88. Živko Živković
- ΑποστόληςΑ
Re: 88. Živko Živković
Τα 5 φετινά clean sheets του είναι:
1. 07.12.2023 ΠΑΟΚ – Βόλος 1-0 (κύπελλο)
2. 10.01.2024 Βόλος – ΠΑΟΚ 0-2 (κύπελλο)
3. 17.01.2024 Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ 0-4 (κύπελλο)
4. 31.01.2024 ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 5-0 (κύπελλο)
5. 28.02.2024 Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ 0-2
1. 07.12.2023 ΠΑΟΚ – Βόλος 1-0 (κύπελλο)
2. 10.01.2024 Βόλος – ΠΑΟΚ 0-2 (κύπελλο)
3. 17.01.2024 Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ 0-4 (κύπελλο)
4. 31.01.2024 ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 5-0 (κύπελλο)
5. 28.02.2024 Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ 0-2
Αποχαιρετηστηριο μηνυμα:
"Νιώθω ότι πρέπει να πω μερικά λόγια τώρα! Αλλά δεν θα πω αντίο στην οικογένειά μου. Μέσα σε αυτά τα 5 χρόνια είχαμε πολλές καλές στιγμές και μερικές κακές στιγμές. Κοντά σας μεγάλωσα σαν άνθρωπος και σαν παίκτης.
Ακόμα και στις καλές περιόδους, ακόμα και στα κακές, ήμασταν πάντα οικογένεια.. ποτέ δεν τα παρατήσαμε και ποτέ δεν πέσαμε κάτω.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. Ευχαριστώ όλους τους προπονητές και το προσωπικό για αυτές τις καταπληκτικές στιγμές που περάσαμε μαζί.
Ευχαριστώ την διοίκηση του ΠΑΟΚ που εργάζεται στο club και ιδιαίτερα την οικογένεια του ΣΑΒΒΙΔΗ που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι μέλος αυτής της οικογένειας . Τώρα είναι η ώρα να φύγω ,αλλά όπως έγραψα στην αρχή, δεν θα αποχαιρετήσω ποτέ την οικογένεια του ΠΑΟΚ μου!»
Καλη συνεχεια σε οτι κανεις Ζιφκο....
"Νιώθω ότι πρέπει να πω μερικά λόγια τώρα! Αλλά δεν θα πω αντίο στην οικογένειά μου. Μέσα σε αυτά τα 5 χρόνια είχαμε πολλές καλές στιγμές και μερικές κακές στιγμές. Κοντά σας μεγάλωσα σαν άνθρωπος και σαν παίκτης.
Ακόμα και στις καλές περιόδους, ακόμα και στα κακές, ήμασταν πάντα οικογένεια.. ποτέ δεν τα παρατήσαμε και ποτέ δεν πέσαμε κάτω.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. Ευχαριστώ όλους τους προπονητές και το προσωπικό για αυτές τις καταπληκτικές στιγμές που περάσαμε μαζί.
Ευχαριστώ την διοίκηση του ΠΑΟΚ που εργάζεται στο club και ιδιαίτερα την οικογένεια του ΣΑΒΒΙΔΗ που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι μέλος αυτής της οικογένειας . Τώρα είναι η ώρα να φύγω ,αλλά όπως έγραψα στην αρχή, δεν θα αποχαιρετήσω ποτέ την οικογένεια του ΠΑΟΚ μου!»

Καλη συνεχεια σε οτι κανεις Ζιφκο....
- WeWillRockYou
Σε ευχαριστούμε για όλα Ζίβκο!
Από τους λίγους που νιώθουν πραγματικά ΠΑΟΚ!
Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν κάνεις
Από τους λίγους που νιώθουν πραγματικά ΠΑΟΚ!
Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν κάνεις

- Σουριναμέζος
Στο καλο ρε Ζιφκο, παντα σοβαρος, κυριος ηρθε και κυριος φευγει. Ποτε δεν δημιουργησε το παραμικρο κι ας μην επαιζε πολυ.
Καλη τυχη τρελοΠαρτιζανε
Καλη τυχη τρελοΠαρτιζανε
5 χρόνια, 62 εμφανίσεις. Ο τιμιοτερος επί πληρωμή οπαδός, ο αυτοφορακιας του πάγκου. Επί Φερέιρα - Γκαρσία πήρε κυρίως χρόνο συμμετοχής, μια καλή λύση για αναπληρωματικός τερματοφύλακας. Δικαίως ολοκληρώνεται εδώ η ιστορία του με την ομάδα, αλλά για το πάθος και την αγάπη για τα ασπρόμαυρα τον θεωρούμε έναν από εμάς. Brate thanks
-
- Mr Ξερόλας 2019
shearer4 έγραψε:Στο καλο ρε Ζιφκο, παντα σοβαρος, κυριος ηρθε και κυριος φευγει. Ποτε δεν δημιουργησε το παραμικρο κι ας μην επαιζε πολυ.
Καλη τυχη τρελοΠαρτιζανε
Κ τιμιος.
Καλή συνέχεια.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ευγενική φυσιογνωμία που αγάπησε την ομάδα και εντελώς αθόρυβα πήρε ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο!
Καλή συνέχεια στην καριέρα του, η οποία μπορεί να είναι πάλι στην ομάδα μας με άλλο πόστο.
Καλή συνέχεια στην καριέρα του, η οποία μπορεί να είναι πάλι στην ομάδα μας με άλλο πόστο.
- john4serres
- Μπαρκαρούτσος
Ε άμα δεν αποχαιρετάς, δεν αποχαιρετάω ούτε εγώ!
Αύριο βράδυ κλειδώνει.
Σύμφωνα με μερικούς, θαύμα που η ανανέωσή του δεν οδήγησε σε οριστικό αφανισμό του ΠΑΟΚ.
Αύριο βράδυ κλειδώνει.
Σύμφωνα με μερικούς, θαύμα που η ανανέωσή του δεν οδήγησε σε οριστικό αφανισμό του ΠΑΟΚ.
Σουριναμέζος έγραψε:Ένας από εμάς

Εις το επανιδείν μεγάλε Ζιφκο. Τα άσχημα θα ξεχαστούν, την αγάπη σου θα τη θυμόμαστε.
- abc_o_ karpouzas
Στο καλό φίλε...
Σε...εφαγε..το λάθος με το Γιάννενο αλλά νοιώθεις από ΠΑΟΚ
Καλή τύχη σε ότι θα κάνεις
Σε...εφαγε..το λάθος με το Γιάννενο αλλά νοιώθεις από ΠΑΟΚ
Καλή τύχη σε ότι θα κάνεις