Μπαρκαρούτσος έγραψε:Επιθυμείς όμως να πετάς ανυπόστατη λάσπη ε;
Τα λέμε αύριο.
Μέχρι αύριο ελπίζω να σε έρθει η επιθυμία και άμα τη επιστροφή σου, να μας βάλεις το άρθρο-συνέντευξη που αναφέρει ο ίδιος ο Lucescu αυτό που λες.
Αν δεν το κάνεις, τότε θα υπάρχει νέα, πολύ μεγαλύτερη ποινή.
Το χθεσινο δημοσιευμα ηδη τ παρεθεσε καποιος αλλος στο παρον τοπικ χθες κ ειναι εδω
https://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=300&t=9397&sid=b7e3e4e9026d2cbbf8682c6807b7a7fc&start=885#p2211644Σ αυτο το σημειο ν πω οτι ο σχολιασμος γινεται κυριως βαση δημοσιευματων κ δημοσιων συνεντευξεων
Δεν ειναι δυνατον εκ των προτερων ν γνωριζει καποιος αν ενα δημοσιευμα περιεχει ανακριβειες ή ανυποστατες πληροφοριες ή εχει γίνει καποιο
λαθος στη μεταφραση
Σιγουρα χρειαζεται ενα φιλτραρισμα κ μια διασταυρωση οσο είναι δυνατον
Υπαρχουν περιπτωσεις δημοσιευματων π εκ των υστερων τροποποιουνται σβηνονται ή κ κατεβαινουν κ εξαφανιζονται
Υπαρχουν περιπτωσεις δηλωσεων π κατα καιρους γινονται κ κατοπιν μετα απο παρελευση αρκετων ωρων ανασκευαζονται ή διευκρινιζονται ή αλλαζουν
Εγω δεν ηθελα ν κανω παραθεση τ κειμενου χωρις πρωτα ν εχω προσβαση σ υπολογιστη κ ν το ψαξω λιγο καλυτερα οσο γινοταν
γιατι ημουν μ τ κινητο κ δεν ειχα ανεση χρονου εκεινη τ στιγμη
Κατοπιν εορτης τ κοιταξα κ γραφω παρακατω την εντυπωση π εβγαλα
Δεν βρηκα τ αυτουσιο βιντεο ή ηχητικο
Εκ των υστερων ψαχνοντας ν βρω τ δημοσιευμα απο τη Ρουμανια βρηκα οτι στο επιμαχο σημειο υπαρχουν τρεις τελιτσες κ αποσιωπητικα δυο φορες
Δεν υπαρχει καποιο βιντεο ή ηχητικο
Αν επεσε κοπτοραπτικη κατοπιν εορτης δεν τ ξερω
Το συγκεκριμενο σημειο γραφει: Am tot discutat cu patronul… el este la el acasă… Problema mea cea mai mare e finala cupei. Am jucat 11 finale și am pierdut 4”.
Η μεταφραση ειναι : Έχω μιλήσει με το αφεντικό... είναι στο σπίτι... Το μεγαλύτερο πρόβλημα μου είναι ο τελικός του κυπέλλου. Έπαιξα 11 τελικούς και έχασα 4
https://www.fanatik.ro/razvan-lucescu-ingandurat-dupa-ultimul-sezon-la-paok-fanii-si-patronul-nu-vazut-bine-lucrurile-intamplate-20407317?fbclid=IwAR3aHp3i8WOmf3utt7NRVHYVuOgrENBPTwigryCJMLtG54mOhjWGlAUBmusΔηλαδη δεν υπαρχει καποια σχετικη αναφορα σ οποιοδηποτε θεμα τ Ιβαν
Οποτε στο παραπανω δημοσιευμα της μετροσπορτ ή ειχε γινει καποιο λαθος στη μεταφραση ή περιειχε ανακριβειες ή τ αρχικο ρουμανικο κειμενο τροποποιηθηκε εκ των υστερων κ αφαιρεθηκε
Το παραπανω δημοσιευμα της μετροσπορτ επισης τροποποιηθηκε τόσο στον τιτλο οσο κ στο συγκεκριμενο σημειο π επισης αφαιρεθηκε
Σ σημερινo δημοσιευμα π ο υπογραφει ο Πετρωτος γραφει οτι: μάλιστα από την συγκεκριμένη συνέντευξη που έδωσε στη Ρουμανία αφαιρέθηκε η ατάκα "λόγω ιατρικών θεμάτων", γιατί ο Ρουμάνος τεχνικός είχε αναφερθεί στον κορονοϊό και ο δημοσιογράφος με τον οποίο συνομίλησε αρχικά έκανε κακή απόδοση της δήλωσης
Επισης εγω δε μιλησα για ιατρικο απορρητο
Εκανα παραθεση αλλου σχολιου κ ειπα μετα απο αυτο π φερεται ν εχει κανει τοτε πρεπει ν απολυθει
Δεν υιοθετησα τ σχολιο ή τ δημοσιευμα κ γ αυτο χρησιμοποιησα τη λεξη φερεται
Κρατησα μεν επιφυλαξη αλλα κ εξεφρασα την παγια επιθυμια μ ν απολυθει ο Λουτσεσκου κ αν υπηρχε αληθεια στο δημοσιευμα θ ήταν ακομα ενας επιπλεον λογος
εκτος απο ολους τους αλλους π εχουν αναφερθει σ διαφορα ποστ
Δεν υπαρχει λογος ν εκνευριζονται ορισμενοι κ ν γραφουν ασχημους χαρακτηρισμους οπως αυτους π ειδα για μενα πριν σβηστουν
Ακομα κ κατι ν χρειαζεται ν συζητηθει ή ν διευκρινιστει παραπανω αυτο παντα μπορει ν γινει ηρεμα κ στη βαση λογικης
χωρις στραβοστομιες κ αλαλαγμους
Αυτα εχω ν πω κ απο την πλευρα μ τ κλεινω εδω