Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευσηαπό gpap » Τρί 06 Ιουν 2023, 15:58

Amsterdamer_87 έγραψε:Βεβαια ο Σαντος με Ιβαν ιδιοκτητη και το ροστερ των νταμπλ,σε πηγαινε χαλαρα σε κανα τελικο Ουεφα..

για ευρωπαϊκούς τελικούς είναι υπερβολή, αλλά Ομίλους CL (ο πιο άμεσος στόχος επί Ιβάν) σίγουρα θα μας έβαζε έστω μία φορά.

Το έχω γράψει και παλαιότερα.
Είναι ντροπή για την ομάδα μας, με 10 χρόνια Ιβάν Σαββίδη, να μην έχουμε έστω μια γ@μημένη φορά συμμετάσχει σε Ομίλους CL.
Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας.
gpap

Δημοσίευσηαπό renegade » Τρί 06 Ιουν 2023, 16:01

Amsterdamer_87 έγραψε:
Dimg4a έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:Ρε παιδιά σας παρακαλώ , μην βάζετε στην ίδια πρόταση τον ακατανομαστο νυν προπονητή με τον ΔΑΣΚΑΛΟ Φερνάντο Σάντος.
Πέραν της ιεροσυλίας τουλάχιστον.

Βεβαια ο Ρασβαν εχει και κατι τιτλους παραπανω στον ΠΑΟΚ οποτε ακατανομαστος μονο δεν ειναι. Κατα τα αλλα συμφωνω πως ο Σαντος ειναι κατα πολυ ανωτερος προπονητης

Βεβαια ο Σαντος με Ιβαν ιδιοκτητη και το ροστερ των νταμπλ,σε πηγαινε χαλαρα σε κανα τελικο Ουεφα..

Το μεγαλύτερο what if της ποδοσφαιρικής ιστορίας μας είναι τι θα γινόταν αν ο Ιβάν δεν άκουγε τον Φραγκούλη και έφερνε τον συμφωνημένο από τον Βρύζα Σάντος
Σε ένα φόρουμ καλώς ή κακώς δεν υπάρχει καν δημοκρατία
Άβαταρ μέλους
renegade

Δημοσίευσηαπό Amsterdamer_87 » Τρί 06 Ιουν 2023, 16:11

Συμφωνω απολυτως..
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευσηαπό kataramenos5 » Τρί 06 Ιουν 2023, 16:18

Οτι πλεον δε μαμαει κανεις στην ερωτικη πολη το χουμε καταλαβει απο καιρο.Αλλα ουτε και στο εξωτερικο ρε φιλε? Τι διαολο γινεται?
Τελειωσαν τα βιαγκρα?
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευσηαπό TylerDurden » Τρί 06 Ιουν 2023, 16:24

renegade έγραψε:Το μεγαλύτερο what if της ποδοσφαιρικής ιστορίας μας είναι τι θα γινόταν αν ο Ιβάν δεν άκουγε τον Φραγκούλη και έφερνε τον συμφωνημένο από τον Βρύζα Σάντος

Rene ισχύει αυτό; Το ξέρω πως έχει ακουστεί πάρα πολλές φορές, αλλά δε μου κάθεται καλά σαν σενάριο.

Αν μιλάμε για το 2014, ο Σάντος έφευγε από την εθνική μετά από ένα εξαιρετικό Μουντιάλ και με πολύ ανεβασμένες τις μετοχές του - εξού και η επόμενη του δουλειά, στην οποία είχε παίχτη τον Κριστιάνο.

Υπήρχε συμφωνία μεταξύ ΠΑΟΚ και Σάντος, ενός προπονητή πασίγνωστου στον ποδοσφαιρικό κόσμο, εξαιρετικά επιτυχημένου και αγαπητού στο περιβάλλον της ομάδας και ο Ιβάν επέλεξε να ακούσει κάποιον παντελώς άσχετο με το αντικείμενο;

Ξαναλέω, δε μου κάθεται.

Οφ-τοπικ, το ξέρω.
Because I told you to buy lemon curd, Woodhouse. Now what am I going to spread on my toast? Your tears?
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευσηαπό ΚΩΣΤΑΣ2019 » Τρί 06 Ιουν 2023, 16:25

Μέγας είσαι Σίγκμουντ!
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευσηαπό theo-drama » Τρί 06 Ιουν 2023, 16:41

giapas έγραψε:Τσουρέκια

ΤΣΟΥΡΈΚΙΑ.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευσηαπό theo-drama » Τρί 06 Ιουν 2023, 16:44

paokovios1974 έγραψε:
Sardan έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:Ρε παιδιά σας παρακαλώ , μην βάζετε στην ίδια πρόταση τον ακατανομαστο νυν προπονητή με τον ΔΑΣΚΑΛΟ Φερνάντο Σάντος.
Πέραν της ιεροσυλίας τουλάχιστον.

Α) ο "ακατανόμαστος" που λες και συ έχει πετύχει στο κλαμπ (σ αρέσει δε σ αρέσει, που δε σ αρέσει αλλά λέμε τώρα χάριν κουβέντας) περισσότερα από τον μεγάλο Φ. Σάντος και από τη συντριπτική πλειοψηφία προπονητών στην ιστορία της μεγάλης επαγγελματικής κατηγορίας. ΑΗΤΗΤΤΟ πρωτάθλημα....σε καμιά 50 χρόνια μπορεί να ξαναγίνει...

Β) Στην ίδια πρόταση μπαίνει γιατί κάτι κλαψομ@@νηδες στραβοστόμηδες τον είχαν ξεπατώσει τον Σάντος την πρώτη χρονιά και τον λέγανε "Καρπουζά από το Εστορίλ" κλπ και μετά κλαίγανε όταν έφευγε....οι ίδιοι....Τα ίδια έγιναν και γίνονται με τον Λούτσο....το πρώτο 3μηνο στην α θητεία τον ξεπάτωναν και γινότανε λαϊκά δικαστήρια να φύγει και μετά κράζανε το Σαββίδη όταν έφυγε....Τώρα πάλι πανηγύριζε η πλειοψηφία του κόσμου και φτάσαμε σε σημείο να τον φτύσει συνοπαδός μας και να τον βρίσει χυδαία εντός γηπέδου....

Και να στο πω όσο πιο ξάστερα μπορώ....Όποιος φοράει αδερφέ στη μπλούζα δικέφαλο αετό είτε παίζει είτε δεν παίζει είτε προσφέρει είτε δεν προσφέρει θα πρέπει να τον σεβόμαστε και όχι να γινόμαστε χυδαίοι μαζί του μόλις στραβώσει το έργο.....Δεν είναι ούτε θέμα Λούτσου ούτε Μουργκ ούτε Μπότο....ΟΚ boy? Τιο έπιασες γιατί μας γυρνάτε τα μυαλά ή να το ζωγραφίσω?

Αλλά από λαό που έφτασε να απαξιώνει τον Βιερίνια που είναι τοτέμ της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας τι περιμένεις? Στο Λούστο θα κολλήσουν?

Αυτά είναι στοιχειώδη δείγματα πρώτα αυτοσεβασμού και μετά σεβασμού....Για να μιλάει με τόσο πολύ μίσος (ναι μίσος είναι αυτό το πράγμα πλέον) άνθρωπος για άνθρωπο που ούτε τον ξέρει είναι πολύ βαθύτερο το θέμα του....

Απαξιω ακομα και να σου απαντησω boy.Εγω ειμαι 50 και μπορω να σε πω αγορι μου, καταλαβες πιτσιρικο η να στο συλλαβισω?
Εισαι πολυ λιγος για να με πεις ποιος ειναι ο Βιερινια ποιος ειναι ο Σαντος και ποιος ειναι ο ακατανομαστος.

Και το έγινε που είσαι 50......
Ωωωω ρε θα τρελαθούμε εδώ μέσα.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευσηαπό theo-drama » Τρί 06 Ιουν 2023, 16:46

abc_o_ karpouzas έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:...........

......
Φταίει η ΠΑΕ που δεν παρουσιάζει ένα ελκυστικό πακέτο..

Ρε αποστολή....

Δεν είσαι χθεσινός ρε φίλε...ειναι δυνατόν να γράφεις κάτι τέτοιο;

Με το ζόρι να...κατσουμε...πίσω από το δάκτυλο μας;

Ποσο δύσκολο είναι να παραδεχτούμε ότι...δεν συμμετέχουμε...πουθενά πάρα μόνο στις απαιτήσεις και τις απόψεις...

Κόντεψε να...χαθεί...ο ΠΑΟΚ και στην μαρφιν πήγαν μόνο...μια κερκίδα....

Για ποιον ακριβώς λαό μιλάς...που θέλει και ελκυστικό πακετο

.
Αυτόν τον λαό, που δεν μπορεί να γεμίσει το γήπεδο και που έχει απαιτήσεις κιόλας.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευσηαπό paokovios1974 » Τρί 06 Ιουν 2023, 16:53

Ρε συ τεο, εχουμε καθισει και διπλα διπλα στην τουμπα και τα λεγαμε ευχαριστα τοτε γιατι συμφωνουσαμε.
Τι δεν καταλαβες απο τον υποτιθεμενο διαλογο που ο αλλος μου επιτεθηκε,πως θα απαντουσες εσυ που εισαι και καποιας ηλικιαςδηλαδη.
Αγάπη μόνο για την ομάδα μας
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευσηαπό sourmenetes » Τρί 06 Ιουν 2023, 17:37

Τι θα γίνει ρε παιδες;;;

Θα τραβιομαστε σε κάθε τοπικ να κανουμε τις νταντάδες;;

Τα έχουμε ξεφτιλίσει τα τόπικ!

Αν δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε δε φταίμε εμείς.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΠΑΟΚ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
Οι μνημες μας ακολουθουν...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευσηαπό pepito » Τρί 06 Ιουν 2023, 17:47

ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ,ΤΡΙΠΛΕΞΟΥΔΑ ,
φτανει, φτανει ΦΤΑΝΕΙ Φ Τ Α Ν Ε Ι.
ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟς , Το ποστ του μηνα ρε φιλε, χαλαρα !!!!!!
Κλειστε επιτελους τα γα$%@#*να τα αθλητικα ραδιοφωνα.
Άβαταρ μέλους
pepito

Δημοσίευσηαπό john4serres » Τρί 06 Ιουν 2023, 19:43

«Δεν ξέρω τίποτα, έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για έναν ακόμη χρόνο. Έχω ρήτρα αποδέσμευσης επτά εκατομμυρίων ευρώ. Δεν έχω κανένα λόγο να συζητήσω αυτό το θέμα, για μένα δεν υπάρχει. Δεν ξέρω καν αν είναι αλήθεια. Δεν διαφημίζω τον εαυτό μου. Δεν έχω ιδέα», δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην ιστοσελίδα «digisport».
supporters - not customers
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευσηαπό Totem_pk » Τρί 06 Ιουν 2023, 19:45

Εγω ενα Λουτσοσκυλο θα ηθελα Σαντος για τις ακαδημιες μας. Νομιζω οτι θα ηταν οτι καλυτερο και κανονικη απογειωση. Παντα περιμενω Σαντος στον ΠΑΟΚ μας. Δεν εκμεταλυτηκαμε αυτο το κεφαλαιο καλα πιστευω.

Αναφορικα με τον κοσμο και τον λαο και ετσι και αλλιως. Παιδια οι καιροι εχουν αλλαξει. Αν μπεις γιουτιουμπ θα δεις οτι το ποιο καινουριο συνθημα μας ειναι καμια 10αρια ετων. Αλλα αλλαξε και η κοινωνια πολυ και οι ανθρωποι αυτα τα δεκα- δεκαπεντε χρονια.

Τα ανηλικα σημερα κουβαλανε μαχαιρια και την πεφτουν 15 σε εναν. Και δεν μιλω για οπαδικα. Αλλες εποχες. Σημερα ρομαντισμοι, ιδεες, ανιδιοτελης αγαπη για την ομαδα δεν υπαρχουν πλεον.

Αλλες εποχες. Δεν κρινω εαν ειναι καλυτερες η χειροτερες. Αυτο ειναι υποκειμενικο. Μια παρατηρηση κανω.
Totem_pk

Δημοσίευσηαπό joshua » Τρί 06 Ιουν 2023, 19:50

john4serres έγραψε:«Δεν ξέρω τίποτα, έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για έναν ακόμη χρόνο. Έχω ρήτρα αποδέσμευσης επτά εκατομμυρίων ευρώ. Δεν έχω κανένα λόγο να συζητήσω αυτό το θέμα, για μένα δεν υπάρχει. Δεν ξέρω καν αν είναι αλήθεια. Δεν διαφημίζω τον εαυτό μου. Δεν έχω ιδέα», δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην ιστοσελίδα «digisport».

Να πω και εγω οτι καταλαβα γιατι εκανε την αναφορα στη ρητρα,ψεμματα θα πω...
Time to get it, before you let it get to you
Here he comes now, stick to your guns and let him through
Άβαταρ μέλους
joshua
Moderator

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Roster

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης