Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Παρ 09 Ιουν 2023, 03:52

Special 4 έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Επιθυμείς όμως να πετάς ανυπόστατη λάσπη ε;

Τα λέμε αύριο.

Μέχρι αύριο ελπίζω να σε έρθει η επιθυμία και άμα τη επιστροφή σου, να μας βάλεις το άρθρο-συνέντευξη που αναφέρει ο ίδιος ο Lucescu αυτό που λες.

Αν δεν το κάνεις, τότε θα υπάρχει νέα, πολύ μεγαλύτερη ποινή.

Το χθεσινο δημοσιευμα ηδη τ παρεθεσε καποιος αλλος στο παρον τοπικ χθες κ ειναι εδω
https://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=300&t=9397&sid=b7e3e4e9026d2cbbf8682c6807b7a7fc&start=885#p2211644

Σ αυτο το σημειο ν πω οτι ο σχολιασμος γινεται κυριως βαση δημοσιευματων κ δημοσιων συνεντευξεων
Δεν ειναι δυνατον εκ των προτερων ν γνωριζει καποιος αν ενα δημοσιευμα περιεχει ανακριβειες ή ανυποστατες πληροφοριες ή εχει γίνει καποιο
λαθος στη μεταφραση 
Σιγουρα χρειαζεται ενα φιλτραρισμα κ μια διασταυρωση οσο είναι δυνατον
Υπαρχουν περιπτωσεις δημοσιευματων π εκ των υστερων τροποποιουνται σβηνονται ή κ κατεβαινουν κ εξαφανιζονται
Υπαρχουν περιπτωσεις δηλωσεων π κατα καιρους γινονται κ κατοπιν μετα απο παρελευση αρκετων ωρων ανασκευαζονται ή διευκρινιζονται ή αλλαζουν

Εγω δεν ηθελα ν κανω παραθεση τ κειμενου χωρις πρωτα ν εχω προσβαση σ υπολογιστη κ ν το ψαξω λιγο καλυτερα οσο γινοταν 
γιατι ημουν μ τ κινητο κ δεν ειχα ανεση χρονου εκεινη τ στιγμη
Κατοπιν εορτης τ κοιταξα κ γραφω παρακατω την εντυπωση π εβγαλα
Δεν βρηκα τ αυτουσιο βιντεο ή ηχητικο 
Εκ των υστερων ψαχνοντας ν βρω τ δημοσιευμα απο τη Ρουμανια βρηκα οτι στο επιμαχο σημειο υπαρχουν τρεις τελιτσες κ αποσιωπητικα δυο φορες
Δεν υπαρχει καποιο βιντεο ή ηχητικο
Αν επεσε κοπτοραπτικη κατοπιν εορτης δεν τ ξερω
Το συγκεκριμενο σημειο γραφει: Am tot discutat cu patronul… el este la el acasă… Problema mea cea mai mare e finala cupei. Am jucat 11 finale și am pierdut 4”.
Η μεταφραση ειναι : Έχω μιλήσει με το αφεντικό... είναι στο σπίτι... Το μεγαλύτερο πρόβλημα μου είναι ο τελικός του κυπέλλου. Έπαιξα 11 τελικούς και έχασα 4
https://www.fanatik.ro/razvan-lucescu-ingandurat-dupa-ultimul-sezon-la-paok-fanii-si-patronul-nu-vazut-bine-lucrurile-intamplate-20407317?fbclid=IwAR3aHp3i8WOmf3utt7NRVHYVuOgrENBPTwigryCJMLtG54mOhjWGlAUBmus
Δηλαδη δεν υπαρχει καποια σχετικη αναφορα σ οποιοδηποτε θεμα τ Ιβαν
Οποτε στο παραπανω δημοσιευμα της μετροσπορτ ή ειχε γινει καποιο λαθος στη μεταφραση ή περιειχε ανακριβειες ή τ αρχικο ρουμανικο κειμενο τροποποιηθηκε εκ των υστερων κ αφαιρεθηκε
Το παραπανω δημοσιευμα της μετροσπορτ επισης τροποποιηθηκε τόσο στον τιτλο οσο κ στο συγκεκριμενο σημειο π επισης αφαιρεθηκε
Σ σημερινo δημοσιευμα π ο υπογραφει ο Πετρωτος γραφει οτι: μάλιστα από την συγκεκριμένη συνέντευξη που έδωσε στη Ρουμανία αφαιρέθηκε η ατάκα "λόγω ιατρικών θεμάτων", γιατί ο Ρουμάνος τεχνικός είχε αναφερθεί στον κορονοϊό και ο δημοσιογράφος με τον οποίο συνομίλησε αρχικά έκανε κακή απόδοση της δήλωσης

Επισης εγω δε μιλησα για ιατρικο απορρητο
Εκανα παραθεση αλλου σχολιου κ ειπα μετα απο αυτο π φερεται ν εχει κανει τοτε πρεπει ν απολυθει
Δεν υιοθετησα τ σχολιο ή τ δημοσιευμα κ γ αυτο χρησιμοποιησα τη λεξη φερεται 
Κρατησα μεν επιφυλαξη αλλα κ εξεφρασα την παγια επιθυμια μ ν απολυθει ο Λουτσεσκου κ αν υπηρχε αληθεια στο δημοσιευμα θ ήταν ακομα ενας επιπλεον λογος
εκτος απο ολους τους αλλους π εχουν αναφερθει σ διαφορα ποστ

Δεν υπαρχει λογος ν εκνευριζονται ορισμενοι κ ν γραφουν ασχημους χαρακτηρισμους οπως αυτους π ειδα για μενα πριν σβηστουν
Ακομα κ κατι ν χρειαζεται ν συζητηθει ή ν διευκρινιστει παραπανω αυτο παντα μπορει ν γινει ηρεμα κ στη βαση λογικης 
χωρις στραβοστομιες κ αλαλαγμους

Αυτα εχω ν πω κ απο την πλευρα μ τ κλεινω εδω

Είναι χαράματα εδώ, διάβασα το ποστ σου στα γρήγορα. Σε κάποια που λες έχεις δίκιο, ίσως βιάστηκα να σε μπανάρω, γι'αυτό και το έκανα μόνο μία μέρα.
Επίσης, ναι, ο Parolos ήταν αυτός που επικαλέστηκε την πηγή. Εσύ απλώς είπες ότι αν ισχύει αυτό, τότε είναι αιτία απόλυσης.

Εν πάση περιπτώσει... Αν πεις πχ Ο Μπαρκαρούτσος δεν θα έρθει για καφέ γιατί δεν είναι καλά, θα μείνει σπίτι, τότε δεν είναι παραβίαση ιατρικού απορρήτου. Αν πεις Ο Μπαρκαρούτσος είναι άρρωστος, πήγε τις προάλλες για εξετάσεις και του βρήκαν χαμηλά ερυθρά και μάλλον θα πεθάνει γιατί του το γύρισε σε Τακαμούρι, αυτό είναι παραβίαση ιατρικού απορρήτου.
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator

Δημοσίευσηαπό Ιάσονας » Παρ 09 Ιουν 2023, 09:19

Special 4 έγραψε:
Ιάσονας έγραψε:Σκεψου το ποσο καλυτερα θα ηταν για σενα να ελεγες απλα θελω να φυγει ο Λουτσεσκου γιατι τον θεωρω λιγο για τον ΠΑΟΚ

Αυτο π γραφεις πρεπει ν εχει γραφτει κ ειπωθει πεντακοσιες εκατον τριανταπεντε χιλιαδες εξηντα δωδεκα φορες αν θυμαμαι κ τ νουμερο ακριβως απο παρα πολλους ΠΑΟΚτσηδες την τελευταια διετια

Εσυ τι λες?
Οτι ολοι αυτοι εχουν προσωπικο κομπλεξ κ εμπαθεια μ το Λουτσεσκου?
Ή οταν τ συνεχιζομενα λαθη κ οι αποτυχιες ειναι πανω απο δυο ντουζινες μεσα σ δυο χρονια
ειναι ισως λογικο απο ενα σημειο κορεσμου κ μετα ν σου φταιει κ η παραμικρη υποψια λαθους για τ οτιδηποτε?

Εγω λεω ακριβως το αντιθετο απο αυτο που εσυ με κριτικαρεις. Λεω πως αν πεις πως ο λουτσεσκου δεν κανει σαν προπονητης για τον ΠΑΟΚ επειδη εχει αγωνιστικα κολληματα ή λογω αποτελεσματων κσι για αυτο πρεπει να φυγει ειναι μια τιμια κριτικη, συμφωνω ή διαφωνω. Αν ομως πεις πως ο λουτσεσκου πρεπει να φυγει επειδη εσπασε καποιο ιατρικο απορρητο του Σαββιδη fake news, ενω αλλο σκεφτεσαι στην πραγματικοτητα, οπως κανετε δηλαδη εσυ και ο Parolos, υπαρχει ενα θεματακι οσο να ναι.
Ιάσονας

Δημοσίευσηαπό principal » Παρ 09 Ιουν 2023, 09:30

mbison έγραψε:Στο παρελθον πολλοι πρόεδροι απέλυσαν προπονητες, αποζημιώνοντάς τους.
Αλλιώς, τους ξεβράζει η θάλασσα.

Μακάρι να περιμενει ο Γκαρσία (ποσο μπορεί άραγε?).
Πέραν των στόχων που κατέκτησε ο Πάμπλο, θυμήθηκα το επικό ματς με την Αιντχόφεν 4-1 στην Τούμπα.
https://www.google.com/search?q=%CF%80% ... ln;fp;1;;;

+1
nothing is impissible
Άβαταρ μέλους
principal

Δημοσίευσηαπό Parolos » Παρ 09 Ιουν 2023, 10:48

Ε λοιπόν επειδή σε προηγούμενο ποστ είχα γράψει ότι ας πνιχτει το θέμα (το έσβησα μόλις το είδε ο Μπάρκα) όπως διορθώθηκε και από όλα τα σάιτ, ναι ακόμη και από το ρουμανικό σαιτ διορθώθηκε σβήστηκε η επίμαχη φράση.

Εσείς το συνεχίζετε αντί να πνιχτει ξαναλέω, όπως έγραψα και στον Μπάρκα.

Το συνεχίζετε για ποιο λόγο? Για να μας την πείτε για κάτι που έγραψαν οι Ρουμάνοι?

Ναι φίλοι μου εγώ ΚΑΝΕΝΑΝ δεν άκουσα να αναφέρεται σε οτιδήποτε ιατρικό για τον Ιβάν μέχρι στιγμής και μου κακοφανηκε που αναφέρθηκε ο Λουτσε. Πειράζει?

Το οξύμωρο είναι ότι δεν είδα την ίδια ευθιξία σε άλλα θέματα που λέγονται σοβαρά πράγματα χωρίς την παραμικρή πηγή δήθεν από πληροφορίες κλπ.

Αν ειπωθεί κάτι για τον Λουτσε εκεί τρέχετε όλοι μαζί να γυρίσετε τον κόσμο ανάποδα να τον κάνετε αθώο.

Ιάσονας έγραψε:ενω αλλο σκεφτεσαι στην πραγματικοτητα, οπως κανετε δηλαδη εσυ και ο Parolos, υπαρχει ενα θεματακι οσο να ναι.

Άκου να δεις λοιπόν την άποψη μου για τον προπονητή την έχω πει κάποιες σελίδες πριν. Να την ψάξεις να τη βρεις πριν πετάξεις φράσεις εντυπωσιασμού και δήθεν.

Επεξεργάστηκε.

Mod Team
Τελευταία επεξεργασία από Parolos και Παρ 09 Ιουν 2023, 10:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Ο ΠΑΟΚ είναι μάχη και θυσία. Πάντοτε στη ζωή, θα είμαι ΠΑΟΚ. Και στο θάνατο και στη ζωή...
Pablo Garcia
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευσηαπό Tolaros » Παρ 09 Ιουν 2023, 12:01

Ο Λούτσος θα φύγει όταν θελήσει ο ίδιος, δυστυχώς ή ευτυχώς ο Ιβάν έχει μάθει να μην αλλάζει κόσμο που εμπιστεύεται, όπως το Μάκη, τον Κυρκυρ. Κάπως έτσι βλέπει και το Ρουμάνο. Οπότε ένα χρόνο ακόμα θα τον έχουμε.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Παρ 09 Ιουν 2023, 12:08

Parolos δεν το συνεχίζω, απλώς απάντησα στον Special ως όφειλα.

Αυτό που έσβησα από το post σου, μην το επαναλάβεις.
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator

Δημοσίευσηαπό Parolos » Παρ 09 Ιουν 2023, 12:29

Tolaros έγραψε:Ο Λούτσος θα φύγει όταν θελήσει ο ίδιος, δυστυχώς ή ευτυχώς ο Ιβάν έχει μάθει να μην αλλάζει κόσμο που εμπιστεύεται, όπως το Μάκη, τον Κυρκυρ. Κάπως έτσι βλέπει και το Ρουμάνο. Οπότε ένα χρόνο ακόμα θα τον έχουμε.
Ας κάτσει και 50 χρόνια, αρκεί να έχει θέληση και να πιστεύει στο πλάνο της ομάδας. Και όχι άλλες δικαιολογίες.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο ΠΑΟΚ είναι μάχη και θυσία. Πάντοτε στη ζωή, θα είμαι ΠΑΟΚ. Και στο θάνατο και στη ζωή...
Pablo Garcia
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευσηαπό Tolaros » Παρ 09 Ιουν 2023, 12:41

Δεν νομίζω να μην ακολουθεί το πλάνο της ομάδας. Ο Ιβάν δεν είναι χαζός, ξέρει ότι η ομάδα που στήθηκε πέρσι δεν ήταν για πρωτάθλημα. Εμείς λέμε ότι μείναμε εκτός στόχων γιατί θέλουμε τον ΠΑΟΚ να κερδίζει παντού.
Η διοίκηση , προφανώς δεν πρόκειται να το πει ποτέ δημόσια, ξέρει ότι ο στόχος δεν είναι το πρωτάθλημα. Όταν αποφασίσει να το κυνηγήσει θα φανεί και θα κριθεί και ο προπονητής αναλόγως.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευσηαπό Amsterdamer_87 » Παρ 09 Ιουν 2023, 12:52

Ναι αλλα υποτιθεται οτι τον Ραζβαν τον ξαναφεραμε για να παρουμε πρωταθλημα ξανα..
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Παρ 09 Ιουν 2023, 13:02

Κι επειδή δεν το πήραμε τώρα, σημαίνει ότι δεν θα το πάρουμε ποτέ; Από τη στιγμή που όλοι παραδεχόμαστε ότι το ρόστερ ήταν ανεπαρκές και ότι η αεχ ήλεγχε διαιτησίες και τα τοιαύτα, τότε τι απαιτήσεις έχουμε; Σπαθιά να καταπιεί ο ακατανόμαστος Ρουμάνος;
Θ. Χατζόπουλος

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator

Δημοσίευσηαπό Gospi » Παρ 09 Ιουν 2023, 13:03

Εν τω μεταξυ αν οντως εχουν αποφασισει να μεινει και του χρονου, τοτε ή θα πρεπει να στησουν την ομαδα χωρις να συμμετεχει στις επιλογες ή θα πρεπει να ανανεωσει για τουλαχιστον ενα ακομη χρονο. Δεν εχει λογικη να στηθει η ομαδα με βαση τα θελω του και παραλληλα αυτος να θεωρει οτι του χρονου τετοιο καιρο την κανει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
The North Remembers
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευσηαπό montekristo » Παρ 09 Ιουν 2023, 13:06

Εχω γραψει ακριβως το ιδιο
πριν δεκαδες σελιδες κιολας!
#FREEΠΟΡΚΥ-5
montekristo

Δημοσίευσηαπό Tolaros » Παρ 09 Ιουν 2023, 13:09

Amsterdamer_87 έγραψε:Ναι αλλα υποτιθεται οτι τον Ραζβαν τον ξαναφεραμε για να παρουμε πρωταθλημα ξανα..

ναι έτσι μπορεί να υπολόγιζε αλλά του έσκασε ένας πόλεμος στο ενδιάμεσο και χρήμα δεν έρχεται πλέον, τι να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευσηαπό Miles » Παρ 09 Ιουν 2023, 13:26

Gospi έγραψε:Εν τω μεταξυ αν οντως εχουν αποφασισει να μεινει και του χρονου, τοτε ή θα πρεπει να στησουν την ομαδα χωρις να συμμετεχει στις επιλογες ή θα πρεπει να ανανεωσει για τουλαχιστον ενα ακομη χρονο. Δεν εχει λογικη να στηθει η ομαδα με βαση τα θελω του και παραλληλα αυτος να θεωρει οτι του χρονου τετοιο καιρο την κανει.

Και σε ποιανού θέλω θα στηθεί η ομάδα; Και τι είδους θέλω εννοείς: συστήματα, στυλ παιχτών, αυτός ή άλλος;
Miles

Δημοσίευσηαπό Gospi » Παρ 09 Ιουν 2023, 13:35

Θεωρητικα ο ιδιοκτητης εχει οριοθετησει ενα συγκεκριμενο πλανο. Γ αυτο το σκοπο πηρε τον Μποτο. Την αξιολογηση των παιχτων κατ εμε πρεπει να την κανει ο Μποτο και οχι ο εκάστοτε προπονητης, γτ αν αοχωρησει ο προπονητης για οποιονδηποτε λογο τοτε μπορει να μεινουν πισω παιχτες που δεν ανταποκρινονται στην αξια τους η δεν ταιριαζουν με την φιλοσοφια του κλαμπ.
Δηλαδη αν ο προπονητης ζητησει να του φερουν 5 35χρονους με συμβόλαια ανω του μυριου, θα πρεπει να γινει σεβαστη αυτη η επιθυμια? Ή τον πιστευεις τον Λουτσεσκου σε τετοιο βαθμο που να του αφηνεις την τελικη επιλογη των παιχτων και αρα τον θες για περισσοτερα απο ενα χρονια ή δεν τον πιστευεις τοσο, και γ αυτο δεν τον εχεις ακομη ανανεωσει, και επομενως δεν θα του ικανοποιησεις και πληρως τις επιθυμίες για τα χαρακτηριστικά των παιχτων (ηλικιες κλπ).

The North Remembers
Άβαταρ μέλους
Gospi

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Roster

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης