Special 4 έγραψε:Μπαρκαρούτσος έγραψε:Επιθυμείς όμως να πετάς ανυπόστατη λάσπη ε;
Τα λέμε αύριο.
Μέχρι αύριο ελπίζω να σε έρθει η επιθυμία και άμα τη επιστροφή σου, να μας βάλεις το άρθρο-συνέντευξη που αναφέρει ο ίδιος ο Lucescu αυτό που λες.
Αν δεν το κάνεις, τότε θα υπάρχει νέα, πολύ μεγαλύτερη ποινή.
Το χθεσινο δημοσιευμα ηδη τ παρεθεσε καποιος αλλος στο παρον τοπικ χθες κ ειναι εδω
https://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=300&t=9397&sid=b7e3e4e9026d2cbbf8682c6807b7a7fc&start=885#p2211644
Σ αυτο το σημειο ν πω οτι ο σχολιασμος γινεται κυριως βαση δημοσιευματων κ δημοσιων συνεντευξεων
Δεν ειναι δυνατον εκ των προτερων ν γνωριζει καποιος αν ενα δημοσιευμα περιεχει ανακριβειες ή ανυποστατες πληροφοριες ή εχει γίνει καποιο
λαθος στη μεταφραση
Σιγουρα χρειαζεται ενα φιλτραρισμα κ μια διασταυρωση οσο είναι δυνατον
Υπαρχουν περιπτωσεις δημοσιευματων π εκ των υστερων τροποποιουνται σβηνονται ή κ κατεβαινουν κ εξαφανιζονται
Υπαρχουν περιπτωσεις δηλωσεων π κατα καιρους γινονται κ κατοπιν μετα απο παρελευση αρκετων ωρων ανασκευαζονται ή διευκρινιζονται ή αλλαζουν
Εγω δεν ηθελα ν κανω παραθεση τ κειμενου χωρις πρωτα ν εχω προσβαση σ υπολογιστη κ ν το ψαξω λιγο καλυτερα οσο γινοταν
γιατι ημουν μ τ κινητο κ δεν ειχα ανεση χρονου εκεινη τ στιγμη
Κατοπιν εορτης τ κοιταξα κ γραφω παρακατω την εντυπωση π εβγαλα
Δεν βρηκα τ αυτουσιο βιντεο ή ηχητικο
Εκ των υστερων ψαχνοντας ν βρω τ δημοσιευμα απο τη Ρουμανια βρηκα οτι στο επιμαχο σημειο υπαρχουν τρεις τελιτσες κ αποσιωπητικα δυο φορες
Δεν υπαρχει καποιο βιντεο ή ηχητικο
Αν επεσε κοπτοραπτικη κατοπιν εορτης δεν τ ξερω
Το συγκεκριμενο σημειο γραφει: Am tot discutat cu patronul… el este la el acasă… Problema mea cea mai mare e finala cupei. Am jucat 11 finale și am pierdut 4”.
Η μεταφραση ειναι : Έχω μιλήσει με το αφεντικό... είναι στο σπίτι... Το μεγαλύτερο πρόβλημα μου είναι ο τελικός του κυπέλλου. Έπαιξα 11 τελικούς και έχασα 4
https://www.fanatik.ro/razvan-lucescu-ingandurat-dupa-ultimul-sezon-la-paok-fanii-si-patronul-nu-vazut-bine-lucrurile-intamplate-20407317?fbclid=IwAR3aHp3i8WOmf3utt7NRVHYVuOgrENBPTwigryCJMLtG54mOhjWGlAUBmus
Δηλαδη δεν υπαρχει καποια σχετικη αναφορα σ οποιοδηποτε θεμα τ Ιβαν
Οποτε στο παραπανω δημοσιευμα της μετροσπορτ ή ειχε γινει καποιο λαθος στη μεταφραση ή περιειχε ανακριβειες ή τ αρχικο ρουμανικο κειμενο τροποποιηθηκε εκ των υστερων κ αφαιρεθηκε
Το παραπανω δημοσιευμα της μετροσπορτ επισης τροποποιηθηκε τόσο στον τιτλο οσο κ στο συγκεκριμενο σημειο π επισης αφαιρεθηκε
Σ σημερινo δημοσιευμα π ο υπογραφει ο Πετρωτος γραφει οτι: μάλιστα από την συγκεκριμένη συνέντευξη που έδωσε στη Ρουμανία αφαιρέθηκε η ατάκα "λόγω ιατρικών θεμάτων", γιατί ο Ρουμάνος τεχνικός είχε αναφερθεί στον κορονοϊό και ο δημοσιογράφος με τον οποίο συνομίλησε αρχικά έκανε κακή απόδοση της δήλωσης
Επισης εγω δε μιλησα για ιατρικο απορρητο
Εκανα παραθεση αλλου σχολιου κ ειπα μετα απο αυτο π φερεται ν εχει κανει τοτε πρεπει ν απολυθει
Δεν υιοθετησα τ σχολιο ή τ δημοσιευμα κ γ αυτο χρησιμοποιησα τη λεξη φερεται
Κρατησα μεν επιφυλαξη αλλα κ εξεφρασα την παγια επιθυμια μ ν απολυθει ο Λουτσεσκου κ αν υπηρχε αληθεια στο δημοσιευμα θ ήταν ακομα ενας επιπλεον λογος
εκτος απο ολους τους αλλους π εχουν αναφερθει σ διαφορα ποστ
Δεν υπαρχει λογος ν εκνευριζονται ορισμενοι κ ν γραφουν ασχημους χαρακτηρισμους οπως αυτους π ειδα για μενα πριν σβηστουν
Ακομα κ κατι ν χρειαζεται ν συζητηθει ή ν διευκρινιστει παραπανω αυτο παντα μπορει ν γινει ηρεμα κ στη βαση λογικης
χωρις στραβοστομιες κ αλαλαγμους
Αυτα εχω ν πω κ απο την πλευρα μ τ κλεινω εδω
Είναι χαράματα εδώ, διάβασα το ποστ σου στα γρήγορα. Σε κάποια που λες έχεις δίκιο, ίσως βιάστηκα να σε μπανάρω, γι'αυτό και το έκανα μόνο μία μέρα.
Επίσης, ναι, ο Parolos ήταν αυτός που επικαλέστηκε την πηγή. Εσύ απλώς είπες ότι αν ισχύει αυτό, τότε είναι αιτία απόλυσης.
Εν πάση περιπτώσει... Αν πεις πχ Ο Μπαρκαρούτσος δεν θα έρθει για καφέ γιατί δεν είναι καλά, θα μείνει σπίτι, τότε δεν είναι παραβίαση ιατρικού απορρήτου. Αν πεις Ο Μπαρκαρούτσος είναι άρρωστος, πήγε τις προάλλες για εξετάσεις και του βρήκαν χαμηλά ερυθρά και μάλλον θα πεθάνει γιατί του το γύρισε σε Τακαμούρι, αυτό είναι παραβίαση ιατρικού απορρήτου.