόλοιπους για τους χαρακτηρισμους. Προφανώς επισυρουν ποινη.

Με τον τύπο φινιτο οριστικά κι αμετάκλητα.
giapas

Δημοσίευσηαπό renegade » Δευτ 18 Σεπ 2023, 23:40

sn0ufel4 έγραψε:Και γαμω παιδιά συγχαρητήρια και στους δύο σας

Και για πες ρενε πόσες μέρες μπαν θεωρείς ότι πρέπει να φας με αυτό που έγραψες?
Ειλικρινής ερώτηση

Προφανώς αφου και εσύ θεωρείς ότι έχεις απέναντι σου κάποιον με ανεξέλεγκτη συμπεριφορά εκτός των ορίων της λογικής και του μέτρου ( έναν τρελό δηλαδή)είτε μόνιμο είτε καθόλου ( αφού οι τρελοί έχουν το ακαταλογιστο)

Υγ μαύρο χιόνι
Πέρα από το χόμπι - επάγγελμα πού σου ήρθε κατευθείαν στο μυαλό υπάρχει και το
Χομπι-παθος-ζωη
Έχω χόμπι το τάβλι για παράδειγμα αλλά αν χάσω δεν έγινε και τίποτα σημαντικό.
Έχω πάθος με το ποδόσφαιρο. Ξοδεύω μεγάλο μέρος του χρόνου μου για το πάθος μου, αλλά όταν παίζει η ρεάλ μπαρτσελόνα δεν με νοιάζει αν θα κερδίσει ο ένας ή ο άλλος δεν χαλάει η μέρα μου .
Ο ΠΑΟΚ από την άλλη είναι μέρος της ζωής μου.
Είναι το σημαντικότερο δευτερεύον πράγμα.
Η ψυχολογία μου η διάθεσή μου , ακόμα ακόμα και πώς θα βρεθώ πολλές φορές απέναντι στη γυναίκα μου για παράδειγμα εξαρτάται από ένα δοκάρι ή έξω ή δοκάρι μέσα.
Ελπίζω να σου έδωσα να καταλάβεις τι εννοώ χομπίστα φίλαθλο κ τι όχι
Σε ένα φόρουμ καλώς ή κακώς δεν υπάρχει καν δημοκρατία
Άβαταρ μέλους
renegade

Δημοσίευσηαπό sn0ufel4 » Δευτ 18 Σεπ 2023, 23:44

renegade έγραψε:
sn0ufel4 έγραψε:Και γαμω παιδιά συγχαρητήρια και στους δύο σας

Και για πες ρενε πόσες μέρες μπαν θεωρείς ότι πρέπει να φας με αυτό που έγραψες?
Ειλικρινής ερώτηση

Προφανώς αφου και εσύ θεωρείς ότι έχεις απέναντι σου κάποιον με ανεξέλεγκτη συμπεριφορά εκτός των ορίων της λογικής και του μέτρου ( έναν τρελό δηλαδή)είτε μόνιμο είτε καθόλου ( αφού οι τρελοί έχουν το ακαταλογιστο)

Σοβαρά τώρα? Δηλαδή έχεις αυτή τη συμπεριφορά απέναντι σε ένα μέλος σαν το giapas τόσα χρόνια εδώ μέσα και οι δύο σας και χωρίς λόγο κρίνεις το πόσο ΠΑΟΚ είναι?
Έχεις φάει κόλλημα με το λουτσεσκου και αντί να συζητήσεις σοβαρά κ ώριμα όπως ξέρεις κ μπορείς κάθεσαι και ειρωνευεσαι στα τοπικ των παικτών?

Εγώ σε θεωρώ τρελό η εσύ χάνεις το δίκιο σου με τη συμπεριφορά σου?
Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;» Πολέμα!
«Ασκητική»
Some folk we never forget... some kind we never forgive...havent seen the back of us yet...we will fight as long as we live
Many places i have been....many sorrows i have seen...
îdô Nidir nênâkham Bârî'n Katharâd
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευσηαπό jibbie » Δευτ 18 Σεπ 2023, 23:47

ο γιαπας χομπιστας;

ρενε, χωρις κακη προθεση στο λεω, μου δινεις την εντυπωση οτι εχεις αποκτησει εμμονη με τον προπονητη σε σημειο που επιτιθεσαι και εκτιθεσαι χωρις λογο. ελπιζω καποια στιγμη να το δεις, και καλη καρδια. ΠΑΟΚ εισαι.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευσηαπό tad » Δευτ 18 Σεπ 2023, 23:53

Τα έχετε κάνει πουτανα όλα, και έχετε χαλαστεί απίστευτα επειδή ο κοουτς τώρα που έφυγε ο Μπισε βρήκε και καινούριους τρόπους να μας μάθει το ποδόσφαιρο … να καταργήσει τα δυο δεξιά μπακ που έχει η ομάδα για να παίζει ένας παλαίμαχος και ένα δεξί μπακ που κάνει τον Σναουτσερ να φαίνεται Καφου

Όλοι αυτοί ρε σείς μαζεύουν εκατομυρια … είπαμε να ασχολούμαστε ακόμα και επαγγελματικά … αλλά δεν θα χαλάσουμε και την υγεία μας … ήρεμα … πάρτε άδεια στην τελική … έχουμε περάσει πολύ χειρότερα εξάλλου στον ΠΑΟΚ … αυτό μην το ξεχνάτε ποτέ
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευσηαπό renegade » Τρί 19 Σεπ 2023, 00:20

jibbie έγραψε:ο γιαπας χομπιστας;

ρενε, χωρις κακη προθεση στο λεω, μου δινεις την εντυπωση οτι εχεις αποκτησει εμμονη με τον προπονητη σε σημειο που επιτιθεσαι και εκτιθεσαι χωρις λογο. ελπιζω καποια στιγμη να το δεις, και καλη καρδια. ΠΑΟΚ εισαι.

Μην έχεις απλά την εντύπωση έτσι είναι...κ είναι έτσι γιατί θεωρώ ότι καταστρέφει αυτό που αγαπώ.
Δεν έχω εμμονή μαζί του γιατί θέλω να πάρω ή ζηλεύω την θέση του.
Δεν χρειάζεται κάποιος να συμφωνεί με αυτά που γράφω ή πιστεύω αλλά όταν κάνει προσωπικές επιθέσεις ή χαρακτηρίζει ειδικά με χαρακτηρισμούς αναφερόμενος σε ψυχικές ασθένειες μη σεβόμενος καν τους ανθρώπους οι οποίοι παλεύουν να ζήσουμε αντιμέτωποι τέτοιων καταστάσεων και προβλημάτων...ε θα την ακούσει
Άβαταρ μέλους
renegade

Δημοσίευσηαπό Montrealiotis » Τρί 19 Σεπ 2023, 00:35

Εγώ την δέχομαι την εμμονή σου και τους λόγους της. Αλλά δεν νομίζεις ότι είναι λίγο κουραστικό να επιμένεις να την εκφράζεις συνέχεια; Έτσι κι αλλιώς ο Λουτσεσκου θα είναι εδώ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Δέξου το και προχωρά.

Να ξέρεις δεν σε κρίνω, ούτε σε ειρωνεύομαι, δεν το έχω κάνει ποτέ άλλωστε εδώ μέσα.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευσηαπό renegade » Τρί 19 Σεπ 2023, 00:54

Μα ο μοναδικός λόγος της επανάληψης όχι μόνο τώρα αλλά γενικά είτε στο θέμα των μεταγραφών είτε στο θέμα του λουτσέσκου είτε οπουδήποτε είναι ότι επειδή κάποιοι Δεν δέχονται κάποιες απόψεις οι οποίες είναι διαφορετικές απευθύνονται στο μέλος είτε απευθείας είτε μέσω των μηνυμάτων του, με αποτέλεσμα να υπάρχει μία συνεχής και εξακολουθητική συζήτηση για τα ίδια και για τα ίδια.
Επίσης πόσο κουραστικό είναι για τη μία πλευρά να διαβάζει συνεχώς πράγματα εναντίον του λουτσέσκου άλλο τόσο εκνευριστικό είναι για την άλλη πλευρά να διαβάζει συνεχώς μειωτικά σχόλια για την ποιότητα των ποδοσφαιριστών αποκλειστικά ως δικαιολογία του προπονητή
Άβαταρ μέλους
renegade

Δημοσίευσηαπό don PAOK » Τρί 19 Σεπ 2023, 01:25

Εγώ λέω ότι χρειάζεται νηφαλιοτητα στην κρίση. Καταλαβαίνω την αγανάκτηση του ρενε γιατί και γω αφιερώνω πολύ ενέργεια και χρόνο για την ομάδα που αγαπώ. Μετά τον αγώνα με τον οφη έκανα 3 μέρες να ηρεμήσω με το μπέρδεμα στο μυαλό της ομάδας.

Έκανε λάθη στα παιχνίδια αυτά ο Λουτσε. 100%. Εγώ πιστεύω ότι βιάζεται να ενταξει τους καινουργιους. Ειδικά στο θεμα του κέντρου έχει κανει τραγική διαχείριση. Αλλά αυτό το λέμε εκ των υστέρων.

Και συζητάμε αυτά τα λάθη γιατί τα γαμημενα τα κοράκια σε 2 ματς δε βγάζουν κόκκινη στον αντίπαλο για αγκωνιά με τον οφη και για χέρι με τον οαρης. Και δε σου δίνουν το πέναλτι σε φάσεις εξωφθαλμες. Δηλαδή ο άλλος χθες έκανε μανσετα κανονικά και δεν σου έδωσε τίποτα. Οκ δε θα βγω να σπαμαρω μαλακιες για Λουτσε και συνοπαδους
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευσηαπό Dimg4a » Τρί 19 Σεπ 2023, 02:02

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν προσπαθώ να κάνω κανένα άσπρο μαύρο. Νούμερο ζήτησα και πάλι δεν πήρα.

Ο Παναιτωλικός συνάντησε ΚΤΕΛ όταν πήγε να σκοράρει; Γιατί απέναντι στον ΠΑΟΚ σχεδόν όλες οι ελληνικές ομάδες παρκάρουν τα εκάστοτε ΚΤΕΛ μπροστά στην εστία.

Ειπα 15 βαθμους πισω λογω εμφανισεων και η απαντηση ηταν "αντιπαοκτσιδικη ατακα και σεφερλη";
τον τελευταιο καιρο αδερφε εισαι μακραν πιο εριστικος με συνεχομενες ειρωνιες οποτε να μου λες αυτο μετα απο αυτο ππυ εγραψα ειναι τουλαχιστον αστειο.
ΤΟΥΜΠΑ=ΠΑΟΚ
Dimg4a

Δημοσίευσηαπό Montrealiotis » Τρί 19 Σεπ 2023, 02:51

Συμφωνώ ότι είναι κουραστικό να διαβάζουμε αγιογραφίες του προπονητή και να τα ρίχνουμε όλα στην ποιότητα. Σε τέτοιες ήττες φταίνε όλοι, με πρώτο τον προπονητή. Ο οποίος πρώτος παίρνει και τα εύσημα. Όπως έγινε πχ με την πρόκριση στην Ευρώπη.

Γενικά κούρασε το εμείς κι εσείς. Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε, και περνάμε τον χρόνο μας εδώ μέσα γιατί αγαπάμε την ομάδα μας, ο καθένας με τον τρόπο του.

Υπάρχουν ανθρωποι εδώ μέσα με γνώσεις και όρεξη που χαίρεσαι να τους διαβάζεις και να ανταλλάσσει απόψεις, σαν κι εσένα rene όταν όμως δεν είσαι «τρελαμένος» και «εμμονικος», και είναι κρίμα για όλους μας να αναλωνόμαστε σε χαζές αντιπαραθέσεις.

Αυτά τα ολιγα από εμένα, χωρίς διάθεση να κουνήσω το δάχτυλο σε κανένα.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευσηαπό Dimg4a » Τρί 19 Σεπ 2023, 03:44

Asimos έγραψε:Εντελώς κυνικά: Ε και;

Τι εννοεις με το ε και?
ΤΟΥΜΠΑ=ΠΑΟΚ
Dimg4a

Δημοσίευσηαπό nunies4 » Τρί 19 Σεπ 2023, 04:28

Επειδή αναφέρθηκε και πάλι το θέμα ποιότητας παικτών το οποίο εγώ το ανέδειξα σε υπερθετικό βαθμό το πρωί (κάνοντάς το λυσα όπως παραδέχτηκα) να ξαναπώ ότι καμία πρεμουρα δεν έχω με τον Ραζβαν και αν στον πάγκο θα είναι αυτός, η ο Γκαρσία η ο Γουχου η όποιος θέλει. Με τον ΠΑΟΚ έχω πρεμουρα.
Εγώ υπερσσπιστηκα τον θεσμό του προπονητή γιατί θεώρησα απολύτως άδικο το "σου έφεραν ότι ζήτησες" να λέγεται ως κριτική 18/9. Θα το θεωρούσα ΑΠΟΛΥΤΩΣ δίκαιο να ειπωθεί ως κριτική σε 2-3-4 μήνες αν όλα έχουν πάει σκατα.
Όπως υπερσσπιστηκα τον Ραζβαν για αυτή την άδικη (χρονικά) τοποθέτηση και έγραψα να κάνουμε υπομονή θα υπερασπιζομουν τον οποιοδήποτε ήταν στον πάγκο.
Όπως προείπα μετά το πράγμα ξεχειλωσε και προκειμένου να στηριχτούν απόψεις ειπώθηκαν υπερβολές.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευσηαπό abc_o_ karpouzas » Τρί 19 Σεπ 2023, 07:13

Ρε πόσο... λακαμαδες...μπορεί να γίνετε

Σε λίγο θα βγάλετε και τις φετινές μεταγραφές...παπατζιδες από τα πανέρια...

Πωωωω μπαίνουμε να διαβάσουμε και φεύγουμε με 1000
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευσηαπό Asimos » Τρί 19 Σεπ 2023, 07:21

Dimg4a έγραψε:
Asimos έγραψε:Εντελώς κυνικά: Ε και;

Τι εννοεις με το ε και?
Τι εννοείς με το τι εννοώ;
Asimos

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Roster