Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευσηαπό nunies4 » Δευτ 18 Σεπ 2023, 19:53

Dimg4a έγραψε:
Ettien26 έγραψε:Η κατάσταση πάντως είναι λίγο πιο χαλαρή εξ αιτίας της εισόδου μας στους ευρωπαϊκούς ομίλους. Αλλιώς δεν θα μπορούσα να φανταστώ τι θα γραφόταν εδώ μέσα. :mrgreen:

Τιποτα, ειναι πολυ σωστο να λεμε μπραβο στα καλα και να κρινουμε στα ασχημα για να διορθωθουν.

Να κρίνουμε. Όχι να ξεσκιζουμε 18/9 λέγοντας "σου έφεραν ότι ζήτησες" λες και είναι 25 Μαϊου
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Δευτ 18 Σεπ 2023, 20:26

gika έγραψε:
renegade έγραψε:Σοβαρά?
Θα είμαστε 15 βαθμούς πίσω τον Δεκέμβρη αλλά θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι επειδή η ομάδα τότε θα δείχνει ωραία πράγματα?
Μπορεί να μην τον πολύ ενδιαφέρει κι όλας αλλά φέτος δεν έχει δικαιολογίες.

Αυτά στους από πάνω που νομίζουν ότι το να φέρνεις παίκτες 31 Αυγούστου είναι το ίδιο με το να τους φέρνεις 1 Ιουλίου.

Ποιος το λέει αυτό;

Special 4 έγραψε:Αν περιμενουμε να στρωσει η ομαδα το Νοεμβρη κ τον Δεκεμβρη
για να λεμε οτι οι ομαδες του Λουτσεσκου αργουν λιγο αλλα μετα πανε τρενο
παει πεταξε το πουλακι κ φετος
15 βαθμους πισω αμα μεινουμε παλι
πετωντας βαθμους με ομαδουλες
τι να το κανω να παει τρενο η ομαδα μετά για ενα μηνα?
Γιατι φετος εχει κ Κοπα Αφρικα
Επαναλαμβανομενο το ν χανουμε βαθμους μετα απο διακοπη εθνικων ομαδων
Δυο εβδομαδες υποτιθεται για δουλεια κ προπονησεις
Μολις 3-4 επιπλεον προπονησεις εγιναν
Οι πρωτες ημερες ηταν ρεπο
Επαναλαμβανομενη επισης η αδυναμια διασπασης κλειστων αμυνων
2ο πισωγυρισμα στη σειρα

Ωραία, ποιος προπονητής πιστεύεις ότι θα είχε ΕΤΟΙΜΗ στρωμένη τακτικά ομάδα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα; Με 7 προσθήκες (αν θυμάμαι καλά) και πωλήσεις 3 βασικών παιχτών;

Τι διαφορετικό θα έκανες πχ;

Λεμεσος4 έγραψε:Την πρωτη χρονια εφερε δικους του παιχτες αποτυχια το προτζεκτ.
Τη δευτερη χρονια εκανε ενα πλανο η διοικηση για ανανεωση κατεβασε τα μουτρα του.
Φετος του ικανοποιηθηκαν ολα τα θελω ηρθαν παικτες που θελει παλι αργο ανουσιο ποδοσφαιρο.
Δεν περιμενω τιποτα καλυτερο απο το Ραζβαν. Αργα χαφ αργο ποδοσφαιρο, ενα σεντερ φορ
που ειναι εργατης αλλα οχι σκορερ, τα κλασικα. Δεξι μπακ Βιερινια και Κεντζιορα!!!!
Μολις παει Λεωφορο θα θυμηθει να πεταξει μεσα χωρις αγωνιστικο ρυθμο και ψυχολογια Λυρατζη ή Σαστρε.
Ολα τριγυρω αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν. Για τεταρτη θεση ειμαστε.

Πώς κρίνεις μια χρονιά από 17 Σεπτέμβρη;

JohnDag έγραψε:αλλά να μην έχεις κάνει ουσιαστική ευκαιρία σε 180 λεπτά παιχνιδιού. Βασικά 200 με τις καθυστερήσεις.

Άντε πάλι.

JohnDag έγραψε:Στα δυο τελευταία ματς η ομάδα έχει xgoals για τα οποία θα ντρεπόταν και ομάδα που παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Και όλα αυτά με πάνω από 60% κατοχή.

Houston we have a problem.

Το πρώτο στάδιο λύσεως ενός προβλήματος είναι να αποδεχτείς ότι υπάρχει.

Είναι αδιανόητο μια ομάδα, όσο ασύνδετη και αν ειναι, να έχει καταφέρει σε 200 λεπτά παιχνιδιού και με 60% κατοχή να έχει τέτοια xgoals.

Αδιανόητο.

Πόσα; Τόσες λέξεις ποστ, δεν έβαλες το νούμερο. Και πόσα έχουν οι ομάδες που παλεύουν για υποβιβασμό;

psykoman έγραψε:
joshua έγραψε:Προφανως και ειναι θεμα προπονητη...Ειλικρινα δεν ξερω τι δουλευει στο τελευταιο τεταρτο του γηπεδου.

Δλδ τωρα θελεις να μας πεισεις οτι ο Ζιφκο στα 27 του με 1,5 χαρτι συμβολαιο...οταν βγαινει 4 με 1 στην αντιπαλη περιοχη θα πρεπει να του πει ο προπονητης οτι δινεις την μπαλα στον ελευθερο παικτη για να κανει το γκολ...και οτι αυτο πρεπει να δουλευτει στην προπονηση...

Το θέμα είναι πώς θα φτάσει ο παίκτης να είναι όντως ελεύθερος και σε ποιο χρόνο πρέπει να βγει η πάσα. Επίσης, αυτός με την μπάλα να μην έχει παίκτη πάνω του.

Dimg4a έγραψε:
john4serres έγραψε:"Τον Δεκέμβρη θα είμαστε καλά"

Και 15 βαθμους πισω

Διαγωνισμός ατάκας, ποιος θα πει την πιο αντιΠΑΟΚτσήδικη εξυπνάδα...
Αλλά σας φταίει ο Μπαρκαρούτσος.

Ε ρε Σεφερλής που σας χρειάζεται, χωρατατζήδες...

papwolf έγραψε:Κι εντελώς κυνικά, αν δε μπορεί να διεκδικήσει τίτλους μέχρι τέλους να πάει σε ομάδα με μικρότερες φιλοδοξίες, για ΠΑΟΚ δε κάνει.

Δεν διεκδίκησε κύπελλο; Δεν ήταν στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος πέρσι τον Απρίλη;

Ettien26 έγραψε:Η κατάσταση πάντως είναι λίγο πιο χαλαρή εξ αιτίας της εισόδου μας στους ευρωπαϊκούς ομίλους. Αλλιώς δεν θα μπορούσα να φανταστώ τι θα γραφόταν εδώ μέσα. :mrgreen:

Τα ίδια που γράφονταν καλοκαίρι. Πάρε ηρεμηστικά και μπες να δεις τι γινόταν.
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator

Δημοσίευσηαπό Asimos » Δευτ 18 Σεπ 2023, 20:33

Dimg4a έγραψε:
Asimos έγραψε:Πείτε τα τώρα που σας παίρνει. Σε δύο μήνες που θα έχουν δέσει όλοι αυτοί το συζητάμε.

Αν είστε εδώ.

Εδω ειμαστε στα καλα και στα ασχημα. Καποιοι ομως εξαφανιζεστε στα ασχημα και εμφανιζεστε μονο οταν κερδιζει η ομαδα για να την πειτε σε αυτους που κρινουν. Τωρα γιατι δεν τονιζετε τα λαθη?
Κάπου έχω γράψει μετά τη μεταγραφή Ντεσποτοφ και το κλίμα ευφορίας:

"Να μας δω μετά το Χ στο Ηράκλειο". Έπεσα λίγο εξω βέβαια.

Και μας είδα. Και μας χάρηκα.

Αυτό που δεν θα καταλάβω ποτέ ποτέ ποτέ είναι πως περίμενε κάποιος να μπουν όλοι οι καινούργιοι και να αποδώσουν, επειδή θεωρητικά έχουν απλώς καλά βιογραφικά.

Για μένα είναι φυσιολογικά όλα αυτά, και οι ισοπαλίες και οι ήττες και οι άθλιες εμφανίσεις μέχρι να στρώσουν. Έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι ήρθαν για να μείνουν πλην Μεϊτε και Μάρκος Αντώνιος. Αν τους βγάλουμε σκαρτους από τα πρώτα δύο παιχνίδια νομίζω χάνουμε την ποδοσφαιρική ουσία.

Ο Λουτσεσκου θα κριθεί σε ένα δίμηνο από μένα, με όσα έχω κατανοήσει από το ποδόσφαιρο όσα χρόνια το παρακολουθώ.

Όποτε για μένα πάντα λογικό και το ε, και και οι 40 βαθμοί από τον πρώτο και όλα όσα δεν γουστάρει ο κάποιος οπαδός.

Όχι τίποτε άλλο, αυτός είναι ο υποχρεωτικός δρόμος που πρέπει να διαβούμε, και θα διαβούμε.
Τελευταία επεξεργασία από Asimos και Δευτ 18 Σεπ 2023, 20:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Asimos

Δημοσίευσηαπό theo-drama » Δευτ 18 Σεπ 2023, 20:33

theo-drama έγραψε:Τα δικά μου στατιστικά λενε

Σε 207 αγώνες στο γηπεδο + 1 αγώνα που δεν εγινε(με τις κοτες το 2018)
Μεσα στους 207 αγώνες έχω βάλει και
α. Την Νίκη το 2023 με την Τρίπολη =1-2 που μας κλέψανε.
β. Την Νίκη με 1-0 επί της χάρτινης το 2018,που μας έκλεψαν το ΝΤΑΜΠΛ.

ΝΙΚΕΣ = 128
ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ = 41
ΗΤΤΕΣ = 38

Επισης στην ΕΥΡΏΠΗ έχει

Σε 38 αγωνες έχει 9 ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ και 3 Αποκλεισμούς.

Νίκες = 17
Ισοπαλιες=8
Ηττες=13

Με γκολ 44 υπέρ και 25 κατά.

Ο πιο πετυχημένος και πολυνίκης προπονητής στην ιστορία της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας.

:pano: :nairepaok: :opaokara:

Συνεχιζεται.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευσηαπό Asimos » Δευτ 18 Σεπ 2023, 20:37

renegade έγραψε:
Asimos έγραψε:Εντελώς κυνικά: Ε και;

Εντελώς κυνικά
Να βγει να κάνει μείωση του μισθωτού και να παίρνει το 10% αυτών που παίρνει σήμερα...κ τότε δεν μπορώ να έχω απαιτήσεις
Αλλά και 1.8 και σιγά μωρέ Και τι έγινε αν είμαι μείον 20 δεν γίνεται

Υγ τόσες πολλές είναι ακόμα?
Μαζί σου.

Να πληρώνεται μόνο όταν κάνει σωστό κοουτσαρισμα. Ο φορ όταν σκοράρει, ο 10αρι αν βγάλει καμία ασίστ, ο Μπακ αν δεν κάνει τσαφ και ο τερματας αν δεν το φάει και γενικά το τμήμα θα πέσει στα 500€ ανά αγώνα με αυτή τη συγκλονιστική λογική.

Ρε σεις... άλλος αποφάσισε τι θα πληρώσει. Λες και αν έπαιρνε 1000€ το μήνα δεν θα την άκουγε.

Ας σοβαρευτούμε επιτέλους!
Asimos

Δημοσίευσηαπό psykoman » Δευτ 18 Σεπ 2023, 20:44

papwolf έγραψε:
Dimg4a έγραψε:Οχι θα φυγει και θα κλεισουμε το ποδοσφαιρικο τμημα αφου μετα τον Ρασβαν δεν υπαρχει μελλον. Τι γραφετε ρε

Ε, ναι, δυστυχώς για κάποιους είναι Ράζβαν ή τα τανκς.

Επειδη βλεπω οτι εισαι σχετικα νεος στο φορουμ να σου πω οτι γενικα η αποψη μου ειναι

Ο Χ προπονητης η τα τανκς...

Στο Χ βαλε Μπολονι...βαλε ζωγραφο...βαλε τον Κωνστανταρα...βαλε οποιον προπονητη αξιας θες...εκτος απο καποια πουλια που περασαν κατα καιρους...
Και ναι το παραδεχομαι οτι υπερασπιτικα και γιδωνη...

Με τον Λου καμια φορα ισως γινομαι υπερβολικος...(πιστευω οχι χωρις λογο τις περισσοτερες φορες)...γιατι ηταν ενας απ το γκρουπ του αηττητου νταμπλ...δεν θεωρω οτι το εφερε αυτος...γιατι μονος αλλωστε δεν μπορει...τοτε συγχρονιστηκαν πολλα μαζι...διοικηση...προπονητης...παικτες...και μας εφεραν τα ''καλουδια''...και αυτος ειχε μεγαλη συνδρομη...οποτε του εχω λιγο περισσοτερο ''συμπαθεια'' απ οσους εχουν περασει κατα καιρους...
Ο πολεμος ξεκινησε:
Αν προχωρησω, ακολουθηστε με
Αν υποχωρησω, σκοτωστε με
Αν σκοτωθω, εκδικηθειτε με

υ.γ.Ολα στον βωμο της εξελιξης:Μετα τα γενοσημα φαρμακα αποκτησαμε και γενοσημους οπαδους.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευσηαπό JohnDag » Δευτ 18 Σεπ 2023, 20:47

Μπαρκαρουτσος, όσα είχε ο Παναιτωλικός σε ματς με 37% κατοχή και δεχόμενος πέντε γκολ.

Ικανοποιημένος τώρα;

Δηλαδή αυτό το πράγμα να δείχνει κάτι ξεκάθαρα η εικόνα της ομάδας μέσα στο γήπεδο, να το επιβεβαιώνουν τα στατιστικά 100% και παρόλα αυτά να προσπαθείς να κάνεις το άσπρο μαύρο δεν το καταλαβαίνω.

Και δεν είναι και η πρώτη φορά που το κάνεις.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Δευτ 18 Σεπ 2023, 20:50

Δεν προσπαθώ να κάνω κανένα άσπρο μαύρο. Νούμερο ζήτησα και πάλι δεν πήρα.

Ο Παναιτωλικός συνάντησε ΚΤΕΛ όταν πήγε να σκοράρει; Γιατί απέναντι στον ΠΑΟΚ σχεδόν όλες οι ελληνικές ομάδες παρκάρουν τα εκάστοτε ΚΤΕΛ μπροστά στην εστία.
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator

Δημοσίευσηαπό Mīngus » Δευτ 18 Σεπ 2023, 20:57

Σε 2 σερί ματς έχουμε δεν έχουμε 2 σοβαρές τελικές.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Razvan Lucescu III

Δημοσίευσηαπό JohnDag » Δευτ 18 Σεπ 2023, 20:57

Συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις ποιο είναι το πρόβλημα. Ή κανείς ότι δεν καταλαβαίνεις, πραγματικά δεν ξέρω.

Έχεις τα ιδια xgoals με τα ΚΤΕΛ παλικάρι μου, κατανοείς τι σημαίνει αυτό;

Ενώ έχεις την μπάλα στα πόδια σου το 60+% του χρόνου παιχνιδιού, ενώ βρίσκεσαι μονίμως έξω ή κοντά στην περιοχή του αντιπάλου είσαι το ίδιο επικίνδυνος όσο οι ομάδες που αμύνονται μαζικά σε όλο το παιχνίδι και αφήνουν την κατοχή στον αντίπαλο.

Αυτό είναι το πρόβλημα.

Και αφού σε ενδιαφέρουν τόσο πολύ τα νούμερα και όχι η ουσία, ορίστε:

- Με ΟΦΗ 0,65
- Με Άρη 0,53

Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από JohnDag και Δευτ 18 Σεπ 2023, 21:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευσηαπό psykoman » Δευτ 18 Σεπ 2023, 20:59

Και το ξαναλεω οτι οσο κι αν πιστευω οτι κουμπωνει με τον οργανισμο ΠΑΟΚ δεν θελω να ανανεωσει...
Οσο ειναι εδω παντα θα κρεμεται ενας μπαλτας απο πανω...
Εχει γινει μεγαλη ζημια γυρω απο το ονομα του...οποτε δεν προκειται να συσπειρωθει ο κοσμος...γιατι και να συσπειρωθει θα υπαρχει παντα αυτος ο μπαλτας στην πρωτη στραβη...

Στηριξη και συσπειρωση παει να πει οτι ''εγω ειμαι εδω οτι και να γινει και κυριως να ''βοηθησω'' στις στραβες''

Αυτο εχει καει με τον Λου...δεν υπαρχει επιστροφη...

Το φορουμ ειναι ενας μικρος καθρεφτης του τι υπαρχει εξω...εδω βεβαια ειναι πιο ηπια γιατι εχουμε καποιους κανονες...σε αλλα σοσιαλ που δεν εχουν γινεται πολεμος...
Βλεπουμε ομως κι εδω το εξης...σε μια μερα να εχουν γραφτει τοσες σελιδες οσες δεν ειχαν γραφτει σε 6 ματς των ευρωπαικων επιτυχιων για να μπουμε ομιλους που ηταν ενας μεγαλος στοχος...

Εν ολιγης ο οργανισμος ΠΑΟΚ δεν σηκωνει αλλο Λουτσο και τα επομενα χρονια...οσο κι αν πιστευω οτι θα ζοριστουμε να βρουμε εναν προπονητη να κουμπωνει τοσο πολυ με τον ''οργανισμο''
Ο πολεμος ξεκινησε:
Αν προχωρησω, ακολουθηστε με
Αν υποχωρησω, σκοτωστε με
Αν σκοτωθω, εκδικηθειτε με

υ.γ.Ολα στον βωμο της εξελιξης:Μετα τα γενοσημα φαρμακα αποκτησαμε και γενοσημους οπαδους.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευσηαπό Ettien26 » Δευτ 18 Σεπ 2023, 20:59

Οπως έχω ξαναπεί από την αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου (και πριν τις μεταγραφές) θα ήμουν ευχαριστημένος με την είσοδο στους ευρωπαϊκούς ομίλους και στο πρωτάθλημα με θέση που οδηγεί στην ευρώπη ως ελάχιστες απαιτήσεις. Τότε που τα ειρωνικά σχόλια πήγαιναν και έρχονταν.
Τον πρώτο τον πετύχαμε. Τον δεύτερο θα τον πετύχουμε εύκολα αρκεί να μην έχει στη συνέχεια τα ίδια χάλια η ομάδα.

Εχουμε όμως τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή της σουπερ λίγκας. Εχουμε 7 ή 8 παίκτες με συμβόλαιο του ενός μυρίου και πάνω.
Ο μόνος από τον οποίο δεν έχω παράπονο είναι ο Ιβαν.
Για τους άλλους όμως τα λόγια είναι περιττά.
Και αναρωτιέμαι στα αλήθεια τι υλικό πρέπει να έχει μια ομάδα ή τι είδους προπονητή για να μην κάνει μηδἐν ευκαιρίες σε παιχνίδια με ομάδες όπως ο οφη ή ο άρης.
Κάποιοι φταίνε λοιπόν.

Θα βελτιωθεί η ομάδα λένε κάποιοι. Εννοείται ότι θα βελτιωθεί. Χειρότερη εικόνα από την εικόνα των τελευταίων 3 παιχνιδιών δεν μπορεί να υπάρξει. Δεν γίνεται (ή μήπως γίνεται ?).
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευσηαπό Patron » Δευτ 18 Σεπ 2023, 21:07

Να ρωτήσω κάτι κ αν κάποιος από την ομήγυρη ξέρει κ θέλει ας απαντήσει πλιιζ.

Τι είδους προπόνηση κάνει ο Ραζβαν;

Σοβαρά ρωτάω, έχω σχηματίσει μια ας πούμε εικόνα βλέποντας τα σχετικά βίντεος τα δικά μας κ άλλων ομάδων (όχι ελληνικών λόγω αλλεργίας).
Patron

Δημοσίευσηαπό Asimos » Δευτ 18 Σεπ 2023, 21:14

JohnDag έγραψε:Συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις ποιο είναι το πρόβλημα. Ή κανείς ότι δεν καταλαβαίνεις, πραγματικά δεν ξέρω.

Ενώ έχεις την μπάλα στα πόδια σου το 60+% του χρόνου παιχνιδιού, ενώ βρίσκεσαι μονίμως έξω ή κοντά στην περιοχή του αντιπάλου είσαι το ίδιο επικίνδυνος όσο οι ομάδες που αμύνονται μαζικά σε όλο το παιχνίδι και αφήνουν την κατοχή στον αντίπαλο.

Αυτό είναι το πρόβλημα.

- Με ΟΦΗ 0,65
- Με Άρη 0,53

Sent from my iPhone using Tapatalk
Κάποτε, παράλληλα με τον Θέμη Καίσαρη που έφερε τα xgoals στη ζωή μας, το καταπληκτικό αυτό εργαλείο απεικόνισης του χόρτου σε αριθμούς, ένιωσα πως έλυσα το οικονομικό μου πρόβλημα μέσω στοιχηματισμου.

Μιλάμε είχα κάνει ένα excel που γαμουσε κι εδερνε.

Ανάθεμα αν πήγα μια φορά ταμείο.
Asimos

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Δευτ 18 Σεπ 2023, 21:21

Mīngus έγραψε:Σε 2 σερί ματς έχουμε δεν έχουμε 2 σοβαρές τελικές.

2.5 τελικές (το μισό είναι το άψυχο σουτ Meite) + ένα ακυρωθέν γκολ, μόνο χθες. Σε αγώνα που ο JohnDag επιμένει ότι δεν κάναμε σοβαρή/κλασική τελική.

Οι άλλες δύο είναι η κεφαλιά του Κουλιεράκη ΑΠΟ ΣΤΗΜΕΝΟ στο β' και το σουτ του Zivkovic από πάσα του Taison στην εκπνοή του α'.

2 κλασικές ευκαιρίες. Εν τω μεταξύ, πες πες πες, το θάψατε το πέναλτυ που έγινε στον Brandon.. έτσι θα θάψετε και τη σφαγή του ΠΑΟΚ χθες. Μέχρι Νοέμβρη θα τα έχετε θάψει όλα, για να βγάλετε τον Lucescu άχρηστο.

JohnDag έγραψε:Συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις ποιο είναι το πρόβλημα. Ή κανείς ότι δεν καταλαβαίνεις, πραγματικά δεν ξέρω.

Αυτό είναι το πρόβλημα.

- Με ΟΦΗ 0,65
- Με Άρη 0,53

Σε ευχαριστώ για τα νούμερα! Σε πιστεύω κι ας μη βάζεις πηγή. Τα ζήτησα επειδή δεν τα ξέρω, δεν αμφισβητώ αυτό που λες.

Ωστόσο, το θέμα είναι ότι τα χαμηλά xgoals είναι επειδή οι ομάδες αυτές έστησαν λεωφορείο.

Αν βρω χρόνο μετά, θα σε βάλω τα xgoals με τις ευρωπαϊκές ομάδες που βρήκαμε χώρους.

Πιστεύω ότι στην Ευρώπη θα δούμε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο από τον ΠΑΟΚ. Όταν δεν βρίσκουμε λεωφορείο, θα γαμάμε.
Το πώς θα σπάσουμε τα γαμωλεωφορεία, είναι δουλειά του Lucescu να το λύσει.
Θ. Χατζόπουλος

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Roster

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης