Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από obanebane »

Ότι έγινε έγινε, αυτό που πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα είναι να κρατήσεις την ομάδα ενωμένη και να βγούμε πιο δυνατοί από το σημερινό,όπως βγήκαμε σήμερα μετά το κυριακάτικο στραπάτσο.
Την Κυριακή έχουμε ένα πάρα πολύ ύπουλο παιχνίδι, θα πάμε με φουλ καταπόνηση και λαβωμένοι απέναντι σε μια ομάδα, πολύ ανεβασμένη που καίγεται για βαθμούς.
Νίκη για να μείνουμε μέσα στον βασικό στόχο και να φτιάξουμε την ψυχολογία μας όλοι.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Άψογο στήσιμο , πολύ καλή εμφάνιση, ατυχία με τον Μπαμπά αλλά και οι μ@λακιες και τα κολλήματα πληρώνονται.

Αυτό που έγινε σήμερα είναι η επιτομή του Λουτσεσκου. Μια ζωή θα τον περιορίζει το μυαλό του. Όσα λάθη και να κάνει δεν πρόκειται ποτέ να μπει στην διαδικασία να τα αλλάξει.

Αυτό με τον Σαματά δεν χωνεύεται. Γιατί δεν γιεντε να μη το βλέπει . Αν δεν το βλέπει συγνώμη δεν είναι για ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Parolos έγραψε:Ολοι τσιτωμενοι ειμαστε, αλλα μετά από τέτοιο παιχνίδι μοίρας κάποιοι κατευθείαν τρέξατε να υπερασπιστείτε τον προπονητή. Ξεπέρασε πλέον την ομάδα αυτή η λατρεία είναι φανερό.

Θέλω να σας δω και στους παίχτες να βάζετε ασπίδα, ή μόνο εδώ?
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Parolos έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:
Parolos έγραψε:Ολοι τσιτωμενοι ειμαστε, αλλα μετά από τέτοιο παιχνίδι μοίρας κάποιοι κατευθείαν τρέξατε να υπερασπιστείτε τον προπονητή. Ξεπέρασε πλέον την ομάδα αυτή η λατρεία είναι φανερό.

Ναι μπρο, παιχνίδι μοίρας είναι να γράφεται μετά από τέτοιο ματς "πότε λήγει το συμβόλαιο" και "εκεί που θα πας μετά από μας" και "φταις" και "ανανέωση του στρατηγού" και "το έχασε μέσα από τα χέρια του".

Ο καθένας ό,τι θέλει βλέπει.
Ναι ρε μπρο δικαιωμα σου να υπερασπιστείς όποιον θες.

Το παιχνιδι μοιρας μαλλον δεν το καταλαβες. Εγιναν όλα μαζεμενα εννοω για να αποκλειστουμε.
Και μετα απο ολα αυτα εσυ (όπως φαινεται) ετρεξες πρωτος πρωτος να σηκωσεις την ασπιδα σε Ρασβαν.
Αυτό σχολιασα..

Ο ΠΑΟΚ εχασε μπρο οχι ο Ρασβαν.. ιστορικη γκαντεμια (οπως θες πες το σημερα) υπέστη η ομάδα οχι ο Ρασβαν,
Ακριβώς. Ο ΠΑΟΚ έχασε, όχι ο Ράσβαν.
Γι'αυτό και έχω μπει σε όλα τα ανάλογα threads και είπα ό,τι έχω να πω.
Όταν άλλοι (γκουχ γκουχ ) δεν έχουν κουράγιο να πουν ένα "περαστικά" στον Μπάμπα αλλά έχουν κουράγιο να απορήσουν πως γίνεται κάποιοι να υπερασπίζονται τον προπονητή του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Είναι τεράστιο σοκ ο τρόπος του αποκλεισμού αλλά αυτό με τον Σαματά ειλικρινά δεν εξηγείται . Γιατί επιμένει και τον βάζει ; Τεράστια ευθύνη
Μόλις μπαίνει παίζουμε με παίκτη λιγότερο
Ότι επαφή κάνει με την μπάλα , αν κάνει, είναι τραγική
Giorgos1926

Δημοσίευση από Giorgos1926 »

Η κάψα μερικών για τον προπονητή είναι πάνω από όλα.
Σιγά μην σας ρωτήσω κιόλας για το τι θα γράψω
Προπονητής που δεν βλέπει πόσο άχρηστος παίκτης είναι ο Σαματα, Δεν είναι καν Προπονητής, πόσο μάλλον Στρατηγός
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Κάποια αδέρφια γράφουν για αλλαγή διάσεισης την οποία είπαν και στην τηλεόραση .
Γιατί δε την γνώριζε το δικό μας προπονητικό τιμ;
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

markos4 έγραψε:
kos έγραψε:
Daskalos_4 έγραψε:Η αγαπη σου για τον Σαματα μας στερησε τον τιτλο. :
Τι αγάπη και πράσινα άλογα;
επιθετικός και βαρεσε το 9ο πέναλτι.
Δεν θέλει να τον βλέπει.
Του τον φόρτωσαν.
Η ευθύνη του είναι που δεν βρήκε τρόπο να μηδενίσει τον χρόνο του.

Νικήσαμε, δεν περάσαμε, συνεχίζουμε
Δεν θέλει να τον βλέπει,αλλά δεν είδα να ζητάει επιθετικο τον Γενάρη.. άρα έχει μερίδιο ευθύνης που η ομάδα δεν έχει επιθετικο.
Ειχε πει οτι εχουμε να προωθησουμε τον Τζιμα και δεν χρειαζεται να παρουμε αλλο Φορ..
Τωρα γιατι δεν παιζει ο Τζιμας αλλαγη σε καθε ματς,"ρωτηστε τον Σοφο"..
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

aivas19 έγραψε:Ο Σαματτα δηλαδη φταιει που αποκλειστηκαμε, οχι

1. Ο τραυματισμος του Μπαμπα που ως τοτε γραψε εσυ ποσες φασεις σου κανανε
2. Τα εξτρα λεπτα που κραταει
3. Τις εκτελεσεις Ντεσποτοφ Οζντοεφ Γιονι. Αν εσυ δικαιολογεις το κραξιμο καλα κανεις. Εγω οχι
Συγνώμη,αλλά έδωσε 6 λεπτά,το παιχνίδι ξαναξεκίνησε στο 3:00
και το γκολ μπήκε στο 8:30

Η διακοπή είχε γίνει στο 114

Μου αναφέρεις τις εκτελέσεις των άλλων...
Δηλαδή αποκλειστήκαμε λόγω του Ντεσπότοφ;

Με τόσο χάλια παρουσία του Σαμάττα,ο καθένας μπορεί να πει πως με Τζίμα ή δεν θα έφτανε ποτέ παράταση,η θα κάνε 0-3 στην παράταση

Αν δεν μας φταίει ο μονίμως χειρότερος παίκτης,ποιος να μας φταίει δηλαδή ρε συ aivas?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Τετ 21 Φεβ 2024, 23:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

PAOK_Antarctica έγραψε: Ακριβώς. Ο ΠΑΟΚ έχασε, όχι ο Ράσβαν.
Γι'αυτό και έχω μπει σε όλα τα ανάλογα threads και είπα ό,τι έχω να πω.
Όταν άλλοι (γκουχ γκουχ ) δεν έχουν κουράγιο να πουν ένα "περαστικά" στον Μπάμπα αλλά έχουν κουράγιο να απορήσουν πως γίνεται κάποιοι να υπερασπίζονται τον προπονητή του ΠΑΟΚ.
Πω πω ναι με έπιασες επειδή δεν έγραψα περαστικά σε παίχτη μας που κόντεψε να αλλάξει κόσμο.
Χτύπησες την ανθρωπιά μου..

Δείτε παιδια ποσο ανθρωπος ειναι ο ανταρτικας και οχι ο Παρολος..

Μπορείς και χαμηλότερα..
Προχωράμε.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Η ομάδα άξιζε να περάσει και σε αυτό παίρνει τα εύσημα ο κόουτς. Απλά αυτό που γίνεται με το Σαμάτα είναι τόσο ακραίο, που πονάνε τα μυαλά μου. Δεν αναιρεί την ποιότητά του συνολικά ως προπονητή, όμως του ρίχνουν όσο αυτό αναλογεί. Προπονητές σαν τον Μπόλονι πχ παρακαλάνε να έχουν στην ομάδα τους ένα Τζίμα, και αν βρουν Σαμάτα, τον βάζουν με χαρά στον πάγκο. Ήταν καλύτερος προπονητής συνολικά ο Μπόλονι; Φυσικά όχι. Όμως αυτό το θετικό του έχω να το αναπολώ. Φέτος ο Ραζβάν έβαλε στο ρεπερτόριό του το εκτεταμένο ροτέισον, και τον αποθέωσα για αυτό. Όταν θα βάλει και την πίεση προς ανάδειξη νέων παικτών και όχι να τον πιέζουμε εμείς να βάλει μέσα μια ταλεντάρα που βγάζει μάτια, θα πάρει ένα ακόμη level up. Φέργκιουσον έκανε ότι μπορεί να αναδείξει παίκτες σε κλαμπ με τοπ στόχους. Πούσαρε κάθε μικρή ευκαιρία και κατάφερε να κάνει παίκτες κάποιους που ήταν σαρδέλες για το επίπεδο της λίγκας. Δε γίνεται να νικάς 3-0 το Λεβαδειακό πχ και να μη βάζεις μέσα νεαρούς. ΜΟΝΟ να κερδίσεις έχεις. Δε λέω βάλε μέσα μαζικά τον κάθε πικραμένο. Ο Φέργκιουσον, ο Μπάγιεβιτς, ο Μπόλονι, όχι μόνο τον Τζίμα θα έδιναν ευκαιρίες, αλλά και στον Βρακά ή κάποιον αυτού του επιπέδου. Ο 31χρονος πώς γίνεται να βελτιωθεί; Σε ποιό σύμπαν; Ναι η ηλικία παίζει ρόλο στον αθλητισμό δυστυχώς και χρειάζεται να κοιτάς τα Διαβατήρια...

Κρίμα γιατί κατά τα άλλα είναι τοπ προπονητής και είδαμε φέτος μπαλάρα. Σωστά τον ανανεώσαμε, αλλά η κριτική χρειάζεται για να βελτιωθεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 21 Φεβ 2024, 23:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Doomlord4 έγραψε:
aivas19 έγραψε:Ο Σαματτα δηλαδη φταιει που αποκλειστηκαμε, οχι

1. Ο τραυματισμος του Μπαμπα που ως τοτε γραψε εσυ ποσες φασεις σου κανανε
2. Τα εξτρα λεπτα που κραταει
3. Τις εκτελεσεις Ντεσποτοφ Οζντοεφ Γιονι. Αν εσυ δικαιολογεις το κραξιμο καλα κανεις. Εγω οχι
Συγνώμη,αλλά έδωσε 6 λεπτά,το παιχνίδι ξαναξεκίνησε στο 3:00
και το γκολ μπήκε στο 8:30

Η διακοπή είχε γίνει στο 114

Μου αναφέρεις τις εκτελέσεις των άλλων...
Δηλαδή αποκλειστήκαμε λόγω του Ντεσπότοφ;

Με τόσο χάλια παρουσία του Σαμάττα,ο καθένας μπορεί να πει πως με Τζίμα ή δεν θα έφτανε ποτέ παράταση,η θα κάνε 0-3 στην παράταση

Αν δεν μας φταίει ο μονίμως χειρότερος παίκτης,ποιος να μας φταίει δηλαδή ρε συ aivas?
Και γιατί έδωσε 6 με παίκτη με σπασμένο κεφάλι ? Με ποιο δικαίωμα ? Το ρολόι έγραψε 129 στο τέλος. Μισό ημίχρονο παραπάνω.

Η προκριση χάθηκε από τα πέναλτι των ντεσποτοφ, οζντοεφ, γιονι. Αν το έβαζε ο Σαματα θα συνεχίζαμε να βαράμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Τετ 21 Φεβ 2024, 23:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

vs40 έγραψε:Η ομάδα άξιζε να περάσει
Οχι δεν αξιζε.Αν αξιζε θα περνουσε
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Συνεχίζουμε
Έχουμε άλλους 2 στόχους
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

+1926
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”