Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευσηαπό renegade » Τρί 13 Ιουν 2023, 14:52

Kabamaru11 έγραψε:Ο Αντελινο σαν γενικος διευθυντης στην θεση ξερω γω του Χρηστου Καρυπιδη,ναι να το δεχτω.Στην θεση του Τ.Δ. για ποιες γνωριμιες του μιλαμε;Του Κουτσου του Λιακου;Να μας λειπει το βυσσινο.

Υ.Γ. ο γειτονας λεει συμφωνησε σε διαζυγιο με Γκρεη (με 3 χρονια υπολοιπο) κ Νταμπο (ενα χρονο υπολοιπο συμβολαιου).Εμεις γιατι ζοριζομαστε να διωξουμε βαριδια τυπου Μουργκ,Νινουα,Καργα;
Μια λυση ειναι να υπαρχουν καθυστερησεις στους μισθους για να θελουν να φευγουν. :lol:

Γιατί δεν κάνουμε τις ίδιες συμπεριφορες με την γειτονιά και το κεντρικό παράρτημα.

Υγ δηλαδή ο διεθνής με την εθνική Πορτογαλίας και μια 5ετια στο υψηλότερο επίπεδο της Μπουντεσλίγκα... δεν έχει γνωριμίες?
Σε ένα φόρουμ καλώς ή κακώς δεν υπάρχει καν δημοκρατία
Άβαταρ μέλους
renegade

Δημοσίευσηαπό Kabamaru11 » Τρί 13 Ιουν 2023, 15:16

Εχει γνωριμιες,οσες ειχε κ ο πρωταθλητης Ευρωπης Αγγελος Χαριστεας,πρωην Τ.Δ. του αρεως,κατσε να δεις τι κοινο εχουν αυτοι οι 2.....α ναι,τις γνωριμιες/σαπακια του Κουτσολιακου.

Παραδεχομαι οτι δεν γουσταρω μια τον Κουτσολιακο και οτι εχει να κανει με εκεινον,ισως να ειμαι και υπερβολικος,αλλα οχι και αδικα.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευσηαπό pisakaipoupoula » Τρί 13 Ιουν 2023, 15:20

Kabamaru11 έγραψε:Ο Αντελινο σαν γενικος διευθυντης στην θεση ξερω γω του Χρηστου Καρυπιδη,ναι να το δεχτω.Στην θεση του Τ.Δ. για ποιες γνωριμιες του μιλαμε;Του Κουτσου του Λιακου;Να μας λειπει το βυσσινο.

Υ.Γ. ο γειτονας λεει συμφωνησε σε διαζυγιο με Γκρεη (με 3 χρονια υπολοιπο) κ Νταμπο (ενα χρονο υπολοιπο συμβολαιου).Εμεις γιατι ζοριζομαστε να διωξουμε βαριδια τυπου Μουργκ,Νινουα,Καργα;
Μια λυση ειναι να υπαρχουν καθυστερησεις στους μισθους για να θελουν να φευγουν. :lol:

Οκ , συμφωνώ με την λογική ότι πρέπει να υπάρχει κατάρτιση ειδικά σε διοικητικό στέλεχος, αλλά ρε μαν ο Βρύζας τι παραπάνω είχε το 2007?
Ο αρχηγός , αν θέλει και ο ίδιος μπορεί να μπει στο τμήμα scout αρχικά και σιγά σιγά να μαθαίνει τη δουλειά του ΤΔ και βλέπουμε φυσικά δεν θα είναι στο απυρόβλητο, αν δεν κάνει δεν έκανε και πάμε παρακάτω.
Τώρα αν πάει για παίκτες στον Κουτσολιάκο με το καλημέρα ε οκ , δεν μας κάνει για αυτή τη θέση προφανώς
Γενικότερα στη διοίκηση καλό θα μας κάνει να έχουμε άτομα που νιώθουν
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευσηαπό Kabamaru11 » Τρί 13 Ιουν 2023, 15:30

O Αντελινο θα μεινει και ΠΡΕΠΕΙ να μεινει στην ομαδα και μετα το τελος της καριερας του.Δεν το συζηταμε αυτο,ειναι κατ εμε,ο επιδραστικοτερος "ξενος" που φορεσε την φανελα μας.

Το θεμα ειναι να τον εκμεταλευτουμε στο 100%,δεν νομιζω π.χ. πως κανει για προπονητης - το εχει δηλωσει κ ο ιδιος πως δεν θα το ηθελε - για σκαουτ η για κατι αλλο,πρεπει να δει αν του ταιριαζει αυτος ο ρολος.

Οσο για τον Βρυζα που ειπες,συγνωμη αλλα τον θεωρω πιο εξυπνο ανθρωπο απο τον πολυαγαπημενο μου Αντελινο,και με καλυτερο ποδοσφαιρικο ματι.

Μακαρι ο Αντελινο να γινει ο καλυτερος ολων,μακαρι κ αλλοι θρυλοι με προσωπικοτητα οπως ο Κρεσπο και ο Ματος,να ρθουν στην ομαδα μας.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευσηαπό principal » Τρί 13 Ιουν 2023, 17:12

Το έχω γράψει και στο τόπικ του Βιειρίνηα ο αρχηγός πρέπει να μπει σε ένα πόστο και στη θέση του μην είναι +1χρόνο συμβόλαιο και κάψει να το πω στα 38του 28άρι παίχτη ας μπει στην ομάδα σε κάποιο πόστο.
nothing is impissible
Άβαταρ μέλους
principal

Δημοσίευσηαπό buffalobill4 » Τρί 13 Ιουν 2023, 18:28

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Καλά, τι λέει η Σφίνα τώρα; Σοβαρολογούμε; Δηλαδή εμείς πρέπει να πιστέψουμε ότι ο ΓΧ έστειλε e-mail (καλά που δεν έγραψε γράμμα!!) για να πει ότι λήγει το συμβόλαιο ενός πιτσιρικά μας; Το τηλέφωνο του Boto δεν το είχε; Μήπως δεν έβαλε κάρτα;

Και άντε, ας πούμε ότι ισχύουν όλα αυτά... Η Σφίνα πώς γνωρίζει τέτοια ευαίσθητα εσωτερικά θέματα; Τι άρθρο είναι αυτό;!
Δεν ξέρετε ρε κερατάδες τι παίκτες κοιτάει ο ΠΑΟΚ, αλλά ξέρετε πότε έστειλε e-mail ο ΓΧ στον Boto.

Έχει μαλθακοποιηθεί πολύ αυτή η πόλη και η χώρα γενικώς. Κάποτε αν ήσουν μ@λ@κ@ς, φοβόσουν να βγεις από το σπίτι, κοιτούσες πίσω από τον ώμο.

Αυτήν η σφινα είναι μνημείο κίτρινου τύπου και αγραμματοσυνης των αρθρογραφων.

Πάντως για να απαντήσω σε αυτό που είπες, το email είναι σαφώς πιο επαγγελματικός τρόπος επικοινωνίας από το τηλέφωνο καθώς τα γραπτά μένουν και είναι αποδεικτικα στοιχεία. Άσε που ένα ριπορτ πρέπει να είναι γραπτό ούτως ή άλλως και όχι προφορικό.
Προσέχουμε τα λόγια μας στη δημοκρατία
Επαιτεία στα πεζοδρόμια και φιλανθρωπία
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευσηαπό renegade » Τρί 13 Ιουν 2023, 19:57

Τώρα που πήγε στην Ολλανδία θα μάθει και θα καταλάβει ότι το τηλέφωνο είναι μόνο για να παίρνουμε τους φίλους μας για καφέ
Σε ένα φόρουμ καλώς ή κακώς δεν υπάρχει καν δημοκρατία
Άβαταρ μέλους
renegade

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τρί 13 Ιουν 2023, 21:59

:lol: :lol:

Προφανώς το e-mail είναι πιο επίσημος τρόπος επικοινωνίας. Αλλά για να υπενθυμίσεις κάτι επείγον, καλό είναι να στείλεις ΚΑΙ άμεσο μήνυμα, αν όχι τηλέφωνο. Το e-mail μπορεί να "χαθεί" αν έχεις πολλά εισερχόμενα.
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator

Δημοσίευσηαπό buffalobill4 » Τρί 13 Ιουν 2023, 23:03

Να τα κάνεις flag Μπάρκα. Αντε και για chase ένα text στο teams.
Προσέχουμε τα λόγια μας στη δημοκρατία
Επαιτεία στα πεζοδρόμια και φιλανθρωπία
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τρί 13 Ιουν 2023, 23:23

Θα κρατήσω τη συμβουλή σου, για αν δουλέψω ποτέ γραφείο :mrgreen:
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator

Δημοσίευσηαπό principal » Τετ 14 Ιουν 2023, 00:49

Άντε με το καλό σε γραφείο Μπαρκαρούτσε, :D τι να πω εγώ που είμαι σε γραφείο :D
nothing is impissible
Άβαταρ μέλους
principal

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τετ 14 Ιουν 2023, 13:01

Ανταλλάζουμε;; :mrgreen:
Θ. Χατζόπουλος

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator

Δημοσίευσηαπό aivas19 » Τετ 14 Ιουν 2023, 16:37

Να ρωτησω κατι γενικο. Απο τους παικτες που ακουγονται φαινεται οτι υπαρχει θεληση να ρθουν καλοι παικτες νωρις. Οχι υπερβασεις στο μπατζετ αλλα μια καποια τακτικη. Η ερωτησεις μου ειναι α) γιατι αυτο δεν εγινε τον Γεναρη σε καποιο βαθμο ωστε να βοηθησει την ομαδα; Δεν αξιολογηθηκε το ρισκο να μεινουμε εκτος Ευρωπης δηλαδη ή να δυσκολεψουμε την εισοδο με τα προκριματικα κονφερενς; Γιατι τωρα και οχι περσι ή τον Γεναρη;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Πέμ 15 Ιουν 2023, 03:48

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ας κάνουμε ένα depth chart.

Με κόκκινο οι παίκτες που έφαγαν φέτος το πολύ κράξιμο και ήταν η αιτία να κατηγορηθεί ο προπονητής που τους βάζει πολύ.
Ο Z. Zivkovic με κόκκινο επειδή άρχισε να τρώει κράξιμο μόνο που ανανέωσε.

GK

Kotarski, Z. Zivkovic

CB

Ingason, Κουλιεράκης, Nasberg, Κάργας, Μιχαηλίδης, Morichelli, Παναγιώτου

RB

Sastre, Λύρατζης

LB

R. Soares, Vieirinha, Τσαούσης, Selimaj

CM

Augusto, Schwab, Dantas, F. Soares, Τσιγγάρας, Χατζηστραβός

AML/AMR

Taison, A. Zivkovic, Narey, Murg, Brandonjic, Kanis

AMC

Κωνσταντέλιας, Ricardo

CF

Thomas, Τζίμας

Με πλάγια γράμματα όσοι είναι μάλλον προς αποδέσμευση.
Βέβαια, ψιλοακούγεται ότι ίσως πουληθούν A. Zivkovic, Ντέλιας, Augusto.. Αλλά μένει να φανεί. Είναι πολλοί 3 βασικοί να πουληθούν.

Με πράσινα όσοι θα έρθουν Ολλανδία με την α' ομάδα ή όσοι πιθανότατα θα προστεθούν στο ρόστερ (Τζίμας). Δεν ξέρω αν έχουν διάθεση να πάρουν και παίκτες Κ19, πχ Γκιτέρσο. Επίσης, δεν ξέρω ποιος GK προηγείται στην ιεραρχία, μεταξύ Μπάλω και Ταλιχμανίδη.

Ο Lucas Taylor ίσως μείνει άλλη μία χρονιά Shakhtar Donetsk.
Ο δανεισμός του Quagliata λήγει το Δεκέμβρη.
Θ. Χατζόπουλος

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator

Δημοσίευσηαπό principal » Πέμ 15 Ιουν 2023, 05:40

Αν έρθουν φίλε @Μπαρκαρουτσε καλές προτάσεις πιστεύω θα τους δώσουν παράδειγμά τώρα έχει υποχρεώσεις με την εθνική ο Andrija Živković 4χαρτόνια δεν τον δίνεις; μπαίνει και στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του 2024.
Για τον Augusto ανανέωσε με 1χαρτί συμβόλαιο έως το 2026 αν έρθει πρόταση στο 7άρι χαρτόνια δεν τον δίνεις;
Για τον Κωνσταντέλια πρτάσεις θα έρθουν αβέρτα-κουβέρτα που λέμε αν έρθει στο 15χαρτιά δεν τον δίνεις;

Ότι έρχεται καλή πρόταση το είπε πει και ο Μπότο σε δηλώσεις του τι μελετάνε και αν είναι συμφέρουσα ""πουλάμε""

*Το θέμα είναι να μπορέσουν να στείλουν τον Filipe Soares με δανεισμός με όψιον ή αν βρεθεί να πάρουμε έστω 2 χαρτιά ομάδα και να προσθέσω οπωσδήποτε να βρουν τρόπο για να αποδεσμεύσουν ή να στείλουν αυτοί ξέρουν τον Murg επίσης ο Κάργας πιστεύω είναι θέμα χρόνου να αποδεσμευτεί. Τον Vieirinha έτσι πως το βλέπω είναι περιμένουν να έρθει ο αρ.μπακ να μπει σε κάποιο πόστο στην ομάδα η ακραία περίπτωση να ζητήσει +1χρόνο να είναι παίχτης πάγκου δηλαδή όπως αν θυμάσαι έγινε με τον Κομπανί με ομάδες που ήταν στα 37 του.
nothing is impissible
Άβαταρ μέλους
principal

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Roster

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες