Μάλλον έπρεπε να στεναχωρηθεί που έβαλε γκολ. Ότι να ναι...Pachanga έγραψε:Ευχάριστο τυπάκι φαινόσουν όμως δε δικαίωσες τις προσδοκίες.
Εμένα μου έμεινε που γελούσες σα χάχας μετά το γκολ που έβαλες με το γαύρο.![]()
Καλή τύχη.
88. Marcos Antonio
-
Re: 88. Marcos Antonio
Υπερκοστολογημενη κ δυσαναλογη η υπεραξια του σε σχεση με την πραγματικη του ποδοσφαιρικη αξια
Ειναι σα να πληρωνεις το φιατακι για μπεμπα
Συμπαθητικος, αλλα με αυτα τα λεφτα, νιωθεις οτι σου πιανουν τον κωλο
Ειναι σα να πληρωνεις το φιατακι για μπεμπα
Συμπαθητικος, αλλα με αυτα τα λεφτα, νιωθεις οτι σου πιανουν τον κωλο
- Σουριναμέζος
Μικρή προσφορά, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά αν ήταν υγιείς από την αρχή της σεζόν
Καλτ φιγούρα και μέλος της ομάδα που κατέκτησε το δυσκολότερο πρωτάθλημα που έχει διεξαχθεί.
Fun fact: Με τις 17 συμμετοχές που έγραψε ξεπέρασε τον έταιρο Μάρκος Αντόνιο (τον στόπερ) που είχε 16 συμμετοχές. Έγινε έτσι ο Μάρκος Αντόνιο με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία του συλλόγου
Καλη συνέχεια
Καλτ φιγούρα και μέλος της ομάδα που κατέκτησε το δυσκολότερο πρωτάθλημα που έχει διεξαχθεί.
Fun fact: Με τις 17 συμμετοχές που έγραψε ξεπέρασε τον έταιρο Μάρκος Αντόνιο (τον στόπερ) που είχε 16 συμμετοχές. Έγινε έτσι ο Μάρκος Αντόνιο με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία του συλλόγου

Καλη συνέχεια

Θα μπορούσε να είχε αποδειχθεί χρυσό ΕΑΝ είχαμε ισοβαθμίσει με τον γαύρο πιο σωστά.thomas Murg έγραψε:Το οποίο βέβαια στην πορεία αποδείχθηκε χρυσό καθώς χάρη και σ'αυτό πήραμε την ισοβαθμία με τον γάβρο.Pachanga έγραψε:Ευχάριστο τυπάκι φαινόσουν όμως δε δικαίωσες τις προσδοκίες.
Εμένα μου έμεινε που γελούσες σα χάχας μετά το γκολ που έβαλες με το γαύρο.![]()
Καλή τύχη.
- AlxNeapoli1
Σίγουρα δε βοήθησε όσο περιμέναμε. Περίεργη περίπτωση που δεν έδωσε καμία ελπιδα για ενδεχόμενη παραμονη. Καλή συνέχεια στην καριέρα του