Razvan Lucescu III
Re: Razvan Lucescu III
Τον Λουτσεσκου φοβάμαι μην πάθει εγκεφαλικό με τόσες αλλαγες στο ροστερ και τελικά το παθαμε εμεις;
Παρά πολύ καλά τα πάει ο κύριος Λουτσεσκου, αρκεί... με λίγη υπομονή, να κάνουμε ακόμα λίγη υπομονή και λίγηοο μέτρο έχω να πω σε όλους μας τους οπαδούς γιατίεε ξεφύγαμε από το κανονικό, άλληεες φορές οι πατεράδες μας ανάβανε έξω (και μέσα) φωτιές και ζεσταίνονταν τα κοκκαλάκια τους, τώρα οι νέοι οπαδοί τα θέλουν όλα στην εντέλεια, δεν κάνουν οικονομία πουθενά, θέλουν θερμαινομενα καθίσματα με αποτέλεσμα τα ρεύματα να φουσκώνουν εκεί πάνω και να μην έχει το παλικάρι μας, ο καημένος ο κύριος Λουτσέσκου, λεφτά για νέους απαραίτητους παίκτες. Γι' αυτό λεω:paokovios1974 έγραψε:Το χαρακτηριστικό γνώρισμα ενός σοφού ανθρώπου δεν είναι ότι δεν κάνει λάθη αλλά ότι τα εντοπίζει δουλεύει πάνω σε αυτά με αποτέλεσμα να μην υποπεπτει ξανά στο ίδιο λάθος και να γίνεται καλύτερος.
Εξάλλου επιτυχία είναι η έστω και η ελάχιστη βελτίωση.
Εάν ο λουτσεσκου ανήκει σε αυτή την κατηγορία, τότε πεδίο δόξης λαμπρό.
ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ, ΠΟΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΕΙ ΑΥΤΟΣ
- john4serres
Είσαι έτοιμος; Κάθεσαι;joshua έγραψε:Τον Λουτσεσκου φοβάμαι μην πάθει εγκεφαλικό με τόσες αλλαγες στο ροστερ και τελικά το παθαμε εμεις;
Στη πρώτη συνάντηση 22 Ιουνίου θα δει τους:
Z. Zivkovic, Μιχαηλίδης, Nasberg, Rafa Soares, Τσαούσης, Λύρατζης, Sastre, Augusto, Schwab, Filipe Soares, Τσιγγάρας, Ricardo, Taison
Με ερωτηματικό οι: Narey, Murg, Kanis, Vieirinha, Βρακάς, Ταλιχμανίδης, Κάργας
Mια αποθηκευμενη εικόνα που έχω, κλώνο του Λουτσεσκου, πώς την ανεβάζω?
Στο Img ζητάει link, ενώ εγω την έχω σε αρχείο.
Στο Img ζητάει link, ενώ εγω την έχω σε αρχείο.
Roster για πρωταθλημα...αλλιως πεταμενα για αλλη μια χρονια τα 1,8 που παιρνει αν δεν μπορεσει να παρει πρωταθλημα μ αυτους.john4serres έγραψε:Είσαι έτοιμος; Κάθεσαι;joshua έγραψε:Τον Λουτσεσκου φοβάμαι μην πάθει εγκεφαλικό με τόσες αλλαγες στο ροστερ και τελικά το παθαμε εμεις;
Στη πρώτη συνάντηση 22 Ιουνίου θα δει τους:
Z. Zivkovic, Μιχαηλίδης, Nasberg, Rafa Soares, Τσαούσης, Λύρατζης, Sastre, Augusto, Schwab, Filipe Soares, Τσιγγάρας, Ricardo, Taison
Με ερωτηματικό οι: Narey, Murg, Kanis, Vieirinha, Βρακάς, Ταλιχμανίδης, Κάργας
Nαι χαλια ροστερ οι 13. Οι άλλοι 15 που λειπουν είναι διεθνείς.
Και είπαμε ή πρωτάθλημα ή 4οι. Στη μέση δεν έχει.
Και είπαμε ή πρωτάθλημα ή 4οι. Στη μέση δεν έχει.
Κοταρσκι...Ιγκι...Κουλιε...Ντελιας...Τζιμας...Αντριγια...5
Οι αλλοι 10 ποιοι ειναι;
Οι αλλοι 10 ποιοι ειναι;
Z. Zivkovic, Nasberg, Τσαούσης, Filipe Soares(;), Ricardo, Murg, Kanis, Vieirinha, , Κάργας ουτε καν για μπακ απ σε ομαδα πρωταθλητισμου
Αν ακούσουμε ότι ο Λουτσέσκου σκέφτεται την παραίτηση γιατί δεν του παίρνουν τους παίκτες που θέλει, μη μας φανεί περίεργο..!! Το 'χει ξανακάνει άλλωστε!
-
Και μετά παραιτείσαι από μοντ???joshua έγραψε:Κάνω λίγο υπομονή να δω την εξελιξη στο θέμα του δεύτερου φορ...

Το εχω δηλωσει απο χτες στα παιδια...Αν ανανεωσει ο Μπραντον παραιτουμαι απο μοντ γιατι πρωτος εγω θα κανω το τοπικ...
-
Αν ανανεωσει ο Μπραντον και φυγει
ο Λουτσεσκου επανερχεσαι στα μπλε;
ΥΓ. Αν δεν εχει βγει αποχαιρετιστηριο βιντεο!
ο Λουτσεσκου επανερχεσαι στα μπλε;
ΥΓ. Αν δεν εχει βγει αποχαιρετιστηριο βιντεο!